Τηλεπαιχνίδια, σίριαλ και σόου: Ποιες εκπομπές ξεκινούν σήμερα 12 Οκτώβρη

τηλεπαιχνίδια-σίριαλ-και-σόου-ποιες-ε-1118813

Τηλεπαιχνίδια, σίριαλ και σόου, είναι μερικές μόνο από τις πρεμιέρες που έρχονται από σήμερα στις 12 Οκτώβρη να μπουν κι αυτές στο τηλεοπτικό παζλ.

Δύο είναι τα αξιοσημείωτα: η επιστροφή κάποιων παρουσιαστριών όπως η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Μπακοδήμου και η Βίκυ Χατζηβασιλείου αλλά και η αντεπίθεση της ΕΡΤ με εξαιρετική μυθοπλασία.

Λογικά για μία ακόμη φορά θα επηρεαστεί η τηλεθέαση, η πίτα θα μοιραστεί σε ακόμη περισσότερα κομμάτια και νικητή πριν τα Χριστούγεννα δύσκολα θα χειροκροτήσουμε. Τουλάχιστον ως κοινό έχουμε πολλές επιλογές…

Η Σμαράγδα μοιράζει γιεν…

Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων, με τη Σμαράγδα Καρύδη, κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 18:40 στο MEGA και θα προβάλλεται καθημερινά πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν. Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… γιατί στο «EΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΕΝ» τα λάθη πληρώνονται. Ο νικητής του παιχνιδιού αποχωρεί με το ποσό που έχει κερδίσει, ενώ ο χαμένος παίκτης δε φεύγει με άδεια χέρια αφού ανταμείβεται με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

APPLICATION 1EKYEN: ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Στο νέο τηλεπαιχνίδι του MEGA, οι τηλεθεατές μπορούν να γίνουν και εκείνοι παίκτες, μέσω της ειδικής εφαρμογής «1ekyen» που θα έχουν την ευκαιρία να «κατεβάσουν» σε κινητά τηλέφωνα μέσω App Store και Google Play. Έτσι, θα μπορούν να απαντούν από το σπίτι σε πραγματικό χρόνο στις ερωτήσεις που θέτει η Σμαράγδα Καρύδη on air και καθημερινά να κερδίζουν ξεχωριστά δώρα. Η εφαρμογή διατίθεται προς όλους εντελώς δωρεάν.

…και η Βίκυ Χατζηβασιλείου γράμματα

Το «Γράμμα για σένα» θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στις 20:00, και ξεδιπλώνει ιδιαίτερες ιστορίες ζωής. H Βίκυ Χατζηβασιλείου γνωρίζει καλά το συγκεκριμένο είδος εκπομπής και συνεχίζοντας να φέρνει κοντά ανθρώπους που απομακρύνθηκαν μέσα από απρόβλεπτα γεγονότα, «ανοίγει» το πρώτο «Γράμμα για σένα» αυτή την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, στις 20:00, στο OPEN.

Οι συμμετέχοντες αποφασίζουν να ανοίξουν την καρδιά τους σε μια προσωπική εξομολόγηση που καταλήγει σε μια βαθιά τους επιθυμία: Να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε.

Η ΕΡΤ κάνει αντεπίθεση

Και την κάνει με πολλά όπλα στην τηλεοπτική φαρέτρα της. Ισχυρότερα, τα σίριαλ τα οποία επιστρέφουν στην δημόσια τηλεόραση μετά από πολυετή απαξίωση. Πρεμιέρα κάνει στην ΕΡΤ1, σήμερα, στις 20:00, η νέα κωμική οικογενειακή σειρά μυθοπλασίας «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», σε σκηνοθεσία Αντρέα Μορφονιού, με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη και πλειάδα ηθοποιών, που μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις, θα μας χαρίζει άφθονο γέλιο, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00, και σε επανάληψη στις 14:00.

«Τα καλύτερά μας χρόνια», είναι μία σειρά εποχής της Όλγας Μαλέα, με πρωταγωνιστές τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 22:00, και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Ευρηματικό σενάριο, ανατρεπτικές και ξεκαρδιστικές καταστάσεις, δηκτικό χιούμορ και εξαιρετικό καστ ηθοποιών είναι μερικά από τα βασικά συστατικά της επιτυχημένης συνταγής για την «Τούρτα της μαμάς», τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ, σε σενάριο-σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, στις 23:00, και θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη την ίδια ώρα.

Πρεμιέρα για το νέο τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ1 σήμερα στις 22:00. Οι τηλεθεατές θα παίζουν, κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:00, «Το μεγάλο παιχνίδι», με παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα, και καλεσμένους από τον χώρο του αθλητισμού -και όχι μόνο!

Στο Open ενισχύουν το μεσημέρι με μόδα

Πρεμιέρα και για το «Style me up» στο Open στις 14.45 καθημερινά, από Δευτέρα ως Παρασκευή, το οποίο, με παρουσιάστρια την Μαρία Μπακοδήμου, ευελπιστεί να «βοηθήσει» σε τηλεθέαση την μεσημεριανή ζώνη. Η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιάννη Λάσκο ενώ ειδικό ρόλο θα έχει ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά στο «Style me up» γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η μεγάλη μέρα έφτασε! ? Στις 14:45 θα είμαστε στον αέρα του @opentvgr και σε περιμένουμε ? Στο πρώτο επεισόδιο του #StyleMeUp, μια ιστορία που συγκινεί και εμπνέει οδηγεί σε μια εντυπωσιακή αλλαγή look και γίνεται η αφορμή για μια μεγάλη ανανέωση όχι μόνο εμφάνισης, αλλά και διάθεσης! #OPENtv #eisaiOPEN • Δήλωσε συμμετοχή καλώντας στο 214 6877710 ή στο https://www.tvopen.gr/stylemeup/form

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Style Me Up Official Account (@stylemeupgreece) στις

Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και τον λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή. Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook