Τι θα αγόραζε κάθε ζώδιο εάν κέρδιζε πολλά χρήματα

τι-θα-αγόραζε-κάθε-ζώδιο-εάν-κέρδιζε-πο-1100918

Πόσοι από εσάς δεν έχουν σκεφτεί τι θα έκαναν εάν κέρδιζαν πολλά χρήματα σε κάποιο τυχερό παιχνίδι. Καθένας σκέφτεται και κάτι διαφορετικό, ωστόσο, άνθρωποι με ίδια ζώδια έχουν παρόμοια όνειρα.

Κάθε ζώδιο έχει και κάτι άλλο στο μυαλό του με άλλους να ονειρεύονται πανάκριβα αυτοκίνητα, άλλοι ρούχα κορυφαίων οίκων και ορισμένοι κάτι πιο ταξιδιάρικο. Ο καθένας θα αγόραζε αυτό που θα τον έκανε να χαμογελά πλατιά και θα του γέμιζε ευτυχία την καρδιά του και θα έκανε πραγματικότητα τα πιο τρελά όνειρά του. Τι θα αγόραζε κάθε ζώδιο, εάν κέρδιζε πολλά χρήματα;

Κριός

Στον Κριό αρέσει να «φαίνεται», οπότε μόλις κέρδιζε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα αγόραζε χωρίς καθυστέρηση ένα πανάκριβο, γρήγορο αυτοκίνητο και ένα σπίτι σε μια πόλη του κόσμου που θα του πρόσφερε απεριόριστη θέα.

Ταύρος

Ο Ταύρος αγαπά το καλό φαγητό, όποτε δεν θα ήταν παράξενο να αγοράσει μια αλυσίδα από γκουρμέ εστιατόρια. Σίγουρα, θα αγόραζε και ένα σπίτι στην Ελβετία για να χαλαρώνει απολαμβάνοντας τις αγαπημένες του γεύσεις.

Δίδυμος

Ενας Δίδυμος, που δεν έχει και πολύ καλή σχέση με τα χρήματα, πιθανότατα θα αγόραζε μετοχές από social media, αλλά και ορισμένα κανάλια θέλοντας να έχει άποψη για τα πράγματα. Φυσικά, δεν θα έλεγε όχι σε ένα ελικόπτερο για να κυκλοφορεί ελεύθερα μακριά από την κίνηση.

Καρκίνος

Αχ αυτός ο Καρκίνος παραμένει ρομαντικός ακόμη και στις αγορές του. Ενα σπίτι με τεράστιο κήπο αποτελεί πρώτη του επιλογή, ενώ αμέσως μετά, εάν έχει ταίρι, θα οργανώσει τον γάμο του που δεν θα έχει τίποτα να ζηλέψει από αυτό του Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι.

Λέων

Το Λιοντάρι είναι ένα ακόμη ζώδιο που του αρέσει το «φαίνεσθαι». Σε περίπτωση που κερδίσει πολλά χρήματα θα σπεύσει αμέσως να αγοράσει πανάκριβα ρούχα. Φυσικά, θα θελήσει να κάνει μια αγαθοεργία στην περιοχή από όπου κατάγεται προκειμένου να δώσουν το όνομά του σε κάποιον δρόμο!

Παρθένος

Ο Παρθένος που είναι «freak» με τα θέματα σπιτιού και καθαριότητας, θα αγόρασε ένα σπίτι που θα είχε συστήματα τελευταίας τεχνολογίας ώστε καθετί να καθαρίζεται από μόνο του. Ακόμη, θα εξασφάλιζε μια θέση σε ένα κορυφαίο Πανεπιστήμιο του κόσμου για να λαμβάνει συνεχώς γνώσεις, ενώ θα έβαζε και κάτι στην άκρη γιατί «ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».

Ζυγός

Ο Ζυγός. που τραβά σαν μαγνήτης τα χρήματα, έχοντας κουραστεί να στριμώχνεται στα θέατρα, οπότε θα αγοράσει το καλύτερο θεωρείο σε μία από τις κορυφαίες όπερες του κόσμου να απολαμβάνει με την ησυχία του τη μαγεία. Από το σπίτι του δεν θα έλειπε ένας αυθεντικός πίνακας ενός κορυφαίου καλλιτέχνη, ενώ δεν θα ξεχνούσε τον έρωτα, κάνοντας μια μεγάλη κίνηση αγάπης.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός θα έκανε το επαγγελματικό του όνειρό πραγματικότητα και θα έκανε τα πάντα να αφανίσει τον ανταγωνισμό, πιθανότατα αγοράζοντας τους πάντες. Επειδή έχει ένα μικρό «κόλλημα» με την εμφάνισή του, θα έκανε τα πάντα για να δείχνει πιο ωραίος από τους άλλους, έχοντας κολλητό έναν πλαστικό χειρουργό.

Τοξότης

Το πρώτο πράγμα που θα έκανε ένας Τοξότης είναι να πάρει τους φίλους του και να πάνε ένα ταξίδι. Οι δυο του αγάπες σε ένα! Επίσης, θα ήταν σίγουρα ένας από εκείνους που θα αγόραζε ένα ιδιωτικό τζετ με το οποίο θα έφευγε όποτε βαριόταν.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι «δήμαρχος», οπότε προφανώς και θα ανακοίνωνε τη δημιουργία του δικού του κόμματος. Οντας εργασιομανής θα αγόραζε κάτι σχετικό με το επάγγελμά του για να ασχολείται.

Υδροχόος

Ως «τρελάκιας» ο Υδροχόος θα έκανε μια διαστημική αγορά… κυριολεκτικά. Θα αγόραζε ένα κτήμα στη σελήνη, αλλά και μια start up η οποία θα έφτιαχνε κάτι πολύ πολύ περίεργο.

Ιχθύες

Ο Ιχθύς θα ήθελε ένα παλάτι για να ζει το βασιλικό του όνειρο, ενώ σίγουρα θα αγόραζε και την Ντίσνεϋλαντ για να μπορεί να διασκεδάζει σαν μικρό παιδί όποτε ήθελε.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook