Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-παρασκευή-8-σεπ-1734166

Μέρα Τυχερή και γεμάτη από θετική ενέργεια αυτή η Παρασκευή! Το τρίγωνο Ήλιου – Δία προσφέρει σημαντικές και τυχερές προοπτικές ανάπτυξης, εξέλιξης και ανόδου για Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους και Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθείς του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, Παρασκευή σήμερα και η Σελήνη διανύει το εσωστρεφές ζώδιο του Καρκίνου. Αυτή η θέση δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στη φύση του ζωδίου σου, αλλά κάποιες φορές επιβάλλεται για να ασχοληθείς κι εσύ με τα του οίκου σου. Ο Ήλιος σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον Δία και ευνοείσαι, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά, που φαίνεται να σου πηγαίνουν όλα τέλεια και να έχεις την τύχη με το μέρος σου σε αυτούς τους τομείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε μία σχέση, σήμερα είναι ευκαιρία να μείνεις μέσα και να ασχοληθείς αποκλειστικά και μόνο με τον σύντροφό σου απολαμβάνοντας οικογενειακές στιγμές ηρεμίας. Για σένα που είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα δεν είναι κατάλληλη για νέες γνωριμίες. Ασχολείσαι περισσότερο με τους άλλους τομείς στη ζωή σου βάζοντας τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μεγάλη εύνοια σε περιμένει με αύξηση των οικονομικών πόρων, η οποία βέβαια προκύπτει μετά από αρκετή δουλειά και κούραση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου φίλε Ταύρε, σήμερα είναι Παρασκευή κι εσύ είσαι μέσα στην καλή χαρά, στην επικοινωνία και στην εξωστρέφεια. Έχεις να κάνεις πολλές μετακινήσεις για να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς και που μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους για διάφορα θέματα. Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία πού βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο και είσαι τυχερός στον τομέα που συμβολίζει τον έρωτα, την χαρά, την δημιουργία, τα παιδιά και το ρίσκο σε τυχερά παιχνίδια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις από τη μία την συζήτηση με τον σύντροφο και από την άλλη το ερωτικό στοιχείο στην αγκαλιά του. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ελπίζεις σε μία καινούργια γνωριμία πού καταλήγει σε σχέση ζωής, αφού η τύχη απόψε μιλάει μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ευνοείσαι για την προώθηση των ταλέντων που στο τέλος ωφελείσαι και στα οικονομικά. Κάποιον θέλεις να σε σπρώξει όμως γιατί έχεις την ανασφάλεια του πρωτάρη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε έχουμε φτάσει στην Παρασκευή κι εσύ έχεις στο μυαλό σου τα οικονομικά και αυτά πού θεωρείς δικά σου αποκτήματα. Οι αυξημένες ανάγκες που έχεις, δημιουργούν έξοδα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Κατόπιν σε κυριεύει η οικονομική ανασφάλεια. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον ευεργέτη Δία και διαισθάνεσαι πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά γιατί υπάρχει η προστασία και η βοήθεια από την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εάν είσαι δεσμευμένος, θα ζητήσεις τη συμβουλή του συντρόφου πάνω σε ένα οικονομικό θέμα και τον τρόπο που πρέπει να το διαχειριστείς. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν ευνοείσαι για νέες γνωριμίες. Θα ασχοληθείς με έναν πρώην σύντροφο και θα αναρωτηθείς αν τελικά ήταν σωστή απόφαση να χωρίσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ετοιμάζεις μία συνεργασία που θα σου αποφέρει σημαντικά οικονομικά οφέλη. Επειδή ακόμα βρίσκεσαι στις διαπραγματεύσεις, δεν κοινοποιείς στο περιβάλλον τα σχέδιά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, Παρασκευή σήμερα και βλέπουμε ότι η Σελήνη διανύει το ζώδιό σου κάνοντας σε περισσότερο συναισθηματικό και ευαίσθητο από ποτέ. Είναι η μέρα που περισσότερο θέλεις να δώσεις αγάπη, φροντίδα, παρά να εισπράξεις. Ο Ήλιος σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία, φέρνοντας απεριόριστη τύχη. Οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν τρέφουν αγνά συναισθήματα για σένα και νοιάζονται πραγματικά οπότε μην αποπαίρνεις κανέναν. Μετρίασε την κυκλοθυμική στάση που την έχεις από κούνια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δίνεις απλόχερα την αγάπη σου στον σύντροφο της ζωής σου χωρίς να ζητάς ανταλλάγματα. Παρόλα αυτά επειδή δεν είναι αχάριστος σου τα ανταποδίδει διπλάσια. Εάν δεν έχεις σύντροφο για να μοιραστείς τα σπουδαία συναισθήματα που έχεις μέσα στην καρδιά σου, υπάρχουν φιλικά άτομα που σε κάνουν να νιώθεις εξαιρετικά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα σχέδιά σου είναι να ανοίξεις μία δουλειά, όπου θα είσαι εσύ ο επικεφαλής. Δεν είναι κάτι ανέφικτο γιατί υπάρχει εύνοια ώστε να το πετύχεις σύντομα.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα για σήμερα Παρασκευή, πού η Σελήνη διανύει το ζώδιο του Καρκίνου, στρέφεις την ενέργεια προς τα μέσα σου και δεν θέλεις να βγεις να δεις κόσμο. Αποζητάς απομόνωση και ηρεμία. Ο Ήλιος σχηματίζει το αρμονικό τρίγωνο με τον επεκτατικό ευεργέτη Δία και η προσοχή σου εστιάζεται περισσότερο σε θέματα καριέρας και οικονομικών. Εκεί υπάρχει απεριόριστη εύνοια και λαμβάνεις σημαντική βοήθεια και στήριξη από τους ανωτέρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο σήμερα βρίσκεστε στην ίδια εσωστρεφή διάθεση, οπότε υπάρχει συμφωνία να μείνετε μέσα και να απολαύσετε ιδιωτικές στιγμές. Εάν είσαι αδέσμευτος, δεν έχει έρθει ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο που επιθυμείς στην ζωή σου, αλλά μην απογοητεύεσαι. Όπου να ναι θα φανεί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το ενδιαφέρον σου στρέφεται αποκλειστικά στον τομέα της εργασίας, όπου εκεί θα απολαύσεις τους καρπούς των προσπαθειών σου. Αποκτάς φήμη, αλλά και αύξηση των οικονομικών.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε σήμερα είναι Παρασκευή και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σε ετοιμάζει για συναντήσεις με φίλους, όπου θα αναλύσεις, θα συζητήσεις πάνω στους στόχους και τα μελλοντικά σου σχέδια. Ο Ήλιος από το ζώδιό σου σε κάνει να ακτινοβολείς, να λάμπεις με την παρουσία σου. Το αρμονικό τρίγωνο με τον Δία, σε ευνοεί σε θέματα προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και στην επίτευξη των στόχων σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, τη σημερινή μέρα είσαι και πάρα πολύ τυχερός, αφού το βλέμμα του συντρόφου δεν ξεκολλάει από πάνω σου. Τον γοητεύεις και το γνωρίζεις. Εάν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να εκφράσεις τα θέλω σου σε έναν υποψήφιο σύντροφο, που γνωρίζεις πάνω σε ένα ταξίδι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στόχοι ευοδώνονται, σχέδια επιτυγχάνονται κι εσύ απολαμβάνεις την τύχη που σου προσφέρει το σύμπαν αλλά και κάποιοι φίλοι ,σύμμαχοι που βρίσκονται στο πλευρό σου και σε προωθούν επαγγελματικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, αγαπημένε, σήμερα που είναι Παρασκευή η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που για σένα σημαίνει πως στρέφεις την προσοχή σου στα θέματα της καριέρας, αλλά και της κοινωνικής καταξίωσης. Σε νοιάζει η κοινωνική προβολή, η δημοσιότητα και η αναγνωρισιμότητα. Ο σχηματισμός του θετικού τριγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία, σε βοηθούν να διαχειριστείς καλύτερα την πεσμένη σου διάθεση και την χαμηλή αυτοεκτίμηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο σήμερα δεν έχετε αρκετή επικοινωνία γιατί εσύ βρίσκεσαι κυρίως στην δουλειά. Εσύ που είσαι αδέσμευτος, έχεις επαφή με έναν πρώην ερωτικό σύντροφο, ο οποίος καλύπτει κάποιες ανάγκες σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις παλέψει αρκετά οπότε πρέπει να αναγνωριστείς και να ανέβεις στην ιεραρχία της επαγγελματικής σταδιοδρομίας. Στα οικονομικά όμως αγχώνεσαι από ένα παλιό χρέος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Σκορπιέ, για σήμερα Παρασκευή, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, εσύ νιώθεις την διάθεσή σου να ανεβαίνει και ασχολείσαι με τον προγραμματισμό ταξιδιών και εκδρομών. Ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο, που βρίσκεται απέναντι σου και βλέπεις ότι τα σχέδιά σου μία χαρά θα προωθηθούν και φίλοι σε βοηθούν ώστε να επισπεύσεις τις διαδικασίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που βρίσκεσαι σε μία σχέση, διανύεις μια θετική περίοδο και μπορείς να ανανεώσεις τον έρωτα με ένα ταξίδι. Για σένα που είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει περίπτωση να μείνεις για πολύ ακόμα, αφού το σύμπαν έχει σχέδια για νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία που κυκλοφορεί ανάμεσα στο φιλικό κύκλο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αλήθεια είναι ότι σήμερα θέλεις να αφήσεις πίσω σου την δουλειά και ενόψει Σαββατοκύριακου, να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις κάνοντας ένα ταξιδάκι. Λεφτά σαφώς και θα χαλάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Για σένα Τοξότη μου αγαπημένε, σήμερα που είναι Παρασκευή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργεί άγχος, γκρίνια και έντονο προβληματισμό, σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Ο ‘Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει το ευεργετικό τρίγωνο με τον Δία στον Ταύρο και λαμβάνεις βοήθεια από το σύμπαν για να προωθηθούν τα επαγγελματικά σχέδια, ούτως ώστε να φτιάξει και το οικονομικό κομμάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τι να πω για σένα που είσαι δεσμευμένος και από το πρωί δεν έχεις σταματήσει να γκρινιάζεις στον σύντροφο, με αφορμή τα έξοδα. Χαλάρωσε! Για σένα που είσαι αδέσμευτος, ενδεχομένως κάποια στιγμή σου περάσει από το μυαλό να επικοινωνήσεις με έναν πρώην σύντροφο, ευθύς αμέσως όμως το ξεχνάς και πας παρακάτω.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά λάμπεις, αναγνωρίζεσαι και έχεις την στήριξη ενός ατόμου που κατέχει υψηλή θέση. Τα οικονομικά όμως αποτελούν πηγή άγχους που δεν ξεπερνάς εύκολα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, λίγο πριν τελειώσει η εβδομάδα και ειδικά σήμερα που είναι Παρασκευή με την Σελήνη να κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο, τον Καρκίνο, παρακολουθείς τους άλλους και δεν κοιτάς τα δικά σου. Ο Ήλιος από την Παρθένο, σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο και αυτή είναι η μεγάλη εύνοια που σου επιφυλάσσει το σύμπαν. Αναδύονται στην επιφάνεια τα ταλέντα σου, ασχολείσαι με τα παιδιά σου, με τη διασκέδαση, με την καλοπέραση και δεν αποκλείεται να κάνεις ένα ταξιδάκι και να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ενοχλητική αυτή η στοχοπροσήλωση σου προς τον σύντροφο. Νιώθει ότι διαρκώς τον παρακολουθείς. Εάν είσαι ελεύθερος, η μέρα είναι ιδανική για να γνωρίσεις έναν ερωτικό σύντροφο, απλά βγαίνοντας, φλερτάροντας και διασκεδάζοντας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ένας νέος συνεργάτης που θα σε πλησιάσει μην τον απορρίψεις, έχει να σου προτείνει κάτι πολύ καλό το οποίο είναι για το συμφέρον σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Υδροχόε, Παρασκευή σήμερα και λίγο πριν τελειώσει η εβδομάδα ασχολείσαι με τις τελευταίες εκκρεμότητες της εργασίας, ώστε να μην αφήσεις τίποτα μισοτελειωμένο. Ο Ήλιος από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία από τον Ταύρο και η εύνοια για σένα βρίσκεται στο σπίτι, στην οικογένεια και σε κάποια κληρονομικά ζητήματα που επανέρχονται για συζήτηση. Θα δεχθείς την στήριξη της οικογένειας και θα ωφεληθείς από τα έσοδα μιας αγοραπωλησίας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, τη σημερινή μέρα χαλάει η μουρμούρα και η γκρίνια. Μην παρατραβάς το σχοινί, γιατί ο σύντροφος δεν μπορεί να σε καταλάβει. Αν είσαι αδέσμευτος, μην περιμένεις σήμερα να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου. Η μέρα μόνο ερωτική δεν είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η ενασχόληση με τη δουλειά από τη μία σε αγχώνει, από την άλλη σε ανακουφίζει, όταν ξεπετάς τις αγγαρείες. Ένα παλιό χρέος επιτέλους θα το τακτοποιήσεις.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, η καλύτερη μέρα για σένα είναι η σημερινή Παρασκευή με την σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου. Η βασική σου επιθυμία είναι να βγεις, να διασκεδάσεις, να περάσεις καλά, να φλερτάρεις και να νιώσεις ανεμελιά. Ο Ήλιος από το ζώδιο της Παρθένου φωτίζει τον απέναντι τομέα από τον δικό σου, που αφορά τις σχέσεις, τις γνωριμίες, αλλά και τους ανθρώπους που συνδιαλέγεσαι σε καθημερινή βάση. Το τρίγωνο του με τον Δία από τον Ταύρο σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό έτσι ώστε να μπορείς να διαχειριστείς τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον σύντροφο προβλέπεται πώς θα περάσεις την ωραιότερη βραδιά με χορό, γλέντι, διασκέδαση, καλοπέραση και πολύ έρωτα. Αν δεν έχεις σύντροφο, ψάξε να βρεις σήμερα που η μέρα είναι ιδανική να φλερτάρεις και να γνωρίσεις το άτομο που επιθυμεί η ψυχή σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι μέρα που θα νοιαστείς ιδιαίτερα για τη δουλειά, αφού σχολώντας την αφήνεις πίσω και ετοιμάζεσαι για ευχάριστες εξορμήσεις. Ούτε τα οικονομικά σε απασχολούν, αφού γνωρίζεις πως θα ξοδέψεις, αλλά θα το ευχαριστηθείς.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook