Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 23 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-το-σάββατο-23-ιουλίο-943541

Το σημερινό τρίγωνο Ερμή – Δία, γεμίζει την ημέρα μας με αισιοδοξία αλλά και με χαρούμενα μηνύματα, προτάσεις, ειδήσεις, ευκαιρίες που σκορπίζουν χαμόγελα! Οι Ευνοημένοι είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία λαμβάνεις όμορφα μηνύματα στα αισθηματικά σου, σου σκορπίζουν τον ενθουσιασμό και την αδημονία! Μία ερωτική γνωριμία θα σε συναρπάσει, ή μία πρόταση από το ταίρι σου θα σε κάνει να πετάξεις από την χαρά σου! Γέλιο, χαρά, διασκέδαση, ανεμελιά και … καλοκαίρι μυρίζει η όψη αυτή για σένα! Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων, η μέρα σου γεμίζει με πολύ ευχάριστες επικοινωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστος, με μηνύματα και με φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, την σημερινή ημέρα θα κερδίσει η ανάλαφρη διάθεση και σίγουρα θα έχετε πολλές ευκαιρίες με τον σύντροφο να περάσετε υπέροχα μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι εκπληρώνονται σήμερα, κυρίως λόγω καλής συνεργασίας! Οικονομικά θα έρθει μία λύση σε ένα πρόβλημα, που υπάρχει καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία έρχονται Συζητήσεις για τα επαγγελματικά σου, σου προσφέρουν πολύ καλές προοπτικές για τη πορεία σου, ενώ έχεις και την ευκαιρία να επιλύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπλόκαραν την ροή της εργασίας σου! Προβάλεις τις επαγγελματικές σου ικανότητες με τον καλύτερο τρόπο και ανοίγονται ευκαιρίες. Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων υπερασπίζεσαι τα κεκτημένα σου και διασφαλίζεις καλύτερους πόρους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις με σοβαρότητα και πλέον προσπαθείς βάση της λογικής σου να βρεις το άλλο σου μισό, το οποίο θα πληροί αρκετές προϋποθέσεις των προσδοκιών σου, μέσα από φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου διαπιστώνει πως όταν εσύ πραγματικά αγαπάς, δίνεσαι ολοκληρωτικά, κάνεις πράξεις και δεν λες ανούσια λόγια και στην κυριολεξία, δεν έχεις μάτια για άλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, αναγνωρίζεται η αξιοπιστία σου και η αποδοτικότητα σου! Οικονομικά, έρχονται από το πουθενά, έξτρα έσοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία δέχεσαι μία πρόταση, μία μετακίνηση ή ένα ευχάριστο νέο, που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να δεις μπροστά στα μάτια σου να εκπληρώνεται μία επιθυμία ή ένα όνειρο που είχες για το μέλλον σου! Ιδανικό διάστημα για μετακίνηση, γνωριμία, αλλαγή μεταφορικού μέσου και φυσικά για δικτύωση και νέες γνωριμίες. Επιπλέον η Σελήνη κινείται στο ζώδιο σου, η διάθεση σου είναι εξαιρετική και προβάλεις τον εαυτό σου και τα χαρίσματά σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος και θέληση! Γοητεύεις τους πάντες με όλο αυτό τον δυναμισμό που εκπέμπεις και κανένας δεν θα καταφέρει να αντισταθεί στην ακαταμάχητη και φλογερή επικοινωνιακή γοητεία σου. Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για καυτές στιγμές με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις όλη σου την ενέργεια στην εργασία και φυσικά πετυχαίνεις στόχους! Οικονομικά θα κάνεις λάθη στην διαχείριση λόγω βιασύνης ή ρίσκου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία έχεις επιτυχία επαγγελματική και οικονομική! Μία οικονομική πρόταση, ένα συμφωνητικό, μία συζήτηση για ζητήματα εργασιακά, αναμένεται να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της περιόδου που θα σου προσφέρει διάκριση, κατάκτηση και υλοποίηση επαγγελματικών στόχων! Με την Σελήνη από τους Διδύμους, λύνεις τα μυστήρια που σε προβλημάτιζαν εργασιακά ή και ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις σου, απέναντι στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω υπερβολικών προσδοκιών! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μπλέκεις επικοινωνιακά σε μία ιστορία παρασκηνιακή ή κρυφή, γιατί θα κινδυνέψεις από αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου σήμερα κλείνεις εκκρεμότητες αλλά και προφυλάσσεις τονε εαυτό σου από τα δύσκολα ! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές την σημερινή ημέρα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία θα βρεις και πάλι τον εαυτό σου, θα κάνεις σχέδια, θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου, θα ταξιδέψεις, θα πάρεις χαρούμενα νέα για έγγραφα, σπουδές, ή θα προχωρήσει επιτέλους αυτό το μεγάλο επαγγελματικό βήμα που θα φέρει την μεγαλύτερη προβολή σου! Λαμβάνεις χαρούμενα μηνύματα που ανεβάζουν την διάθεση σου στο κατακόρυφο! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων ενισχύει την κοινωνική σου διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, επειδή απλά νομίζεις πως το φιλικό ενδιαφέρον, είναι και ερωτικό! Παρερμηνεύεις συμπεριφορές και θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ευκαιρία σου να κάνεις την αλλαγή και την απαραίτητη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο! Απέφυγε μόνο κόντρες και εντάσεις, χωρίς λόγο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα πετυχαίνεις στόχους, στις επαγγελματικές σου συναλλαγές! Οικονομικά, όσο ξοδεύεις, τόσο ξεμένεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία νιώθεις ανακούφιση για ζητήματα οικονομικά, όπου μπορείς να κάνεις κάποιες συζητήσεις που θα δώσουν λύσεις σε εκκρεμότητες που είχες. Λαμβάνεις κρυφή στήριξη, ή λειτουργείς κάπως πιο παρασκηνιακά και μυστικά και αυτό σε βοηθά να κάνεις προοδευτικές κινήσεις στα οικονομικά. Η ψυχολογία σου αναπτερώνεται! Η Σελήνη από τους Διδύμους σε ωθεί να θέσεις στόχους υψηλούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες για την σχέση σας, γίνονται πραγματικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, λες ένα μεγάλο όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και φλερτ! Αρπάζεις λοιπόν αξιόλογες ευκαιρίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ένα νέο ουσιαστικό ερωτικό ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η επιτυχία είναι σίγουρη, οικονομικά όμως σε αγχώνουν οι μαζεμένες υποχρεώσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία είσαι περιζήτητος παντού! Το τηλέφωνό σου χτυπά συνέχεια, οι φίλοι σε αναζητούν, σε προσκαλούν, σε παρασύρουν να περάσετε καλά, ενώ έχεις και τις ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέο κόσμο και να τονώσεις το δίκτυο γνωριμιών σου! Ο ενθουσιασμός για την έναρξη μίας σχέσης είναι μέσα στα πλάνα των ημερών! Με την Σελήνη από τους Διδύμους, είναι μία καλή ημέρα για να προγραμματίσεις ή και να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται ένα φλερτ τώρα, με ένα άτομο που σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα, έστω και μέσα από μηνύματα! Φρόντισε και εσύ να δώσεις την ανάλογη χαρά στον άλλο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να περιορίσεις την οξυθυμία σου και να αποβάλλεις την έμμονη ιδέα πως ο σύντροφος προσπαθεί να σου επιβληθεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, θα υπάρξουν αρκετές οι προκλήσεις στην εργασία και πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου! Οικονομικά, χρειάζεται προσοχή και υπευθυνότητα στα έξοδα και στα προσωπικά σου αντικείμενα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία δέχεσαι όμορφα νέα στα επαγγελματικά σου, που σου προσφέρουν μία νέα προοπτική! Δέχεσαι μία επαγγελματική πρόταση, κουβεντιάζεις για μία νέα δουλειά, βελτιώνεται το εργασιακό σου κλίμα, ή έχεις μία προαγωγή! Το σύμπαν συνωμοτεί για να έχεις την διάκριση και την εργασιακή εξέλιξη που σου αρμόζει! Με την Σελήνη από τους Διδύμους απελευθερώνεσαι από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος αποφασίζεις να σταματήσεις το ανούσιο φλερτ και απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, η οποία θα σου δείξει πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την αφοσίωση του συντρόφου σου, αλλά και καυτές στιγμές πάθους μαζί του! Η σημερινή ημέρα, κάνει την ερωτική σου ζωή ιδιαίτερα εκρηκτική και παθιασμένη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Λόγω της διορατικότητας σου, Καταφέρνεις και πετυχαίνεις ένα μεγάλο στόχο, μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Οικονομικά, έρχονται νέες πηγές εσόδων και λύσεις σε εκκρεμότητες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία τραγουδάς θα σε πάρω να φύγουμε σε άλλη γη σε άλλα μέρη! Είσαι αισιόδοξος,ευχάριστος, λαμβάνεις χαρούμενα νέα, σχεδιάζεις ένα ταξίδι και στα αισθηματικά σου μπορώ να πω ότι είσαι στα καλύτερά σου! Μία νέα αισθηματική γνωριμία θα φέρει μία όμορφη αλλαγή στην ζωή σου! Η Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων τονώνει την συντροφικότητα και τις όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις χωρίς σταματημό και μάλιστα υπάρχει η πιθανότητα να σε προσεγγίσει ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και με την ξεχωριστή του επικοινωνιακή προσωπικότητα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις απολαυστικές στιγμές, γεμάτες γέλιο, χαρά, έρωτα και καλοπέραση! Η σχέση σας ενδυναμώνεται με κάθε τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα είναι αρκετά τα λάθη σου σε επάγγελμα και χρήμα, αν δεν περιορίσεις την τάση σου για αναποφασιστικότητα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις, διώχνεις τις έννοιες και τους προβληματισμούς, ενώ λαμβάνεις χαρούμενα νέα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την φυσική κατάσταση την δική σου ή των οικείων σου! Αν αγαπάς τα ζωάκια, η όψη αυτή μπορεί να φέρει στην ζωή σου ένα τετράποδο φίλο! Αναμένονται και χαρούμενα νέα για εργασία! Με την Σελήνη από το ζώδιο των Διδύμων η μέρα είναι ιδανική για να βελτιώσεις την διατροφή και την άσκησή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος δυσαρεστεί! Επίσης μην αναλύεις στο μυαλό σου την παραμικρή λεπτομέρεια με αποτέλεσμα να χάνεις ευκαιρίες για όμορφες στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, βλέπεις λίγο πιο σοβαρά το κεφάλαιο έρωτας σήμερα και η επιλογή του ιδανικού συντρόφου είναι μία εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία, αφού είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός και θες μόνο το τέλειο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το οξυδερκές και πρακτικό μυαλό σου, θα φέρει επαγγελματική επιτυχία! Πιθανόν σήμερα να υπάρχουν έξοδα για τους ανθρώπους που αγαπάς, αφού νιώθεις υπεύθυνος για εκείνους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία οι σχέσεις σου βελτιώνονται και οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν όμορφα μηνύματα, ζεστές επικοινωνίες, με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μπορείς να προχωρήσεις σε μία όμορφη σχέση, να πάρεις αποφάσεις για την ανανέωση μίας ήδη υπάρχουσας σχέσης, ενώ ευνοούνται ταξιδάκια, συναντήσεις με άτομα αγαπημένα! Με την Σελήνη από τους Διδύμους η μέρα σου έχει και το αλατοπίπερο της διασκέδασης αλλά και του ερωτισμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σε ποθούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί σου, αφού σε διεκδικούν για να σε κατακτήσουν μέσα από διαδικτυακό φλερτ! Απόλαυσε τις κατακτήσεις σου λοιπόν! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος και φλογερά συναισθήματα και στιγμές στην σχέση σου. Ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει και θα σου προσφέρει παθιασμένες συγκινήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες καταστάσεις στον επαγγελματικό τομέα, βελτιώνονται σημαντικά, κυρίως λόγω της αυξημένης σου δημιουργικότητας και του θάρρους σου! Οικονομικά ξοδεύεις αλόγιστα, λόγω υπέρμετρης γενναιοδωρίας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ σήμερα Σάββατο με το Τρίγωνο Ερμή – Δία στην εργασία και στα οικονομικά παίρνεις 10 με τόνο! Έρχονται χαρούμενα νέα για την εξέλιξη των εργασιακών σου δραστηριοτήτων. Ανοίγονται νέες προοπτικές, που θα γεμίσουν και πάλι το πορτοφόλι σου με χρήμα! Η Σελήνη από τους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου και στο σπίτι, στην οικογένεια και τώρα μπορούν να γίνουν τα βήματα για να εξομαλύνεις τις σχέσεις σου και να γεφυρώσεις το χάσμα που είχε δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θέλεις να βρεις στη ζωή σου κάτι σταθερό που να έχει ευτυχή κατάληξη και σταθερότητα! Κι όμως, σήμερα μπορεί να έχεις ένα αξιόλογο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, θα είναι γεμάτη από ρομαντισμό, τρυφερότητα αλλά και συναισθηματικές υπερβολές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, στον επαγγελματικό τομέα, ανταμείβεσαι για την πλήρη αφοσίωση στις υποχρεώσεις σου! Κάποια ξαφνικά έξοδα θα προκύψουν, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook