Τι λένε τα ζώδια για την Πέμπτη 1 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-πέμπτη-1-ιουνίο-1426433

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! Ο Ιούνιος κάνει το ντεμπούτο του αρκετά έκρυθμα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο της πτώσης της τον Σκορπιό, σχηματίζοντας δύσκολες γωνίες με τον Άρη, τον Δία και τον Πλούτωνα!

Η μέρα έχει ως χαρακτηριστικό της την ακρότητα, τον θυμό και υπερβολή!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, καλό μήνα! Δύσκολα ξεκινά η πρώτη μέρα του Ιουνίου με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Επηρεάζει σημαντικά τα μελλοντικά σχέδια και τις φιλοδοξίες σου. Μπλοκάρει τα φιλικά και ερωτικά συναισθήματα και προάγει την μισαλλοδοξία. Αναδύονται οι ανταγωνιστικές τάσεις και ο φανατισμός από μέρους σου, με αποδέκτες το ευρύτερο περιβάλλον που δεν σε αναγνωρίζει. Παράλληλα η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, την ίδια μέρα φέρνει έλλειψη ασφάλειας, λόγω της αστάθειας των οικονομικών. Προσπάθησε να μην δραματοποιείς τα συναισθήματά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, νιώθεις την ζήλια να σου κατατρώει τα σωθικά και έρχεσαι σε κόντρα με το ταίρι. Υπάρχει επίρριψη ευθυνών του ενός προς τον άλλον και η σχέση οδεύει προς ισχυρό κλονισμό. Αν είσαι αδέσμευτος, ενδεχομένως να σε τραβήξει ερωτικά ένα άτομο που εκπέμπει έντονο σεξουαλικό μαγνητισμό και κινείται ανάμεσα στο φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο μήνας ξεκινά με οικονομικά προβλήματα που δυσκολεύεσαι να λύσεις. Κάνεις πολλά έξοδα για τις τρέχουσες υποχρεώσεις και ταυτόχρονα ξεπροβάλουν παλιά χρέη. Επαγγελματικά δέχεσαι καινούργιες προτάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, καλό μήνα! Ποδαρικό στον Ιούνιο κάνει η δύσκολη όψη της Σελήνης που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Οι διαμάχες με την οικογένεια παρουσιάζουν επιδείνωση. Είσαι ιδιαίτερα μαχητικός και ενίοτε επιθετικός για να υπερασπίσεις τον εαυτό σου. Οι κόντρες δεν σταματούν και λαμβάνεις μέτρα. Η ανταγωνιστικότητα και η κακή συμπεριφορά χειροτερεύουν την κατάσταση. Η αντίθεση της Σελήνης την ίδια μέρα με τον Δία, θα σε βοηθήσει να ευθυμήσεις και να δεις πιο χαλαρά τις καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος και συμβιώνεις με το ταίρι σου, θα πρέπει να προσέχεις τις αντιπαραθέσεις. Μπορεί να έλθεις σε ρήξη μαζί του για λόγους που δεν σε αφορούν άμεσα. Αν είσαι αδέσμευτος, μοιράζεσαι μεταξύ οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων και δεν έχεις σήμερα τον χρόνο, αλλά ούτε και την διάθεση για να κάνεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις και να είσαι συνεπής στην δουλειά, την στιγμή που σε απασχολούν προσωπικά προβλήματα. Πολλά τα έξοδα για το σπίτι και την οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, καλό μήνα! Ο Ιούνιος μπαίνει με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα που δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Χρειάζεται να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες. Τα επικοινωνιακά ταλέντα που διαθέτεις σε εγκαταλείπουν, κάνοντας τον λόγο σου τραχύ και επιθετικό. Σκέψου πριν μιλήσεις! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, δημιουργεί πολλές υποχρεώσεις στην καθημερινότητα που σε εκνευρίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο δεν αποφεύγεις τις κόντρες και ο τσακωμός είναι σε καθημερινή βάση. Με γκρίνια και παράπονα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Άλλαξε τροπάριο! Αν δεν έχεις σύντροφο, προσπαθείς να βρεις ένα ενδιαφέρον άτομο από τον χώρο που κινείσαι στην καθημερινότητα, αλλά είναι δύσκολο στην παρούσα φάση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποιες προτάσεις στο μυαλό σου για συνεργασίες, αλλά δεν έχεις τον σωστό τρόπο να τις επικοινωνήσεις. Οικονομικά θα υπάρχει άγχος για τα έξοδα που τρέχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, καλό μήνα! Ποδαρικό στον Ιούνιο κάνει η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Η συναισθηματική, η οικονομική ασφάλεια κλονίζονται και νιώθεις μετέωρος. Η εξοικονόμηση και η συλλογή πόρων διαβίωσης εξανεμίζεται, για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων. Η αποκαρδίωση είναι περιττή και μπορεί να αντικατασταθεί με την ελπίδα για το μέλλον. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία δημιουργούν τις συνθήκες για νέα σχέδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος έχεις την ευκαιρία να έρθεις πολύ κοντά με το ταίρι και να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα που θα εξελίξουν την σχέση. Υπάρχουν κοινοί στόχοι με μικροδιαφορές που δεν στέκονται εμπόδιο. Εσύ που είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια σπουδαία γνωριμία και να ανακαλύψεις ένα άτομο που κινείται ανάμεσα στον φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα δυσκολευτείς να προωθήσεις τα ταλέντα και τις καλλιτεχνικές ανησυχίες αλλά τα καταφέρνεις. Ανεβαίνεις επαγγελματικά μέσω γνωριμιών.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, καλό μήνα! Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα, μπαίνει ο Ιούνιος και παίρνεις φόρα να σαρώσεις ότι βρεθεί στο δρόμο σου. Είσαι ιδιαίτερα παρορμητικός, δραστήριος και αρκετά επιθετικός. Οι άλλοι αντικρύζουν σε σένα ένα πολύ ανταγωνιστικό άτομο με υπέρμετρη φιλοδοξία. Ρίξε τους τόνους και μην είσαι τόσο θερμοκέφαλος. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, μπορεί να σε φέρει αντιμέτωπο με τις ευθύνες που ρίχνει η οικογένεια σε σένα και την συμπεριφορά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο η σχέση αμφιταλαντεύεται, μεταξύ των δικών σου επιθυμιών και αυτών της οικογενείας. Όλοι έχουν λόγο τελικά για αυτήν την σχέση και πρέπει να τους βάλεις στην θέση τους. Η διεκδίκηση του ατόμου που επιθυμείς πρέπει να γίνει με πιο ρομαντικό τρόπο και το φλερτ πιο ανάλαφρο, αν είσαι αδέσμευτος και θέλεις να πετύχεις τον ερωτικό στόχο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές συνεργασίες πέφτουν στο τραπέζι και συζητούνται. Για να μην πέσουν όμως στο κενό, φρόντισε ώστε να μην είσαι ανταγωνιστικός και υιοθέτησε, συλλογικό πνεύμα συνεργασίας. Τα έξοδα δεν σε επηρεάζουν και δεν σε ενοχλούν, αφού τα κάνεις για τον εαυτό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, καλό μήνα! Δύσκολα μπαίνει ο Ιούνιος με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και να έρχεται σε κόντρα με τον Άρη με τον Πλούτωνα. Η καθημερινότητα σου δυσκολεύει την ζωή και η ρουτίνα σε αγχώνει. Πολλές οι εκκρεμότητες και οι ευθύνες που έχεις αναλάβει. Οι συνεχείς προσπάθειες για οργάνωση και πρόγραμμα δεν επιτυγχάνονται. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία δημιουργεί την επιθυμία να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και να ταξιδέψεις για να αδειάσει το μυαλό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις σε ευνοούν για νέες γνωριμίες και φλερτ αν είσαι ελεύθερος. Αν έχεις ταίρι πρέπει να αφήσεις στην άκρη την γκρίνια και την μουρμούρα. Μην τρώγεσαι με τα ρούχα σου και μην ρίχνεις ευθύνες στον άνθρωπο σου, για ότι στραβό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά αντιμετωπίζεις δυσκολίες γιατί έχεις να διευθετήσεις μεγάλο όγκο δουλειάς. Οικονομικά κάνεις έξοδα για μετακινήσεις και εκδρομές αλλά ξεφεύγεις από τα όρια.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, καλό μήνα! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα που δυσκολεύει την πρώτη μέρα του Ιουνίου. Έρχεσαι σε αντιπαράθεση με άτομα που μέχρι πρότινος είχες κοινά ενδιαφέροντα και στόχους. Αλλάζεις πορεία πλεύσης και δεν βρίσκεις πλέον κανένα κοινό μαζί τους. Φίλοι απομακρύνονται! Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας. Η υπεραισιοδοξία φέρνει αρνητικά αποτελέσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Την ανασφάλεια που σε διακατέχει την μεταδίδεις στον σύντροφο και σχεδόν του ρίχνεις ευθύνες για όλα τα κακά της μοίρας σου. Κατά βάθος γνωρίζεις πως δεν είναι αλήθεια γι’ αυτό χαλάρωσε! Αν είσαι αδέσμευτος, υπάρχει περίπτωση να κάνεις μια νέα γνωριμία, αμφιβόλου διάρκειας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αγχωθεί από τα πολλά έξοδα που αντιμετωπίζεις. Επαγγελματικά χρειάζεται χρόνος μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, καλό μήνα! Ο Ιούνιος μπαίνει με άγριες διαθέσεις και φαίνεται με την όψη της Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού, που έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Το οικογενειακό περιβάλλον δημιουργεί τεράστιο άγχος, το οποίο ξεσπάς στη δουλειά. Έχεις κοπεί στα δύο για να είσαι εντάξει με όλους. Τους αφήνεις να σε τραβούν χωρίς αντίσταση. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό και δεν μπορείς να αρνηθείς σε ότι κι αν σου ζητηθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο θα είσαι καλά, αν δεν τραβάς το σκοινί. Νοιάζεσαι για τον αυτό σου και φέρεσαι εγωιστικά, αλλά δείξε και στον άλλον πως τρέφεις συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με τα θέματα της οικογένειας και της δουλειάς κι αν θα γνωρίσεις κάποιον, θα προέρχεται από το περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά να είσαι προσεκτικός στα βήματα που επιθυμείς να κάνεις προς επέκταση και άνοδο, γιατί κάποιοι σου βάζουν τρικλοποδιές. Οικονομικά κάνε ένα σωστό καταμερισμό, στα έξοδα που προκύπτουν, από την ενίσχυση του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, καλό μήνα! Η σημερινή θέση της Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα, φέρνει εμπόδια στις μετακινήσεις και στις επικοινωνίες. Ενδεχομένως δεν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις ένα πολυπόθητο ταξίδι και σε στεναχωρεί αυτή η πιθανότητα. Θα κάνεις βέβαια τα αδύνατα δυνατά για να πετύχεις τον σκοπό σου, γνωρίζοντας πως η προσπάθεια μετράει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, θα φέρει γκρίνια, αφού δεν μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν έχεις ταίρι δεν μπορείς να υποστηρίξεις την σχέση τώρα, γιατί σου κόβεται η διάθεση από την αλλαγή των σχεδίων. Μπαίνεις σε φάση εσωστρέφειας. Αν είσαι αδέσμευτος, προτιμάς την μοναχικότητα προς το παρόν και δεν θέλεις γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με παρασκηνιακές επαγγελματικές κινήσεις θα καταφέρεις να πετύχεις την συμφωνία που επιθυμείς, γκρινιάζεις όμως για τα οικονομικά που δεν φτάνουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, καλό μήνα! Ο Ιούλιος μπαίνει με άγριες διαθέσεις και η Σελήνη που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού, έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα, που συνηγορεί σε αυτό. Ανασφάλειες οικονομικές και συναισθηματικές σε δυσκολεύουν να κάνεις τα πράγματα που επιθυμείς. Έχεις άγχος που δεν εξωτερικεύεις και σου τρώει τα σωθικά. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία μπορεί να σε βγάλει από το τέλμα που βρίσκεσαι αλλά θέλει προσεκτικές κινήσεις και σύνεση. Μην είσαι υπεραισιόδοξος και χάσεις το μέτρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σύντροφος σε τραβάει για εξόδους και κοινωνικοποιήσεις. Είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να βγεις από την εσωστρέφεια. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο, ανάμεσα στον κοινωνικό περίγυρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι στις διαπραγματεύσεις για νέα συνεργασία που θα εξασφαλίσει εκτός από επαγγελματική άνοδο και αύξηση των οικονομικών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, καλό μήνα! Ο Ιούλιος σε υποδέχεται με την δύσκολη όψη της Σελήνης από το ζώδιο του Σκορπιού, που έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα. Σε επηρεάζει κατά πολύ γιατί κρίνεται στις σχέσεις που έχεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου. Διακρίνεις επιθετική συμπεριφορά από μέρους τους, χωρίς να γνωρίζεις τον λόγο. Η ανταγωνιστικότητα που εκπέμπουν προς το άτομο σου σε εκνευρίζει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία, δημιουργεί την τάση, να διοχετεύεις την ενέργεια που διαθέτεις, στην δουλειά.

 

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταίρι είναι οξύθυμο και επιθετικό προς το μέρος σου. Θέλει να γίνεται το δικό του, παραγκωνίζοντας τις δικές σου ανάγκες. Πάρε τον με το καλό γιατί δεν περνάει καλά κι αυτός. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, σήμερα δεν σε ενδιαφέρει να βρεις κι επικεντρώνεσαι στα εντελώς προσωπικά σου θέματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά είσαι πολύ δραστήριος κι έχεις όρεξη για δουλειά. Κάνοντας εργασιοθεραπεία καταφέρνεις να ξεχάσεις πολλά από τα προβλήματα σου. Οικονομικά δεν έχεις κάποιο σημαντικό θέμα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, καλό μήνα! Με την δύσκολη όψη της Σελήνης που κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και έρχεται σε κόντρα με τον Άρη και τον Πλούτωνα, ξεκινά ο Ιούνιος. Σε επηρεάζει σημαντικά στον τομέα που αφορά την καθημερινότητα, την εργασία και την υγεία σου γι’ αυτό θέλει προσοχή. Η μέρα κυλά με προβλήματα και άγχος, για θέματα που σε απασχολούν. Η ρουτίνα σε απογοητεύει και σε κουράζει. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Δία σου αποσπούν την προσοχή από τα προβλήματα και σε εστιάζουν σε σχέδια για μελλοντικά ταξίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς εάν θέλεις να αφιερώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να κάνεις μαζί του ένα ταξιδάκι, που θα σε ανανεώσει. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα ταίρι σε μια μετακίνηση, ή εκδρομή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοούνται οι επαγγελματικές συμφωνίες που προέρχονται από μακριά. Παρόλα αυτά έχεις άγχος, μέχρι να καταλήξεις στα οικονομικά ζητήματα. Πάρε χρόνο!

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook