Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-παρασκευή-7-οκτ-1503912

Ο Ερμής από την Παρθένο σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα και οι επικοινωνίες μας έχουν βάθος και ουσία! Η ισχυρή μνήμη, η διεισδυτικότητα και η επικέντρωση του νου μπορούν να μας βοηθήσουν να λύσουμε δύσκολους γρίφους της ζωής! Ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα πρέπει να αναμένεις ρήξεις σε σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Περιόρισε λοιπόν την τάση σου για θυμωμένα λόγια και επιθετική συμπεριφορά προς τον περίγυρό σου και αντιμετώπισε τα όλα, με ωριμότητα και ψυχραιμία, ώστε να μην έχεις απώλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, επικοινωνιακές γκάφες, ασυνεννοησία και νεύρα, θα πλήξουν την σχέση σου, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να είσαι πιο καχύποπτος απέναντι σε νέες γνωριμίες, για να μην πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες σου στον εργασιακό χώρο, πλήττονται, λόγω ισχυρών παρεξηγήσεων! Επίσης, απέφυγε τα πολλά έξοδα σήμερα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, επιστράτευσε άμεσα ψυχραιμία, οργάνωση και προγραμματισμό! Έρχονται αρκετά τρεξίματα, αρκετό άγχος, νευρικότητα και πιέσεις! Νιώθεις, πως δεν ξέρεις πώς να προλάβεις όλες σου τις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, αλλά καλώς ή κακώς, πρέπει να τις διεκπεραιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα θα είναι αρκετά θετικά για σένα και το έτερον σου ήμισυ, αφού πρόκειται για μία ήρεμη ερωτική ημέρα, για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, πιθανόν να σε προσεγγίσει ερωτικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, παρουσιάζονται πολλά προβλήματα, αφού κάνεις αρκετά λάθη! Οικονομικά, θα έρθουν υποχρεώσεις, που πρέπει άμεσα να τακτοποιηθούν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, η έπαρση, αλλά και η τάση σου για εγωκεντρισμό, θα πλήξει την καλή σου φήμη σου, γεγονός που ενδεχομένως να κλονίσει πιθανόν τις κοινωνικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Προσπάθησε λοιπόν, να μην είσαι τόσο βιαστικός και παρορμητικός στην συμπεριφορά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα θα φέρει για σένα και για το άλλο σου μισό, εντάσεις, καυγάδες και ρήξεις, λόγω της απαιτητικότητας σου! Αν είσαι ελεύθερος, ερωτική επιπολαιότητα, ανωριμότητα και παρορμητικότητα, θα σου προκαλέσουν προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναποδιές έρχονται στον επαγγελματικό τομέα και δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις! Απέφυγε τα τυχερά παιχνίδια όσον αφορά τα οικονομικά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος, ώστε να αποφύγεις εντάσεις και καυγάδες, ιδίως αν επιβαρύνουν το σπίτι και τις οικογενειακές σχέσεις! Ορισμένα και ξεχασμένα προβλήματα, επανέρχονται και σου δημιουργούν άγχος και ανασφάλεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν να υπάρξει επικοινωνία με ένα άτομο του παρελθόντος, αλλά μείνε μακριά, γιατί θα απογοητευτείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις σοβαρές συζητήσεις σήμερα, διότι υπάρχει ενδεχόμενο για καυγά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αρκετά τα λάθη στον εργασιακό τομέα και πολλές παρεξηγήσεις! Οικονομικά, έρχονται απρόσμενα έξοδα για το σπίτι!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, πρόσεχε τα μηνύματα που στέλνεις, αλλά και τα λόγια ου ανταλλάζεις με τους άλλους! Επίσης, φρόντισε να είσαι συνεπής στις συναντήσεις σου και προσεκτικός στις μετακινήσεις σου, ιδίως στην οδήγηση! Θα υπάρξουν και εντάσεις με αδέρφια ή γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε σοβαρές συζητήσεις για την σχέση σου, γιατί θα καταλήξουν πιθανόν σε εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι τυφλά νέες γνωριμίες σήμερα και μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Απέφυγε εργασιακές και οικονομικές συμφωνίες, αποφάσεις και πρωτοβουλίες σήμερα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, πιθανόν να επανέλθουν ανασφάλεια και ανησυχία, όσον αφορά την σταθερότητα και τις γερές βάσεις που θεωρούσες δεδομένες στην ζωή σου, σε σπουδαίες διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Προσπάθησε επίσης να περιορίσεις την τάση σου για απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η τάση σου για ζήλια και καταπίεση, θα δημιουργήσει ανούσιους καυγάδες και εντάσεις σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος η σημερινή ημέρα δεν ενδείκνυται για νέα φλερτ, νέες σχέσεις και νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η αφηρημάδα στον εργασιακό τομέα, θα φέρει καθυστερήσεις! Επίσης, αναμένονται αρκετές οικονομικές δυσκολίες σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, φρόντισε να έχεις υπομονή και αυτοσυγκράτηση απέναντι σε εντάσεις, τσακωμούς, καυγάδες και ρήξεις! Οφείλεις να είσαι προσεκτικός και κυρίως ψύχραιμος σε ό,τι κι αν συμβεί την σημερινή, όπως και σε όποια προκλητική συμπεριφορά αντιμετωπίσεις μέσα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις μία ασυνεννοησία με το άλλο σου μισό, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε παρασύρει σε λόγια παρορμητικά και νευρικά, που θα μετανιώσεις ύστερα! Αν είσαι ελεύθερος, προσοχή στα μηνύματα που ανταλλάζεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οφείλεις να προσέξεις όλες τις εργασιακές και οικονομικές σου υποθέσεις σήμερα, διότι έρχονται αννατροπές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, μην εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθηση και το ένστικτο σου, διότι μάλλον θα σε οδηγήσουν σε λάθη, λόγω απαισιοδοξίας και τάσης για εμμονές! Ωστόσο, μία αποκάλυψη θα σε βοηθήσει πολύ για τις μελλοντικές σου δράσεις και την εκπλήρωση των στόχων και των σκοπών σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μακριά από έναν παρασκηνιακό έρωτα ή ένα κρυφό φλερτ, γιατί έρχονται αποκαλύψεις που θα βάλλουν την σχέση ή τον γάμο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μακριά από ανεκπλήρωτους ή παλαιούς έρωτες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά λάθη των προηγουμένων ημερών, δείχνουν τώρα τις αρνητικές τους συνέπειες! Επαγγελματικά κάνεις λάθη, λόγω αφηρημάδας και ασθενούς μνήμης!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, μην ξεσπάς τα νεύρα σου στους φίλους σου και γενικά, μην είσαι προκλητικός με τα λόγια σου! Γενικά, είσαι επιρρεπής σε λάθη, γεγονός που θα φέρει ρήξεις! Προστάτεψε το φιλικό σου περιβάλλον, όσο μπορείς και μην έχεις ανούσια ξεσπάσματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις φιλία με έρωτα την σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα προκαλέσεις μπερδέματα και παρεξηγήσεις σήμερα, χωρίς να θες, απλά και μόνο επειδή είσαι παρορμητικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, θα σε κάνουν σήμερα, να μετανιώσεις για ορισμένα ρίσκα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος, για παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, ορισμένα επικοινωνιακά λάθη και γκάφες, που πλήξουν την κοινωνική σου εικόνα και θα φέρει ψυχρότητα από τον κοινωνικό σου περίγυρο! Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στην συμπεριφορά σου λοιπόν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, καλό θα ήταν, να μην εμπιστεύεσαι στα τυφλά νέες γνωριμίες, λόγω υπερβολικής αισιοδοξίας και ενθουσιασμού! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι λίγο παραπάνω προσεκτικός, αφού η οξυθυμία σου την σημερινή ημέρα, θα φέρει προβλήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Όχι στην αγενή και απότομη συμπεριφορά, στον τομέα της καριέρας, που ενδεχομένως θα σου προκαλέσει προβλήματα! Επιπλέον, καλό θα ήταν να αποφύγεις σημαντικές αγορές την σημερινή ημέρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, οφείλεις να περιορίσεις τον αυθορμητισμό στα λόγια σου, όπως και τα κουτσομπολιά! Επιπλέον, πρέπει να προσέξεις και τις μετακινήσεις σου και κυρίως τον τρόπο που οδηγείς! Αναποδιές, ατυχίες, καθυστερήσεις, προβλήματα και αναβολές, είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα δεν είναι η ιδανική ημέρα για σοβαρές συζητήσεις, γιατί θα έρθουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να αποφύγεις λόγια και μηνύματα, την σημερινή ημέρα και κυρίως να μην εμπιστευτείς νέες γνωριμίες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ίσως σήμερα, να πρέπει οικονομικές ή επαγγελματικές συμφωνίες, ώστε να μην το μετανιώσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Χείρωνα, θα έρθουν δυσάρεστες αποκαλύψεις, που ενδεχομένως να φέρουν σημαντικές ρήξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, επειδή όλα τα βλέπεις με τον λάθος τρόπο! Περιόρισε λοιπόν, την καχυποψία και τον εγωκεντρισμό σου, κυρίως κατά την διάρκεια συναναστροφής σου, με τους άλλους ανθρώπους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εντάσεις θα παρουσιάσει σήμερα η σχέση σου με το άλλο σου μισό, λόγω ζήλιας και καταπίεσης! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να χάσεις σπουδαίες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα, λόγο δυσπιστίας και καχυποψίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικές απώλειες και αναποδιές θα υπάρξουν! Επαγγελματικά, θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις τεταμένο το κλίμα με ορισμένους συναδέλφους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook