Τι λένε τα ζώδια για την Παρασκευή 1 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-παρασκευή-1-ιου-1426435

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! Ο Ιούλιος ξεκινά με την Σελήνη από το ζώδιο του Λέοντα να μας προτρέπει για διασκέδαση, απόλαυση, έρωτα και υπερβολή! Οι θετικές της γωνίες με τον Δία και την Αφροδίτη επιφυλάσσουν μία ανάλαφρη και χαρούμενη μηνιαία έναρξη! Επηρεάζονται θετικά οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί , Υδροχόοι του 1ου δεκαημέρου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ καλό μήνα! Σήμερα παρασύρεσαι και έχεις απίστευτη απαιτητικότητα από τους άλλους, χωρίς να υπολογίζεις πότε πρέπει να σταματήσεις! Οι συνέπειες που ενδεχομένως να προκληθούν, λόγω αυτής σου της συμπεριφορά, θα φέρει μεγάλες απώλειες με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, γι’αυτό προσοχή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος σου. Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να δείξεις την μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία! Εμμονές, σκέψεις και θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης και αυτό θα πλήξει την σχέση σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά κάνεις περιττά έξοδα, που θα φέρουν απώλειες στο άμεσο μέλλον. Πιεστική και δύσκολη ημέρα για τα επαγγελματικά σου. Μην κάνεις λάθη γιατί θα υπάρχουν κυρώσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε Ταύρε καλό μήνα! Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, πριν ακολουθήσεις το ένστικτο σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε λογική και ωριμότητα, χαρακτηριστικά που εκ φύσεως έχεις! Η ανάγκη σου για απομόνωση και εσωτερική ενδοσκόπηση, ίσως ενισχυθεί τώρα, όπως και οι φοβίες, οι ανασφάλειες ή τα άγχη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην γυρνάς σε έναν έρωτα παλιό ή απωθημένο, γιατί θα πληγωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, όσο έντονη κι αν είναι μία κόντρα με το έτερον ήμισυ, πάρε τον χρόνο που χρειάζεσαι για τον εαυτό σου, ώστε να ηρεμήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καλό θα ήταν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, σε ενδεχόμενες συναδελφικές κόντρες σήμερα! Ένας από τους κυριότερους λόγους που αγχώνεσαι σήμερα, είναι και οι οικονομικές υποχρεώσεις σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ Δίδυμε καλό μήνα! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει αρνητικά τις φιλίες σου και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Για τον λόγο αυτό, θα πρέπει συνεχώς να συγκρατείσαι σε κοινωνικές και φιλικές επαφές! Θα αναγκαστείς αναθεωρήσεις, μετά από εντάσεις και παρεξηγήσεις, σημαντικές φιλικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τους στόχους που έχεις για την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την λογική! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο κρυφό πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, τώρα αποκαλύπτεται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, σε χαρακτηρίζει ανασφάλεια και νευρικότητα, γεγονός που σε παρασύρει σε λάθος κινήσεις! Στον τομέα της καριέρας, αναρωτιέσαι τι δεν πάει καλά, χωρίς όμως να αναγνωρίζεις τα δικά σου λάθη, επαναλαμβάνοντας τα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε καλό μήνα! Το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, σε κάθε σου δράση και απόφαση! Θα αποκαλυφθούν αρκετοί ανταγωνιστές, που θα προσπαθήσουν να σε βλάψουν και εσύ τώρα πρέπει να τους αντιμετωπίσεις με επιτυχία και δυναμισμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μην μεταφέρεις στο ταίρι σου τα νεύρα σου από την δουλειά και επίσης , μην προσπαθείς να του επιβληθείς με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν μέσα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον άτομο, θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, αλλά και στα οικονομικά σου, θα υπάρξουν ανατροπές και αποκαλύψεις, που θα προκαλέσουν ζημιές και απώλειες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα καλό μήνα! Σήμερα πραγματοποιείται το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα και επηρεάζει τον τομέα της ζωής σου, που σχετίζεται με τις μετακινήσεις, τις επικοινωνίες, τις επαφές σου, τις συζητήσεις σου και τα ταξίδια σου! Οφείλεις οπωσδήποτε λοιπόν, να είσαι προσεκτικός και απόλυτα οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα και ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μπαίνεις σε μία διαδικασία ερωτικού πειραματισμού, ο οποίος δεν θα σε ωφελήσει, αντίθετα θα σε εκθέσει! Μην παρασύρεσαι λοιπόν από πάθη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, ένα γεγονός σε αγχώνει και αλλάζεις στρατηγική! Στον τομέα της καριέρας, κάνεις λάθη απανωτά, λόγω υπερβολικής σιγουριάς για τον εαυτό σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Παρθένε καλό μήνα! Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να έχεις συναισθηματική και ψυχολογική δύναμη, σε όλες τις δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν τώρα στο παρόν! Πιθανόν να νιώσεις αγανάκτηση με ορισμένα θέματα και να θελήσεις να βάλεις τέλος σε εκείνες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι στο λάθος άτομο, που για άλλη μία φορά θα σε πληγώσει και θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία κρίση που αφορά την σχέση σου και πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικού «ψαξίματος», σχετικά με τις ανάγκες σου και τις επιθυμίες σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν περιμένεις κάτι, αυτή τη περίοδο σε επάγγελμα ή χρήμα, δυστυχώς θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ανατροπές! Προσαρμόσου στα νέα δεδομένα, ακόμα κι αν σε απογοητεύσουν!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ καλό μήνα! Το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, θα σε επηρεάσει άμεσα και πολύ πιθανόν να πλήξει αρκετά τον σημαντικό για σένα τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων! Η συγκεκριμένη όψη, ενδεχομένως μάλιστα, να φέρει μέχρι και οριστικές και ισχυρές ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, λανθασμένα παρασύρεσαι σε αχαλίνωτα πάθη και περίεργες σχέσεις, που στο τέλος θα σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος και εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα που ενδεχομένως υπήρχαν στην σχέση σου, τώρα δείχνουν το μέγεθος τους και αναγκάζεσαι να τα αντιμετωπίσεις με σύνεση, ηρεμία και λογική! Απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά ξοδεύεις πολλά για άλλους και ενδεχομένως να το μετανιώσεις κάποτε! Η επαγγελματική κρίση που ενδεχομένως θα βιώσεις σήμερα, βασίζεται σε σχέσεις συναδελφικές ή κλονισμένες συνεργασίες!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ καλό μήνα! Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από άγχος, τρέξιμο και εξάντληση! Το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα την σημερινή ημέρα, σε αναγκάζει να βρεις πρακτικές και σοφές λύσεις και κυρίως να οργανωθείς, ώστε να βελτιώσεις στο έπακρο την καθημερινότητα σου, αλλά και την εμφάνιση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να διαμορφώσεις εντελώς διαφορετικά την καθημερινότητά της σχέσης σου και φρόντισε να μην παρασύρεσαι σε αυστηρή κριτική του άλλου σου μισού! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον μέσα στη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς παρασκηνιακά και πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, είναι η ιδανική ημέρα σήμερα, για να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις! Στον επαγγελματικό τομέα, παράλληλα παρασύρεσαι λόγω έπαρσης και εγωισμού, σε παρορμητικά λάθη και γκάφες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη καλό μήνα! Με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, πλήττονται προσωπικές επιδιώξεις, αυτοπεποίθησή, προβολή του εαυτού σου, δημιουργικότητα, ψυχαγωγία, αλλά και θέματα που αφορούν παιδιά! Διατήρησε χαμηλούς τους τόνους και προσπάθησε να αποβάλλεις έπαρση, διατηρώντας την ταπεινότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου την ερωτική αυτή περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό και απέφυγε απαιτήσεις και κόντρες χωρίς όρια! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και χορταίνεις κατακτήσεις και εκδηλώσεις θαυμασμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, μην επιδεικνύεις τόσο την δύναμη και την υπεροχή σου, γιατί υπάρχουν και ανταγωνιστές, που θέλουν το κακό σου! Οικονομικά, απέφυγε τυχερά παιχνίδια και ρίσκα, σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε καλό μήνα! Το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει πάρα πολύ! Ενδεχομένως να προκαλέσει αρκετά προβλήματα στην οικογένεια και το σπίτι! Πρέπει οπωσδήποτε, να παραμείνεις έντιμος, συγκροτημένος, ώριμος, προσγειωμένος, ολιγαρκής και λογικός, αν δεν θες δυσκολίες και ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει εντάσεις, κόντρες ή και σοβαρές συγκρούσεις! Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε, να επιδείξεις προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση! Καλύτερα να πεις όχι σε μία κίνηση προς ένα παρελθοντικό έρωτα τώρα, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι απογοητευτικό και πολύ πιθανόν να σε πληγώσει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εμπόλεμο σκηνικό που υπάρχει στις συναδελφικές σχέσεις, σου χαλάει την διάθεση για δουλειά! Οικονομικά πιέζεσαι πολύ, αφού προκύπτουν μεγάλα έξοδα στον χώρο του σπιτιού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε καλό μήνα! Σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή στον επικοινωνιακό τομέα, όπως και σε κάθε μετακίνηση σου! Προσπάθησε να μην είσαι εγωκεντρικός, απότομος, αγενής, ριψοκίνδυνος, ανέντιμος, επιπόλαιος και εριστικός στα λόγια σου, αλλά ούτε και απρόσεχτος σε μετακινήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η όψη της ημέρας, επηρεάζει την επικοινωνία σου με το έτερον σου ήμισυ, η οποία ίσως να γίνει περισσότερο αιχμηρή! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες και ερωτικά μηνύματα που περιμένεις, αλλά είσαι ταυτόχρονα αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, καλύτερα πες όχι υπογραφές και συμφωνίες σήμερα! Στον επαγγελματικό τομέα, πρέπει να φερθείς έξυπνα και με ψυχραιμία, ώστε να κερδίζεις τους συνεργάτες σου ή κάποιον πελάτη, αλλιώς αν φερθείς παρορμητικά, το έχασες το παιχνίδι!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ καλό μήνα! Με το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα, θα επικεντρωθείς στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στην διατήρηση των αξιών σου! Η αβεβαιότητα και η ανασφάλεια που θα έχεις με την σημερινή όψη, θα σε αναγκάσουν να κρατήσεις όρθιες τις βάσεις που τόσο καιρό έχτιζες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, απορρίπτεις ανούσιο φλερτ και επιφανειακούς θαυμαστές! Δεν έχεις πια διάθεση για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης! Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι γεμάτη πάθος και βαθύ συναίσθημα, αλλά καλό θα ήταν να περιορίσεις τις απαιτήσεις, την ζήλια και την κτητικότητα σου, που σίγουρα θα προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Επαγγελματικά έχεις ανασφάλειες και νιώθεις πως τίποτα δεν σε ικανοποιεί πια! Πολλοί οικονομικοί στόχοι πέφτουν στο κενό, αφού ξοδεύεις και διαχειρίζεσαι τα χρήματα σου χωρίς σύνεση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook