Τι θα γίνει με τις παραγγελίες click away που εκκρεμούν

τι-θα-γίνει-με-τις-παραγγελίες-click-away-που-εκ-1158983

Το λιανεμπόριο κατέβασε ξανά ρολά, για τουλάχιστον μία εβδομάδα, και η υπηρεσία click away στα εμπορικά καταστήματα σταματάει να υφίσταται. Αυτό σημαίνει, όμως, πως χιλιάδες καταναλωτές που είχαν ήδη ολοκληρώσει τις παραγγελίες τους, και τις είχαν μάλιστα προπληρώσει, δεν πρόλαβαν να εξυπηρετηθούν. Αναγκαστικά θα πάρουν τις παραγγελίες μετά τις 11 Ιανουαρίου 2021, ενώ άμεσα θα πρέπει να έρθουν σε επικοινωνία με το κατάστημα που είχαν κάνει την αγορά, τηλεφωνικά ή μέσω email, ώστε να κλείσουν εκ νέου ραντεβού ή να αλλάξουν τον τρόπο παράδοσης.

Σημειώνεται, επίσης, πως κανείς πια δεν θα μπορεί να ψωνίσει με τη μέθοδο του click away, τουλάχιστον για τις επόμενες 7 ημέρες. Κάποια καταστήματα που έχουν δικά τους φορτηγά ή συνεργάζονται με εταιρείες ταχυμεταφορών ενδέχεται να παραδώσουν τις παραγγελίες κατ’ οίκον, πάντα όμως κατόπιν συνεννόησης με τους καταναλωτές.

Δεν είναι λίγα τα καταστήματα που έχουν ήδη έρθει σε επικοινωνία με τους καταναλωτές που θα παραλάμβαναν σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, τις παραγγελίες τους από τα εν λόγω καταστήματα με το σύστημα click away, για να συμφωνήσουν σε άλλο τρόπο παράδοσης ή ακόμη και να ακυρώσουν την παραγγελία τους.

Πηγή: newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook