Τι συμφώνησαν μέσω βιντεοκλήσης Μητσοτάκης-Τσίπρας για τον κορονοϊό

τι-συμφώνησαν-μέσω-βιντεοκλήσης-μητσ-1013619

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την Δευτέρα τηλεδιάσκεψη με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα για το μεγάλο πρόβλημα του κορονοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα για το κυβερνητικό σχέδιο, απάντησε στις ερωτήσεις του και τόνισε ότι οποιαδήποτε εποικοδομητική πρόταση για την αντιμετώπιση της κατάστασης είναι καλοδεχούμενη, τόσο από τον ίδιο όσο και από τα αρμόδια υπουργεία.

Και οι δύο τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Τηλεδιάσκεψη πρωθυπουργού με Φ. Γεννηματά για κορονοϊό

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε το απόγευμα τηλεδιάσκεψη με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για το μεγάλο πρόβλημα του κορονοϊού.

Ο κ. Μητσοτάκης, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές, ενημέρωσε την κυρία Γεννηματά για το κυβερνητικό σχέδιο, απάντησε στις ερωτήσεις της και αντήλλαξαν σκέψεις και προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασης. Και οι δύο τόνισαν τη σημασία του μηνύματος «Μένουμε Σπίτι».

Αύριο ο πρωθυπουργός ενημερώνει τον Δ. Κουτσούμπα και τον Κ. Βελόπουλο, την Τετάρτη τον Γ. Βαρουφάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας τον κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους πολιτικούς αρχηγούς για τον κορονοϊό, θα έχει αύριο Τρίτη τηλεδιασκέψεις με τον γενικό γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 13:00, και με τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο, στις 13:30.

Την Τετάρτη, στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα έχει επίσης τηλεδιάσκεψη με τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook