TikToker κλειδώθηκε μέσα σε σούπερ μάρκετ: Το βίντεο της ξεπέρασε τα 1 εκατ. views

tiktoker-κλειδώθηκε-μέσα-σε-σούπερ-μάρκετ-το-1374306

Μια γυναίκα αποκάλυψε ότι αυτή και o φίλος της κλειδώθηκαν στο Aldi μετά το κλείσιμο του καταστήματος – και είναι τόσο άβολο όσο ακούγεται.

Η Sarah Sinclair είπε ότι μπήκε στο Aldi για να πάρει λίγο γάλα και ψωμί με τον αδερφό του φίλου της, τον Luke, και το τελευταίο πράγμα που περίμενε ήταν να κλειδωθεί μέσα. Μοιράστηκε έπειτα ένα βίντεο με τους δυο τους κλειδωμένους στο Aldi μετά το κλείσιμο του καταστήματος όπου είναι αρκετά σοκαρισμένη αλλά κυρίως… γελάει με την εμπειρία.

Είπε: «Φτάνουμε στο check out, δεν υπάρχει κανείς στο check out! Σε ποιον τηλεφωνούμε να μας βγάλει;»

«Μπαίνουμε κανονικά μέσα – υπήρχαν υπάλληλοι που στέκονταν εκεί – και φαινόταν ότι κάποιος εξυπηρετούσε, παίρνουμε ένα καλάθι και μπαίνουμε μέσα. Γυρνώντας στους διαδρόμους, δεν υπήρχε σχεδόν κανένας μέσα.

Και φτάνουμε στον τελευταίο διάδρομο και ακούμε ένα ενοχλητικό μπιπ που… ήταν ο συναγερμός του καταστήματος. «Πού είναι όλοι;» έλεγα: «Όχι! Δεν μπορεί να μείναμε κλειδωμένοι μέσα».

Εν τέλει τους είπαν πως μπορούν να βγουν από την πίσω μεριά του καταστήματος και να αναζητήσουν την έξοδο κινδύνου. Έτσι κι έγινε.

 

@yourgurl_slim When you go for a few bits of shopping and next thing your locked inside?? @aldiuk #aldi #lockedin #lockedout #fyp #foryoupage ♬ original sound – Sarah Sinclair?

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και οι χρήστες πρότειναν ότι η Sarah πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την εμπειρία και να συνεργαστεί με το Aldi.

Το βίντεο συγκέντρωσε πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές και οι σχολιαστές πρότειναν ότι η Σάρα πρέπει να αξιοποιήσει στο έπακρο την εμπειρία και να βοηθήσει τον εαυτό της σε μερικά από τα καλύτερα προϊόντα της Aldi.

eradio.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook