Τι πρέπει να κάνετε πριν κοιμηθείτε για τέλειο και λείο δέρμα

Για μια τέλεια και λεία επιδερμίδα τα βήματα της καθημερινής ρουτίνας που πρέπει να ακολουθείτε είναι συγκεκριμένα. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν ένα συγκεκριμένο προϊόν ομορφιάς προκειμένου να ενισχύσουν αυτήν τους την προσπάθεια, ακόμη και κατά την διάρκεια της νύχτας.

Αυτό δεν είναι άλλο από τις μάσκες ύπνου, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην ενίσχυση της επιδερμίδας, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά διάφορους παράγοντες που μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στο δέρμα κατά την διάρκεια της ημέρας, όπως ο ήλιος, η μεταβολή της θερμοκρασίας, το καυσαέριο κ.α.

Και ενώ θα έλεγε κανείς ότι ο ύπνος από μόνος του αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο για την θεραπεία του δέρματος, οι μάσκες ύπνου λειτουργούν ως μία επιπλέον μέθοδος για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Η χρήση και η δράση τους είναι πολύ απλή, καθώς χρειάζεται μόνο να τις εφαρμόσετε και εκείνες θα κάνουν την «δουλειά» τους καθόλη την διάρκεια της νύχτας. Καθώς η μάσκα απορορφάται από την επιδερμίδα σας, τα ενεργά συστατικά της απελευθερώνονται σε όλη την διάρκεια της νύχτας αργά και έτσι δίνουν στο δέρμα σας την απόλυτη περιποίηση, χωρίς στην ουσία εσείς να κάνετε κάτι.

Το πρωί που θα ξυπνήσετε, σύμφωνα με τις οδηγίες, ξεπλύνετε ή όχι. Η εφαρμογή τους εξαρτάται από τον τύπο δέρματός σας και συνιστάται από μία έως δύο εφαρμογές.

newsbeast.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΗ άγνωστη ιστορία πίσω από το τραγούδι «Don’t Cry for Me Argentina»
Επόμενο άρθροΑπίστευτο περιστατικό – Άνδρας ξύπνησε από κώμα μετά από 35 χρόνια

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ