Τι συμβαίνει με την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν – Πρώην αξιωματούχος ισχυρίζεται πως είναι άρρωστος

τι-συμβαίνει-με-την-υγεία-του-βλαντιμί-921069

Το βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν στο οποίο ο Ρώσος πρόεδρος φαίνεται να βήχει ακατάπαυστα, αναζωπύρωσε τις φήμες που θέλουν τον πολιτικό να είναι άρρωστος.

Ο καθηγητής πολιτικών επιστημών και ιστορικός, Βάλερι Σόλοβεϊ επανήλθε μετά το περιστατικό, με πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του Βλαντιμίρ Πούτιν, που σύμφωνα με τον ίδιο έχει επιδεινωθεί.

Ο Ρώσος, που σημειωτέον παραιτήθηκε από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας για πολιτικούς λόγους, το καλοκαίρι του 2019, ισχυρίστηκε στις αρχές του μήνα πως ο Πούτιν υποφέρει από τη νόσο του Πάρκικνσον.

Φήμες πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν πάσχει από καρκίνο

Εν συνεχεία και αφότου το βίντεο του Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ο ίδιος άνδρας υποστήριξε επίσης πως ο Ρώσος πρόεδρος έχει διαγνωστεί με καρκίνο (χωρίς να διευκρινίζει το είδος της ασθένειας).

Μάλιστα ο Σόλοβεϊ υποστήριξε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν υπεβλήθη τον περασμένο Φεβρουάριο με εγχείρηση προκειμένου να αντιμετωπίσει την ασθένειά του.

Ο ίδιος άνδρας υποστήριξε επίσης πως εξαιτίας της επιδείνωσης της υγείας του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν σκοπεύει να αποσυρθεί από το προσκήνιο και προετοιμάζει ήδη τους διαδόχους του στην εξουσία.

Η διάψευση Κρεμλίνου

Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε πως οι πρώτες αποκαλύψεις περί διάγνωσης με τη νόσο του Πάρκινσον έφτασαν μέχρι τον εκπρόσωπο του Βλαντιμίρ Πούτιν, τον Ντμίτρι Πεσκόφ στις 6 Νοεμβρίου.

Απαντώντας λοιπόν σε σχετική ερώτηση, ο Πεσκόφ διέψευσε κατηγορηματικά την πληροφορία. «Όχι, (ο Βλαντιμίρ Πούτιν) χαίρει άκρας υγείας» σημείωσε συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook