Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 6 Μαΐου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-παρασκευή-6-μαΐ-1077124

Το εξάγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με την Αφροδίτη από τον Κριό, να αναμένουμε ανέμελες, ευχάριστες ειδήσεις και συναντήσεις στα αισθηματικά ή στις φιλίες μας. Κερδισμένοι οι Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι και Κριοί, Λέοντες, Τοξότες του 1ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα νιώσεις δυνατότερος και σαφώς πιο αποφασισμένος! Θα καταφέρεις να κάνεις τις αλλαγές που διακαώς επιθυμείς! Η σημερινή ημέρα, θα σε ωθήσει να πάρεις σπουδαίες αποφάσεις και να εκμεταλλευτείς την οξυδέρκεια σου και το ανοιχτό μυαλό σου! Ιδανική όψη για μετακινήσεις, επαφές και νέα ξεκινήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και ίσως έχεις και επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε συζήτηση με το άλλο σου μισό, ώστε να λύσετε προβλήματα από παλιά! Επιπλέον, ο ρομαντισμός μεταξύ σας, αυξάνεται όλο και περισσότερο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ίσως προκύψουν έξοδα για μετακινήσεις! Στην καριέρα, αναθεωρείς σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες, λόγω κάποιων αποκαλύψεων!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα λόγω του Εξάγωνου Ερμή-Αφροδίτης, θα έχεις την ισχυρή ανάγκη να προστατέψεις με κάθε τρόπο, τα κεκτημένα και τις αξίες σου! Η προσκόλληση σου στα υλικά αγαθά, ενοχλεί τους γύρω σου, ωστόσο η επιμονή σου, θα σε βοηθήσεις να πλησιάσεις τους στόχους σου και να βρεις ξανά τον εαυτό σου, αγαπητέ Ταύρε!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να είσαι ήρεμος και να αποφύγεις ζήλια! Αντ’αυτού, απόλαυσε μαζί με το άλλο σου μισό, αισθησιακές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, ανανεώνεις με διάφορους τρόπους την ερωτική σου ζωή και κυρίως τις κατακτήσεις και τους θαυμαστές σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, θα έρθει μία αναπάντεχη πηγή εσόδων! Στην καριέρα, οι αργοί σου ρυθμοί, δεν φέρνουν τα αποτελέσματα που θες!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα μπορείς να αναμένεις μία χαρμόσυνη, λαμπερή και αισιόδοξη ημέρα! Το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει δύναμη, αλλά και πολύ καλή διάθεση! Αρπάζεις με ευκολία ευκαιρίες για δραστηριότητες, που θα σε γεμίσουν ενθουσιασμό και ευχαρίστηση! Επιπλέον, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις προβλήματα του παρελθόντος και να διορθώσεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μέσα από ώριμη και ψύχραιμη συζήτηση, θα καταφέρετε με το ταίρι σου, να λύσετε κάθε είδους πρόβλημα που σας απασχολεί! Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορείς να αναμένεις ένα μήνυμα από το ερωτικό σου παρελθόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ήρθε η ημέρα, για να διεκδικήσεις δυναμικά και να πετύχεις ό,τι θες, σε επάγγελμα και χρήμα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, φέρνει σπουδαίες αποκαλύψεις, την πιο κατάλληλη στιγμή, ώστε να επωφεληθείς ποικιλοτρόπως! Θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τα μελλοντικά σχέδια σου και να υλοποιήσεις τις ιδέες σου! Επιπλέον, θα καταφέρεις να περιορίσεις κατά πολύ, φόβους και ανασφάλειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ένας κρυφός παρασκηνιακός έρωτας, σήμερα σε πλησιάζει με ένα μήνυμα ή ένα τηλεφώνημα, αλλά εσύ θα πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μην έρθουν αποκαλύψεις! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για την αποκάλυψη ενός κρυφού σου θαυμαστή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομές, καταφέρνεις και διεκπεραιώνεις με επιτυχία, υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης φίλε Λέοντα, βελτιώνεις στο έπακρο τον φιλικό τομέα, κυρίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Περνάς υπέροχα με τους φίλους σου και αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια δίπλα τους! Επιπλέον, με την έμπρακτη βοήθεια, τις συμβουλές και την στήριξη τους, πετυχαίνεις μεγαλεπήβολους στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις μία νέα γοητευτική γνωριμία, μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις την σχέση σου με το ταίρι σου, περνάτε όμορφα μαζί και εκπληρώνετε έναν κοινό σας στόχο, με περίσσια ευκολία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πες ναι σε νέες ιδέες και αλλαγές! Οικονομικά, ένας φίλος σε βοηθά, να βρεις λύσεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σοβαρεύεσαι και καταφέρνεις να διορθώσεις πολλά από τα λάθη του παρελθόντος! Γλιτώνεις με περίσσια ευκολία από κακοτοπιές και δυσκολίες που υπήρχαν από το παρελθόν! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα την σημερινή ημέρα, θα σε διευκολύνουν επιτέλους και θα σου προσφέρουν πολλές θετικές εξελίξεις, όσον αφορά τους στόχους, τις φιλοδοξίες και την κοινωνική σου εικόνα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να είσαι ειλικρινής και έντιμος, απέναντι στο έτερον σου ήμισυ! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ με έναν συνάδελφο συνεχίζεται! Μην διστάσεις να κάνεις εσύ το πρώτο μεγάλο βήμα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, όπως και στον οικονομικό τομέα, αποφεύγεις δυσκολίες και διορθώνεις παρελθοντικά λάθη!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Την σημερινή ημέρα αγαπητέ Ζυγέ, θα μπορέσεις με το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, να γίνεις αισιόδοξος και πάλι, αλλά και να περάσεις υπέροχα, κυρίως μέσα από κοινωνικές συναναστροφές! Ταξίδια, μετακινήσεις, συζητήσεις, σπουδές και επαφές με συγγενείς εξ αγχιστείας, ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ορισμένες αποκαλύψεις, γεγονότα και καταστάσεις, θα σε κάνουν να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, ζεις τον έρωτα με ενθουσιασμό και επιπλέον χορταίνεις φλερτ και ερωτικά μηνύματα ή τηλεφωνήματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η σύνεση και η ωριμότητα στα επαγγελματικά σου ζητήματα, θα φέρουν επιτυχία! Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις για αρκετά προβλήματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης σε καθιστά ιδιαίτερα σοφό, διορατικό και αποφασιστικό! Βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου και έτσι, καταφέρνεις να κατακτήσεις επιθυμίες και σπουδαίους σκοπούς! Είσαι πλέον ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού σίγουρα, δεν θα βγάλεις λάθος συμπεράσματα για τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τώρα, μια νέα ρομαντική και γοητευτική γνωριμία, η οποία υπόσχεται μέλλον, αλλά και μπόλικο πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις άπειρες καυτές στιγμές με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, να αναμένεις αποκαλύψεις που θα ωφελήσουν τους σκοπούς και τους στόχους σου! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη περίοδος, για υπογραφές και συμφωνίες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, η όψη Εξάγωνου Ερμή-Αφροδίτης την σημερινή ημέρα, σε βοηθά με διάφορους τρόπους, να διορθώσεις και να βελτιώσεις όλες σου τις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Καταφέρνεις και πείθεις με ευκολία τους γύρω σου για αυτό που επιθυμείς και τελικά το εκπληρώνεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητός! !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, που θα σε ανανεώσουν και θα αυξήσουν την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, να θυμάσαι ένα πράγμα! Το κλειδί για την επιτυχία στη σχέση, είναι η επικοινωνία! Θα βρείτε λύσεις στα πάντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας πετυχαίνεις, λόγω της καλής σου σχέσης με συνεργάτες! Στα οικονομικά, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό νέο, που περίμενες εδώ και καιρό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, είσαι αποφασισμένος να φροντίσεις όπως πρέπει τα αυξημένα σου καθήκοντα και τις τρέχουσες υποχρεώσεις σου! Το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, σου προσφέρει λύσεις και αρκετές ευκαιρίες, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς όπως πρέπει, σε εκκρεμότητες της καθημερινότητας και σε πρακτικά ζητήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να περιορίσεις τον εγωισμό και να παραδεχθείς τα λάθη σου και θα δεις πως αυτό θα είναι υπέρ σου! Αν είσαι ελεύθερος, η γοητευτική σου εμφάνιση και η φλογερή σου προσωπικότητα, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διατηρείς αρκετά καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου και αυτό εξυπηρετεί απόλυτα τους στόχους σου! Οικονομικά, θα έρθουν κάποια μικρά έξοδα, αλλά είναι αναμενόμενα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Αφροδίτης, θα ενισχύσει τη δημιουργικότητά σου, την γενναιοδωρία σου, θα σου βελτιώσει την φήμη, θα σου προσφέρει διασκέδαση, θα σε βοηθήσει να προβάλλεις τα ταλέντα σου, την μοναδική προσωπικότητα και την λάμψη σου! Με ευκολία πια, τραβάς τα βλέμματα του θαυμασμού των άλλων και αυτό θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, είσαι μάλλον επιφυλακτικός σε νέες γνωριμίες, αφού τον τελευταίο καιρό, απογοητεύτηκες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις όμορφες στιγμές, ρομαντισμό και πάθος με το ταίρι σου! Η σχέση σου θα γεμίσει συναίσθημα και πάθος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, μπορείς να αναμένεις, προτάσεις, ευκαιρίες και σπουδαία νέα ξεκινήματα! Οικονομικά, πες όχι στο ρίσκο και θα δεις ότι θα πετύχεις αυτό που θες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα που ο Ερμής και η Αφροδίτη σχηματίζουν Εξάγωνο, είσαι επικεντρωμένος στο στενό και οικογενειακό σου περιβάλλον! Βελτιώνονται και ανανεώνονται οι οικογενειακές σου σχέσεις και αν επιστρατεύσεις την λογική και την ρητορική σου ικανότητα, θα πάνε όλα τέλεια στο σπίτι. Ιδανική ημέρα, να διορθώσεις προβλήματα του παρελθόντος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις την σημερινή ημέρα, πως θα διορθώσει άμεσα το ταίρι σου, τα λάθη του παρελθόντος και την συμπεριφορά του απέναντι σου, γεγονός που θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι και πάλι με ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και πιθανόν να επιδιώξετε επανασύνδεση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, βρίσκεις επιτέλους λύση, σε ένα μεγάλο πρόβλημα! Επαγγελματικά, λύνεις τυχόν παρεξηγήσεις σε συναδελφικές σου σχέσεις!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook