Z MAGAZINE

Τι λένε τα ζώδια για την Τετάρτη 31 Μαΐου

Η τελευταία ημέρα του Μάη, εντείνει την αναβλητικότητα, την αναποφασιστικότητα και το δίλημμα για ζητήματα που αφορούν τα αισθηματικά αλλά και τα οικονομικά!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Κριέ, σήμερα Τετάρτη, μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος στον περίγυρο σου δείχνοντας το ευγενικό πρόσωπο που διαθέτεις. Να θυμάσαι ότι πάνω από όλα μετράει η ουσία. Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις είσαι φιλικός και εκπέμπεις γοητεία. Με αυτά τα ισχυρά όπλα βγαίνεις νικητής στο φινάλε του Μάη

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να ελπίζεις σε επισημοποίηση αφού δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα με το ταίρι σου. Δεν θέλεις να περιμένεις άλλο και κάνεις ή δέχεσαι την πρόταση. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα την ευκαιρία να γνωριστείς καλύτερα με άτομο που ήδη γνωρίζεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω ανάληψης νέων ευθυνών. Οικονομικά, είσαι επιρρεπής στα έξοδα για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα Τρίτη, δεν αρέσκεσαι σε επιπόλαιες και παρορμητικές εξόδους δίχως νόημα και επικεντρώνεσαι σε δουλειές της καθημερινότητας. Μπορείς να διακόψεις μια βλαβερή συνήθεια που σε ενοχλεί ή να ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής και διατροφής. Μαζί με τον Μάη, αφήνεις πίσω σου και ότι σε ταλαιπώρεισαι

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, και θεωρείς ότι η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά δεν θα τα πας καλά με τον σύντροφο. Ξεκόλλα από τις λεπτομέρειες ώστε να μην απομακρύνεις το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα γίνεσαι ιδιότροπος και επιλέγεις προσεκτικά τις γνωριμίες που θα κρατήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά θα έχεις επιτυχία! Μία λύση που ανακαλύπτεις στα οικονομικά σε βγάζει από την κατήφεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, σήμερα Τετάρτη, αισθάνεσαι χαρούμενος και αισιόδοξος. Η τύχη σου χαμογελά σε ότι και αν κάνεις. Καλοπερνάς και κοινωνικοποιείσαι. Είσαι γενναιόδωρος στα συναισθήματα και τα εκφράζεις στον υπέρτατο βαθμό. Ασχολείσαι με ευχάριστα πράγματα και κάνεις τα χόμπι που σου αρέσουν. Νιώθεις να αναβλύζει η παιδικότητα που έχεις στην ψυχή σου. Αποχαιρετάς τον Μάιο κάνοντας σχέδια για το καλοκαίρι που ξεκινά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές εξόδους και διασκεδάσεις. Φλερτάρεις και κάνεις γνωριμίες. Είσαι ο καρδιοκατακτητής της παρέας γι’ αυτό νιώθεις αυτοπεποίθηση. Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχες στιγμές με το ταίρι αλλά απέφυγε τις υποσχέσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, τους βοηθάς όλους αλλά λίγοι τελικά αξίζουν. Κάνε σωστή επιλογή ατόμων και πέτα τους τοξικούς από τη ζωή σου. Οικονομικά η τύχη είναι με το μέρος σου και ξαλαφρώνεις από πολλούς προβληματισμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα Τετάρτη, γίνεσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός με τους άλλους δείχνοντας τρυφερότητα και στοργή. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βελτιώνονται και η κοινωνική ζωή ανεβαίνει. Είσαι κοινά αποδεκτός από τον ευρύτερο κύκλο των γνωριμιών σου, παρόλα αυτά σήμερα στο φινάλε του Μάη έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις στιγμές στα πολύ οικεία σου πρόσωπα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς παλιές αγάπες με κάποιον πρώην. Για να μην απογοητευτείς σκέψου με βάση την λογική κι όχι με βάση το συναίσθημα. Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην καταπιέζεις τον σύντροφο γιατί ασφυκτιά. Η υπερπροστατευτικότητα δεν κάνει πάντα καλό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν ξαφνικά έξοδα που θα κάνεις για την κάλυψη των αναγκών του σπιτιού και της οικογένειας. Στην δουλειά να προσέχεις τα παράπονα που γίνονται και αφορούν το άτομο σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα σήμερα Τετάρτη, βελτιώνεις τις διαπροσωπικές σχέσεις που αφορούν κυρίως αδέρφια, γείτονες και συγγενείς. Είσαι επικοινωνιακός και έχεις την εύνοια να προωθήσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Είναι πολύ πιθανό να προετοιμάσεις κάποια μετακίνηση ή θα δεχθείς μία πρόταση που θα σου αρέσει πολύ! Αποχαιρετάς το Μάη και αισθάνεσαι ότι φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σου και ότι θα έρθουν πολύ πιο όμορφες μέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μοιάζεις σαν να μην ενδιαφέρεσαι για τα συναισθήματα του συντρόφου και υπάρχει ψυχρότητα μεταξύ σας. Καλή είναι η εγκεφαλική επικοινωνία αλλά και η αγκαλιά χρειάζεται. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα επιδίδεσαι στο σπορ του φλερτ και κάνεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις την επιτυχή έκβαση των υποθέσεων, λόγω των έξυπνων ιδεών σου. Στα οικονομικά μπορεί να ξοδευτείς και να πιεστείς από τη κακοδιαχείριση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, σήμερα αισθάνεσαι σιγουριά για τα άλματα που έχεις κάνει. Είσαι καλοπροαίρετος αλλά ασκείς έλεγχο στους άλλους. Αν δεν γνωρίζεις τις λεπτομέρειες των γεγονότων δεν ησυχάζεις. Επιμένεις μέχρι να μάθεις ότι θέλεις. Διατήρησε μία πιο εγκρατή στάση για να μην δημιουργήσεις τεταμένο κλίμα στις επαφές σου! Ο Μάιος κλείνει με σένα να νιώθεις ανασφάλεια και άγχος για το αν θα καταφέρεις να βρεις τις οικονομικές ισορροπίες σου! Χαλάρωσε και όλα θα γίνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, επιθυμείς να βρεις μια σταθερή σχέση κι όχι κάτι περιστασιακό. Τα φλερτάκια από δω κι εκεί τα θεωρείς ανούσια και δεν ασχολείσαι. Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι και απολαμβάνεις μια συναισθηματική μέρα με ρομαντισμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, έχεις άγχος και καθυστερήσεις που αφορούν την πορεία της θέσης σου. Οικονομικά, έρχονται έξτρα έσοδα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Φίλε Ζυγέ, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, σήμερα Τετάρτη, η μέρα είναι στα δικά σου μέτρα. Έχεις την εύνοια των πλανητών που προσδίδουν την ικανότητα να προσελκύεις τα βλέμματα πάνω σου. Απλά μη περιμένεις από τους άλλους να είναι όπως εσύ γιατί θα απογοητευτείς. Η ισχυρή προσωπικότητα που διαθέτεις και η επιβλητική παρουσία είναι μοναδική. Κλείνεις τον κύκλο του Μάη με κατακτήσεις και νέα σχέδια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις σήμερα μια ερωτική γνωριμία αλλά μη βιαστείς να αποφασίσεις. Μετρίασε τον ενθουσιασμό και δες ξεκάθαρα τον χαρακτήρα του άλλου. Αν είσαι δεσμευμένος, η παρόρμηση δεν ενδείκνυται για να φέρεις τον σύντροφο κοντά σου. Απέφυγε τις εντάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, νιώθεις ασφαλής και με τονισμένη αυτοπεποίθηση. Οι ανταγωνισμοί δεν σε βοηθούν. Οικονομικά κάνεις πολλά έξοδα για να καλύψεις τις ανάγκες προβαίνοντας σε συναισθηματικές αγορές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα Τετάρτη, κι εσύ αποφεύγεις τις κοινωνικές συναναστροφές και προτιμάς την εσωστρέφεια και την απομόνωση. Νιώθεις ευάλωτος και θέλεις να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Η εσωτερική ενδοσκόπηση που επιχειρείς θέλει ηρεμία και συγκέντρωση. Μόνο ένα πολύ δικό σου άτομο που εμπιστεύεσαι απόλυτα μπορεί να σε καταλάβει, αρκεί να του ανοιχτείς! Ο Μάης ολοκληρώνει τον κύκλο του με σένα να θέλεις να κλείσεις κεφάλαια για να πας παρακάτω!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δύσκολα θα κάνεις μια νέα γνωριμία σήμερα. Η μέρα είναι ακατάλληλη και δεν υπάρχουν ελπίδες. Μπορείς να προσπαθήσεις άλλη μέρα. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τον εαυτό σου γιατί το σώμα μιλάει και έχει ανάγκες που πηγάζουν από την ψυχή. Ο σύντροφος σε κατανοεί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, λειτουργεί παρασκήνιο το οποίο αντιλαμβάνεσαι και δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Οικονομικά, η τύχη σου χαμογελά με θετικές εξελίξεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα Τετάρτη, σήμερα το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις κοινωνικές ομάδες που έχεις γίνει μέλος. Θέλεις να βοηθήσεις με την συνεισφορά και την αλληλεγγύη που σε χαρακτηρίζουν και που σήμερα τονίζονται ιδιαίτερα. Οι φίλοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ζωής σου και η παρέα μαζί τους σε ενθουσιάζει. Η τελευταία ημέρα του Μάη, ενδείκνυται και για τον προγραμματισμό των καλοκαιρινών διακοπών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ θα φέρει κατακτήσεις και νέες γνωριμίες. Οι θαυμαστές πολλοί και δεν έχεις παρά να διαλέξεις. Ένα φιλικό άτομο θα σε δει ερωτικά και θα δείξει την συμπάθεια που νιώθει για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως να υποστείς τα παράπονα του συντρόφου που σε θεωρεί απόμακρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, έχεις ευχάριστες και θετικές εξελίξεις και συλλαμβάνεις εξαιρετικές ιδέες που χρησιμεύουν. Στα οικονομικά κάνεις έξοδα για τους άλλους και όχι για σένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα Τετάρτη, σε απασχολεί η άνοδος των επαγγελματικών σου και η κοινωνική σου ανάδειξη! Είσαι ρεαλιστής και απόμακρος προκειμένου να κατακτήσεις τη καταξίωση που δικαιωματικά σου αξίζει. Όλα θα είναι ευνοϊκά και θα έχεις θετικές εξελίξεις. Φρόντισε να μη σε συνεπάρει η έπαρση και γίνεις σνομπ προκαλώντας με την συμπεριφορά σου τους άλλους. Καθώς διανύουμε την τελευταία μέρα του Μάη, τα άστρα σε παρακινούν να καταστρώσεις τους στόχους σου για τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν σήμερα καινούργιες γνωριμίες με αξιόλογα άτομα που σε ενθουσιάζουν. Κατακτάς το ερωτικό αντικείμενο του πόθου σου με αργά και σταθερά βήματα. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να δημοσιοποιήσεις την σχέση και να κάνεις γνωστή τη επιθυμία σου για επισημοποίηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα εκπληρώνεις τις φιλοδοξίες και τα όνειρα σου. Οικονομικά, η επιτυχία προέρχεται από τις σωστές επιλογές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, σήμερα Τετάρτη, είσαι έτοιμος να ζήσεις την μεγάλη περιπέτεια ακολουθώντας το όνειρο σου για ένα ταξίδι. Νέες εμπειρίες σε περιμένουν να τις γευτείς. Θα περάσεις εξαίσια και θα κοινωνικοποιηθείς. Θα αλλάξεις κοσμοθεωρία και νοοτροπία μέσα από την αλλαγή των παραστάσεων που αποκομίζεις. Αισιόδοξα και ελπιδοφόρα τα μηνύματα που θα σου φέρουν την χαρά στην ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες ερωτικές περιπέτειες και γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα που γίνονται συνοδοιπόροι. Θα λάβεις αισιόδοξα μηνύματα και ειδήσεις που σε γεμίζουν χαρά. Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τα ξεσπάσματα που οδηγούν σε ακραίες συμπεριφορές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η επιπόλαια στάση που κρατάς στην δουλειά δεν σε βοηθά σε τίποτα αντιθέτως φέρνει νεύρα. Κάνε καλύτερη και σοφότερη οικονομική διαχείριση.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, σήμερα Τετάρτη, επιμένεις να αναμοχλεύεις το παρελθόν και να έχεις τον έλεγχο των πάντων. Η υπερβολή φέρνει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκείς. Η χειριστική συμπεριφορά πληγώνει τους ανθρώπους γύρω σου. Αν δεν θέλεις να τους στέψεις όλους εναντίον σου πρέπει να εγκαταλείψεις την τοξικότητα και την χειραγώγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, αναγάγεις το παιχνίδι του έρωτα σε ψυχική ένωση. Ανακαλύπτεις τα κρυμμένα και βαθιά συναισθήματα του συντρόφου. Είσαι διορατικός και μπορείς να αντιληφθείς το πως νιώθει ο άλλος για σένα. Αν είσαι δεσμευμένος, τονώνεις την σεξουαλική ζωή με το ταίρι διότι η λίμπιντο είναι ανεβασμένη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, προσπερνάς κάθε δυσκολία που προκύπτει και τα καταφέρνεις περίφημα. Οικονομικές επενδυτικές κινήσεις θα έχουν επιτυχία!

oroskopos.gr

Recent Posts

Χανιά | Από σήμερα κλείνουν τμηματικά οι δρόμοι στην Αγία Κυριακή για εργασίες της ΔΕΥΑΧ

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Χανίων σας ενημερώνει ότι βάσει της υπ' αριθμ. 181/2024 απόφασης…

13 λεπτά ago

Διακοπές ρεύματος στα Χανιά – Δείτε τις περιοχές που θα μείνουν χωρίς ρεύμα τις επόμενες ημέρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στο Νομό Χανίων θα πραγματοποιήσει η ΔΕΗ εξαιτίας έργων συντήρησης και επέκτασης…

29 λεπτά ago

Ανοίγουν για γάμους και δεξιώσεις τρία μαγικά σημεία στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων – Τι είναι οι destination weddings που κερδίζουν διαρκώς έδαφος Video

O Αιγυπτιακός Φάρος, η Φορτέτζα αλλά και το ολοκαίνουριο roof garden του υπό παράδοση νέου…

30 λεπτά ago

Μόλις για 19 μέρες φτάνει ο μισθός – «Φρένο» στην ακρίβεια διαπιστώνει ο ΟΟΣΑ, με εξαίρεση την… Ελλάδα

Εξακολουθεί να «καλπάζει» η ακρίβεια, παρά τα νέα κυβερνητικά μέτρα, με την συντριπτική πλειονότητα των…

2 ώρες ago

Πολύ γνωστός παρουσιαστής διαγνώσθηκε με καρκίνο και αποχώρησε από την ελληνική τηλεόραση – Πώς είναι σήμερα

Τον παρουσιαστή, Θοδωρή Δρακάκη τον γνωρίσαμε μέσα από το STAR όταν κάθε βράδυ παρουσίαζε το…

2 ώρες ago

Secret Song: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που θα φιλοξενήσει η Ναταλία Γερμανού

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες αναμένεται να επιστρέψει το Secret Song, με τη Ναταλία Γερμανού και…

2 ώρες ago