Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-πέμπτη-27-οκτωβρ-1133032

Ο Ερμής από το Ζυγό σχηματίζει σήμερα τρίγωνο με τον Άρη και τετράγωνο με τον Πλούτωνα! Ενώ προχωρούν με ταχύτητα φωτός οι επικοινωνίες μας, δεν λείπουν και τα σκάνδαλα αλλά και το παρασκήνιο. Πιο προσεχτικοί πρέπει να σταθούν οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα και μπορεί να σου φέρει μεγάλες ζημιές, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου! Μην το παρακάνεις και απαιτείς με ένταση όλο και περισσότερα από τους άλλους, διότι θα προκαλέσεις κόντρες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μία μορφή ρήξης, θα πλήξει την σχέση σου με το άλλο σου μισό. Πες όχι στον εγωισμό, στην δογματικότητα, όπως και στον αυθορμητισμό! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λανθασμένες έρωτες, παρασυρόμενος από το πάθος σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιεστική και δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις λάθη γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις! Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο άμεσο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε λογική και εμπειρίες! Μην παρασύρεσαι σε αυθορμητισμούς και ξεσπάσματα! Η ανάγκη σου για απομόνωση και ψυχολογική ενδοσκόπηση, ενδεχομένως να αυξηθεί, όπως και οι φοβίες και τα άγχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με το άλλο σου μισό, φρόντισε να μην φτάνεις στα άκρα. Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παρελθοντικό ή απωθημένο, διότι σίγουρα θα πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι σήμερα, είναι οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τις φιλίες σου! Θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις πολλά, μετά από μία φιλική παρεξήγηση! Γενικά μείνε συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές και μην φέρεσαι επιπόλαια και ανώριμα, προκαλώντας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, αποκαλύπτεται! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα! Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, η όψη Τετραγώνου του Ερμή με τον Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και πρέπει να προσέχεις πολύ σήμερα! Δεν πρέπει να διακινδυνεύεις σταθερές καταστάσεις και σημαντικές διαπροσωπικές σχέσεις της ζωής σου, ώστε να διατηρηθούν και να μην κλονιστούν λόγω ρήξεων και ανούσιων καυγάδων!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, μην μπερδεύεις ερωτική ζωή με καριέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου τα νεύρα σου από την δουλειά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν ζημιές και απώλειες! Προσοχή!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, ο Ερμής σήμερα, σχηματίζει Τετράγωνο με τον Πλούτωνα και επηρεάζει κυρίως τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο αυτές τις ημέρες, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός και πολύ οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αναποδιές και ανατροπές! Επίσης, απέφυγε σημαντικές συζητήσεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, κάποιες νέες γνωριμίες σε συναρπάζουν και παρασύρεσαι σε αυτές με πάθος, όμως αργότερα θα μετανιώσεις. Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις πολλές σεξουαλικές στιγμές με το άλλο σου μισό, ωστόσο πρέπει να αποφύγεις ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη απανωτά, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου! Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αλλάζεις στρατηγική!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σήμερα, θα νιώσεις πως έχεις αγανακτήσει ή εξαντληθεί με ορισμένα θέματα και ενδεχομένως να θελήσεις να βάλεις ένα οριστικό τέλος, ξεκινώντας και πάλι από την αρχή, οργανώνοντας καλύτερα τις καταστάσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου, με ωριμότητα και εντιμότητα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος πρόσωπο, το οποία για άλλη μία φορα, θα σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, θα το δεις να εξελίσσεται τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που περίμενες! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, πριν να είναι πολύ αργά!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, το σημερινό Τετράγωνο του Ερμή στο Ζώδιο σου, με τον Πλούτωνα σήμερα, θα πλήξει σημαντικά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων! Η όψη αυτή, ενδεχομένως να προκαλέσει μέχρι και οριστικές ρήξεις, αν δεν προσέξεις και αν δεν συγκρατηθείς! Ορισμένες καταστάσεις θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και εθελοτυφλούσες, όσον αφορά το άλλο σου μισό και την συμπεριφορά του, τώρα θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση, ηρεμία και ψυχραιμία! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες έντονες σχέσεις, που θα σε πληγώσουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, βασίζεται σε σχέσεις συναδελφικές ή κλονισμένες συνεργασίες! Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις κάποτε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή όψη Τετραγώνου Ερμή-Πλούτωνα, σε αναγκάζει να βρεις άμεσα λύσεις και να οργανωθείς όπως πρέπει, ώστε να πετύχεις βελτίωση της καθημερινότητας σου, της φυσικής σου κατάστασης και γενικότερα της ζωής σου! Οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες της ημέρας, μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά και διακριτικά, για να μην εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βελτιώσεις την καθημερινότητά της σχέσης σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη και γκάφες! Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, με το σημερινό Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, επικεντρώνεσαι προσωπικές σου επιδιώξεις, την αυτοπεποίθησή σου, την προσωπική προβολή σου, την δημιουργικότητά σου, τον τρόπο που διασκεδάζεις και την κοινωνική σου ζωή! Αν θες να μην έχεις αναποδιές στους παραπάνω τομείς, απέφυγε εγωκεντρισμό και έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα επιθυμητός, σέξι και καλοδέχεσαι κατακτήσεις και κομπλιμέντα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις πολλές κόντρες, λόγω ζήλιας και εγωισμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη και την υπεροχή σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές, που θέλουν το κακό σου! Απέφυγε τυχερά παιχνίδια και οικονομικά ρίσκα, σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να σου προκαλέσει αρκετά προβλήματα, ιδίως αν δεν παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και ειλικρινής! Φρόντισε να διαχειριστείς σωστά ορισμένα πράγματα στο σπίτι, ώστε να ενδυναμώσεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις βλάψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πες οπωσδήποτε όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα, διότι το αποτέλεσμα θα σε πληγώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου μάλλον θα παρουσιάσει ένταση, κόντρες και συναισθηματικά ξεσπάσματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στις συναδελφικές σχέσεις, σου χαλάει την διάθεση και σε φτάνει στα όρια σου! Οικονομικά πιέζεσαι πολύ γιατί προκύπτουν μεγάλα έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, ασχολείσαι σήμερα κυρίως με κοινωνικές επαφές και συναναστροφές! Το Τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα όμως, χρειάζεται προσοχή, αφού δεν πρέπει ούτε μία στιγμή να είσαι ριψοκίνδυνος, εγωιστής, ανώριμος, αγενής, αναξιόπιστος, επιπόλαιος και εριστικός, προς τους συνομιλητές σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά μην βιαστείς να απαντήσεις σε αυτά, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθη! Αν είσαι δεσμευμένος, κλονίζεται η επικοινωνία σου με το άλλο σου μισό, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή και απότομη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, πρέπει να φερθείς έξυπνα και με ψυχραιμία, ώστε να κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, αλλιώς αν φερθείς παρορμητικά, το έχασες το παιχνίδι! Οικονομικά, πες όχι υπογραφές και συμφωνίες σήμερα!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή όψη Τετραγώνου μεταξύ του Ερμή και του Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των αξιών σου! Πιθανόν, να προκύψουν αβεβαιότητα και ανασφάλεια, από κάποιες συγκυρίες την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι γεμάτη, αλλά και μπόλικη ζήλια! Αν είσαι ελεύθερος, γυρνάς την πλάτη σε ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς έρωτες! Δεν έχεις πια διάθεση για ανώριμες σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πολλοί οικονομικοί στόχοι πέφτουν στο κενό, αφού ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου χωρίς σύνεση! Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες και νιώθεις πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί πια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook