Τιμά την Περιφέρεια Κρήτης η έκθεση ΕΞΠΟΤΡΟΦ

τιμά-την-περιφέρεια-κρήτης-η-έκθεση-εξ-987510

Η 7η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, ανοίγει τις πύλες της αύριο Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, για πρώτη φορά στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΜΑΡΟΥΣΙ, φέρνοντας ακόμη περισσότερες και καινοτόμες γευστικές προτάσεις!

Πάνω από 350 Έλληνες παραγωγοί, 27 Ιταλοί παραγωγοί από την Καλάβρια – με ιδιαίτερη σχέση με τη χώρα μας-, 10 wine pairing Masterclasses, τα νέα “Honey Bar” & “Beer Corner”, καθώς και γνωστοί Έλληνες chef είναι έτοιμοι να χαρίσουν για τη μεγαλύτερη γαστριμαργική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες της έκθεσης.

Για 7η χρονιά, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ, ανανεώνει το ραντεβού των επαγγελματιών του κλάδου τροφίμων και ποτών και των λάτρεων της ελληνικής γαστρονομίας, δημιουργώντας ευκαιρίες για εποικοδομητικές συμφωνίες, αλλά και να γνωρίσουν οι επισκέπτες μοναδικά και premium προϊόντα.

Η φετινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The Greek Fine Food Exhibition, τιμά την Περιφέρεια της Κρήτης, ιδιαίτερης πατρίδας μεσογειακής κουζίνας, με παραδοσιακά μαγειρικά sessions, μέσα από τα οποία οι συμμετέχουσες επιχειρήσεις του νησιού θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα του τόπου τους και να τα κάνουν γνωστά τόσο στην ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook