Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-παρασκευή-23-σεπ-1503914

Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στον αέρινο εκπρόσωπο του παρορμητικού σταυρού τον Ζυγό, εγκαινιάζοντας την Φθινοπωρινή Περίοδο, συνάμα διανύουμε ένα διάστημα όπου δίνουμε μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Επιπλέον ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου καθιστώντας δύσκολες τις επικοινωνίες για Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, ευνοεί συνεργασίες, διαπροσωπικές σχέσεις και σημαντικές συναναστροφές, οι οποίες βελτιώνονται στο έπακρο, λόγω των δικών σου ταλαντούχων εκφραστικών μέσων, αλλά και της καλοπροαίρετης συμπεριφοράς σου, αγαπητέ Κριέ! Απολαμβάνεις την ημέρα και δίνεις τέλος στην μοναξιά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Από τις πιο καλές ημέρες στα αισθηματικά σου είναι η σημερινή, αφού θα απολαύσεις συντροφικότητα και ηρεμία, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, ομορφαίνεις και αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να απολαύσεις πολλές κατακτήσεις και κομπλιμέντα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι απόλυτα ισορροπημένος και λογικός σε επάγγελμα και χρήμα και καταφέρνεις να πετύχεις αυτό που θες! Αναγνωρίζεται η αξία και η προσπάθεια σου!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, η ημέρα, φέρνει τρεξίματα για υποχρεώσεις και εκκρεμότητες της καθημερινότητας, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό! Οφείλεις τώρα να δείξεις το σοβαρό και ώριμο χαρακτήρα σου, να εκμεταλλευτείς την εύνοια της σημερινής ημέρας, να διαχειριστείς σωστά τον χρόνο σου και να πεις ναι, στην οργάνωση και τον προγραμματισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτ, κατακτήσεις, θαυμαστές και νέες γνωριμίες θα έχεις αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σε κακομάθει με πάθος και τρυφερότητα το έτερον σου ήμισυ και εσύ ανακτάς αυτοπεποίθηση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και αυτό αναγνωρίζεται, ακόμα και μέσα από έξτρα οικονομικές αποδοχές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, η κοινωνική σου ζωή αλλά και η φήμη σου, βελτιώνονται όλο και περισσότερο με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό! Καλή ημέρα η σημερινή για να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σου δημιουργικότητα σε όλες σου τις δραστηριότητες! Πέρασε όσο πιο όμορφα την σημερινή ημέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Φλερτ, εξομολογήσεις και μηνύματα θα έχεις σήμερα, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναίσθημα, συντροφικότητα και βελτιωμένη επικοινωνία με το άλλο σου μισό!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις αγορές σήμερα, γιατί μάλλον είσαι λίγο παραπάνω σπάταλος και αργότερα θα το μετανιώσεις! Επαγγελματικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, επικεντρώνεσαι σε σπίτι και οικογένεια! Συγγενικές σχέσεις εξομαλύνονται, όπως και λύνονται θέματα που είχαν προκύψει μέσα στο σπίτι ή σε μία υπόθεση με ακίνητα. Η θαλπωρή του σπιτιού, θα σου δώσει αρκετή χαρά, αλλά κυρίως ηρεμία σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το ερωτικό παρελθόν, πιθανόν να σε προσεγγίσει τώρα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντικές και τρυφερές στιγμές, με το έτερον σου ήμισυ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, χωρίς ιδιαίτερες όμως αλλαγές! Κάποια έξτρα έξοδα θα προκύψουν για το σπίτι ή ένας συγγενής, θα ζητήσει την οικονομική σου ενίσχυση-βοήθεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Την σημερινή ημέρα, μέσα από συζητήσεις και επαφές, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάθε είδους πρόβλημα και να βρεις λύσεις, φίλε Λέοντα! Είσαι κοινωνικός, συμπαθής και δημοφιλής και με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, θα έχεις σίγουρα ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και για βελτίωση στις σχέσεις σου με αδέρφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έρχονται πολλές ευκαιρίες σήμερα, για νέα ερωτικά ξεκινήματα, φλερτ και γνωριμίες, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η επικοινωνία με το ταίρι σου, είναι στα καλύτερα της και μπορείς εύκολα να τον πείσεις, για αυτό που θες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα θα βρεις λύσεις για ένα οικονομικό πρόβλημα ή μία επαγγελματική εκκρεμότητα! Ναι πες, σε μία επαγγελματική ή οικονομική συμφωνία ή πρόταση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε, η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να συνομιλείς μόνο με άτομα που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους! Μία επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή, από μέρους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα θα απολαύσεις σήμερα, αν είσαι ελεύθερος! Ετοιμάσου για αισθησιακές και καυτές στιγμές, αν είσαι δεσμευμένος! Απέφυγε μόνο ζήλια και κτητικότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην αφήνεις την αναβλητικότητα, να σε φέρει σε σημείο να χάσεις επαγγελματικές ευκαιρίες! Οικονομική άνοδος θα είναι το αποτέλεσμα κάποιων συγκυριών σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο δικό σου Ζώδιο, έχεις τύχη σε κοινωνικές επαφές, έχεις ευχάριστες συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις και νέα! Επιπλέον, μπορείς να απολαύσεις και χαρμόσυνες μετακινήσεις! Είσαι κοινωνικά περιζήτητος και αρκετά προσιτός επικοινωνιακά, γεγονός που θα διευρύνει τους κοινωνικούς σου κύκλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες, αλλά και πολλές παρασκηνιακές ερωτικές επαφές, θα σε ανανεώσουν, αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος και ήθελες να συζητήσεις κάτι με το άλλο σου μισό, κάνε το σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά και οικονομικά θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, τις οποίες οφείλεις να τις εκμεταλλευτείς! Πες ναι σε προτάσεις και συμφωνίες σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, οφείλεις να ηρεμήσεις και να αναγνωρίσεις μέσα σου τι ακριβώς επιθυμείς και χρειάζεσαι από την καθημερινότητα σου! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, προκειμένου να πετύχεις στόχους, αλλά και να βρεις τρόπο, ώστε να διαφυλάξεις τα μυστικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες γνωριμίες, φλερτ και ξεκινήματα για τους ελεύθερους, θα έχει η σημερινή ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα απολαύσεις άπειρες ρομαντικές και τρυφερές στιγμές με το έτερον σου ήμισυ, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομική εύνοια θα έχεις και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένεις! Στον τομέα της εργασίας όμως, λόγω κάποιων λαθών που θα κάνεις εξαιτίας της αφηρημάδας σου, θα υπάρξουν προβλήματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Είσαι ιδιαίτερα τυχερός σήμερα φίλε Τοξότη! Η Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, σε ωθεί να βρεις τρόπους, ώστε να ενισχύσεις και να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και νέες γνωριμίες! Έρχεσαι πιο κοντά με τους φίλους σου και νιώθεις απόλυτα αγαπητός και περιζήτητος!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ο έρωτας θα παρουσιαστεί απρόσμενα στο φιλικό σου περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις μέσα από συζήτηση και ωριμότητα, να κάνουν το επόμενο βήμα με το άλλο σου μισό και θα βάλεις γερές βάσεις στα κοινά σας όνειρα και επιδιώξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προοδεύεις επαγγελματικά, αφού οι ιδέες σου και οι ικανότητες σου αναγνωρίζονται! Οικονομικά, προσοχή χρειάζεται, γιατί βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Σήμερα οφείλεις να αποδείξεις την σοβαρότητα και την ωριμότητα σου Αιγόκερε! Εκμεταλλεύσου την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, ώστε να ασχοληθείς με την βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και της φήμη σου! Με τα λόγια σου και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέες αξιόλογες γνωριμίες και ώριμο φλερτ, αναμένονται σήμερα για εσένα που είσαι ελεύθερος! Επίτευξη ουσιαστικών στόχων, μέσα από ήρεμη και καλοπροαίρετη επικοινωνία, θα απολαύσεις αν είσαι δεσμευμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ιδανική μέρα για οικονομικές και επαγγελματικές συναλλαγές και αποφάσεις, αφού η επιτυχία είναι κοντά και θα απολαύσεις αναγνώριση στις προσπάθειες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Υδροχόε, με την Σύνοδο του Ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στον Ζυγό, ανανεώνεσαι κοινωνικά και κερδίζεις και πάλι αισιοδοξία και διάθεση για αλλαγή και ψυχαγωγία! Μπορείς σήμερα να περιμένεις χαρμόσυνα νέα, ειδήσεις και ευκαιρίες για εκδρομές, εξόδους και ταξίδια! Είσαι οξυδερκής, ευχάριστος, δημοφιλής και πολύ αγαπητός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πάθος, χαρά και αισθησιασμός χαρακτηρίζουν την σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος! Οι ελεύθεροι, γοητεύουν με ευκολία, το αντικείμενο του πόθου τους, λόγω της φλογερής τους προσωπικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις, φαίνονται πιο προσιτές τώρα, λόγω της διορατικότητας σου! Βρίσκεις σήμερα, μία οικονομική λύση που καιρό έψαχνες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Σύνοδος του Ανάδρομου Ερμή στον Ζυγό, σε καθιστούν ιδιαίτερα ικανό να διαβάζεις τις προθέσεις και τις σκέψεις των συνομιλητών σου! Με όπλα το ένστικτό σου και την διορατικότητα σου, αντιλαμβάνεσαι πλήρως τι χρειάζεσαι, αλλά και ποιοι πραγματικά είναι ειλικρινείς και τίμιοι απέναντι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ιδιαίτερα συντροφική και ρομαντική η σημερινή μέρα για τους δεσμευμένους, γεγονός που θα ανανεώσει την σχέση ή τον γάμο τους! Οι ελεύθεροι έχουν μία μεγάλη ευκαιρία για μία νέα σχέση ή μία γνωριμία, πολλά υποσχόμενη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά πετυχαίνουν οι συνεργασίες σου και είναι άψογες οι σχέσεις σου με συναδέλφους! Μία οικονομική συμφωνία ή είδηση, σε χαροποιεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook