Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 3 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-το-σάββατο-3-ιουνίο-1503910

Μέρα τρυφερότητας, ρομαντισμού, ενσυναίσθησης, με την επιθυμία να δώσουμε και να πάρουμε αγάπη αλλά και με ουσιαστική εμβάθυνση στις σχέσεις. Η ενασχόληση με την τέχνη και το υδάτινο στοιχείο αποτελούν μία όμορφη διέξοδο. Το σημερινό τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τους Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, αυξάνει την ευαισθησία σου και την ενσυναίσθηση. Η μοναχικότητα δεν σε ενοχλεί αντιθέτως σε ευχαριστεί αφού έχεις την δυνατότητα να κάνεις όνειρα χωρίς να σε αποσυντονίζει κανένας. Ο χώρος του σπιτιού σε απογειώνει συναισθηματικά και απολαμβάνεις την ηρεμία και την θαλπωρή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν βρίσκεις καμιά καλύτερη ιδέα από την παραμονή στο σπίτι με το ταίρι σου. Βραδάκι με περιποιημένο δείπνο και μουσική υπόκρουση είναι το μόνο που σε εκφράζει. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, αν αποδεχθείς πρόταση για έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται. Επίσης ευνοούνται μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους. Οικονομικά κάνεις έξοδα, τόσο για το σπίτι, όσο και για την οικογένεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, ευνοεί να αναδυθούν τα επικοινωνιακά σου ταλέντα. Προωθείς τα σχέδια και πραγματοποιείς τις φιλοδοξίες όσο κι αν μοιάζουν με άπιαστο όνειρο. Φίλοι σε στηρίζουν και σε νοιάζονται πραγματικά. Μπορείς να βασιστείς πάνω τους. Προσπάθησε να μη σκέφτεσαι το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάθεσαι μέσα και γκρινιάζεις με το ταίρι. Η έξοδος με τους φίλους αλλά και μαζί του, θα σε ανανεώσει και θα μπει φρέσκος αέρας στην σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος, και σε τρώει η έγνοια για μια παλιά σχέση, τότε δεν θα καταφέρεις να κάνεις κάτι καινούργιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις στα άμεσα σχέδια μια συνεργασία που επιθυμείς από καιρό. Έχεις και καλή πρόταση που θα βοηθήσει να επισπεύσουν οι διαδικασίες. Οικονομικά θα χρειαστείς κάποιο δάνειο που θα σε βοηθήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να αποκτήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον ανάπτυξης. Άτομα εξουσίας σε προωθούν ώστε να ανέβεις κοινωνικά . Εκτός από αυτούς έχεις στήριξη και από άλλους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου, που νοιάζονται ειλικρινά. Η μέρα προσφέρει οικονομική ικανοποίηση, εκπλήρωση μεγαλεπήβολου στόχου ή και μία σημαντική πρόταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βαδίζεις σε ένα ασφαλές μονοπάτι με την σχέση σου και νιώθεις πληρότητα. Είσαι ευχαριστημένος και δεν σε ενδιαφέρει κάτι άλλο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις όλες τις ευκαιρίες να γνωρίσεις το μελλοντικό ταίρι, μέσα από τον κοινωνικό περίγυρο. Δεν έχεις παρά να προκαλέσεις την τύχη σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά έχεις την στήριξη τόσο των ανωτέρων, όσο και των υφισταμένων. Οικονομικά έχεις άνοδο και έσοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να επεκτείνεις τους ορίζοντες σου και να ολοκληρώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου είναι πολύ σημαντική αφού σου δίνει το εισιτήριο να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα. Καταφέρνεις να ολοκληρώσεις τις σπουδές, ή να πάρεις το πολυπόθητο πτυχίο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και δεν τηρήσεις το λόγο σου για ένα ταξιδάκι αναψυχής το Σαββατοκύριακο με το ταίρι θα αναγκαστείς να υποστείς την γκρίνια του και δεν σε συμφέρει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την εύνοια να γνωρίσεις ένα αξιόλογο άτομο, μέσα από μια μετακίνηση, ή εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε απασχολεί ιδιαίτερα ακόμα και τις αργίες. Σκέφτεσαι καινούργια επαγγελματικά ανοίγματα. Τα οικονομικά σε πιέζουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, δημιουργούν την αίσθηση της ασφάλειας που σου είχε λείψει. Τα συναισθήματα που έχεις φυλαγμένα βαθιά στην ψυχή σου, αναδύονται και απελευθερώνεσαι από ότι σε βασάνιζε στο παρελθόν. Τα μυστικά που κρατούσες και θεωρούσες ένοχα, παύουν να είναι ένοχα, ή εσύ σταματάς να τα βλέπεις με αυτό τον τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πολύ κοντά με το ταίρι σου και υπάρχει ταύτιση σε όλους τους τομείς. Νιώθεις να απελευθερώνεσαι με αυτή τη σχέση και σε ευχαριστεί να είσαι μαζί με τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές ευκαιρίες και την τύχη με το μέρος σου ώστε να γνωρίσεις έναν έρωτα που θα αγγίξει την ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες για συνεργασίες που λειτουργείς κρυφά σε ευνοούν. Το παρασκήνιο είναι επιβοηθητικό και δεν σε τρομάζει. Οικονομικά καταφέρνεις να αποπληρώσεις ένα δάνειο, ή τις οφειλές προς τρίτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο και το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να αναπτύξεις τον κοινωνικό κύκλο και τις επαφές. Στην προώθηση των φιλοδοξιών σε στηρίζουν οι φίλοι αλλά και οι συνεργάτες. Ένα χέρι βοήθειας το έχεις από όλους. Παράλληλα σε απασχολεί το σπίτι και η οικογένεια που δημιουργούν υποχρεώσεις. Η ενασχόληση με την τέχνη αλλά και η ρομαντική διάθεση θα αποτελέσουν μία όμορφη διέξοδο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, προτιμάς να μείνεις στο σπίτι με το ταίρι και να δείτε μαζί μια ωραία ταινία, από το να πας κάπου έξω. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα η συναναστροφή με φιλικά άτομο μπορεί να κρύβει μια ερωτική γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες προκύπτουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον. Φίλοι και συνεργάτες είναι η καλύτερη συμφωνία. Κάνεις έξοδα για το σπίτι που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε ευνοεί να οργανώσεις τις αγγαρείες της καθημερινότητας και να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις. Τον τελευταίο καιρό παρέκκλινες από το πρόγραμμα σου και έχανες την εστίαση σου. Ήρθε η στιγμή που θα φτιάξεις τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ! Νέοι στόχοι για τα επαγγελματικά σου δίνουν την ελπίδα ότι σύντομα κάτι θα πάει καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι με το ταίρι της ζωής σου, μοιράζεσαι τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες και βρίσκεις διέξοδο μέσα από την συζήτηση μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να αναπτύξεις τα επικοινωνιακά ταλέντα και να πλησιάσεις το άτομο που θα σε εντυπωσιάσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αποσπά μεγάλο μέρος της καθημερινότητας σου. Προσπαθείς να την φέρεις στα μέτρα σου και το πετυχαίνεις. Έχεις λίγο άγχος για τα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα, σε βοηθά να προωθήσεις, ή και να πραγματοποιήσεις, ένα πολυπόθητο όνειρο. Είτε πρόκειται για σπουδές, είτε για ταξίδια, είτε για χόμπι και ταλέντα, είτε για έρωτα μπορείς να υλοποιήσεις την κάθε σου επιθυμία. Η ενασχόληση με τα παιδιά σε κάνει να βγάζεις την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σου και να παίζεις κι εσύ σαν μικρό παιδί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, έχεις την ευκαιρία να γίνεις και συνοδοιπόρος του, στο ταξίδι που επιθυμείς. Η αλλαγή των παραστάσεων ανανεώνει την σχέση. Εσύ που βαδίζεις μόνος στο ταξίδι αυτό, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις το άλλο σου μισό εκεί που θα πας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν προωθήσεις τα ταλέντα και τα αξιοποιήσεις κατάλληλα θα βγεις κερδισμένος. Λαμβάνεις ηθική και υλική ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να προωθήσεις τα οικονομικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Κάποιες δαπάνες για την τακτοποίηση του σπιτιού δεν θα λείψουν. Είσαι ευνοημένος ώστε να μη δυσκολευτείς να τις διευθετήσεις. Το έντονο συναισθηματικό δέσιμο που έχεις με την οικογένεια δεν σε αφήνει να τους παραμελήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προτιμάς να μείνεις σήμερα στο σπίτι με το ταίρι και να απολαύσεις μια ταινία από το να βγεις έξω. Η διάθεση σου δεν είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Αν είσαι αδέσμευτος, σαφώς και η μέρα δεν ενδείκνυται για επιπόλαιες γνωριμίες. Μπορείς όμως να βγεις με ένα άτομο από το παρελθόν που νιώθεις οικεία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προβλέπονται νέες συνεργασίες πιθανόν με άτομα που είχες συνεργαστεί στο παρελθόν. Η πρόταση και η ιδέα είναι δική σου. Οικονομικά υπάρχει εύνοια και οφέλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο, με το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, προωθούνται οι επαφές και οι συζητήσεις με το στενό σου περιβάλλον. Παρόλο που η διάθεση σου είναι λίγο πεσμένη εσύ θα βγεις έξω και θα συναναστραφείς με κόσμο για να πας κόντρα στο ρεύμα. Η γεμάτη μέρα σου αποσπά την προσοχή και δεν χωράνε οι απαισιόδοξες σκέψεις στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις πολύ καλά με τον σύντροφο και η πρόταση του για έξοδο σε βγάζει από την κατήφεια. Εσύ που είσαι ελεύθερος έχεις πολλές προτάσεις για έξοδο και αποδέχεσαι την καλύτερη που θα σε κάνει να περάσεις τέλεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές συνεργασίες και συμφωνίες ευνοούνται. Οι κοινοποιήσεις θα γίνουν όταν θα είσαι απολύτως σίγουρος. Με τα οικονομικά προς το παρόν δεν ασχολείσαι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να σταματήσεις την γκρίνια για τα οικονομικά. Βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα και θεωρείς ότι θα τα καταφέρεις αν κάνεις τις σωστές κινήσεις. Στόχοι ευοδώνονται και όνειρα πραγματοποιούνται. Η μέρα είναι κατάλληλη για να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου και να απολαύσεις πράγματα ανεκτίμητης αξίας που σου είχαν λείψει πχ μία βόλτα στην φύση, ένα καλό γεύμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τέλος στα παράπονα, στις γκρίνιες και ότι σε χαλάει εσένα που είσαι σε μια σχέση που δεν θέλεις να χάσεις. Κάνεις κοινά πράγματα με το ταίρι κι έρχεσαι πιο κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, προκύπτει μια γνωριμία σε κοινωνική εκδήλωση ή στην παρέα των φίλων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αρκετές συμμαχίες που σε βοηθούν στην δουλειά και την κάνουν πιο εύκολη. Στα οικονομικά λαμβάνεις υποστήριξη και βοήθεια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο, το ευνοϊκό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα, σε βοηθά να προωθήσεις τα ταλέντα και τα χόμπι σου είτε και να επιλέξεις να πας σε μία συναυλία ή σε μία θεατρική παράσταση! Είσαι γεμάτος τρυφερή, ρομαντική διάθεση, λαμβάνεις ικανοποίηση στα αισθηματικά και η εκφραστικότητά σου σε οδηγεί να εκφράσεις το μεγαλείο της ψυχής σου σε όποιον αγαπάς! Είναι μέρα κατάλληλη για να απολαύσεις αυτό που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η ρομαντική ατμόσφαιρα που φτιάχνεις για να υποδεχθείς το ταίρι θα σε ανταμείψει με την εκδήλωση της αγάπης του. Αν δεν έχεις ταίρι, υπάρχει η προοπτική να γνωρίσεις σήμερα τον υποψήφιο μελλοντικό σύντροφο, μέσα από τον φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με το βλέμμα στραμμένο στον επαγγελματικό τομέα θα έρθει η καταξίωση που περιμένεις. Οικονομικά ωφελείσαι από την αξιοποίηση ενός ταλέντου.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook