Τι βλέπουν οι τουρίστες;

τι-βλέπουν-οι-τουρίστες-1431927

Ομορφιές που έχουν τα Χανιά!

Πολύ όμορφα ζωγραφιστά παγκάκια.

Τοίχους με εξαιρετικά συνθήματα.

Καρτοτηλέφωνα με πρωτότυπη διακόσμηση…

Και χάρτες της πόλης, με περίπλοκα tags διάφορων «καλλιτεχνών» του δρόμου.

Με μεγάλη υπευθυνότητα (γιατί δεν πας πουθενά χωρίς αυτή, βεβαίως-βεβαίως), κάποιοι τα ζωγραφίζουν όπου βρουν και άλλοι τα αφήνουν εκεί να «διακοσμούν» την πόλη.

Αλλά σιγά, δεν υπάρχει πρόβλημα στην πραγματικότητα. Τα καρτοτηλέφωνα δεν χρησιμοποιούνται από κανέναν εδώ και χρόνια. Τα παγκάκια δεν τα έχουμε εκεί για καλλιτεχνικούς λόγους. Και αν θες χάρτη της πόλης, έχεις κινητό και Google Maps. Θες και ταμπέλα, τουριστάκι;

Όλα καλά…

ΖΑΡΠ…

3 thoughts on “Τι βλέπουν οι τουρίστες;

  1. Μην τα τσουβαλιάζετε όλα μαζί.

    Για τα γκράφιτι στις πινακίδες που παρουσιάζετε ευθύνεται η Χανιώτικη ομάδα γκράφιτι NGV με μέλη ανήλικους μαθητές που διαλύθηκε απότομα λόγω του «Μοντέλου αντιμετώπισης του προβλήματος των γκράφιτι» προ διετίας περίπου. Έχει ήδη Προσδιοριστεί η ημερομηνία των δημόσιων εξηγήσεων.

    Για τα πολιτικά και αθλητικά συνθήματα και αφίσες ο μόνο αρμόδιος να δώσει τη λύση είναι ο Δήμαρχος Χανίων με μία και μόνο Απόφασή του, ως έχω ξανα-αναφερθεί σχετικά. Αυτό σημαίνει πως το πρόβλημα με τα πολιτικά και αθλητικά συνθήματα και αφίσες στα Χανιά δεν πρόκειται ποτέ να λυθεί μέχρι να φύγει ο νυν Δήμαρχος Χανίων.

  2. Αξέχαστα θα μείνουν τα χωμάτινα πεζοδρόμια σχεδόν κέντρο, που πλεόν έχουν ανθίσει, (τροφή για μέλισσες), τα χτισμένα πεζοδρόμια επί της Κισσάμου με την ποικιλόμορφη πλακόστρωση, και ανομοιομορφία που εξανάγκαζαν το νευρικο σύστημα σε εγρήγονση και σε συνεχή ετοιμότητα. Το ποτήρι είναι μισογεμάτο….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook