Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-τετάρτη-8-δεκεμ-858833

Ημέρα της βιασύνης, έντασης, γκάφας και υπερβολής για τα Σταθερά κυρίως Ζώδια του 3ου δεκαημέρου! Άρης Τετράγωνο Δία και η υπερβολική σιγουριά για τον εαυτό μας, μας οδηγεί σε λάθη!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, με το Τετράγωνο Άρη-Δία, έχεις την τάση για βιαστικά και λάθος συμπεράσματα και για το λόγο αυτό, οφείλεις να είσαι πολύ επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις και τις υποθέσεις σου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Μην παρασύρεσαι σε υπερβολές, απαιτητικότητα και παιχνίδια εξουσίας, διότι αργά ή γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα κρύβει αρκετές παγίδες και για αυτό οφείλεις να συγκρατήσεις νεύρα, απαιτήσεις και λάθος συμπεριφορές προς το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, το ασυγκράτητο πάθος σου για ένα συγκεκριμένο άτομο, σε παρασύρει σε υπερβολές, που σε εκθέτουν και που φέρνουν τελικά αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναποδιές θα έρθουν στα οικονομικά σου, αφού εκκρεμότητες και χρέη έρχονται στο προσκήνιο και εσύ πελαγώνεις! Στον εργασιακό τομέα, απέφυγε κουτσομπολιό, μυστικά και υπόγειο ανταγωνισμό!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, θα φέρει αρκετά προβλήματα και αναταραχές στον σημαντικό τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων! Η υπερβολική εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου, σε συνδυασμό με την τάση σου να παίρνεις συνεχώς επιβεβαίωση από τους άλλου, θα φέρει αρκετές αρνητικές συνέπειες! Πιθανόν να παρασυρθείς σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά με νέες γνωριμίες σήμερα, γιατί σίγουρα δεν είναι τα πράγματα έτσι όπως φαίνονται! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προκαλείς κόντρες ανούσιες με το ταίρι σου, απλά και μόνο γιατί είσαι άπληστος και απαιτητικός! Δεν μπορείς πάντα να έχεις το πάνω χέρι!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, θα έρθουν απογοητεύσεις, που αφορούν συνεργασίες και συναδέλφους! Οικονομικά δεν υπολογίζεις σωστά τι τρέχει μέσα στο πορτοφόλι σου και κάνεις παραπάνω έξοδα από όσα πρέπει!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φιλέ Δίδυμε, χαρακτηρίζεσαι από αναβλητική και επικίνδυνα ανέμελη διάθεση και συμπεριφορά σήμερα και όλο αυτό δεν θα αργήσει να δείξει τις συνέπειες του! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, θα σε αναγκάσει να τακτοποιήσεις άμεσα τα αυξημένα καθήκοντά σου και να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου! Ωστόσο, η ημέρα απαιτεί να βρεις και χρόνο για ξεκούραση και να μην πιέζεις υπερβολικά τον εαυτό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές, λόγω της ανανεωμένης σου εμφάνισης, όμως οι καθημερινές σου ασχολίες, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει άμεσα να κριτικάρεις με το παραμικρό κάθε κίνηση του συντρόφου σου, γιατί αργά ή γρήγορα θα προκληθεί καυγάς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, κάνεις πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να πνιγείς, αφού θα χρεωθείς επιπλέον υποχρεώσεις! Οικονομικά, θα έρθουν έξτρα έξοδα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, θα σε βοηθήσει από την μια να προβάλλεις τον εαυτό σου, τα ταλέντα σου και την δημιουργικότητα σου, ώστε να αποδείξεις κοινωνικά την υπεροχή και την λάμψη σου! Ωστόσο, η ημέρα θέλει προσοχή, αφού παρασύρεσαι σε ανώριμες συμπεριφορές, γεμάτες υπερβολές, επιπολαιότητες και έπαρση! Προσπάθησε να επιστρατεύσεις λογική!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις την σημερινή ημέρα να είσαι επιφυλακτικός, αλλά και ιδιαίτερα μετρημένος σε νέες γνωριμίες και φλερτ, ώστε να διατηρήσεις την καλή σου φήμη και να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις καυτές ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου, αλλά και κάποια μικρά καυγαδάκια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, καλό θα ήταν να μην πάρεις σοβαρές αποφάσεις σήμερα! Οικονομικά, απέφυγε ρίσκο και υπερβολικά έξοδα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Δία, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα, αναποδιές και ίσως και καυγάδες, ιδίως στο στενό σου οικογενειακό περιβάλλον! Αν σκοπεύεις λοιπόν, να επιδιώξεις σοβαρές συζητήσεις, με συγγενείς, καλό θα ήταν να κρατάς την ψυχραιμία σου και να ακούς με προσοχή τι σου λένε και εκείνοι και να σέβεσαι τις απόψεις τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την τάση να θεωρείς δεδομένο το άλλο σου μισό και να μην του δίνεις αρκετή σημασία, παρά μόνο αν θες να του παραπονεθείς! Προσοχή, γιατί όλο αυτό θα προκαλέσει εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και μάλλον το προσεγγίζεις με τρόπο, που θα φέρει τις αντίθετες συνέπειες από αυτές που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συναδελφικές σου σχέσεις πλήττονται από παρεξηγήσεις και τσακωμούς! Οικονομικά, έρχονται έξοδα για το σπίτι που δεν είχες υπολογίσει, την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Δία, οι επικοινωνίες σου χαρακτηρίζονται από παρορμητισμό και αυθορμητισμό και πιθανόν να νιώσεις πως η αδιαμφησβήτητη λογική σου, σε εγκαταλείπει την σημερινή ημέρα! Χάνεις τον έλεγχο και παρασύρεσαι σε λόγια ορμητικά, λόγω βιασύνης και υπερβολικού ενθουσιασμού! Σκέψου πολύ πριν πάρεις αποφάσεις, πες όχι στα κουτσομπολιά και πρόσεξε την οδήγηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να αποφύγεις παρερμηνείες, παρεξηγήσεις, υπερβολές, μεγάλα λόγια, υποσχέσεις που δεν μπορείς να κάνεις πραγματικότητα και λάθος λόγια μέσα στα νεύρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και ερωτικές επικοινωνίες, ωστόσο πρέπει να προσέχεις τα λόγια και τα μηνύματα που στέλνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, απέφυγε κουτσομπολιά μέσα στο συναδελφικό περιβάλλον! Οικονομικά, θα υπάρξουν κάποια μικρά έξοδα που αφορούν μετακινήσεις ή όχημα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, λόγω του Τετραγώνου Άρη-Δία, θα χρειαστεί άμεσα να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, να στηρίξεις έμπρακτα και λεκτικά τις αξίες σου και να ασχοληθείς με τα υλικά σου αγαθά! Ίσως έρθουν κάποια προβληματάκια και μικρές αναποδιές σε ορισμένες δραστηριότητες της καθημερινότητας σου, κυρίως για πρακτικά θέματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, λόγω του υπερβολικού σου καθησυχασμού για την σχέση σου, ρισκάρεις με ποικίλους τρόπους την σταθερότητα της ερωτικής σου ζωής! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι αξιόπιστος, προσγειωμένος, ολιγαρκής και με όρια, απέναντι σε νέες γνωριμίες και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξει αρκετό άγχος, αφού επέτρεψες σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις να μείνουν ανολοκλήρωτες! Οικονομικά, θα πρέπει να αναμένεις απώλειες και πίεση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Δία σήμερα, σε αναγκάζει άμεσα να προσγειωθείς και να εκλογικευτείς! Η όψη σε αφορά άμεσα και σε παρασύρει σε υπερβολές, λόγω της υπεραισιοδοξίας σου και της υπέρμετρης εμπιστοσύνης στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου! Μην ξεχνάς, πως θα υπάρξουν απώλειες και σοβαρές συνέπειες, αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τον αυθορμητισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι αλόγιστα από μεγάλα λόγια, γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ, γιατί σίγουρα δεν είναι όπως φαίνονται! Καλό θα ήταν να αποφύγεις νέα ξεκινήματα την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε απαιτητικότητα και νεύρα σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, σε καριέρα και χρήμα, με αποτέλεσμα να σε προσγειώσουν απότομα, κάποιες ξαφνικές απώλειες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Δία, θα σε αναγκάσει να αναθεωρήσεις πολλές καταστάσεις στην ζωή σου, αλλά και τα βαθιά σου συναισθήματα! Απέφυγε υπερβολική αισιοδοξία και ψευδαισθήσεις, αν δεν θες να επανέλθουν φόβοι, άγχη και ανασφάλειες! Επίσης, μετά από κάποιες αποκαλύψεις, θα απομυθοποιήσεις σχέσεις και πρόσωπα! που σε αφορούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι ελεύθερος, είτε δεσμευμένος, ένα ψέμα, ένα μυστικό, ένας κρυφός έρωτας, αποκαλύπτεται και «στριμώχνεσαι»! Οφείλεις λοιπόν σήμερα, να βάλεις επιτέλους ισορροπία, ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική, για να μην παρασυρθείς σε λάθη που σε εκθέτουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, η ασθενής μνήμη σου και η αφηρημάδα σου, σε παρασύρουν σε λανθασμένες δράσεις! Ορισμένα περιττά έξοδα του παρελθόντος, τώρα δείχνουν τις αρνητικές συνέπειες τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Δία, πλήττεται ο φιλικός τομέας, αλλά αν είσαι προσεκτικός, όλο αυτό θα είναι παροδικό! Υπάρχει η πιθανότητα, να έρθουν κάποιες αναθεωρήσεις, κάπως δυσάρεστες που αφορούν, την ομαδική δραστηριότητα, τους φίλους και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν συγκρατήσεις προκλητικότητα και δεν θεωρείς κανέναν δεδομένο, θα καταφέρεις να προστατέψεις σημαντικές για εσένα φιλίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα οφείλεις να προσέξεις πολύ, παρεξηγήσεις στο παιχνίδι του φλερτ! Λόγω υπερβολικού ενθουσιασμού, ίσως θεωρήσεις πως μία φιλική προσέγγιση, είναι ερωτική, με αποτέλεσμα να εκτεθείς, χωρίς να έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν την σημερινή ημέρα, να μην προκαλείς με οξύθυμη συμπεριφορά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, απέφυγε ανούσιους καυγάδες στο συναδελφικό σου περιβάλλον, ακόμα κι αν νιώθεις πως αδικείσαι! Οικονομικά, μη παρασύρεσαι σε έξοδα για άλλους, προκειμένου να φανείς αρεστός!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα το Τετράγωνο Άρη-Δία, σε αφορά άμεσα και απαιτεί την απαράμιλλη προσοχή σου σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Παρασύρεσαι σε λανθασμένες δράσεις, γκάφες και υπερβολές, που θα φέρουν δυσκολίες και καθυστερήσεις στις φιλοδοξίες σου! Επιπλέον, τέτοιου είδους συμπεριφορές, θα πλήξουν την καλή κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και θέλεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, απέφυγε την σημερινή ημέρα να επικοινωνήσεις μαζί του! Αν κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, καλό θα ήταν να μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε κόντρες, οξυθυμία και ανώριμη απαιτητική συμπεριφορά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αποφεύγεις επαγγελματικές και οικονομικές ευθύνες και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, να έρθουν ακόμα πιο πολλές στο τέλος!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, μείωσε άμεσα υπεραισιοδοξία, βιασύνη, ανωριμότητα και επιπολαιότητα! Με το Τετράγωνο Άρη-Δία, θα κάνεις πολλά λάθη σε επικοινωνίες, κοινωνικό περίγυρο και μετακινήσεις, λόγω υπερεκτίμησης του εαυτού σου! Δώσε την αμέριστη προσοχή σου στις συνομιλίες που θα κάνεις σήμερα, αφού ενδεχομένως να κρύβουν παγίδες, που δεν αναγνωρίζεις κατευθείαν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις απαιτήσεις σου από το άλλο σου μισό και μην ξεσπάς πάνω του, τα προσωπικά σου προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος φλέρταρε και γνώρισε κόσμο, χωρίς όμως να αφήνεις τον υπέρμετρο ενθουσιασμό σου, να σε παρασύρει σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε μία σοβαρή και ώριμη συμπεριφορά σου το επάγγελμα, αν δεν θες απώλειες! Οικονομικά, παρασύρεσαι σε υπερβολές, που ενδεχομένως να μετανιώσεις!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook