Τι υποστηρίζει η μάνα του μωρού που κάηκε ζωντανό: Απόπειρες αυτοκτονίας, μοναξιά και κακοποίηση

τι-υποστηρίζει-η-μάνα-του-μωρού-που-κάη-822640

Στον ανακριτή απολογείται η 30χρονη από τη Βάρκιζα, η οποία κατηγορείται ότι άφησε το 1,5 έτους κοριτσάκι της μόνο του στο διαμέρισμα, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανό.

Σε βάρος της νεαρής γυναίκας έχει ασκηθεί κακουργηματική δίωξη, ενώ η ίδια δηλώνει συνετριμμένη και σε ψυχικό κλονισμό.

Τι υποστηρίζει στην απολογία της

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, η 30χρονη στην απολογία της περιγράφει τα μαύρα παιδικά της χρόνια αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έζησε στο πλευρό της θετής της μητέρας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην απολογία της η κατηγορούμενη, από τα 11 της υφίστατο κακοποίηση σχεδόν σε καθημερινή βάση από τον σύντροφο της θετής της μητέρας, η οποία αντί να τον διώξει από το σπίτι, απειλούσε την υιοθετημένη της κόρη ότι θα τη διώξει και εξοργιζόταν μαζί της.

Στα 15 της σταμάτησε το σχολείο, υποστηρίζοντας πως ήταν πολύ κακή μαθήτρια, βρισκόταν στο περιθώριο και είχε μείνει στην ίδια τάξη λόγω απουσιών.

Στα 17 της πέθανε η θετή της μητέρα και μπήκε σε ίδρυμα για ένα χρόνο, έως ότου ενηλικιωθεί. Έμαθε τυχαία πως ήταν υιοθετημένη μετά τον θάνατο της μητέρας της.

Στα 18 της ήταν πλέον εντελώς μόνη στη ζωή, αισθανόταν πανικό και απόγνωση.

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει δύο φορές, νοσηλεύτηκε και στη συνέχεια ακολούθησε η μία λάθος επιλογή ερωτικών συντρόφων μετά την άλλη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook