Τιμητική διάκριση για Αγγελάκη: Ορίστηκε Σύμβουλος Αθλητισμού στην SOEE

τιμητική-διάκριση-για-αγγελάκη-ορίστ-1809183

Ο προπονητής του ΝΟ Χανίων με απόφαση της διεθνούς ομοσπονδίας Special Olympics Europe Eurasia (SOEE) ορίστηκε Σύμβουλος Αθλητισμού για την περίοδο 2023-2027 στο άθλημα του kayaking.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την εξέδωσε η διεθνής ομοσπονδία, στον κ. Αγγελάκη αναγνωρίστηκε η πολύχρονη αφοσίωση και η εμπειρία του στα Special Olympics, αναλαμβάνοντας έτσι αυτή την πολύ σημαντική θέση.

Ο Μαν. Αγγελάκης θα συμβάλλει στην ενίσχυση και την ανάπτυξη του αθλήματος kayaking.

Σύμφωνα με δηλώσεις του κ. Αγγελάκη: «Είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή για μένα ότι αναλαμβάνω αυτή τη θέση.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους με που μ’ εμπιστεύτηκαν και μου ανάθεσαν αυτό το ρόλο. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα Special Olympics Hellas που ήταν ο φορέας που εισηγήθηκε τη θέση αυτή για μένα, τον ΝΟ Χανίων για τη στήριξή του από την πρώτη στιγμή της ενασχόλησής μου με το κανόε καγιάκ, διαχρονικά όλους τους εφόρους του τμήματος και ειδικότερα τον Νίκο Κουριδάκη, την έφορο του τμήματος Special Olympics του Ομίλου μας, την κα Φιλιππάκη και κυρίως ευχαριστώ τον Κώστα Νικολαντωνάκη για τη συνεργασία που έχουμε στο τμήμα ειδικής άθλησης και τη στήριξή του. Δεσμεύομαι ότι όπως κάνω πάντοτε, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου ανατέθηκε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook