Τιμητική διάκριση στη ΔΕΛΤΑ από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

τιμητική-διάκριση-στη-δελτα-από-την-έν-993664
Η διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΔΕΛΤΑ Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου

Τιμητική διάκριση παρέλαβε η εταιρεία ΔΕΛΤΑ από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για την προσφορά της τη διετία 2018-2019. Κατά τη διάρκεια της 7ης τελετής απονομής βραβείων «Μαζί για το Παιδί», που πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 2020 στο Μουσείο Μπενάκη, η Ένωση βράβευσε τη ΔΕΛΤΑ αναφέροντας: «Η εταιρεία ΔΕΛΤΑ στηρίζει συστηματικά το έργο της Ένωσης, τόσο οικονομικά ως χορηγός στις ετήσιες φιλανθρωπικές της συναυλίες, όσο και με δωρεές σε προϊόντα και συμμετοχή των εργαζομένων της σε εθελοντικές δράσεις».

Η ΔΕΛΤΑ έχει επανειλημμένα βραβευθεί από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», καθώς στηρίζει έμπρακτα το σημαντικό έργο της, προσφέροντας προϊόντα στα παιδιά της Ένωσης και καλύπτοντας βασικές διατροφικές τους ανάγκες.

Το 2019, στο πλαίσιο του Μαραθωνίου της Αθήνας, η ΔΕΛΤΑ στήριξε την ΠΕΑΝΔ – Πανελλήνια Ένωση Ατόμων κατά του Νεανικού Διαβήτη – μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», προσφέροντας σε παιδιά με νεανικό διαβήτη συμμετοχές και αθλητικό εξοπλισμό. Την ίδια χρονιά, το MILKO ήταν χορηγός στο 6o Santa Run, που είχε επίσης στόχο την ενίσχυση του έργου της Ένωσης.

Η ομάδα άθλησης της ΔΕΛΤΑ αναδείχτηκε το 2019 για 3η συνεχόμενη χρονιά πρώτη στην κατηγορία της, στον φιλανθρωπικό Αγώνα «No Finish Line» της Αθήνας, προσφέροντας με τη συμμετοχή της στα παιδιά της Ένωσης, ενώ η εταιρεία, επιβραβεύοντας τους εργαζομένους της, διέθεσε όπως κάθε χρόνο γάλα σε σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Επιπλέον, το Πάσχα του 2019, οι εργαζόμενοι της εταιρείας έγιναν νονοί για 200 παιδιά οικογενειών που στηρίζει το Σωματείο «Φίλοι του Παιδιού», επίσης μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Αξίζει επιπρόσθετα να σημειωθεί, ότι τον Ιανουάριο του 2020 η ΔΕΛΤΑ έλαβε έπαινο από την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, για τη σημαντική προσφορά τροφίμων στις δομές της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook