Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 4 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τρίτη-4-οκτωβρί-1502261

Μέρα απαιτητική και με ευθύνες, όμως έχουμε την ευκαιρία να κλείσουμε υποθέσεις που χτες, ή ακόμα και εκκρεμότητες και στην συνέχεια από τις 12:20 το μεσημέρι να έχουμε περισσότερα περιθώρια ελευθερίας αλλά και κοινωνικοποίησης!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής, μόλις ήρθε! Ετοιμάσου για απότομες, αλλά σίγουρα θετικές ανατροπές στην ζωή σου! Οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, ενδυνάμωση και ενθουσιασμό! Οι φίλοι είναι δίπλα σου, σε κάθε σου δραστηριότητα και έρχεστε σαφώς πιο κοντά συναισθηματικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το ερωτικό σου ενδιαφέρον στρέφεται σε ένα νέο άτομο την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στο άλλο σου μισό, για να μην χαλάσεις το θετικό κατά τ’άλλα κλίμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, διατηρείς σε καλά επίπεδα τις συναδελφικές σου σχέσεις, αλλά οικονομικά έρχονται πολλά απρόσμενα έξοδα και αγχώνεσαι!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη σήμερα! Οι σοφές αντιδράσεις σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου σου, ακόμα κι αν αυτό ξυπνήσει τον φθόνο σε κάποιους κρυφούς ανταγωνιστές! Η εικόνα σου βελτιώνεται και το απολαμβάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία τώρα να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου, στο άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται σήμερα μία γνωριμία που υπόσχεται ουσία, μέλλον και σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οργανώνεσαι οικονομικά και έχεις κέρδος! Στην καριέρα, έχεις επιτυχία και εκπληρώνεις στόχους!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, ετοιμάσου για άμεση εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου! Αν μετριάσεις υπεραισιοδοξία και υπέρμετρο ενθουσιασμό, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε γκάφες, θα καταφέρεις να έχεις εύνοια, σε επαφές, συζητήσεις, όπως και μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες νέες γνωριμίες, κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να πεις όχι σε νεύρα, κόντρα και ανούσιες καυγάδες! Αντιθέτως, προσπάθησε να ανανεώσεις την σχέση σου με το άλλο σου μισό, με ψυχαγωγικές εξόδους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Χρειάζεται προσοχή ο τομέας της εργασίας, αφού είσαι αρκετά παρορμητικός και πέφτεις σε λάθη! Οικονομικά, πετυχαίνεις αρκετούς στόχους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Δεν θα λείψουν βέβαια και στιγμές εσωτερικής έντασης, γι’αυτό προσπάθησε να αποφύγεις συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ατόμων που έρχεσαι σε επαφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις, που σίγουρα θα τους σαγηνεύσεις και θα τους μαγέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την εύνοια στον σεξουαλικό τομέα, αλλά μην προκαλείς και κόντρες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, προσπάθησε να προστατέψεις τις συναδελφικές σου σχέσεις από καυγάδες και εντάσεις! Οικονομικά μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις και μάλιστα, χωρίς καν να προσπαθήσεις!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Είναι η κατάλληλη ημέρα, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για οποιονδήποτε λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου και έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις νέες γνωριμίες, αλλά και αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα για το μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρμονία και ισορροπία χαρακτηρίζουν τις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου! Οικονομικά, θα έχεις μικρά προβλήματα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, μπορεί οι υποχρεώσεις να είναι πολλές τώρα, όμως καταφέρνεις σήμερα, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Ιδανική ημέρα για να πάρεις αποφάσεις ευεξίας, έναρξης διατροφής, άσκηση ή ψυχικής ενδυνάμωσης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα έχει εξελίξεις και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς το ταίρι σου, για τα λάθη του, επειδή απλά «κολλάς» σε ανόητες λεπτομέρειες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις και πετυχαίνεις στον επαγγελματικό χώρο, με σκληρή δουλειά και καλή απόδοση! Οικονομικά, δεν θα υπάρξει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη, πέρα από κάποιες υποχρεώσεις, που ήδη έχεις οργανώσει!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα τραβήξεις τα βλέμματα του θαυμασμού επάνω σου, γεγονός που έχεις ανάγκη και σε ικανοποιεί! Απόλαυσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος, χαμόγελο και θέληση και θα ζήσεις στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Η αγάπη των γύρων σου, θα ανακτήσει την αυτοπεποίθηση σου στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το άλλο σου μισό, χαρακτηρίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρούμενες στιγμές και ρομαντισμό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και ερωτική τύχη που θα σου δώσει την ευκαιρία, να βρεις τον μεγάλο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα καταφέρεις σήμερα να πετύχεις σημαντικές φιλοδοξίες! Οικονομικά όμως, θα κάνεις παράλογα έξοδα, για λόγους ψυχαγωγίας ή εμφάνισης!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος! Η διάθεση αυτή, σε βοηθά να αναγνωρίσεις συνειδητά τις πραγματικές σου ανάγκες, να αφήσεις πίσω το παρελθόν, σβήνοντας ανασφάλειες και αβεβαιότητα, αφού πλέον έχεις μάθει από τα λάθη και τις εμπειρίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, σε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις στην ζωή σου έναν έρωτα του παρελθόντος! Μήπως να κάνεις βήμα για επανασύνδεση;

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα συνθήκες στον εργασιακό τομέα, θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς ως εργαζόμενος και ως επαγγελματίας! Οικονομικά θα υπάρχει λίγο άγχος για τα έξοδα του σπιτιού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Ωστόσο, να ξέρεις πως πρέπει να αποφευχθεί βιασύνη, υπεραισιοδοξία, υπέρμετρος ενθουσιασμός, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί μπορεί να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες, αντί για κέρδος, στην διεκδίκηση των υψηλών στόχων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να επιδιώξεις την συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα χορτάσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, οι ιδέες σου και η υλοποίηση τους, εξυπηρετούν απόλυτα τους στόχους και τους σκοπούς σου! Οικονομικά μην σπαταλάς ανούσια χρήματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και την δράση σου, στην προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και ανάκτηση της αυτοεκτίμησης σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει διακριτικά και συνεσταλμένα, δείγματα ερωτικού ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως το ταίρι σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία στην σχέση σας! Άρα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, ο χρόνος σε πιέζει, αλλά θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις! Η ημέρα, θα σου δώσει επίσης, την ευκαιρία για αύξηση εσόδων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, μην επικεντρώνεσαι σε ανούσιες αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, όπως και την απαράμιλλη τύχη σου! Θέματα του αφορούν ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές, συνομιλίες και σπουδές, ευνοούνται ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου περνάτε υπέροχα μαζί, κυρίως λόγω ψυχαγωγικών εξόδων! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αλλά απολαμβάνεις και νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έχεις πολλές δυνατότητες για επιτυχία σήμερα! Οικονομικά, η τάση σου για παράλογα έξοδα, θα φέρει απώλειες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα είναι μία ημέρα, που θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου και θα επικεντρωθείς αποκλειστικά στην ψυχολογική σου και συναισθηματική σου κατάσταση! Μέσα από συγκυρίες και καταστάσεις, αλλά και από αποκαλύψεις, αναγνωρίζεις τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και να τις εκπληρώσεις, κινούμενος παρασκηνιακά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος στην σχέση σου με το έτερον ήμισυ και ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν πιθανές απογοητεύσεις. Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα και μην στηρίζεσαι σε μεγάλα λόγια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε στον επαγγελματικό χώρο ίντριγκες και κουτσομπολιά! Οικονομικά, οργανώνεσαι και βρίσκεις σημαντικές λύσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook