Τι να ντυθείς τις Απόκριες ανάλογα με το ζώδιό σου

τι-να-ντυθείς-τις-απόκριες-ανάλογα-με-τ-1631408

Εσύ ξέρεις τι θα βάλεις τις Απόκριες

Ήρθαν οι Απόκριες και σε έχουν καλέσει σε μασκέ πάρτυ, αλλά δεν ξέρεις τι να βάλεις. Κάνε φέτος τη διαφορά και ντύσου αυτό που προστάζει το ζώδιό σου. Αν το βρίσκεις «έξω από τα νερά σου» τότε μάλλον η στολή του ωροσκόπου σου θα σου ταιριάζει περισσότερο. Άντε και καλές Απόκριες!

Κριός: Ζώδιο της φωτιάς, δυναμικό και φυσικά το πιο ηρωικό. Τι καλύτερο λοιπόν για εσένα από μια στολή σούπερ-ήρωα; Ο Superman, η Catwoman, ο Batman ή ακόμα και ο Thor ή η παλιά και αγαπημένη Ζήνα είναι αυτό που σου ταιριάζει.

Ταύρος: Ως ζώδιο της γης, προσγειωμένο και αρκετά ευαίσθητο, σου ταιριάζουν στολές γύρω από το θέμα της φύσης. Μπορείς να ντυθείς Νύμφη, κάποιο λουλούδι ή ακόμα και η Poison Ivy από τον Batman.

Δίδυμος: Απελευθερώσου! Άσε το χιούμορ σου να βγει στο αποκριάτικο κοστούμι σου και επέλεξε κάτι από το παιδί που κρύβεις μέσα σου. Μια στολή Πίτερ Παν είναι ότι πρέπει. Και τα υπόλοιπα καρτούν όμως σου ταιριάζουν, όπως ο Μίκυ ή η Μίνι Μάους και κάποιο από τα Στρουμφάκια.

Καρκίνος: Λόγω της ρομαντικής σου φύσης θα μπορούσες να ντυθείς ιππότης ή πυργοδέσποινα. Επίσης η σχέση του ζωδίου με τη Σελήνη και το μεταφυσικό φέρνει ιδέες όπως μάγισσα και Λυκάνθρωπος.

Λέων: Ας μην το κρύβουμε άλλο! Βγάλτο από μέσα σου και ντύσου σαν τους μεγαλύτερους σταρ. Θα σου ταίριαζαν πολύ στολές όπως του Έλβις, της Νταϊάνα, της Μαντόνα, του Τζέιμς Ντιν και της Τζένιφερ Λόπεζ.

Παρθένος: Μπορείς να βγάλεις την πλευρά που βλέπουμε όλοι, δηλαδή της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και λίγο από την άλλη πλευρά, αυτή που δεν βλέπουν πολλοί, την πιο σεξουαλική. Ντύσου νοσοκόμα, καμαριέρα, γιατρός ή πυροσβέστης.

Ζυγός: Το πιο κατάλληλο θα ήταν να πας σαν ζευγάρι, είτε με το έτερον ήμισυ είτε με κάποιον φίλο/φίλη. Θα μπορούσες να ντυθείς Αδάμ και Εύα ή Ρωμαίος και Ιουλιέτα ή κάτι πιο χιουμοριστικό όπως καουμπόης και κορίτσι του σαλούν.

Σκορπιός: Οι επιλογές εδώ είναι απλές και σίγουρες. Σέρλοκ Χόλμς, γυναίκα-αράχνη, Κόμης Δράκουλας ή βαμπίρ.

Τοξότης: Πάντα με την πλευρά του καλού σε μια ιστορία, οι καταλληλότερες στολές για εσένα είναι του Αστερίξ, της Ποκαχόντας, του Ιντιάνα Τζόουνς ή της Ιωάννας της Λορένης.

Αιγόκερως: Εδώ θέλεις κάτι της επικαιρότητας και κάτι με απόλυτη εξουσία. Διαλέγεις και παίρνεις! Προτείνω Κιμ Γιονγκ Ουν, Ουρσουλα Φον Ντερ Λαιεν, Έλον Μάσκ, Ντόναλντ Τράμπ ή Όπρα.

Υδροχόος: Με την ταξιδιάρα ψυχή σου θα νιώσεις άνετα μέσα σε στολές που έρχονται από το μέλλον. Σου προτείνω κάποιον χαρακτήρα από το Άβαταρ ή τον Πόλεμο των Άστρων.

Ιχθύς: Η καλύτερη μεταμφίεση για τον ρομαντικό και καλλιτεχνικό Ιχθύ είναι ένας διάσημος καλλιτέχνης. Μπορείς να ντυθείς όπως η Φρίντα Κάλο , ο Πικάσο, ο Σαλβαντόρ Νταλί ή ακόμα και η Ζοζεφίν Μπέικερ.

jenny.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook