Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 30 Μαΐου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τρίτη-30-μαΐου-1426434

Μέρα επικοινωνιακή και εξισορροπιστική όπου εμβαθύνουμε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας και προσπαθούμε να ακολουθήσουμε μία δίκαιη γραμμή προκειμένου να επιφέρουμε την αρμονία στην καθημερινότητά μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη κι εσύ φίλε Κριέ, τελειώνεις με τις εκκρεμότητες των διαπροσωπικών σχέσεων και ότι σε έφερε αντιμέτωπο με τους άλλους. Βάζεις σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που σου έχουν συμπαρασταθεί και τους υπόλοιπους τους κάνεις στην άκρη. Οι επιλογές σου είναι σωστές και το ένστικτο σου αλάνθαστο. Διαλέγεις που θα δώσεις την προσοχή και την αγάπη σου και δεν παρασύρεσαι από κόλακες που θέλουν να εισχωρήσουν στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου σήμερα για μια γνωριμία με ένα ενδιαφέρον άτομο που εγγυάται την ασφάλεια που προσφέρει η σταθερή σχέση. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις ήδη εξασφαλίσει την ρομαντική και σταθερή σχέση και διανύεις μια θετική περίοδο με υπέροχες στιγμές, παρέα με τον σύντροφο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιθανόν να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις ανταγωνισμού στην δουλειά σου με συναδέλφους, ή ένα συνεργάτη. Στα οικονομικά παίρνεις βιαστικές αποφάσεις και ρισκάρεις χωρίς λόγο.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τρίτη είναι μια εντελώς απαιτητική μέρα με πολλές δουλειές που πρέπει να τακτοποιήσεις. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις εμπεριέχουν το στοιχείο της καχυποψίας και νιώθεις ανασφαλής με όποιον σε πλησιάζει. Παρόλα αυτά η ζωή φέρνει κοντά σου άτομα που αξίζουν πρέπει να κρατήσεις στο πλευρό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, δεν μπορείς να αντέξεις την γκρίνια και τα παράπονα του συντρόφου ούτε το δυσάρεστο κλίμα που επικρατεί. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό μέσα από τον χώρο της καθημερινότητας που κινείσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, στρέφεις το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις με τους υφισταμένους και τους συνεργάτες. Ξεχωρίζεις τους ανθρώπους που αξίζουν την εμπιστοσύνη σου. Οικονομικά, διευκολύνεσαι από αύξηση των εσόδων σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεση σου βελτιώνεται, από χαρούμενες ειδήσεις. Ευχάριστα νέα σου ανεβάζουν την διάθεση. Μπορείς να περιμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και νέα, που θα σου επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Θα έχεις επιπλέον, μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά στους αισθηματικούς σου στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην ασχολείσαι μόνο με κοινωνική ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά ζητήματα, πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες άμεσα! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα Τρίτη, είσαι αρκετά ευαίσθητος και τρυφερός! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρμόσυνη είδηση θα έρθει, μέσα από επικοινωνίες, οι οποίες θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για το έτερον σου ήμισυ, αφού θα σου δείξει με πράξεις όλη την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένας παρελθοντικός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα αρπάξεις την ευκαιρία να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλαιές υποχρεώσεις που οφείλεις να διευθετήσεις τώρα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη κι εσύ αγαπητέ Λέοντα, διανύεις μία όμορφη ημέρα. Κοινωνικοποιείσαι και σε ενδιαφέρει να συναναστραφείς με άτομα του στενού περιβάλλοντος. Κάνεις πολλές επαφές και γίνεσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος στην παρέα. Η θετική σου στάση ανταμείβεται. Ο φιλικός τομέας υπόσχεται ενδιαφέρουσες εξελίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα ιδανικό ταίρι μέσα από τον κύκλο των γνωριμιών σου. Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την αντιπαράθεση με το άλλο σου μισό. Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος να χαλάτε τις καρδιές σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η υπερβολικά ανέμελη φιλική συμπεριφορά που επιδεικνύεις δεν χρειάζεται στην δουλειά σου. Στον οικονομικό τομέα, σπαταλάς πολλά χρήματα και μετά σου λείπουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα Τρίτη, οι ανέφικτες προσδοκίες σε απογοητεύουν. Πρόκειται για ουτοπίες σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Μη πιστεύεις τα μεγάλα λόγια που ακούς, αλλά ταυτόχρονα μη δίνεις υποσχέσεις που δεν μπορείς να τηρήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την συντροφιά που προσφέρει το έτερον σου ήμισυ ζώντας ρομαντικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα μπορείς να απογοητευτείς από μια γνωριμία που αλλιώς την φανταζόσουν και αλλιώς είναι στην πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, έχεις αυξημένη δημιουργικότητα αλλά αδυνατείς να συγκεντρωθείς. Οικονομικά, έχεις την τύχη με το μέρος σου για να κάνεις πραγματικότητα ένα όνειρό σου.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο σήμερα Τρίτη, σε κάνει να λάμπεις και να μην περνάς απαρατήρητος. Είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και δραστηριότητα. Ασχολείσαι με την επίτευξη ενός στόχου και κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον. Μην είσαι πολύ απαιτητικός από τους γύρω σου γιατί δεν έχουν όλοι την δική σου ενέργεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις πολλές και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες όπου θα ανακαλύψεις το νέο ταίρι σου. Η επιτυχία στο φλερτ είναι δεδομένη. Αν είσαι δεσμευμένος, υπάρχει ισορροπία στην σχέση με τον σύντροφο και απολαμβάνεις την ηρεμία και την χαλάρωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου, δίνεις όλο σου το είναι για να πετύχεις! Στα οικονομικά κάνεις πολλά έξοδα για την βελτίωση της εξωτερικής σου εμφάνισης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους σήμερα Τρίτη και νιώθεις ασφαλής και σίγουρος μετά από καιρό. Έρχονται έτσι τα πράγματα και τα γεγονότα εξελίσσονται με ομαλότητα. Οι συνομιλητές σου πείθονται και ακολουθούν τις απόψεις σου. Η γνώμη σου μετράει! Αρκετά έμεινες στην απραξία και αρκετή υπομονή έχεις κάνει ώρα να βγεις και πάλι στην αρένα των διεκδικήσεων… μπορείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προχωράς την σχέση και ο σύντροφος σε ακολουθεί. Υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ σας κα αφοσίωση. Είσαι πιστός γιατί σε ενδιαφέρει πολύ να κρατήσεις την σχέση σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Αν είσαι ελεύθερος, θα σε προσεγγίσει ερωτικά ένα ενδιαφέρον άτομο. Απλά περιμένει από σένα το πράσινο φως.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πιέζεσαι με περισσότερη δουλειά και φόρτο εργασίας. σωστά! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά κι έχεις εύνοια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Τρίτη, είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και δικτυώνεσαι σε ομάδες ατόμων όπου σας δένουν κοινοί στόχοι. Είσαι δημοφιλής στην παρέα των φίλων και αποζητούν τη συντροφιά σου και την συζήτηση μαζί σου. Διαθέτεις τόλμη και είσαι θαρραλέος. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις πάνε από το καλό στο καλύτερο. Προσοχή μόνο μη δώσεις λαβές για κουτσομπολιά και σχόλια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία σήμερα να συζητήσεις με τον σύντροφο και να αποφύγεις τους εκνευρισμούς. Μη τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς και μην παρεξηγείσαι με το παραμικρό. Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο μπορείς να το προσεγγίσεις σήμερα που σε ευνοεί η τύχη. Η γνωριμία προέρχεται από τον ευρύτερο φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα κάνεις βήματα ανοδικά και ενθουσιάζεσαι. Οικονομικά θα πιεστείς από τα έκτακτα έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη, και η μέρα προδιαγράφεται κουραστική και απαιτητική. Τους ώμους σου βαραίνουν πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις. Έχεις να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Στο τέλος καταφέρνεις να κερδίσεις και να βελτιώσεις την κοινωνική σου ζωή και υπόσταση. Η δημόσια εικόνα λειτουργεί θετικά και προκαλεί σεβασμό των άλλων προς το πρόσωπο σου. Ξεπερνάς κάθε εμπόδιο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ανακαλύπτεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου μέσα από την δουλειά σου που ενδεχομένως βρίσκεται σε ανώτερη θέση. Αν είσαι δεσμευμένος, θα αντιμετωπίσεις τη έλλειψη συναισθήματος από τον σύντροφο διότι ασχολείσαι περισσότερο με την δουλειά σου. Τακτοποίησε καλύτερα τις πρακτικές υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα, εξελίσσεται ομαλά και είσαι επικεντρωμένος στον στόχο σου. Το οικονομικό θέμα επίσης δεν έχει προβληματισμούς που να σε πιέζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη κι εσύ φίλε Υδροχόε, και όλη η τύχη του σύμπαντος είναι με το μέρος σου. Είσαι αισιόδοξος, ανεξάρτητος και καλοπερνάς. Διασκεδάζεις και απολαμβάνεις την καλή παρέα, την χαρά και την αισιοδοξία. Προωθείς τα σχέδια σου και παράλληλα ακτινοβολείς από την λάμψη που εκπέμπεις. Ασχολείσαι με τα παιδιά και τα χόμπι σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα βρίσκεσαι στο επίκεντρο των ενδιαφερόντων του ερωτικού συντρόφου. Είσαι η βασική του προτεραιότητα. Αν είσαι ελεύθερος, επιδίδεσαι θαυμάσια στο ερωτικό παιχνίδι. Έχεις πολλές κατακτήσεις και νιώθεις αυτοπεποίθηση. Φλερτάρεις και ερωτοτροπείς με αυξημένα ποσοστά επιτυχίας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι φιλοδοξίες υλοποιούνται και όλοι θαυμάζουν την επαγγελματική σου άνοδο. Οικονομικά, πρέπει να δείξεις προσοχή, διότι τα πολλά και παρορμητικά έξοδα σε φέρνουν προ εκπλήξεων.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα Τρίτη, νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτος και δεν είσαι σε θέση να διαχειριστείς τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας. Αντιλαμβάνεσαι την απομάκρυνση των άλλων και αυτό σε καταθλίβει περισσότερο. Δεν χρειάζεται άγχος καθώς όλοι κάποια στιγμή θέλουν να απομονωθούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους. Ξεκουράσου και πάρε τον χρόνο που έχεις ανάγκη για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τίποτα άλλο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ψάξε στον χώρο της εργασίας για ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα. Η οικειότητα και η καθημερινή επαφή θα λιώσουν γρήγορα τον πάγο και θα απελευθερώσει τα συναισθήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, θα δεχθείς την περιποιητική συμπεριφορά του συντρόφου που θα σε χαλαρώσει. Έτσι βρίσκει τον τρόπο να εκφράσει την αγάπη του και οφείλεις να τον ευχαριστήσεις κι όχι να του κρατάς μούτρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική σταδιοδρομία έχει ανοδική πορεία. Πρόσεχε μόνο τα υπερβολικά έξοδα που σε πιέζουν. Κάνε οικονομία!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook