Τι συμβαίνει στον Ν.Ο.Χανίων; Γιατί καταγγέλλουν προσπάθεια αποδόμησης του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης

τι-συμβαίνει-στον-ν-ο-χανίων-γιατί-κατ-916776

Προσπάθεια αποδόμησης του τμήματος καταγγέλλουν γονείς και φίλοι της Τεχνικής Κολύμβησης Χανίων

Για προσπάθεια αποδόμησης του τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων κατηγορούν την διοίκηση του ΝΟΧ γονείς και φίλοι της Τεχνικής Κολύμβησης με σχετική τους ανακοίνωση.

Αφορμή όπως σημειώνουν είναι η μείωση του χρόνου προπόνησης καθώς αποφασίστηκε μετατόπιση του ωραρίου με συνέπεια πολλά παιδιά να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν και να προλάβουν τις ώρες προπόνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Τι απαντάει η πρόεδρος του ΝΟΧ στις καταγγελίες

Η ανακοίνωση:

«Διαμαρτυρόμαστε διότι για πολλοστή φορά η παρούσα διοίκηση  του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, προσπαθεί να αποδομήσει το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης.  Ένα κεκτημένο δικαίωμα 35 ετών καταστρατηγείται  αυθαίρετα με απόφαση αποκλειστικά της προέδρου του Ν.Ο.Χ..

Προφασιζόμενη επιτυχίες συγκεκριμένων αθλητών, πραγματικά μεγάλες και αξιοσημείωτες, για τις οποίες είμαστε όλοι περήφανοι, μειώνει τον χρόνο προπόνησης  σε ένα τμήμα που επίσης πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια με ανάλογα παγκόσμια ρεκόρ και επιτυχίες γνωστές στην κοινωνία των Χανίων.  Συγχρόνως, στερεί  την προπόνηση και το όνειρο συμμετοχής 80 και πλέον αθλητών σε πρωταθλήματα όλων των ηλικιών.

Έχουμε δείξει ξανά κατανόηση και καλή θέληση στο παρελθόν, δεχόμενοι το μεσημεριανό ωράριο 14:45 με 16:45, το οποίο έχει αντικειμενικές δυσκολίες για πολλούς γονείς και στο οποίο καταφέραμε να προσαρμοστούμε οικογενειακά και επαγγελματικά. Τώρα όμως με αυθαίρετη απόφαση της προέδρου μας ζητείται:

Η μετατόπιση του ωραρίου ακόμα νωρίτερα, στις 14:30, ώρα που πολλά παιδιά δεν έχουν ακόμα σχολάσει, καθιστώντας ουσιαστικά   ανέφικτη την έγκαιρη προσέλευση των αθλητών.

Η μείωση του χρόνου προπόνησης  σε λιγότερο των απαιτούμενων δύο ωρών που υφίσταται από την δημιουργία του τμήματος.

Οι δύο αυτές συνθήκες καθιστούν την προπόνηση μακροπρόθεσμα αναποτελεσματική αλλά και ιδιαίτερα επιβαρυντική σε όλα τα επίπεδα.

Το αίτημα μας είναι να παραμείνει το ωράριο ως έχει. Δεν ζητάμε κάτι περισσότερο από το αυτονόητο, που είναι η ίση αντιμετώπιση με τα παιδιά των άλλων τμημάτων. Η πρόεδρος οφείλει να είναι ακριβοδίκαιη και να μας απαντήσει δημόσια για τους λόγους που την οδήγησαν στην απαξίωση του τμήματος.

Οι γονείς της Τεχνικής Κολύμβησης δεν θα κάνουμε πίσω, επειδή οφείλουμε να στηρίξουμε τα όνειρα – τους στόχους και  των δικών μας παιδιών.

Για όλους του παραπάνω λόγους θα προβούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στις 17:00, στα γραφεία του Ν.Ο.Χ.

Οι γονείς και οι φίλοι της Τεχνικής Κολύμβησης»

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook