Τηλεφωνική επικοινωνία με Βεστάγκερ, » τετ α τετ» με Λεμέρ είχε ο Μητσοτάκης

τηλεφωνική-επικοινωνία-με-βεστάγκερ-905308

Με την Ευρωπαία επίτροπο Ανταγωνισμού, Μαργκρέτε Βεστάγκερ επικοινώνησε τηλεφωνικά την Παρασκευή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, που νωρίτερα συναντήθηκε με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας Μπρουνό Λεμέρ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο πρωθυπουργός ενημέρωσε αναλυτικά την κ. Βεστάγκερ για όλα τα θέματα της ελληνικής Επιτροπής Ανταγωνισμού.

Νωρίτερα εξάλλου ο κ. Μητσοτάκης υποδέχθηκε στο Μαξίμου τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών,Μπρουνό Λεμέρ. Η συνάντηση έγινε σε φιλικό κλίμα και στη διάρκειά της, ενόψει και της επικείμενης επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Παρίσι, συζητήθηκαν οι διμερείς σχέσεις, το νέο αναπτυξιακό πλαίσιο που δημιουργεί η ελληνική κυβέρνηση και οι προοπτικές ανάπτυξης στην Ευρώπη.

Σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας αναφέρει: «Πολλή καλή συνομιλία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για το μέλλον της ευρωζώνης και την ενίσχυση της διμερούς οικονομικής και χρηματοοικονομικής σχέσης μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook