Τι λένε τα ζώδια για την Τρίτη 21 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τρίτη-21-ιουνίου-1426434

Μέρα Θερινού Ηλιοστασίου και το Καλοκαίρι ξεκινά επίσημα… Η Αφροδίτη σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και υπάρχει έντονη η επιθυμία για πάθος και ερωτική απόλαυση! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις επαγγελματικές και οικονομικές επιτυχίες! Δημιουργείς ένα πολύ καλύτερο όνομα στους κύκλους που δραστηριοποιείσαι! Επιπλέον σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου χαρακτηρίζεσαι από σπιρτάδα, ενθουσιασμό αλλά και βιασύνη. Η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια και έχεις την διάθεση να προβείς σε νέα ξεκινήματα. Διαθέτεις θάρρος, τόλμη, εξωστρέφεια και όλα αυτά τα στοιχεία σου που είναι ιδιαίτερα τονισμένα αυτή την ημέρα, κάνουν την ημέρα σου να είναι γεμάτη από εξελίξεις αλλά και νέες δραστηριότητες. Σημαντικό είναι να περιορίσεις την οξυθυμία και την παρορμητικότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θέλεις όλα δικά σου και τα θέλεις εδώ και τώρα, όμως χάνεις εύκολα το ενδιαφέρον σου, βαριέσαι ή και λειτουργείς παραπάνω παρορμητικά, βιαστικά και θυμωμένα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Για σένα που είσαι χωρίς ταίρι η μέρα είναι κατάλληλη για πιπεράτες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις το θάρρος και το τσαγανό, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις στα επαγγελματικά σου αυτό το οποίο θέλεις. Οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα στην εργασία σου θα σε ωθήσουν σε μία νέα αρχή! Στα οικονομικά η μέρα βγάζει έξοδα, πολλά από αυτά θα είναι απερίσκεπτα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις γοητεία, κατακτήσεις, επιτυχίες, δημιουργικότητα, καυτές ερωτικές και ρομαντικές στιγμές. Επιπλέον, με την Σελήνη από τον Κριό η μέρα σου είναι αρκετά απαιτητική γιατί πρέπει να κλείσεις αρκετές εκκρεμότητες, προκειμένου τις επόμενες μέρες να καταπιαστείς με νέα πράγματα. Βρίσκεσαι σε εσωτερικό αναβρασμό, γιατί είναι πολλά τα γεγονότα που έχουν μεσολαβήσει στην ζωή σου τα οποία σε έχουν κουράσει τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Επιζητάς περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου για να βάλεις σε μία τάξη και σειρά ότι σε ενοχλεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ερωτικό πάθος είναι έντονο αυτή την ημέρα όμως η καχυποψία σου μπορεί σήμερα να βλάψει την σχέση σου! Αν είσαι χωρίς ταίρι προσπάθησε να μην αναμοχλεύεις παλιές καταστάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι εξαιρετικά παραγωγική στα επαγγελματικά σου, παρόλο που θα είσαι φορτισμένος με άγχος και θα βιάζεσαι να τα ολοκληρώσεις όλα με επιτυχία. Στα οικονομικά σου είσαι εν αναμονή εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα δικαιώνεσαι ψυχολογικά, ηθικά, συναισθηματικά αλλά και οικονομικά! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη και ανακτάς την σπιρτόζικη πλευρά του εαυτό σου! Η μέρα σου είναι γεμάτη επικοινωνίες, επαφές, δικτύωση ενώ είσαι ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στο περιβάλλον σου! Οι γνωριμίες ή και οι επαφές της ημέρας έχουν να σου προσφέρουν στήριξη στα σχέδιά σου! Το φιλελεύθερο πνεύμα σου σε βοηθά να ανοιχτείς πολύ παραπάνω σε νέες προοπτικές, ή ακόμα και σε νέα όνειρα για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα ιδανική για φλερτ, νέες αισθηματικές γνωριμίες αλλά και κατακτήσεις που θα προέλθουν μέσω δικτύωσης που θα έχεις! Αν είσαι δεσμευμένος ωστόσο έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από την ρουτίνα παρέα με τον σύντροφό σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η μέρα είναι κατάλληλη για σένα που είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και θέλεις να ανοίξεις περισσότερο το δίκτυο γνωριμιών και πελατών σου! Η ομαδική εργασία θα δώσει λύσεις! Στα οικονομικά στήνονται τώρα νέα σχέδια με καινούργιες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Τρίτη ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σου και μπαίνουμε στην περίοδο των γενεθλίων σου ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ! με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις φλερτ, νέα μοιραία σημαντική γνωριμία και θετικές εξελίξεις με νέα πρόσωπα που θα μπουν τώρα στην ζωή σου! Επιπλέον με την Σελήνη στον Κριό επικεντρώνεσαι πολύ παραπάνω στους στόχους σου, στο μέλλον και στην προοπτική που έχεις στους βασικούς τομείς της ζωής σου! Η μέρα όμως σε προτρέπει να αναλάβεις δράση και να προχωρήσεις υποθέσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σου ή και το γάμο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σκέφτεσαι πολύ το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής, όμως δεν ακούς τόσο πολύ τις συναισθηματικές σου ανάγκες, αλλά προσπαθείς να υπερασπιστείς αυτό που είναι σωστό να γίνει! Προσοχή σε καβγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κυνήγησε αυτή την ημέρα τους επαγγελματικούς σου στόχους με θάρρος, δύναμη, χωρίς όμως να χάνεις την υπομονή σου! Στα οικονομικά πες όχι στα περιττά έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σημαντικές διακρίσεις και κατακτήσεις έρχονται στα επαγγελματικά σου! Δικαιώνεσαι και λαμβάνεις ανταμοιβή! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό βρίσκεις και πάλι την σπιρτάδα, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σου! Το ποτήρι αρχίζει να γεμίζει, δηλαδή τα ψυχικά σου αποθέματα αρχίζουν τώρα να επανέρχονται και η μέρα σε προδιαθέτει για επικοινωνία, οργάνωση ταξιδιών, νέα σχέδια, νέες προοπτικές ή ακόμα και για γνωριμίες που θα μπορέσουν να σου προσφέρουν νέες εμπειρίες! Έχεις την άνεση και την ευκολία να προχωρήσεις προοδευτικά όλους τους τομείς της ζωής σου, μην μείνεις σήμερα με δεμένα χέρια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όμορφες ερωτικές περιπέτειες έρχονται αυτή την ημέρα για να ανεβάσουν την ερωτική σου διάθεση, να τονώσουν τον ηθικό σου και για να σε βοηθήσουν να βρεις και πάλι τον ενθουσιασμό και την χαρά για ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νέα φιλόδοξα σχέδια, προτάσεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μπορούν να έχουν μία άκρως θετική πορεία στα επαγγελματικά σου! Ιδανική μέρα για επέκταση και προώθηση εργασίας. Στα οικονομικά λαμβάνεις ικανοποίηση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις σημαντικές θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μοναδικές ευκαιρίες σε έρωτα και χρήμα. Επιπλέον, με την Σελήνη από το ζώδιο του Κριού το ένστικτό σου είναι πολύ ισχυρό αυτή την ημέρα και οφείλεις να το εμπιστευτείς άμεσα, γρήγορα διώχνοντας κάθε φόβο ή ανασφάλεια που σου έχει δημιουργηθεί αυτό τον καιρό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος κυριαρχεί αυτή την ημέρα όμως θέλεις όλα να γίνονται στους ρυθμούς τους δικούς σου ή και επιμένεις να αποδείξεις ότι σε όλα έχεις δίκιο. Χαλάρωσε τους τόνους και δώσε περισσότερο χώρο και χρόνο σε σένα και στο άτομο που έχεις στην καρδιά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εξαιρετικά επίμονος στους στόχους σου είσαι στα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα, όμως η ανταγωνιστικότητά σου δεν σημαίνει ότι μπορεί να βγει σε καλό, για αυτό χαλάρωσε τους τόνους! Στα οικονομικά σου αναμένεται κάποια ικανοποίηση – ανακούφιση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις εσωτερική δύναμη, ισχυρή θέληση και εύνοια σε έναν παρασκηνιακό ή μυστήριο έρωτα. Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό το ζητούμενο σου σήμερα αγαπητέ μου Ζυγέ, είναι να υπάρξει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και αυτό μπορεί να επιτευχθεί αρκεί να : μην επηρεάζεσαι έντονα από τις διαθέσεις των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανανέωση σου υπόσχεται η μέρα στο πέρασμά της πολύ παραπάνω στον αισθηματικό τομέα, όπου θα έχεις εξελίξεις που ταράξουν τον συναισθηματικό σου κόσμο! Αν αποβάλεις τις ανασφάλειές σου σίγουρα μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ενθουσιασμού στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ισχύς έρχεται μέσα από την ένωση και αυτό ισχύει και στον επαγγελματικό τομέα όπου η μέρα σε καλεί να συνεργαστείς για να αποφέρεις καρπούς στις προσπάθειές σου! Στα οικονομικά προσπάθησε να μην παρασύρεσαι από άτομα που μπορεί να σε εμπλέξουν σε παραπάνω έξοδα αυτό τον καιρό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις σημαντική εύνοια για γνωριμίες, νέα σχέδια, ταξίδια καθώς και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου! Επιπλέον με τη Σελήνη από τον Κριό η μέρα σου είναι γεμάτη ενέργεια, δραστηριότητες και πολύ τρέξιμο! Εσύ προσπαθείς να τα ολοκληρώσεις όλα και είσαι μέσα στην “τσίτα” προκειμένου να προχωρήσουν όλα γρήγορα και να μην μείνεις πουθενά εκτεθειμένος. Απέφυγε τα λάθη βιασύνης, μην αναλαμβάνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς να πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Παραπονάκια φέρνει η μέρα στα αισθηματικά, είτε επειδή δεν βρίσκεις χρόνο για το ταίρι σου, είτε επειδή έχετε πέσει σε ρουτίνα! Αν είσαι χωρίς σχέση η μέρα είναι αδιάφορη για τα ερωτικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σημαντικές επαφές και συμφωνίες επαγγελματικού περιεχομένου μπορούν να φέρουν καρπούς αυτή την ημέρα και στα οικονομικά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις επιτυχία, διάκριση ή ακόμα και κάποιο έπαινο στο τομέα της καριέρας. Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό σήμερα επικεντρώνεσαι αποκλειστικά στο πώς θα περάσεις καλά και οι προοπτικές της ημέρας είναι καλές για να ψυχαγωγηθείς, να γελάσεις μέσα από την ψυχή σου, για να λάβεις μία ικανοποίηση που θα σε ανεβάσει πολύ, ενώ το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι δίνουν την δική τους ξεχωριστή νότα μέσα στην ημέρα! Η δίψα σου για περιπέτεια, δράση, ικανοποίηση φαίνεται ότι ικανοποιείται στο μέγιστο βαθμό! Ιδανική μέρα και για δημιουργικά επιχειρηματικά σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πέφτεις με τα μούτρα στον έρωτα αυτή την ημέρα όμως το απολαμβάνεις στον μέγιστο βαθμό αφού φαίνεται πως μία ερωτική ιστορία σε συναρπάζει και σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμένο παιδί που κρύβεται μέσα σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόοδο στην δουλειά σου θα έχεις σήμερα, αν ο κλάδος σου σχετίζεται με την τέχνη, το θέαμα, την ομορφιά ή τα παιδιά! Στα οικονομικά κάνεις τις σπατάλες σου αλλά τις απολαμβάνεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις την ευκαιρία για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, ενώ και στα ερωτικά οι εξελίξεις και οι γνωριμίες έχουν μοιραίο χαρακτήρα! Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό έχεις την ανάγκη να προστατεύσεις τις βάσεις σου, να περάσεις περισσότερο χρόνο με όσους αγαπάς και να νιώσεις παραπάνω ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά! Οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις λύσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση διαβίωσής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα προτιμά το σίγουρο, ασφαλές και σταθερό μονοπάτι στα αισθηματικά σου και προσπαθείς συναισθηματικά να χειριστείς κάποιες καταστάσεις. Μην επιμένεις σε ανθρώπους και καταστάσεις που σου έχουν δείξει ότι δεν θα αλλάξουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα και τα δικαιώματά σου στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις για την πορεία σου! Προσοχή στα έξοδα που προκύπτουν για την αποφόρτιση της ψυχολογίας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις έντονες ερωτικές παθιασμένες στιγμές και εύνοια σε υποθέσεις οικονομικών. Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό το τηλέφωνό σου χτυπά ασταμάτητα και οι ειδήσεις που λαμβάνεις μπορούν πραγματικά να σου δώσουν λύσεις σε ότι σε απασχολούσε. Ιδανική μέρα για να κάνεις ένα ταξιδάκι (ή να το προγραμματίσεις), για να πάρεις μία σημαντική απόφαση ή για να πραγματοποιήσεις μία συνάντηση που για σένα είναι σπουδαίας σημασίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αξιοποιώντας το χιούμορ, τις έξυπνες ατάκες σου αλλά και την τέχνη σου στο φλερτ μπορείς να προσμένεις μία άκρως ευχάριστη μέρα στα ερωτικά! Αν είσαι σε σχέση ευνοείται ευχάριστη απόδραση με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα έρχεσαι σε επαφή με αρκετό κόσμο για ζητήματα που αφορούν την εργασία σου και οι επικοινωνίες σου θα αποφέρουν πολύ καλούς καρπούς. Είναι ιδανική μέρα για συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και αποφάσεις. Στα οικονομικά σου αξιοποιώντας τις ιδέες σου θα μπορέσεις να κάνεις βήματα ανόδου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Τρίτη με το Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα θα έχεις ριζικές απόλυτα θετικές αλλαγές στην ερωτική ζωή και ανανέωση συντροφικής ζωής. Επιπλέον με την Σελήνη από τον Κριό δεν σου αρκούν αυτά που ήδη έχεις, αλλά θέλεις πολλά περισσότερα αγαπητέ μου Ιχθύ, έτσι λοιπόν σήμερα μπορεί να νιώθεις ανικανοποίητος ή και ανασφαλής, επιζητώντας αυτό το κάτι παραπάνω που θα σου δώσει περισσότερη σιγουριά και εμπιστοσύνη. Επικεντρώνεσαι κυρίως στα υλικά αποκτήματα, όπου αισθάνεσαι ότι θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά για το μέλλον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Επιζητάς την συναισθηματική σταθερότητα όμως νιώθεις ανασφάλεια ετούτη την ημέρα και αυτό που έχω να σου πω είναι ότι έχει έρθει η ώρα να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου γιατί πραγματικά αξίζεις πολλά και αυτό δεν το αντιλαμβάνεσαι αυτή τη στιγμή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια, σταθερότητα και σιγουριά στα επαγγελματικά και οικονομικά βήματα που γίνονται ετούτη την ημέρα! Ιδανική μέρα για επενδύσεις και αγορές.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook