Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 6 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τρίτη-6-ιουνίου-1163779

Μέρα τάξης, οργάνωσης, συγκρότησης και υποχρεώσεων, με την Σελήνη στον Αιγόκερω το συναίσθημα μένει για λίγο στην άκρη και η μέρα μας προδιαθέτει να επικοινωνήσουμε και να εφαρμόσουμε αλλαγές στους πρακτικούς τομείς της ζωής μας. Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη το χαρούμενο νέο είναι ότι η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή και τον Ουρανό, και σου έρχονται ξαφνικά και αισιόδοξα μηνύματα για τα θέματα της υλικής και συναισθηματικής σου ασφάλειας. Νιώθεις επαρκής και γεμάτος! Απολαμβάνεις μια καλύτερη ποιότητα ζωής και δεν σου λείπει τίποτα. Οι επιλογές και οι σωστές κινήσεις, έφεραν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σταθερότητα που προσφέρει η σχέση και δεν έχεις καμιά αμφιβολία για τα συναισθήματα του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, η ανεβασμένη αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση φέρνουν στο δρόμο σου γνωριμίες που σε συναρπάζουν. Μπορείς να κάνεις την σωστή επιλογή συντρόφου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σε απασχολούν με θετικό τρόπο και αναλαμβάνεις ηγετικό ρόλο στη δουλειά. Στα οικονομικά έρχονται ξαφνικά έσοδα που ανεβάζουν το εισόδημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή-Ουρανού, δείχνει πως τρέχουν οι θετικές εξελίξεις κατόπιν δικής σου προτροπής. Συνήθως ξαφνιάζεις τους γύρω σου όταν σε βλέπουν να κάνεις σχέδια για την προσωπική ανάπτυξη και οργανώνεις ταξίδια για να αποκομίσεις εμπειρίες. Έχεις κάποιους στόχους που πετυχαίνεις με το πείσμα και την υπομονή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να ελπίζεις σε βελτίωση της σχέσης αν υπήρχαν προβλήματα. Ένα ταξίδι θα είναι μια ευχάριστη αλλαγή στην βαρετή καθημερινότητα. Αν είσαι αδέσμευτος, η σωστή επιλογή για μια εκδρομή θα σε φέρει σε επαφή με το άτομο που θα γίνει ο μελλοντικός σύντροφος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ξαφνικά έρχεται μια πρόταση για συνεργασία από το εξωτερικό που σε ενθουσιάζει. Τα οικονομικά αν και ανθηρά δεν σε φθάνουν αφού σπαταλάς πολλά για ταξίδια και εξόδους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, δίνει το έναυσμά για την αφύπνιση του υποσυνειδήτου σου. Μια αναλαμπή είναι αρκετή για να σε ξυπνήσει ώστε να ακολουθήσεις ένα νέο μονοπάτι και να διαβείς καινούργιους δρόμους. Πρέπει όμως να μη στέκεσαι σε παρελθοντικές καταστάσεις, ούτε να κολλάς, γιατί φρενάρεις την εξέλιξη σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα υποστείς τα παράπονα του συντρόφου που θέλει κοινωνική ζωή ενώ εσύ αντιδράς με άρνηση. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν είσαι έτοιμος για νέα γνωριμία αφού σε απασχολεί έντονα μια παρελθοντική σχέση που δεν έχεις ξεπεράσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες διατηρούνται κρυφές μέχρι να οριστικοποιηθούν. Οικονομικά πιέζεσαι από χρέη και οφειλές του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, φέρνει θετικές εξελίξεις στον τομέα των φιλοδοξιών και των ονείρων. Στόχοι υλοποιούνται! Πραγματοποιείς τα σχέδια και κάνεις πράξη ότι έχεις ονειρευτεί. Αποκτάς συμμάχους που τάσσονται στο πλευρό σου, αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις είναι εξαιρετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σε ικανοποιεί απόλυτα. Η παρέα των φίλων είναι πολύ σημαντική και σε ευχαριστεί που μπορείς να μοιραστείς κοινά ενδιαφέροντα τόσο με το ταίρι, όσο και τους φίλους. Αν είσαι αδέσμευτος, η έντονη κοινωνική ζωή και οι συναναστροφές αποκαλύπτουν ένα έρωτα μέσα από το κύκλο γνωριμιών.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες ευνοούνται και εξελίσσονται. Καταφέρνεις να έχεις στο πλευρό σου συμμάχους, που σε σπρώχνουν στην επαγγελματική αναγνώριση. Οικονομικά σε ξαφνιάζει η στήριξη που λαμβάνεις από τον φιλικό κύκλο.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά να ανέβεις στην ιεραρχία στην δουλειά σου ή και να έχεις ένα σημαντικό επίτευγμα. Έτσι ξαφνικά και απρόσμενα βρίσκεσαι στην κορυφή. Κατακτάς την αναγνώριση που τόσο πολύ ποθείς. Οι φιλοδοξίες σου και οι στόχοι πραγματοποιούνται. Οι κόποι σου αναγνωρίζονται και δεν σταματάς εδώ. Συνεχίζεις τις προσπάθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η προσήλωση στην δουλειά φέρνει κάποια παράπονα από το ταίρι που δεν εισπράττει την ανάλογη προσοχή. Οπότε εσύ που βρίσκεσαι σε σχέση λάβε τα μέτρα σου. Αν είσαι ελεύθερος, αυτό το διάστημα θα προτιμήσεις να επικεντρωθείς στη δουλειά παρά να αποσπάσεις την προσοχή σου σε κάτι άλλο. Οι γνωριμίες προς το παρόν αναβάλλονται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με πολύ εργασία και λιγοστό χρόνο θα πορευτείς για να πετύχεις αυτό που θέλεις και δεν είναι άλλο από την επαγγελματική άνοδο. Ταυτόχρονα ποντάρεις και στην αύξηση του εισοδήματος που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις τις οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά στην υλοποίηση και επίτευξη των στόχων. Οι επιθυμίες σου πραγματοποιούνται με σχετική ευκολία και με ξαφνικό τρόπο. Σε χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι ανοίγονται διάπλατα οι δρόμοι της επιτυχίας μπροστά σου. Δρόμοι που πιθανόν σε πάνε μακριά με ταξίδια και μετακινήσεις που σε ενθουσιάζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ευνοείσαι στην σχέση με το ταίρι και ανανεώνεις την σχέση με ταξίδια, εκδρομές ή και πρώιμες διακοπές λόγω καλοκαιριού. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις τη τύχη και την εύνοια να κάνεις πολλές νέες γνωριμίες πάνω σε μετακίνηση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις έξω προς αναζήτηση και θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορείς και έχεις την εύνοια να προάγεις τα ταλέντα και να δεχθείς αναγνώριση. Δεν αποκλείεται κάποιος να ενδιαφερθεί και να σε αναδείξει. Τα έξοδα γίνονται για ευχαρίστηση και ταξίδια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με Ερμή και Ουρανό, σε βοηθά ως προς την αποφυγή της εσωστρέφειας στην οποία έχεις περιέλθει το τελευταίο διάστημα. Αν επιμείνεις σε αυτή, τουλάχιστον δεν θα σε ενοχλεί και θα την χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο κι όχι μισοάδειο! Το άλλο θετικό είναι ότι έχεις την στήριξη του οικογενειακού περιβάλλοντος που προσφέρουν πέρα από την ηθική συμπαράσταση και υλική βοήθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πολύ κοντά με το ταίρι και ενώνεσαι εγκεφαλικά, ψυχικά και σωματικά. Γίνεστε μια ψυχή! Ικανοποιείς όλες τις επιθυμίες σου στον απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα με ένα άτομο που δεν σου είναι εντελώς άγνωστο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προκύπτει ξαφνικά μια συνεργασία που σε χαροποιεί ιδιαίτερα και όσο για τα οικονομικά βρίσκεις λύσεις για να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με το Ερμή-Ουρανό, σε βοηθούν να κάνεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις πιο στενές. Η γνώμη του περιβάλλοντος σε επηρεάζει άμεσα και γι’ αυτό επικεντρώνεσαι περισσότερο σε ότι θέλουν. Δεν σε πειράζει όμως αφού η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να τους ευχαριστήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, τότε αφήνεις τις πρωτοβουλίες στο ταίρι, έχοντας του απόλυτη εμπιστοσύνη. Με τέτοια στάση ξαφνιάζεις τον σύντροφο αφού μέχρι πρότινος ήθελες να έχεις εσύ τον απόλυτο έλεγχο. Αν είσαι ελεύθερος, σίγουρα δεν προλαβαίνεις να τρέχεις από ραντεβού σε ραντεβού, φλερτάροντας. Κάνε την επιλογή τώρα που έχεις προτάσεις και ευνοείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνεργασίες και συμφωνίες για δουλειά σε ξαφνιάζουν. Στα οικονομικά δεν έχεις ξεκαθαρισμένο το τοπίο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή-Ουρανό, σε βοηθούν σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής σου που η διάθεση σου για να κοινωνικοποιηθείς είναι αρκετά μειωμένη. Έχεις βαρύ πρόγραμμα και κουράζεσαι. Εδώ τώρα έρχεται η εύνοια που σου δίνει ενέργεια και ώθηση να τα καταφέρεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το άγχος μπορείς να το αποβάλεις από τον σύντροφο αν ασχοληθείς περισσότερο μαζί του και του αφιερώσεις χρόνο. Έτσι θα αποφύγεις την γκρίνια του. Αν είσαι ελεύθερος, μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να επιχειρήσεις σήμερα να γνωρίσεις κάποιο άτομο εκτός αν ψάξεις στο χώρο εργασίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σαφώς και έχεις πολύ δουλειά και πολλές ευθύνες. Η κούραση είναι ταυτόχρονα σωματική και νοητική. Οικονομικά νιώθεις ανασφαλής!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά να πετύχεις την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Είσαι ιδιαίτερα εξωστρεφής, αυθόρμητος και επικοινωνιακός. Η παρόρμηση σε κάνει μαχητή! Διεκδικείς τα μέγιστα που σου αναλογούν. Ο ενθουσιασμός σου δεν περνά απαρατήρητος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι πολύ τυχερός στα αισθηματικά και στις νέες γνωριμίες εσύ που είσαι ελεύθερος. Βγες, φλέρταρε και θα ανακαλύψεις πόσοι γοητεύονται από την προσωπικότητα που διαθέτεις. Αν είσαι δεσμευμένος η σχέση με τον σύντροφο βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Λαχταράς την παρέα του ανθρώπου που σε γεμίζει όσο τίποτε άλλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα ταλέντα και τα δημιουργήματα μπορούν να αναπτυχθούν και να αξιοποιηθούν εάν τα κυνηγήσεις. Η οικονομική σπατάλη αφορά σε διασκεδάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή-Ουρανό, σε βοηθά να αντέξεις την μοναχικότητα και την απομόνωση που έχεις θέσει στον εαυτό σου το τελευταίο διάστημα. Βρίσκεις ηρεμία, ησυχία και χαλαρώνεις στην θαλπωρή του σπιτιού. Δεν σε ενδιαφέρει να κοινωνικοποιηθείς και προτιμάς να μείνεις μόνος, χωρίς να σε ενοχλεί η μοναξιά αφού προέρχεται από επιλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ισχυρό δέσιμο που έχει αναπτυχθεί με τον σύντροφο σας κάνει αχώριστους. Μπορεί να μη θέλεις την έξοδο και να θέλεις να είστε μόνοι σας και να απολαμβάνετε την μεταξύ σας παρέα. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα βρίσκεις κάτι που να σε ενθουσιάζει αυτή τη στιγμή, αφού δεν έχεις καλή διάθεση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά παρουσιάζουν στασιμότητα γιατί ασχολείσαι με άλλους τομείς στην ζωή σου και τα έχεις θέσει σε δεύτερη μοίρα. Οικονομικά όμως καλείσαι να δημιουργήσεις ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε να μπορείς να είσαι ανεξάρτητος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και το ευνοϊκό τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης και του Ερμή-Ουρανού, σε βοηθούν να περάσεις όμορφα με τις παρέες, τις επαφές και τις νέες γνωριμίες, ατόμων που μπαίνουν ξαφνικά στη ζωή σου. Ταυτόχρονα αποκτάς συμμαχίες με φίλους οι οποίοι νοιάζονται πραγματικά για σένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις μπήκες σε ένα κανάλι επικοινωνίας με τον σύντροφο που σε οδηγεί σε καλύτερες μέρες. Μπορείς να συνεννοηθείς άψογα μαζί του και να κάνετε κοινά πράγματα που θα σας φέρουν ακόμα πιο κοντά. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία που σε φέρνει σε γνωριμία με το μελλοντικό ταίρι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται ιδιαίτερα αν νιώθεις φιλικά συναισθήματα με τον συνεργάτη. Οικονομικά έχεις πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημα!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook