Τι σηματοδοτεί η επιστροφή Χουλιαράκη στην πρώτη γραμμή

τι-σηματοδοτεί-η-επιστροφή-χουλιαράκ-1705430

Στην παρουσίαση του οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου ο Γιώργος Χουλιαράκης απουσίαζε από το πάνελ που υπήρχε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Οι πληροφορίες από την Κουμουνδούρου ανέφεραν πως ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας, του είχε ζητήσει να μην παρευρεθεί, καθώς ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση της ΤτΕ.

Αυτή τη φορά, όμως, ο Γιώργος Χουλιαράκης όχι απλώς θα βρίσκεται στην παρουσίαση της εξειδίκευσης του προγράμματος δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα, μαζί με την Έφη Ατσιόγλου και τον Αλέξη Χαρίτση, αλλά είναι και μέλος της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα είναι τι προσφέρει με την παρουσία του στην Κουμουνδούρου. Κάποιοι άσπονδοι φίλοι του εκτιμούν πως σηματοδοτεί τη «δεξιά στροφή» του ΣΥΡΙΖΑ. Οι περισσότεροι, όμως, θεωρούν πως θα συμβάλλει στον ρεαλισμό και στη σοβαρότητα, ενώ και οικονομικοί παράγοντες θα νιώσουν πως μπορεί να έχουν ένα πρόσωπο που μπορεί να συνομιλούν μαζί του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ενώ στα εύκολα και στις δόξες του ΣΥΡΙΖΑ φρόντισε να είναι διακριτικά παρών, ενώ στα δυσκολότερα από το 2012 και μετά, όταν ουκ ολίγα στελέχη κάνουν «λευκή απεργία» περιμένοντας να χάσει το κόμμα τους και να τα φορτώσουν όλα στον Τσίπρα, ο Γιώργος Χουλιαράκης έδειξε ότι έχει …κότσια και επέστρεψε, εκτιθέμενος στην κοινή γνώμη όσο δεν το είχε κάνει ποτέ!

Μόνο και μόνο γι’ αυτό, είτε συμφωνεί κάποιος με τις απόψεις του είτε όχι, οφείλει να του βγάλει το καπέλο!

Πηγή:ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook