TikTok: Στο πλευρό των Influencers με δυνατότητα συνδρομής όπως το Instragram

tiktok-στο-πλευρό-των-influencers-με-δυνατότητα-συνδρ-1210367

Influencers και δημιουργοί περιεχομένου θα μπορούν πλέον να χρεώνουν τους ακολούθους τους στο TikTok με μια συνδρομή για πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό.

Ένας εκπρόσωπος του TikTok ανέφερε στο The Information ότι η πλατφόρμα ετοιμάζει να εφαρμόσει συνδρομές επί πληρωμή, επιτρέποντας στους creators να χρεώνουν τους ακόλουθους τους με μια συνδρομή για το περιεχόμενο τους.

Ωστόσο, δεν δόθηκαν περαιτέρω πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας των νέων συνδρομών, ούτε για τα κόστη. Γνωρίζουμε όμως ότι το TikTok προσφέρει ορισμένες νέες δυνατότητες για να εξασφαλίσει τη δημιουργία εσόδων στους δημιουργούς του. Οι fans έχουν τη δυνατότητα να στείλουν χρήματα στους creators μέσω του προφίλ τους ή να αγοράσουν εικονικά δώρα και να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους TikTokers.

Σύμφωνα με το techgear, η είδηση αυτή έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Instagram ότι ξεκίνησε τις δοκιμές για συνδρομές σε influencers. Προς το παρόν, η λειτουργία συνδρομής στο Instagram είναι διαθέσιμη σε ελάχιστους influencers, αλλά η εταιρεία δήλωσε ότι θα διατεθεί στο ευρύτερο κοινό με την πάροδο του χρόνου.

news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook