Τι λένε τα ζώδια για το Σάββατο 10 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-το-σάββατο-10-ιουνίο-1426433

Αυτό το Σάββατο προσπαθούμε με δυσκολία να πειθαρχήσουμε στα πρέπει της λογικής, αναγνωρίζουμε όμως ότι το αίσθημα της ευθύνης μας υποχρεώνει να κάνουμε θυσίες. Η τάση αυτή είναι πιο έντονη για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η επιθυμία σου είναι να μείνεις για λίγο μόνος και να απομονωθείς από όλους και από όλα. Δεν χρειάζεται να νιώθεις άσχημα για την διάθεση που έχεις, γιατί κάποιες φορές όλοι θέλουμε την ησυχία μας. Πάρε τον χρόνο σου και αξιοποίησε αυτή την ημέρα για αποφόρτιση σε ότι σε έχει επιβαρύνει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση δύσκολα θα πειστείς να ακολουθήσεις το ταίρι στις εξόδους που επιθυμεί. Προτιμάς να μείνεις μέσα, να παρακολουθήσεις μια ταινία και να χαλαρώσεις. Αν είσαι μόνος, χωρίς σύντροφο, σήμερα δεν έχεις την διάθεση για κάτι καινούργιο και αφήνεσαι στις παρελθοντικές αναμνήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πορεία των επαγγελματικών εξελίσσεται θαυμάσια. Στα οικονομικά έχεις λίγο άγχος για την διευθέτηση των υποχρεώσεων.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, η Σελήνη σήμερα κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και κάνει το Σάββατο για σένα, πολύ ευνοϊκό και τυχερό. Φέρνει φίλους κοντά σου και επικοινωνίες με ομάδες που ανήκεις. Βλέπεις να πραγματοποιούνται κάποιες βαθύτερες επιθυμίες σου. Η κοινωνική σου ζωή αυξάνεται και οι στόχοι επιτυγχάνονται. Η μέρα είναι κατάλληλη για το κυνήγι και την εκπλήρωση προσδοκιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ Σαββάτου με το ταίρι και την παρέα των φίλων. Έχεις κέφια για εξόδους και διασκεδάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν σε νοιάζει και πολύ σήμερα, αφού ξέρεις ότι θα βγεις να περάσεις όμορφα και ταυτόχρονα έχεις αυξημένες πιθανότητες, να κάνεις σημαντικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η συνεργασία με άτομο του φιλικού κύκλου είναι πολύ πιθανή. Η πρόταση ούτως, ή άλλως σε συμφέρει. Στα οικονομικά το ξόδεμα και η σπατάλη συνεχίζεται..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Σάββατο η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, και το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο στην κοινωνική καταξίωση και στην προβολή της δημόσιας εικόνας σου. Αποζητάς την αναγνώριση και την αποδοχή των άλλων. Απαιτείς τον σεβασμό και αν δεν τον εισπράττεις σηκώνεις το ανάστημα σου και τον επιβάλλεις. Νιώθεις άγχος για το ποια θα είναι η πορεία και το μέλλον των επαγγελματικών σου και προσπαθείς να οργανώσεις την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, κάλμαρε την εγωιστική συμπεριφορά προς το ταίρι. Ο σύντροφος σε εκτιμά και σε θαυμάζει αλλά μη του φέρεσαι απαξιωτικά. Αν είσαι αδέσμευτος, σε προβληματίζει η συμπεριφορά ενός ατόμου στην δουλειά και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν το ενδιαφέρον του είναι ερωτικό, ή συναδελφικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά έχουν ανοδική πορεία και σε ενθουσιάζει η καλύτερη θέση που σου προτείνουν. Οικονομικά σαφώς και θα υπάρξει αύξηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η τάση για ανεξαρτησία και ελευθερία τονίζεται ιδιαίτερα. Ασχολείσαι με τη προσωπική σου ανάπτυξη και επέκταση. Επιθυμείς διακαώς να μάθεις νέα πράγματα μέσα από σπουδές και γνώσεις που θα σε ωφελήσουν. Αποκτάς καινούργιες δεξιότητες. Η μέρα είναι κατάλληλη για να δραπετεύσεις για λίγο από την πόλη, να δεις ανθρώπους που είχες καιρό να συναντήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σε ενθουσιάζει η ιδέα ενός μακρινού ταξιδιού με το ταίρι, που θα ανανεώσει την σχέση και θα την εξελίξει. Αν είσαι αδέσμευτος, σίγουρα έχεις αυξημένη εύνοια για να γνωρίσεις το ιδανικό ταίρι που θα σε συναρπάσει. Πιθανόν να προέρχεται από το εξωτερικό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς πλέον να κάνεις εσύ κουμάντο σε μια επαγγελματική σχέση αφού και την ικανότητα διαθέτεις αλλά και τις γνώσεις. Στα οικονομικά τα αυξημένα έξοδα δεν σε προβληματίζουν αφού τα κάνεις προς ευχαρίστηση.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και επιθυμείς να μείνεις μέσα στο σπίτι χωρίς να κάνεις τίποτα, έστω κι αν είναι Σάββατο. Επιλέγεις να μείνεις απών από την κοινωνική ζωή και να βυθιστείς στις σκέψεις. Προσπαθείς να λύσεις κάποια εσωτερικά θέματα που αφορούν την ψυχολογία σου. Μείνε μακριά από ανθρώπους που σε φορτίζουν μόνιμα με τα προβλήματά τους και άκουσε την διαίσθησή σου σε όποια απόφαση θα κληθείς αυτή την ημέρα να πάρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι σε στενή επαφή με το ταίρι κεκλεισμένων των θυρών. Είναι ιδανική μέρα για να ενωθείς ψυχικά και σωματικά μαζί του, αρκεί να μην το παρακάνεις και σου βγει η υποβόσκουσα ζήλια από μέσα σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σε απασχολεί η σκέψη ενός έρωτα που δεν έχεις ξεχάσει. Αφού δεν υπάρχουν ελπίδες και προοπτικές επανασύνδεσης, ξεκόλλα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα νέα επιχειρηματικά σχέδια θα υλοποιηθούν εάν τα προγραμματίσεις σωστά κι εφόσον αποπληρώσεις κάποιες οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ που βρίσκεται ακριβώς απέναντι σου. Ασχολείσαι με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τους ανθρώπους που θεωρείς σημαντικούς. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από την γνώμη και την άποψη τους και θέσε τα όρια σου εκεί που πρέπει όταν πρέπει. Η συζήτηση σε χαμηλούς τόνους θα ενοποιήσει τις σχέσεις και θα διαπιστώσεις ότι είναι πιο πολλά αυτά που σε ενώνουν από αυτά που σε χωρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα κυλάει αρμονικά και ο σύντροφος δείχνει το ενδιαφέρον του με λόγια αλλά και πράξεις. Ανταλλάσσεις απόψεις, συζητάς και λες αυτό που σκέφτεσαι χωρίς το φόβο της παρεξήγησης. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να κάνεις πολλές γνωριμίες, αφού και ελκυστικότητα εκπέμπεις και γλύκα. Είσαι δημοφιλής στις παρέες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο συμβιβασμός μπορεί να ανοίξει και πάλι τον κύκλο διαπραγματεύσεων για μια δουλειά που σε ενδιαφέρει. Αν κάτι δεν σου αρέσει, βρίσκεις την χρυσή τομή, που δεν θα αφήσει την συμφωνία να ναυαγήσει. Οικονομικά υπάρχει όφελος!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Είναι μια μέρα που αφιερώνεις όλο τον ελεύθερο χρόνο στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων. Η ρουτίνα σου σπάει τα νεύρα αλλά δεν έχεις άλλη επιλογή. Το άγχος θα φύγει μόνο όταν ξεμπερδέψεις από τις δουλειές και το ξέρεις πολύ καλά. Οπλίσου με υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ζήτα σήμερα την βοήθεια του συντρόφου για να μοιραστείς το βάρος των ευθυνών. Δεν είναι ιδανική μέρα για έρωτες και συναισθηματισμούς, αλλά η διαδραστικότητα στην καθημερινότητα σε φέρνει πιο κοντά του. Αν είσαι αδέσμευτος, μη περιμένεις να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου, εκτός αν τον ανακαλύψεις στον χώρο εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δημιουργεί άγχος και κούραση, λόγω υπερφόρτωσης αγγαρειών. Δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις μόνος και χρειάζεσαι βοήθεια. Το άγχος συνεχίζεται και στα οικονομικά που σε πιέζουν κάποιες οφειλές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ, σε ευνοεί σε πολλούς τομείς. Ανεβαίνει η ψυχολογική διάθεση και λόγω ημέρας κάνεις σχέδια για έξοδο και διασκέδαση με τους αγαπημένους ανθρώπους. Η κούραση της εβδομάδας πάει περίπατο και το μόνο που θέλεις είναι να περάσεις καλά. Ευκαιρία να ασχοληθείς με τα χόμπι σου, τον έρωτα, ή και τα παιδιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος και έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, σήμερα δεν βλέπεις την ώρα να χαρείς τον έρωτα στην αγκαλιά του. Κοινωνικοποιείσαι και περνάς υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα άρπαξε την ευκαιρία και βγες να γνωρίσεις το άτομο που θα σε γοητεύσει και θα γίνει το μελλοντικό ταίρι που θα σε συντροφεύσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά είναι το τελευταίο πράγμα που σε απασχολεί σήμερα αφού το ενδιαφέρον σου είναι δοσμένο σε πιο ευχάριστα πράγματα. Τα έξοδα τρέχουν για διασκεδάσεις και πολυτελείς εξόδους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, την σημερινή μέρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ και κάνει το Σάββατο για σένα πιο εσωστρεφές και μονότονο. Τι κι αν είναι μέρα εξόδου και διασκέδασης, εσύ θέλεις να μείνεις μέσα στο σπίτι και να ξεκουραστείς από την δύσκολη εβδομάδα που πέρασες. Προσπάθησε να μην τα παίρνεις όλα τόσο προσωπικά και θίγεσαι με το παραμικρό! Η θαλπωρή του σπιτιού είναι το καλύτερο δώρο. Μια οικογενειακή συγκέντρωση θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα προτιμάς να περάσεις ένα όμορφο και χαλαρό βράδυ Σαββάτου με το ταίρι. Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως των κεριών είναι ιδανικό. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις την επιθυμία να κοινωνικοποιηθείς και να γνωρίσεις κάποιο άτομο σήμερα. Η μέρα δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν ασχολείσαι με οικογενειακή επιχείρηση τα νέα είναι πολύ θετικά. Το οικογενειακό περιβάλλον σε στηρίζει έμπρακτα. Στα οικονομικά υπάρχει εμπιστοσύνη και μπορείς να τα διαχειριστείς μόνος. Ο έλεγχος των εσόδων και εξόδων είναι στο χέρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, κάνοντας την μέρα πολύ δραστήρια και κοινωνική. Έχεις έντονη εξωστρέφεια και πολλές μετακινήσεις. Χαρούμενες ειδήσεις και συναντήσεις με το στενό περιβάλλον. Κερδίζεις τις εντυπώσεις και κάνεις καινούργιους φίλους. Η μέρα είναι κατάλληλη για ένα σύντομο ταξίδι, για ένα περίπατο στην εξοχή, ή για βουτιές στην θάλασσα παρέα με άτομα που ξεκουράζουν το μυαλό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η θετική στάση που έχεις υιοθετήσει, εντυπωσιάζει τον σύντροφο. Είσαι γεμάτος ενέργεια που δεν αφήνεις να πάει χαμένη και την διοχετεύεις στις εκδρομές και εξόδους με το σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνική ζωή, φέρνει γνωριμίες και φλερτ με καινούργια άτομα που μέσα από αυτά θα ανακαλύψεις το ιδανικό μελλοντικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέες συμφωνίες και συνεργασίες είναι προ των πυλών. Οι προτάσεις είναι δελεαστικές και σε συμφέρουν οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Ιχθύ. Αν και Σάββατο, εσύ ασχολείσαι με την οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Κάνεις σχέδια για μια καλύτερη ζωή και ένα ελπιδοφόρο αύριο. Παρόλα αυτά βρίσκεις χρόνο και διάθεση για να κάνεις αγορές που θα καλύψουν ένα μέρος των συναισθηματικών αναγκών. Η μέρα είναι κατάλληλη για να οριοθετήσεις καταστάσεις και να οργανώσεις πώς θες να περάσεις το υπόλοιπο του καλοκαιριού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν έχεις ιδιαίτερα προβλήματα με το ταίρι, αφού έχει καταφέρει να σου εμπνεύσει την εμπιστοσύνη που χρειάζεσαι. Βαδίζεις πλάι του με σιγουριά και βεβαιότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με ένα γνώριμο άτομο, που σε ενδιαφέρει και δεν έχεις πλησιάσει ακόμα, από τον φόβο της απόρριψης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά βρίσκεσαι σε σταθερή τροχιά και δεν έχεις κάτι που να αλλάζει την πορεία σου. Τα οικονομικά επίσης δεν παρουσιάζουν σημαντικές μεταβολές.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Σάββατο και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο. Είσαι περισσότερο συναισθηματικός από ότι συνηθίζεις και αρκετά ευαίσθητος. Λαμβάνεις με τις λεπτές κεραίες την ενέργεια του περιβάλλοντος και αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα πρόσωπα που σε πλησιάζουν. Η μέρα είναι κατάλληλη για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, να κάνεις πράγματα για σένα, να ανανεώσεις την εξωτερική εμφάνιση και να αναζωογονηθείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν βρίσκεσαι σε σχέση, σήμερα αντιδράς κυκλοθυμικά και μπερδεύεις το ταίρι σου. Προσπάθησε να βάλεις την λογική μπροστά και μη σε κατακλύζει το συναίσθημα. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με την ανανέωση της εξωτερικής εμφάνισης για να νιώσεις αυτοπεποίθηση που θα βοηθήσει να φλερτάρεις το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάνεις την πρόταση σε ένα συνεργάτη αφού την έχεις σκεφτεί πολύ καλά και έχεις καταλήξει. Το συμφέρον σου το βλέπεις. Η εύνοια επεκτείνεται και στο οικονομικό κομμάτι.

oroskopos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook