Τα Χανιά τίμησαν την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού | Photos

τα-χανιά-τίμησαν-την-παγκόσμια-ημέρα-ε-861019

Εκδήλωση τιμής προς το απερχόμενο ΔΣ του Ερυθρού Σταυρού Χανίων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» στο Ενετικό Λιμάνι, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσε και ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνιος Αυγερινός, ο οποίος σχολίασε:«Μπορεί να μην ανήκουμε όλοι στον ίδιο τομέα, όμως δεν έχει καμία σημασία. Κακώς δημιουργήθηκαν οι διαφορετικές στολές. Ο Ερυθρός Σταυρός είναι και θα είναι ενιαίος. Αυτούς τους εθελοντές θέλουμε, που θα διέπονται από την εξουσία της αγάπης κι όχι την αγάπη της εξουσίας. Να είναι το καμάρι της κοινωνίας, να τους βλέπει και να τους χαίρεται.Είναι δύσκολη η βαριά κληρονομιά και το φορτίο που έχουμε. Θεωρώ όμως οτι όλοι έχουμε την δυνατότητα να ανταποκριθούμε.»Παράλληλα με την εκδήλωση στο χώρο του θεάτρου, λειτούργησε έκθεση φωτογραφίας με θεματολογία από το μεταναστευτικό. Η έκθεση είναι με φωτογραφίες από το προσωπικό αρχείο του βραβευμένου φωτογράφου κ. Ζεμπίλη Σταύρου.

Παράλληλα στον ίδιο χώρο υπήρχαν εκθέματα που αφορούσαν τις δραστηριότητες των Σωμάτων, καθώς και εκπρόσωποι τους για επαφή με τον κόσμο.Ταυτόχρονα η ποδηλατική ομάδα του Σώματος Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του ΕΕΣ βρέθηκε στο παλιό λιμάνι για παράλληλη ενημέρωση.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook