Τι να κάνεις στο πρώτο ραντεβού, βάσει ζωδίου!

τι-να-κάνεις-στο-πρώτο-ραντεβού-βάσει-ζ-724462

Το πρώτο ραντεβού είναι πάντα πολύ αγχωτικό, γιατί θέλεις να κάνεις καλή εντύπωση. Δες τι πρέπει όμως να κάνεις, σύμφωνα με το ζώδιο του συντρόφου σου, εδώ!

Κριός

Αν βγεις ραντεβού με έναν Κριό, βεβαιώσου ότι πρόκειται να είναι γεμάτο δράση. Ο Κριός δεν μπορεί να μείνει ακίνητος για πολύ ώρα και θέλει διαρκώς κάτι να κάνει.

Κάνοντας μια έντονη δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους, όπως η πεζοπορία ή η ποδηλασία, θα μπορούσε να λειτουργήσει πολύ ευχάριστα για αυτούς. Αν θέλετε να παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, δοκιμάστε τότε την εσωτερική αναρρίχηση.

Ταύρος

Αν το ραντεβού σου είναι με έναν Ταύρο, θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι το ζώδιο που κυβερνά τις αισθήσεις, οπότε κάνε οτιδήποτε θα μπορούσε να προσελκύσει τις αισθήσεις του για να λειτουργεί καλύτερα.

Πηγαίνετε σε ένα ωραίο εστιατόριο με πλούσια πιάτα, δοκιμάστε κρασιά και περάστε τη νύχτα χορεύοντας, ή σε μια συναυλία. Όπου κι αν πάτε, να είστε έτοιμοι για μεγάλες δαπάνες, καθώς ο Ταύρος λατρεύει την πολυτέλεια.

Δίδυμος

Όσο για το πρώτο ραντεβού με Δίδυμο, μπορείτε να τους πάτε κάπου δροσερά, casual, με πολύ κόσμο γύρω τους όπου θα μπορείτε να έχετε μια ζωντανή συνομιλία.

Γενικά νιώθουν πολύ άνετα σε club και μέρη με πολύ κόσμο. Από την άλλη όμως νομίζουν ότι είναι περιπετειώδεις, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι όσο νομίζουν, οπότε μην τους κάνεις να νιώσουν άβολα.

Καρκίνος

Ας πάμε τώρα στον καρκίνο, ο οποίος θέλει να είναι εξοικειωμένος με τον χώρο, άρα διάλεξε κάπου που να έχει ξανά πάει στο παρελθόν. Χρειάζεται οικείο περιβάλλον για να τον κάνει να αισθάνεται άνετα για να μπορέσει να σου ανοιχθεί.

Ένα ήσυχο εστιατόριο είναι πιθανότατα το καλύτερο μέρος, ιδιαίτερα αν έχει άνεση και έχουν καναπέδες αντί για σκληρές καρέκλες. Πες το σερβιτόρο να μην σας ενοχλεί συνέχεια, έτσι ώστε να έχετε αρκετό χρόνο για να νιώσει άνετα μαζί σου.

Λέων

Αυτό είναι το ζώδιο που αγαπά το δράμα, έτσι το τέλειο ραντεβού για αυτούς θα ήταν μια ταινία ή το θέατρο.

Αν πάτε στο θέατρο, βεβαιωθείτε ότι παίζει το πιο hot show. Τους αρέσει να αισθάνονται μέσα στο πλήθος, και να ξεχωρίζουν. Αν φλερτάρουν πολύ και όχι μόνο με σένα, μην διστάσεις να δείξεις λίγη ζήλια. Θα τους αρέσει πραγματικά αυτό.

Παρθένος

Από την άλλη οι Παρθένοι δεν κάνουν τίποτα πάρα πολύ μεγάλο ή φανταχτερό, γι αυτό μη τους πάτε σε πολυσύχναστα μέρη. Αντ’ αυτού προτίμησε κάποιο ήσυχο μέρος για να ακούς τις σκέψεις τους.

Ο Παρθένος είναι το ζώδιο της υγείας, οπότε δοκίμασε ένα εστιατόριο που σερβίρει υγιεινά τρόφιμα, ή να πάτε στο γυμναστήριο με αυτά ή να πάτε γυμναστήριο. Φροντίστε να απαλύνεις τις ανασφάλειες που έχουν γρήγορα, ειδικά για το σώμα τους.

Ζυγός

Αν θέλεις να βγεις με ένα ζυγό, σκέψου σοβαρά να τον πας σε κάποιο μουσείο τέχνης. Μπορείς επίσης να τον πας στο πιο trendy spot της πόλης είτε αυτό είναι club, είτε πάρκο.

Σκορπιός

Αν βγεις με ένα Σκορπιό φρόντισε να πας σε μέρη με σκοτεινό φωτισμό, καθώς έλκονται από το σκοτάδι, οπότε όχι πρωινά ραντεβού. Τους αρέσει επίσης η επιστήμη, οπότε μπορείτε να δοκιμάσετε ένα μουσείο επιστημών, ειδικά όταν οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φύγει και θα μπορεί να είναι εντελώς μόνος μαζί σου.

Τοξότης

Όσο για τον Τοξότη, είναι ανοιχτός σε κάθε περιπέτεια. Σε αυτό το ζώδιο αρέσει να κάνει τα πράγματα σε μια ιδιοτροπία, οπότε ότι και αν σκοπεύεις να κάνεις πιθανότατα δεν θα συμβεί.

Ο Τοξότης αγαπά τους άλλους πολιτισμούς και χώρες, άρα μπορείτε να πάτε σε ένα εστιατόριο που σερβίρει εξωτικά πιάτα και να συζητήσετε για ταξίδια. Κάτι ακραίο που μπορεί να σας ζητήσει να κάνετε είναι η ελεύθερη πτώση με αλεξίπτωτο.

Αιγόκερος

Αν βγεις με έναν Αιγόκερω, φρόντισε να είναι τόσο παραδοσιακό όσο μπορείς. Δείπνο και μια ταινία είναι αρκετά γι αυτό το ζώδιο. Δεν τους αρέσει να ξεβολεύονται και θέλουν να κάνουν αυτό που ήδη γνωρίζουν καλά, οτιδήποτε δεν είναι τρελό.

Υδροχόος

Αν έχεις το πρώτο σου ραντεβού με έναν Υδροχόο πρέπει να κάνεις κάτι αντισυμβατικό. Αυτό το ζώδιο αγαπά ότι είναι ασυνήθιστο και διαφορετικό.

Είναι επίσης ανοιχτοί στο να βγείτε ραντεβού με άλλο ζευγάρι παρέα, καθώς θέλουν να είναι πρώτα φίλοι με σας ώστε να το κρατήσουν πιο casual. Και λίγη τρέλα όμως δεν θα τους χαλούσε.

Ιχθύς

Ίσως αυτό είναι και το πιο ρομαντικό ζώδιο, άρα θέλει πάθος και φαντασία. Ειδυλλιακό τοπίο, κεριά και αλκοόλ είναι απολύτως απαραίτητα για να τον μαγέψεις. Επίσης υπέροχη ιδέα θα ήταν να πάτε μια βόλτα στην παραλία για να μιλήσετε υπό το φως του φεγγαριού.

ediva.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook