Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-πέμπτη-25-νοεμβρ-1151055

Η Σελήνη σήμερα στον Λέοντα και μας υπόσχεται μία Πέμπτη γεμάτη δημιουργικότητα, έρωτα, καλοπέραση, ρομαντισμό και πάθος, ιδίως για τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, μία τέλεια ημέρα, μόλις έφτασε για εσένα! Ετοιμάσου να διασκεδάσεις, να είσαι δημοφιλής και περιζήτητος στο κοινωνικό σου περιβάλλον και δεν θα βαρεθείς ούτε στιγμή! Όλα τα βλέμματα, θα είναι στραμμένα πάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ευχαρίστηση και ικανοποίηση! Μακριά μόνο από συμπεριφορές, γεμάτες έπαρση και ναρκισσισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα τραβάς την προσοχή και το θαυμασμό των γύρων σου! Κατακτήσεις, θαυμαστές και φλερτ, σου δίνουν ικανοποίηση. Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, θα σου δείξει με ποικίλους τρόπους τον έρωτα του και το πάθος σου για εσένα! Περάστε όσο πιο όμορφα μαζί, ό,τι κι αν κάνετε τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, πρόσεχε πολύ τα λάθη, λόγω της ανάγκης σου για ανεμελιά! Οικονομικά, η τύχη θα σου φέρει έσοδα από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα θα πάρεις ικανοποίηση, από την ασφάλεια και την θαλπωρή του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για ψυχαγωγικές εξόδους και κοινωνικές επαφές! Μέσα στην οικογένεια ωστόσο, θα λάβεις ουσιαστική αγάπη, αλλα και σιγουριά! Επιπλέον και εσύ προσφέρεις περιποίηση και συναίσθημα στην οικογένειά σου και το απολαμβάνεις! Οικιακά θέματα λύνονται, μετά από ωφέλιμες συζητήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου νιώθει μπερδεμένο, κυρίως λόγω της κυκλοθυμίας σου, της τάσης σου να μην φανερώνεις τα συναισθήμετα σου και να κλείνεσαι στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, μία εξέλιξη θα σου προσφέρει ικανοποίηση! Οικονομικά, θα προκύψουν κάποια έξοδα οικογενειακά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα ξεχωρίζεις για το οξυδερκές και σβέλτο μυαλό σου, που εντυπωσιάζει τους γύρω σου! Κοινωνικά, παίρνεις μεγάλη χαρά και επιπλέον πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου! Είναι η ιδανική στιγμή για να επενδύσεις σε δημόσιες σχέσεις, να ανταλλάξεις πληροφορίες και να κάνεις νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να κάνεις την ωφέλιμη συζήτηση που θες να κάνεις, εδώ και καιρό με το ταίρι σου και να βρεθούν λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις τον ερχομό νέων γνωριμιών στη ζωή σου, φλερτ και μηνύματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι συναδελφικές σου σχέσεις διορθώνονται! Οικονομικά, ξοδεύεις αρκετά επιπόλαια!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, θα καταφέρεις σήμερα να αισθανθείς ασφάλεια μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση! Στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και επαφές, ξεχωρίζεις για την ηθική, την υπομονή σου και την σοφία σου! Είσαι απόλυτα ευχαριστημένος με τα αποκτήματα και τα κεκτημένα σου και εύκολα ανακτάς αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για αισθησιακές στιγμές, αλλά περιόρισε την κτητική σου διάθεση προς το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, λες ένα μεγάλο όχι σήμερα στα παιχνίδια και τα ανούσια φλερτ και επικεντρώνεσαι σε μία και μόνο, αξιόλογη κατάκτηση που έρχεται στο δρόμο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα πρέπει να αυξήσεις τους ρυθμούς σου, για να μην έχεις προβλήματα! Αντίθετα, στα οικονομικά σου πετυχαίνεις τους σκοπούς σου με ευκολία!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, είσαι ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Ξέρεις πολύ καλά πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου! Πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους και τους σκοπούς σου. Ξεχωρίζεις για την γοητεία και την λάμψη σου, ωστόσο κάποιες φορές είσαι εγωιστής, χαρακτηριστικό που ενοχλεί τον περίγυρο σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι τόσο παράλογα απαιτητικός, απέναντι στο ταίρι σου! Αντίθετα, βγάλε όλη την ενέργεια και το πάθος σου σε αισθησιακές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές εξελίξεις θετικές σήμερα, αλλά μην ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα, για να μην προσγειωθείς απότομα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, προσπάθησε να μην είσαι τόσο αυθόρμητος και παρορμητικός, απέναντι σε συναδέλφους! Οικονομικά, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αγορές!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, σήμερα επικεντρώνεσαι στην ψυχολογία σου και στον εσωτερικό σου εαυτό! Ξεπερνάς φοβίες, κακές σκέψεις και άγχη με ευκολία! Ιδανική ημέρα, για να ασχοληθείς με τα καλλιτεχνικά ή με άλλες δημιουργικές δράσεις! Σήμερα το μόνο που σε ενδιαφέρει, είναι να προσφέρεις το καλό στους άλλους με ανιδιοτέλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε σήμερα να μην αντιμετωπίσεις μία νέα ερωτική γνωριμία με εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μείνε μακριά από παρασκηνιακές και παράνομες ερωτικές ιστορίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον χώρο της εργασίας, είσαι κάπως αφηρημένος και κάνεις λάθη! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα θα ασχοληθείς κυρίως με τους φίλους σου και γενικά με τον κοινωνικό σου περίγυρο! Η φιλία την σημερινή ημέρα, είναι για εσένα, ένας πολύ σημαντικός τομέας και αποφασίζεις να διορθώσεις προβληματικές σχέσεις και να έρθεις πιο κοντά με τους φίλους σου! Επιπλέον, οι συμβουλές τους σε βοηθούν να πετύχεις έναν μεγαλεπήβολο στόχο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μάλλον σήμερα θα αισθανθείς πως είναι λίγο απόμακρο το άλλο σου μισό και πιθανόν να απογοητευτείς από την ψυχρή του στάση. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, αλλά θα χορτάσεις και φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεχωρίζεις για τις νέες αξιοθαύμαστες ιδέες σου, οι οποίες σε βοηθούν στην πρόοδο σου! Οικονομικά, μία λύση έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα είσαι συγκεντρωμένος στους στόχους σου και γνωρίζεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους κατακτήσεις! Στην κοινωνική σου ζωή, κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των άλλων, που σε θαυμάζουν για την ωριμότητα και την σοφία σου! Καταφέρνεις, μέσα από επαφές και συναναστροφές να βελτιώσεις στο έπακρο, κοινωνική καταξίωση και υπόσταση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ψυχρότητα και αρχηγικές τάσεις, απέναντι στο ταίρι σου, φέρνει προβληματισμούς και δυσκολίες ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν σε καλύπτουν πια φλερτ και ανούσιες γνωριμίες και επικεντρώνεσαι σε μια κατάκτηση σου, μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα έχεις μόνο επιτυχίες! Οικονομικά, τακτοποιείς πολλές από τις υποχρεώσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη η αισιοδοξία σου επανέρχεται, όπως και η τύχη σου σήμερα! Η ανάγκη σου για κοινωνικές επαφές, συναναστροφές συνομιλίες και συναντήσεις, ικανοποιείται! Θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το οξυδερκές μυαλό σου, το έξυπνο χιούμορ σου και το επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, μετακινήσεις και εκδρομές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, περνάς υπέροχα με το ταίρι σου, μέσω διάφορων δραστηριοτήτων! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα και έτσι έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις κάποιες δυσκολίες στις οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα, λόγω της τάσης σου για σπατάλη! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και στον τομέα της εργασίας, αφού η τάση σου για ανεμελιά, πιθανόν να φέρει γκάφες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα είσαι ιδιαίτερα διαισθητικός και διορατικός και αντιλαμβάνεσαι με ευκολία, μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, να καταλάβεις τι γίνεται και τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του άλλου! Δύσκολα ξεγιελιέσαι σήμερα, αφού καταλαβαίνεις ακριβώς, ποιες είναι τις προθέσεις του συνομιλητή σου! Επιπλέον, η ισχυρή πειθώ σου, σε βοηθά να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πασύρεσαι σε ξεσπάσματα ζήλιας και κτητικότητας και το ταίρι σου θα θεωρήσει πως αγνοείς τα αισθήματα του και την ανάγκη του για εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του! Αν είσαι ελεύθερος, σαγηνεύεις εύκολα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έρχεστε πιο κοντά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, εκπληρώνεις βαθιές επιθυμίες! Οικονομικά, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές για εσένα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα επικεντρώνεσαι στις συναναστροφές και τις επαφές! Ωστόσο, θα είσαι κάπως αναποφάσιστος, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση κάποιων σχεδίων σου! Ωστόσο, οι βελτιωμένες διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα σε βοηθήσουν εξαιρετικά, ιδίως στις αποφάσεις σου! Λόγω της επικοινωνιακής σου γοητεία και της πειθούς σου, οι άλλοι σε θαυμάζουν και σε αγαπούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος θα απολαύσεις μία ημέρα ρομαντική και συναισθηματική! Η σχέση σου αναζοπυρώνεται και ίσως μαζί με το σύντροφο σου σήμερα, να συνομιλήσετε και να βρείτε πολλές λύσεις σε παλαιά προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μια νέα αξιόλογη και πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία, που ενδεχομένως να εξελιχθεί σε μια όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά σου, οι εξελίξεις θα κάπως αργές και θα πρέπει να αναμένεις καθυστερήσεις! Οικονομικά, θα υπάρξει βοήθεια από ένα τρίτο άτομο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα επικεντρώνεσαι κυρίως στις ανάγκες των άλλων! Εξυπηρετείς και φροντίζεις τους γύρω σου, με αποτέλεσμα να μην βρίσκεις χρόνο για τον ίδιο σου τον εαυτό και τις δικές σου υποθέσεις που πρέπει να τρέξεις για να διεκπεραιώσεις! Οργάνωσε πιο σωστά τον χρόνο σου, ξεκουράσου και μην έχεις μεγάλες απαιτήσεις από τον εαυτό σου, ιδίως για να βοηθήσεις τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και αποδεικνύεις την αγάπη σου έμπρακτα και με ουσιαστική φροντίδα στο άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις θετικές εξελίξεις, με ένα άτομο από τον χώρο της εργασίας σου, που σε έχει γοητεύσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά, θα έχεις επιτυχία και θετικές μόνο εξελίξεις! Κάποια οικονομική εκκρεμότητα, σήμερα τακτοποιείται!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook