Τιμήθηκε από το Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου Χανίων ο Απόστολος Βουλγαράκης

τιμήθηκε-από-το-δ-σ-του-πνευματικού-κέν-914367

Εκδήλωση στην οποία τιμήθηκε ο απερχόμενος Αντιπριφερειάρχης Χανίων κ. Απόστολος Βουλγαράκης, που κατά την διάρκεια της θητείας του ήταν και πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Χανίων διοργανώθηκε σήμερα από το Δ.Σ και τους εργαζόμενους του φορέα.

Παρόντες στην εκδήλωση εκτός από το Δ.Σ του Κέντρου ήταν ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης καθώς και ο νέος δήμαρχος Χανίων κ. Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Ο Γ.Γ. του Δ.Σ. του Πνευματικού Κέντρου κ. Μανώλης Κελαιδής ευχαρίστησε τον κ. Βουλγαράκη για την προσφορά του στα χρόνια της θητείας του.

Από την πλευρά του ο κ. Βουλγαράκης τόνισε πως το Πνευματικό Κέντρο άνοιξε τα τελευταία χρόνια σε όλους τους Χανιώτες κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή της λειτουργίας του, καθώς φιλοξένησε πλήθος εκδηλώσεων και δράσεων.

Τόνισε επίσης πως το κέντρο του Πολιτισμού της Κρήτης είναι στα Χανιά.

Ο περιφερειάρχης Χανίων κ. Αρναουτάκης είπε τέλος πως στο πρόσωπο του κ. Βουλγαράκη, τιμάται ολόκληρη η περιφέρεια Κρήτης.

Τόνισε επίσης πως η Περιφέρεια θα συνεχίζει να στηρίζει τις δράσεις του Πνευματικού Κέντρου.

Για την προσφορά επίσης του κ. Βουλγαράκη στο Πνευματικό Κέντρο μίλησε και η πρώην Αντιδήμαρχος Χανίων κα Βαρβάρα Περράκη

Zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook