Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 8 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τρίτη-8-νοεμβρί-1193520

Ολική Ηλιακή Έκλειψη σήμερα στονάξονα Ταύρου-Σκορπιού! Με την ταυτόχρονη Αντίθεση Ουρανού με Ερμή, θα πρέπει να αναμένουμε καταλυτικές αλλαγές, ρήξεις και ισχυρές δυσκολίες, ιδίως για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η σημερινή ημέρα, με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, πολύ πιθανόν φίλε Κριέ, να έχεις ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ξαφνικές δυσάρεστες αποκαλύψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός τομέας, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, καυγάδες και κόντρες, την σχέση σου με το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, άλλη μία φορά διαλέγεις το λάθος άτομο, παρασυρόμενος από το πάθος σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σημερινή ημέρα, ίσως φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου, γεγονός που θα σε αγχώσει! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να οργανωθείς καλύτερα, αν θες να έχεις επιτυχία στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ρήξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια μίας επικοινωνίας σας! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις χρόνο και για το ταίρι σου, όπως επίσης και να φροντίζεις επιμελώς τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείς! Θα δεις ότι τελικά, θα είναι για το δικό σου καλό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Η σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στον Ταύρο, αγαπητέ Δίδυμε, θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχολογική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ξαφνικές δυσκολίες στην καθημερινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια και ανώριμη συμπεριφορά σου στην ερωτική σου ζωή και στο φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις παράνομες επικοινωνίες, διότι κινδυνεύεις από αποκαλύψεις και απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα οικονομικά προβλήματα και οι ανατροπές σήμερα και ίσως αγχωθείς αρκετά! Επαγγελματικά, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, θα ξεπεραστούν γρήγορα, λόγω της τύχης που είναι με το μέρος σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου φίλε Καρκίνε, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις, στις οποίες πρέπει να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική και στρατηγική! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ανατροπές στις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα, συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες κουβέντες προς το έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε αχαλίνωτο, χωρίς όρια φλερτ που σε εκθέτει ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές διενέξεις με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα! Οικονομικά, θα προκύψουν επιπλέον έξοδα για το σπίτι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε επηρεάζει αρνητικά φίλε Λέοντα! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί πλήττεται η κοινωνική σου εικόνα! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ρήξεις και καυγάδες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ερωτικές σου επικοινωνίες και επαφές, ιδίως με πρώην και άτομα από το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες λόγια μέσα στα νεύρα σου, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν σε βρίσκουν σύμφωνο και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες απώλειες, αλλά θα καταφέρεις να διορθώσεις τα προβλήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, η Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα φέρει αρκετές αναποδιές σε κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει παρεξηγήσεις σε σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και συγγενείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η αυξημένη αυτοπεποίθηση και γοητεία, σε παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις που δεν μπορείς να κρατήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια σημαντικά για την σχέση σου με το ταίρι σου διορθώνονται και σταθεροποιούνται, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και σοβαρός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έρχονται κάποιες οικονομικές ανατροπές, οι οποίες με την βοήθεια της τύχης, θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα! Επαγγελματικά, πέρα από κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με έναν συνάδελφο, όλα θα πάνε καλά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα πλήξει τον τομέα των κεκτημένων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, απέναντι στο άλλο σου μισό, χωρίς να προκαλείς ανούσιους τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις σε δίλημμα! Οι πλανήτες σε παρασύρουν λόγω πάθους σε έναν λάθος έρωτα, που μέσα από επικοινωνίες, σε ενθουσιάζει λανθασμένα, νομίζοντας ότι μπορείς να επενδύσεις πάνω του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Φρόντισε στο επαγγελματικό περιβάλλον, να μείνεις ψύχραιμος και λογικός, ακόμα και απέναντι σε προκλήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετοί προβληματισμοί, κυρίως για κάποια αναπάντεχα έξοδα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για σένα με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού! Το ολόγιομο φεγγάρι, θα κλονίσει το τομέα των σημαντικών διαπροσωπικών σου σχέσεων! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει ανατροπές σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναγκαστείς μέσα από γεγονότα και αποκαλυπτικές συγκυρίες, να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην σχέση σου! Φρόντισε λοιπόν να συγκρατήσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά νέες γνωριμίες και φλερτ σήμερα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, αλλά και οικονομικά φρόντισε άμεσα τις εκκρεμότητες σου, για να μην αγχωθείς και κυρίως για να μην εκτεθείς!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με μία Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, θα αισθανθείς εξαντλημένος, αφού έρχονται αρκετές πιεστικές υποχρεώσεις και θα πρέπει να κουραστείς, ώστε να ανταπεξέλθεις σε αυτές. Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα σε αναστατώσει ψυχολογικά, λόγω μίας αποκάλυψης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα υπάρξουν αμφίβολα αποτελέσματα όσον αφορά τις ερωτικές σου επιθυμίες και η ημέρα θα σε μπερδέψει πολύ! Μείνε μακριά από παρασκηνιακές, απαγορευμένες και παράνομες σχέσεις, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, διότι αναμένονται αποκαλύψεις που σε βλάπτουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετές οι αναποδιές στον τομέα της καριέρας σήμερα, αφού είσαι μάλλον επιρρεπής σε λάθη και απροσεξίες! Οικονομικά, θα υπάρχουν απώλειες, λόγω αλόγιστης σπατάλης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, την σημερινή ημέρα χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, λόγω της Ολικής Σεληνιακής έκλειψης στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ώστε να μην εκτεθείς κοινωνικά, μέσα από επαφές και επικοινωνίες! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει προβλήματα και κόντρες στον φιλικό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μείωσε τις προσδοκίες σου και χαμήλωσε τα στάνταρ σου, σε νέες γνωριμίες και φυσικά απέφυγε το επιπόλαιο και ανώριμο φλερτ, που ενδεχομένως να σε εκθέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει τώρα να περιορίσεις ξεσπάσματα και καυγάδες, όπως και κάποιες παράλογες απαιτήσεις που έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε καυγάδες, παρεξηγήσεις και τάσεις εγωισμού, στο χώρο εργασίας! Θα υπάρξουν κάποια επιπλέον έξοδα, αλλά με την βοήθεια της τύχης, θα ανταπεξέλθεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Η σημερινή Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, σε επηρεάζει πολύ αγαπητέ Υδροχόε και πρέπει να προσέξεις πολύ, όσον αφορά σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις, που κινδυνεύουν τώρα να κλονιστούν από εντάσεις ή ακόμα και ρήξεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα φέρει προβλήματα και κόντρες στον οικογενειακό τομέα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μάλλον το παρακάνεις με τις επαναστατικές και ριζοσπαστικές σου κινήσεις, με αποτέλεσμα να φέρεσαι επιπόλαια και να έχεις άσχημες συνέπειες στην σχέση σου αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, απέφυγε έπαρση και δογματικότητα σε φλερτ και νέες γνωριμίες, γιατί εκτίθεσαι και το αποτέλεσμα θα σε προσγειώσει απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, προσπάθησε να μειώσεις την τάση σου για κουτσομπολιά! Οικονομικά, ίσως προκύψουν έξοδα για μετακινήσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα, με την Ολική Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις! Επιπλέον, η Αντίθεση του Ουρανού με τον Ήλιο και τον Ερμή, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βγάλεις στην επιφάνεια ό,τι θυμό και νεύρα έχεις για το άλλο σου μισό και κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Η καχυποψία σου φτάνει σε υπερβολικά σημεία και η ζήλια σε ωθεί σε παράλογες συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, μην νομίζεις ότι θα κερδίσεις την αγάπη, χρησιμοποιώντας το σεξ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάποιοι συνεργάτες ή συνάδελφοι εκτίθονται και εσύ τώρα βλέπεις το αληθινό τους πρόσωπο! Οικονομικά βρίσκονται λύσεις σήμερα, για ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό τώρα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook