Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-πέμπτη-9-φεβρου-1214210

Το πρωινό είναι εποικοδομητικό για την συγκρότηση πρακτικών υποθέσεων ενώ από τις 10:46 η Σελήνη από το ζώδιο του Ζυγού, στρέφει το ενδιαφέρον μας στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας, αναζητώντας τρόπους εξισορρόπησης και αρμονίας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, θα βάλεις επιτέλους τέλος στα μπερδέματα που έπληξαν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Καταφέρνεις και κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και επιλέγεις σοφά, ποιοι θα έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου και ποιοι αξίζουν όντως την εμπιστοσύνη και την αγάπη σου! Γενικά πάντως, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από δήθεν και ανούσιες δικαιολογίες που θα σου πουν οι άλλοι, απλά για να αποποιηθούν ευθύνες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου την σημερινή ημέρα, για μία καινούργια γνωριμία, με ένα πρόσωπο που υπόσχεται σταθερότητα και μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις και πάλι ικανοποίηση και σιγουριά μέσα στη σχέση ή τον γάμο σου, απολαμβάνοντας με το άλλο σου μισό, στιγμές ρομαντισμού και τρυφερότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιθανόν να βιώσεις, ορισμένες δύσκολες καταστάσεις που αφορούν συναδελφικές σχέσεις και συνεργασίες! Οικονομικά, θα αναγκαστείς να πάρεις ορισμένες αποφάσεις, για τις οποίες ακόμα δεν ήσουν έτοιμος!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα, είναι αυτή, που μέσα από επαφές και επικοινωνίες, θα σου δείξει ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είσαι στην ζωή σου! Κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα έχουν μία αινιγματική διάθεση, που σου κινεί το ενδιαφέρον μεν, όμως ταυτόχρονα εντείνει την καχυποψία σου και την ανασφάλεια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως οι καυγάδες με το άλλο σου μισό, μπορεί να φέρει αρνητική ατμόσφαιρα μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην μπερδεύεις την αγάπη με το σεξ, διότι θα απογοητευτείς από το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εστιάζεις στις συναδελφικές σου σχέσεις και τις συνεργασίες σου, διαπιστώνοντας επιτέλους, ποιοι αξίζουν την εμπιστοσύνη σου! Οικονομικά, έρχεται αύξηση εσόδων και διευκολύνσεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεση σου βελτιώνεται, λόγω χαρμόσυνων καταστάσεων και συγκυριών! Μπορείς να περιμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και νέα, που θα σου επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Θα έχεις επιπλέον, μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα έρχονται και σε φέρνουν πιο κοντά στους αισθηματικούς σου στόχους! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να μην ασχολείσαι μόνο με κοινωνική ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, αλλά και στα οικονομικά ζητήματα, πρέπει να πάρεις πρωτοβουλίες άμεσα! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είσαι αρκετά ευαίσθητος και τρυφερός! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρμόσυνη είδηση θα έρθει, μέσα από επικοινωνίες, οι οποίες θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις επιτέλους σιγουριά και εμπιστοσύνη για το έτερον σου ήμισυ, αφού θα σου δείξει με πράξεις όλη την αφοσίωση του! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένας παρελθοντικός έρωτας, σήμερα είναι η ημέρα που θα αρπάξεις την ευκαιρία να κάνεις κίνηση για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, επανέρχονται κάποιες παλαιές υποχρεώσεις που οφείλεις να διευθετήσεις τώρα! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, μία όμορφη ημέρα είναι εδώ για εσένα! Κοινωνικοποιείσαι και ενδιαφέρεσαι πιο πολύ για τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι! Η σημερινή ανιδιοτελή σου συμπεριφορά, θα έχει σίγουρα και ανταμοιβή από τους γύρω σου, παρόλο που δεν θα την ζητήσεις! Ο φιλικός τομέας, υπόσχεται όμορφες εξελίξεις και θετικές εκπλήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις έναν νέο συναρπαστικό έρωτα, πιθανόν μέσα από το φιλικό σου κύκλο! Αν είσαι δεσμευμένος, αν αποφύγεις την τάση σου για ανούσια κόντρα, καταφέρνεις με το άλλο σου μισό, να ανανεώσετε την σχέση σας με ποικίλους ευχάριστους τρόπους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πες όχι στην υπερβολικά ανέμελη φιλική συμπεριφορά που έχεις την τάση να επιδεικνύεις την σημερινή ημέρα, σε συναδέλφους και συνεργάτες! Στον οικονομικό τομέα, ξοδεύεις υπερβολικά και μετά το μετανιώνεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις υψηλές προσδοκίες, ελπίδες, εξιδανικεύσεις και ουτοπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Προσπάθησε, να μην παρασύρεσαι από συναισθήματα, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια που θα σου πουν, γιατί πολύ πιθανόν κάποιοι άνθρωποι να σε απογοητεύσουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις με το έτερον σου ήμισυ, στιγμές τρυφερότητας, ρομαντισμού και πάθους! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι σήμερα νέες γνωριμίες, υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, διότι ενδεχομένως να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, εκμεταλλεύσου την ενισχυμένη δημιουργικότητα σου, αλλά απέβαλλε την αφηρημάδα σου! Οικονομικά, θα μπορέσεις να οργανωθείς και να υλοποιήσεις σχέδια!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο την σημερινή ημέρα και πραγματικά λάμπεις! Είσαι ενθουσιώδης, γεμάτος πάθος, ορμητικός και έτοιμος για δράση και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου, αλλά και την τάση σου να απαιτείς υπερβολικά από τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις άπειρες ερωτικές επιτυχίες και πολλές προοπτικές για νέα ξεκινήματα και γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι συνεχώς σε ετοιμότητα για ξέσπασμα, αλλά και σεξουαλικές στιγμές! Βρες τις ισορροπίες σου λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλά τα ανούσια έξοδα που κάνεις σήμερα και οι συνέπειες θα σε αγχώσουν! Στα εργασιακά σου, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες εδώ και καιρό! Μπορείς μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να προσαρμοστούν στις δικές σου γνώμες και απόψεις! Αν πιστεύεις πως μέχρι τώρα, έδειξες υπερβολική υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές, σήμερα ήρθε η στιγμή να βγεις εσύ από πάνω!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις σήμερα πως ο σύντροφος σου, όσο η σχέση προχωρά, τόσο πιο ειλικρινής και αφοσιωμένος είναι σε σένα, γι’αυτό δεν υπάρχει λόγος για ζήλιες και κτητικότητα, από μέρους σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις κάποιες διακριτικές κινήσεις ερωτικής προσέγγισης, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Έχε λοιπόν υπομονή μαζί του και θα δεις πως θα βγει υπέρ σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, θα χρειαστεί να καταβάλλεις περισσότερες προσπάθειες, για να αποδόσεις σωστά! Οικονομικά, τα νέα είναι μόνο θετικά, ότι κι αν επιδιώξεις σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα γίνεσαι σαφώς πιο κοινωνικός, δημοφιλής και ασχολείσαι με διαπροσωπικές επαφές! Σίγουρα θα νιώσεις την κοινωνική σου ζωή, να ανανεώνεται, όμως αυτό δεν πρέπει να σου «δώσει θάρρος» και να ξεφύγεις από τα όρια! Απέφυγε λοιπόν κουτσομπολιά, ψέματα και την τάση σου να παίρνεις τις μετρητοίς ό,τι σου λένε και να αντιδράς! Αν δεν παρασυρθείς από τις σκέψεις της στιγμής, θα ζήσεις σίγουρα μία απόλυτα ευχάριστη ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε σήμερα μία εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο, αποφεύγοντας όμως καυγάδες, παρεξηγήσεις και έντονες διαφωνίες! Αν είσαι ελεύθερος και ενδιαφέρεσαι για ένα συγκεκριμένο άτομο, σήμερα υπάρχει η πιθανότητα να προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σου! Αν θες μία νέα γνωριμία, θα καταφέρεις μέσα από κοινωνικές συναναστροφές, να μπει ένα νέο γοητευτικό πρόσωπο στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, έρχεται κάτι καινούργιο και πραγματικά σε ενθουσιάζει! Οικονομικά ωστόσο, θα υπάρξουν έξοδα για όχημα ή για αδέρφια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα μπορεί να είναι μία κουραστική ημέρα, γεμάτη ευθύνες και πρακτικά ζητήματα, που σε αγχώνουν! Μέσα όμως από αυτήν την κουραστική πλευρά της ημέρας, θα έρθουν ευκαιρίες, που θα σου δώσουν την δυνατότητα να διορθώσεις και να βελτιώσεις κατά πολύ την κοινωνική σου υπόσταση και εικόνα! Δεν σε τρομάζουν πια οι δυσκολίες και αναποδιές, αφού θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα θετικά για σένα στο τέλος, προκαλώντας τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, ξεπερνώντας τες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα παρατηρήσεις σήμερα ένα έντονο ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στην δουλειά σου, είτε ανώτερο σε θέση, είτε μεγαλύτερο ηλικιακά! Αν είσαι δεσμευμένος, φαινομενικά υπάρχει ψυχρότητα στην σχέση και έλλειψη πάθους και συναισθήματος! Ωστόσο, η ημέρα είναι ιδανική, στο να καταφέρετε μαζί με τον σύντροφο, να βρείτε πρακτικές λύσεις, σε τυχόν προβλήματα που σας απασχολούν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η καριέρα, τραβά το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντος σου σήμερα και σίγουρα θα έχεις πολλές ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα, να πετύχεις! Οικονομικά, οργανώνεσαι καλύτερα κι έτσι βρίσκεις λύσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου για την απόλυτη καλοπέραση! Μπορείς να αναμένεις πολλές στιγμές με καλή παρέα, θα απολαύσεις γέλιο, χαρά και διασκέδαση! Θα αναζητήσεις την επιβεβαίωση από τους άλλους και φυσικά θα το καταφέρεις εύκολα, λόγω της εντυπωσιακής σου προσωπικότητας και της λάμψης σου! Έχεις όλη την προσοχή και τα βλέμματα θαυμασμού πάνω σου! Ζητήματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, γι’αυτό καιρός να προωθήσεις τα σχέδια σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε εγωκεντρισμό κα απαιτητικότητα από τον σύντροφο, αφού πραγματικά δεν το αξίζει! Αντίθετα, σήμερα σε βάζει προτεραιότητα, ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβάνεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις ερωτικό παιχνίδι! Έρχονται πολλές κατακτήσεις και άπειροι θαυμαστές και εσύ φλερτάρεις ασύστολα! Δεν πειράζει όμως! Ο έρωτας δεν είναι πάντα κάτι σοβαρό, αξίζει και την… ανεμελιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις φιλοδοξίες και αποδέχεσαι επαίνους και θαυμασμό! Οικονομικά, πρέπει να δείξεις προσοχή, διότι ξοδεύεις επιπόλαια και αλόγιστα! Μην προκαλείς την τύχη σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα θα διαπιστώσεις πως δεν είναι τελικά εύκολη υπόθεση η… καθημερινότητα. Νιώθεις πως οι γύρω σου απομακρύνονται συναισθηματικά από σένα, ενώ οι πρακτικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες αυξάνονται όλο και περισσότερο! Μην αγχώνεσαι όμως! Η σημερινή ημέρα, είναι σαφώς μία ωφέλιμη ευκαιρία, να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου, να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, να φροντίσεις το σώμα σου, την ξεκούραση σου και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο μέσα από τον χώρο της εργασίας, σε πλησιάζει ερωτικά και εσύ ανταποκρίνεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σήμερα, δεν θα σου εκφράσει την αγάπη του με λόγια, αλλά με πράξεις και περιποιήσεις! Εσύ δεν χρειάζεται να στέκεσαι σε λεπτομέρειες και να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις! Δέξου αυτά που σου δίνει κι ας μην εκφράζουν ιδιαίτερο συναισθηματισμό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά , αναγκάζεσαι να βάλεις φρένο στα έξοδα σου, για να μην αγχωθείς και πάλι! Επαγγελματικά, η καλή σου απόδοση, θα φέρει την επιτυχία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook