Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 23 Μαΐου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τρίτη-23-μαΐου-1185804

Με το σημερινό τετράγωνο Άρη – Δία έχουμε την ενέργεια, την ζωτικότητα αλλά και το πάθος να καταπιαστούμε με πολλά, σημαντικό όμως είναι να μην παρασυρθούμε από την υπερβολή και την επιπολαιότητα, αναλώνοντας άσκοπα την ενέργειά μας. Επηρεάζονται Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη-Δία. Είναι μια δύσκολη όψη που σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Η στενομυαλιά και η ανυποχώρητη στάση, θα φέρει προβλήματα, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα θέλεις όλα δικά σου και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Αναλογίσου αν κι εσύ προσφέρεις για να πάρεις. Όλα να ξέρεις είναι «δούναι και λαβείν».

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν συμφωνούν απόλυτα οι επιθυμίες σου με τις επιθυμίες του συντρόφου κι όταν αυτός θέλει θάλασσα, εσύ θέλεις βουνό. Μην τραβάς το σχοινί γιατί θα σπάσει και μάλιστα για ασήμαντο λόγο. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, έχεις μια καλή δικαιολογία να παραμείνεις έτσι σήμερα, αφού δεν τα βρίσκεις ούτε με τον εαυτό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με δυσκολία καταφέρνεις να προωθήσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες που απέκτησες. Υπάρχουν εμπόδια που τα βάζεις μόνος σου λόγω υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων σου. Στα οικονομικά σε στεναχωρούν τα έξοδα της οικογένειας.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία, σε καθιστά υπεύθυνο για ότι συμβεί. Η προσωπική σου επέκταση και ανάπτυξη σε κάνουν παρορμητικό στην συμπεριφορά και δεν υπολογίζεις τίποτα και κανένα προκειμένου να κερδίσεις τον σκοπό σου. Το οικογενειακό περιβάλλον που εκπλήσσεται σε αφήνει αδιάφορο. Δεν διστάζεις να τσακωθείς με άτσαλο τρόπο για να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση με τον σύντροφο είναι περίπλοκη. Πότε κρύο, πότε ζέστη. Ενώ θέλεις να αναπτύξεις μια καλή επικοινωνία κάπου χαλάει το πράγμα με διαφωνίες. Η απόλυτη συμπεριφορά οδηγεί σε αδιέξοδο. Αν δεν έχεις ταίρι μάλλον η επιλογή της σημερινής μέρας για να βρεις είναι ακατάλληλη. Προσπάθησε άλλη μέρα που θα είσαι πιο χαλαρός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν σε απασχολούν ιδιαίτερα τα επαγγελματικά και το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε άλλα θέματα. Στα οικονομικά κάνεις κάποιες συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, την σημερινή μέρα ο σχηματισμός του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία, σε ωθούν στην εσωστρέφεια. Το περιβάλλον δεν σέβεται την επιθυμία σου αυτή και προσπαθεί να σε ξεσηκώσει για βόλτες. Από την μια τα οικονομικά και από την άλλη τα ψυχολογικά δεν σου επιτρέπουν να κοινωνικοποιηθείς. Η συζήτηση με τον εσώτερο εαυτό σου είναι περισσότερο εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα σε τούτη την χρονική στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι συζητήσεις με το ταίρι αφορούν το παρελθόν και σε πάνε πίσω σε προηγούμενες σχέσεις. Οι μνήμες ξυπνούν και σου χαλούν τη διάθεση. Μη δίνεις συνέχεια και φρόντισε να αποσπάσεις την προσοχή του συντρόφου με κάτι άλλο. Αν είσαι μόνος, μπαίνεις στον πειρασμό να επικοινωνήσεις με μια παλιά σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συμφωνίες και δόσιμο χεριών κάτω από το τραπέζι. Οι συζητήσεις αφορούν στο πρόσφατο παρελθόν που ενδεχομένως υπήρξε πάλι συνεργασία. Στα οικονομικά νιώθεις ασφάλεια και επάρκεια αγαθών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα Τρίτη κι εσύ φίλε Καρκίνε, έχεις να διαχειριστείς το τετράγωνο του Άρη με τον Δία. Η σταθερότητα των κεκτημένων σου απειλείται από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος που μπαίνουν σφήνα στις προσωπικές υποθέσεις. Προτιμότερο θα ήταν να μην δανείσεις χρήματα εάν δεν είσαι βέβαιος για την φερεγγυότητα τους. Παράλληλα κατέβασε λίγο τον πήχη σε ότι σχετίζεται με τα όνειρα σου, γιατί θα παραμείνουν όνειρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανάμεσα στον φιλικό κύκλο κινείται ένα άτομο που ενδιαφέρεται για σένα που είσαι ελεύθερος. Μπορείς να κάνεις σχέση μαζί του αλλά να είσαι υποψιασμένος πως θα σου κάνει δύσκολη την ζωή. Εσύ που ήδη βρίσκεσαι σε σχέση, αξιοποιείς τον ελεύθερο χρόνο με το ταίρι, κάνοντας παρέα με φίλους.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προχωράς σε επενδύσεις κεφαλαίων αλλά ρισκάρεις την ασφάλεια σου. Μελέτησε τα υπέρ και τα κατά προτού αποφασίσεις. Τα οικονομικά χρειάζονται προσοχή!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία. Θα αντιμετωπίσεις κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς. Είσαι υπεύθυνος για τις εξελίξεις, διότι αφήνεις την παρορμητική φύση που σου προσδίδει ο Άρης από το ζώδιο σου, ανεξέλεγκτη. Είσαι τρομερά ανταγωνιστικός και χαλάς την δημόσια εικόνα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νιώθεις εσωστρεφής και δεν θέλεις κοινωνικότητες μαζί με το ταίρι. Προτιμάς να είστε κάπου μόνοι για να βγάλεις την ρομαντική πλευρά του εαυτού σου που την έχεις χάσει τελευταία. Εσύ που είσαι μόνος και δεν έχεις σύντροφο, ψάξε κάπου ανάμεσα στο κοινωνικό περιβάλλον ή στην δουλειά που κάτι «παίζει».

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν χρειάζεται να δείχνεις υπερβάλλοντα ζήλο για να πετύχεις την επαγγελματική άνοδο. Αρκεί να χαλαρώσεις και να είσαι πρόθυμος. Οικονομικά σε στενοχωρεί ένα χρέος από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη-Δία και σε φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που αφορούν την επέκταση των οριζόντων και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Η τάση, η επιθυμία σου, για ελευθερία και ανεξαρτησία, παρεμποδίζεται. Τα θέματα που προκύπτουν έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω παραμένοντας στο ίδιο σημείο. Φιλοσόφησε το λίγο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι σχέσεις του παρελθόντος γίνονται φαντάσματα και σε κυνηγούν, εσένα που είσαι ελεύθερος. Οι αναμνήσεις δεν σε αφήνουν να βρεις κάτι καινούργιο στην ζωή σου και φταις εσύ, που ακόμα ασχολείσαι. Αν έχεις βρει τον σύντροφο της ζωής σου, φρόντισε τον και μην αφήσεις την επιπόλαιη συμπεριφορά να τον απομακρύνει από κοντά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επεκτείνεις τους επαγγελματικούς ορίζοντες κάνοντας νέες συμφωνίες με άτομα του εξωτερικού. Μη σε τρώει το άγχος! Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι που να σε προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Δία, δημιουργεί υπερένταση που επηρεάζει την ψυχολογική σου διάθεση. Είσαι μόνος σε ένα αγώνα δρόμου και βγαίνεις δεύτερος, γιατί αφήνεις τους άλλους, (βλέπε φίλους), να σου κάνουν κουμάντο. Μην παίζεις το παιχνίδι τους και πάρε την ζωή στα δικά σου χέρια. Μόνο έτσι θα πετύχεις τους στόχους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το φιλικό περιβάλλον ανακατεύεται στην σχέση με τον σύντροφο και δημιουργεί προβλήματα. Πάρε αποστάσεις για να δεις με ποιους έχεις να κάνεις. Κατά τ΄ άλλα έρχεσαι σε στενή επαφή με το ταίρι και απολαμβάνεις στιγμές που ενώνουν τις ψυχές. Αν είσαι διαθέσιμος μπορείς να κάνεις μια ερωτική γνωριμία που θα βασίζεται μόνο στην σαρκική ένωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά έχουν ανοδική πορεία, αφού το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στην κατάκτηση ανώτερης θέσης. Οικονομικά σε τρώει το άγχος για ένα παλιό χρέος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη-Δία κάνοντας την μέρα έντονη σε σχέσεις και συνεργασίες. Αντιμετωπίζεις τους άλλους με την καχυποψία που πάντα σε χαρακτηρίζει. Βλέπεις ότι δεν είναι συνεπείς και δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και από τις δύο μεριές. Οι επιδιώξεις και οι στόχοι σου εμποδίζονται εξ αιτίας τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η τάση σου για ελευθερία, (αυτό είναι κάτι που δεν το συνηθίζεις), φέρνει προβλήματα στην σχέση με τον σύντροφο. Δεν έχει γνωρίσει αυτή την πλευρά σου και του κακοφαίνεται. Πρότεινέ του ένα ταξιδάκι που θα ανανεώσει την σχέση. Αν είσαι μόνος, απολαμβάνεις την ανεξαρτησία και αναπνέεις ελεύθερα, που σημαίνει, ότι δεν έχεις διάθεση για δέσμευση αυτό το διάστημα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και έχεις να αντιμετωπίσεις μερικά εμπόδια καταφέρνεις να απογειώσεις την καριέρα σου. Το μυστικό είναι να είσαι εγκρατής στην προκλητική συμπεριφορά των ανωτέρων. Οικονομικά παίρνεις τα πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη-Δία, σε πνίγει μέσα σε αχαρτογράφητα νερά. Εκεί που ήσουν έτοιμος να «την κάνεις» και να ταξιδέψεις, ως ταξιδιάρικη ψυχή που είσαι, οι καθημερινές υποχρεώσεις της δουλειάς και η ρουτίνα, σε καθηλώνουν. Δεν μπορείς να κουνηθείς και ψυχοπλακώνεσαι. Υπομονή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την γκρίνια και τα παράπονα του συντρόφου θα πορευτείς σήμερα, αφού δεν μπορείς να εκπληρώσεις την επιθυμία του για μια εκδρομή. Εξήγησέ του πως δεν είναι στο χέρι σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μάλλον δεν θα βρεις σήμερα, διότι το ενδιαφέρον σου αποσπάται από τις αγγαρείες, που τρέχεις να τακτοποιήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχει ένδειξη για μια συνεργασία, που ήδη σκέφτεσαι και επιθυμείς. Τα οικονομικά όμως εξακολουθούν να σε πιέζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και η όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη και του Δία. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχεις κάνει λάθος και δεν προχωρούν τα σχέδια σου. Η υπερβολική σιγουριά και η υπερβολική αισιοδοξία, είναι το λάθος. Δεν σε άφησαν να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και τώρα εκπλήσσεσαι. Πάντως μην αγχώνεσαι και δες το πλάνο της ζωής σου με σεμνότητα για να κατορθώσεις να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο συναισθηματικός δεσμός που έχεις με το ταίρι είναι έντονος. Σε μαγνητίζει η προσωπικότητα που διαθέτει, αλλά ταυτόχρονα φέρνει πάθος, και ζήλια. Η υπερβολική έκκριση συναισθηματικών ουσιών στο τέλος δηλητηριάζει. Αν είσαι ελεύθερος, αρκέσου σε μια περιστασιακή γνωριμία προς το παρόν, γιατί το ταίρι που επιθυμείς να ενωθείς δεν είναι στο δρόμο σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα είσαι τυχερός αν καταφέρεις να προάγεις τα ταλέντα σου με τις δυσκολίες που προκύπτουν. Επικεντρώσου σε μια συνεργασία καλύτερα που έχεις περισσότερες πιθανότητες. Οικονομικά σε πιέζουν τα έξοδα που κάνεις για την κάλυψη των αναγκών, συντρόφου και παιδιών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα της Τρίτης, σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Δία και καλείσαι να διαχειριστείς τα εμπόδια που θέτουν, τόσο η οικογένεια, όσο και ο άνθρωπος που σχετίζεσαι. Τρομερό άγχος κατακλύζει την ψυχή σου, μη γνωρίζοντας προς τα που να πας. Δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα και σε τρώνε οι υποψίες. Πιστεύεις ότι σε εκμεταλλεύονται και το ρίχνεις στη δουλειά για να μη τσακώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γκρίνιες και μόνο γκρίνιες έχεις από τον σύντροφο και τίποτα άλλο. Κουράζεσαι και θέλεις να πάρεις αποστάσεις. Καταπιάνεσαι με άλλα άσχετα αλλά δεν απαλύνουν τον πόνο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μπορείς να περιμένεις κάποια άλλη μέρα για να γνωρίσεις το ταίρι που σου ταιριάζει. Προς το παρόν αυτό είναι ανέφικτο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εργασιοθεραπεία κάποιες φορές αποδεικνύεται σωτήρια. Έτσι κι εσύ δουλεύεις πολλές ώρες κι έχεις τουλάχιστον σε αυτό τον τομέα την επιτυχία που ποθείς. Στα οικονομικά το άγχος δεν θα λείψει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και στον ουρανό σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Δία. Έχεις να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, που φρενάρουν τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Σαφώς και προτιμάς τις βόλτες, τις συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών με το στενό περιβάλλον και τους φίλους. Έχεις όμως πολλά ανοικτά μέτωπα που δυσκολεύεσαι να κλείσεις. Αναρωτιέσαι για το αποτέλεσμα; Άγχος! Πρόσεχε την ψυχική και σωματική κούραση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εκεί που νιώθεις πως η ζωή είναι σπαρμένη με ροδοπέταλα που θα διαβείς με το ταίρι, εκεί έρχεται η καθημερινότητα και η σκληρή πραγματικότητα να σου το χαλάσει. Θέλεις αλλά δεν μπορείς κι εδώ δεν χωράει, το «όποιος θέλει μπορεί». Έτσι ο σύντροφος παραμελείτε και παραπονιέται. Εσύ που δεν βρίσκεσαι σε σχέση, έχεις κάποιες ευκαιρίες για γνωριμία σήμερα, αλλά μην ελπίζεις σε πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η κούραση σε καταβάλει τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Πάρε ρεπό, άδεια, βιταμίνες και ξεκουράσου. Μην ξεχνάς ότι η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη. Έτσι κι αλλιώς, δεν έχεις οικονομικό πρόβλημα.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook