Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-κυριακή-5-φεβρο-1503910

Σήμερα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα, με την συμμετοχή του Ουρανού! Ακραίες εξελίξεις προκαλούν δυναμικά γεγονότα και ανατροπές! Η επιρροή είναι έντονη για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 2ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και η μέρα σου είναι γεμάτες από ξαφνικές σπίθες έρωτα και ενθουσιασμού! Η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει σε επιπολαιότητες και λάθη, είτε στην διαχείριση του χρήματος, είτε σε σκανδαλώδεις ερωτικές περιπέτειες που θα σε εκθέσουν! Προσπάθησε να διαχειριστείς τις ξαφνικές σου παρορμήσει και απλά απόλαυσε στιγμές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας μπορεί να είναι σήμερα ένα συναρπαστικό ταξίδι απελευθέρωσης από την ρουτίνα, δεν σου εγγυάται όμως σταθερότητα! Μην βιαστείς να επενδύσεις συναισθηματικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου οι σκέψεις, οι συζητήσεις αλλά και οι ιδέες της στιγμής μπορούν πραγματικά να σε βοηθήσουν να κάνεις ένα μεγάλο επαγγελματικό άλμα, αξιοποίησε την δημιουργικότητά σου! Στα οικονομικά βγαίνουν πολλαπλά έξοδα που σε αγχώνουν!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού από το ζώδιο σου, η μέρα σου είναι γεμάτη ταραχή και συναισθηματική αναστάτωση, είτε γιατί βγαίνουν στο φως της επιφάνειας αλήθειες που αγνοούσες, είτε γιατί προκύπτουν γεγονότα που διαταράσσουν την σταθερότητα και την ισορροπία σου! Προσπάθησε να αποφύγεις την εκκεντρική συμπεριφορά αλλά και την επιμονή να γίνονται όλα όπως θέλεις εσύ !

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα δεν ξέρεις τι θέλεις στα αισθηματικά σου και αντιδράς στην σχέση σου γιατί νιώθεις ότι μία κατάσταση μεταξύ σας έχει πλέον παραπάει! Προσοχή σε καβγάδες που μπορεί να προκαλέσουν ένα ξαφνικό χωρισμό! Αν είσαι χωρίς σχέση, η μέρα είναι ακατάλληλη για γνωριμία με άτομο που θα σου ταιριάζει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Άγχος και ανησυχία για την επαγγελματική πορεία υπάρχει σήμερα… Προσπαθείς να αναζητάς νέες εναλλακτικές για να ξεφύγεις από το αδιέξοδο! Στα οικονομικά νιώθεις ανασφάλεια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ βρίσκεσαι σε πνευματική εγρήγορση αναζητώντας νέους πρωτοποριακούς τρόπους για να βελτιώσεις την εργασία σου! Η καθημερινότητά σου έχει τις εντάσεις της, ίσως γιατί δεν σηκώνεις μύγα το σπαθί σου και τα λες έξω από τα δόντια, ή βγάζεις και στην φόρα αλήθειες που κάποιους τους ξεβολεύουν! Προσπάθησε να αποφορτιστείς από το στρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη ερωτοτροπείς και παθιάζεσαι, όμως αυτή η διάθεση είναι στιγμιαία ή αλλιώς πρόσκαιρη, γιατί σύντομα θα μετανιώσεις για τα λόγια σου ή τις επιλογές σου, για αυτό συγκρατήσου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπεραναλύεις τα πάντα σήμερα στο μυαλό σου και αγχώνεσαι για τα επαγγελματικά! Μία πρόταση θα σταθεί η λύσει που αναζητάς. Στα οικονομικά οι αποφάσεις της στιγμής θα οδηγήσουν σε λάθη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και η μέρα σου είναι ταραχώδης γιατί προκύπτουν γεγονότα στα οικονομικά και στα προσωπικά που σε κάνουν να χάνεις την ασφάλεια και την ισορροπία σου! Νιώθεις ότι το ταμείο είναι μείον και προκύπτουν ξαφνικά έξοδα που σου προκαλούν τον πανικό! Μία διαφωνία με φιλικό πρόσωπο αναμένεται να σε πικράνει, γρήγορα θα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποιες ερωτικές επικοινωνίες που θα γίνουν σήμερα θα είναι αρκετά παθιασμένες, όμως στην αισθηματική σου ζωή παίζει σήμερα έντονο παρασκήνιο ή και μυστικά που σε κάνουν να αισθάνεσαι ανασφάλεια!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επαγγελματική επιτυχία είναι δεδομένη αρκεί να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου και να οργανώσεις τα αμέσως επόμενα βήματά σου! Στα οικονομικά δεν σου αρκούν αυτά που έχεις καταφέρει και βιώνεις ανασφάλεια!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή, έχουμε την Πανσέληνο στο ζώδιο σου, με την συμμετοχή του Ουρανού, η οποία είναι πολύ σημαντική γιατί φέρνει εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα αλλαγή πορεία ζωής. Αναγκάζεσαι να προβείς σε μεταρρυθμίσεις στην δουλειά σου, στις σχέσεις σου, απελευθερώνεσαι από ότι σε καταπιέζεσαι, κάνεις την προσωπική σου επανάσταση και επιζητάς την αυτονομία και την ελευθερία σου! Οι σχέσεις με άτομα που συνδέεσαι στενά φτάνουν στα άκρα αυτή την ημέρα, ενώ στα επαγγελματικά η διάθεση σου είναι … να τα βροντήξεις και να φύγεις! Προσοχή στις υπερβολές και στις εκρήξεις θυμού!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα θέλεις όλα ή τίποτα στα αισθηματικά σου σήμερα, δεν βάζεις νερό στο κρασί σου, κόβεις πλέον τις εκπτώσεις και αποφασίζεις εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα να ρίξεις την αυλαία σε μία σχέση που δεν βαδίζει σε μία ισορροπημένη ροή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να τα αλλάξεις όλα στα επαγγελματικά σου και να κάνεις στροφή 180ο προκειμένου να απελευθερωθείς από συνεργασίες που δεν αποδίδουν! Στα οικονομικά είσαι ικανοποιημένος και άνετος να ελιχθείς στις προκλήσεις της εποχής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ νιώθεις κακοδιάθετος, ίσως γιατί έχουν μαζευτεί πολλά που θέλεις να τακτοποιήσεις, πιθανόν η εργασία σου να είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο και να νιώθεις αποσυντονισμό. Με το φεγγάρι αυτό λαμβάνεις όμως και ξαφνικές ειδήσεις που φέρνουν στο φως της επιφάνειας μία αλήθεια που αγνοούσες. Για σήμερα τουλάχιστον καλό είναι να μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ιχθύ τονώνει τα αισθηματικά σου, το τετράγωνο της όμως με τον Άρη, φέρνει και έντονο πάθος, αλλά και μία βιασύνη να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα μία σχέση ή γνωριμία, κάτι το οποίο πολύ γρήγορα θα το μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λαμβάνεις ειδήσεις που σε δυσαρεστούν και σε αγχώνουν, θα βρεις όμως λύσεις! Στα οικονομικά σου ο Δίας από τον Κριό φροντίζει για να μην μένεις με άδειο πορτοφόλι!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ θέλεις να ρισκάρεις και να τα παίξεις όλα για όλα, προκειμένου να εκπληρώσεις ένα όνειρο, ή αλλιώς ένα όραμα ζωής. Προσοχή χρειάζεται να δείξεις στην οικονομική διαχείριση γιατί μπορεί να τολμήσεις σε ένα δαπανηρό σχέδιο που να μην φέρει τα προσδοκόμενα. Αυτή την ημέρα όμως είναι πολύ πιθανό να έρθεις και σε κόντρα με ένα αγαπημένο πρόσωπο και να βγουν στην φόρα παράπονα, τα οποία προσπαθούσατε να κουκουλώσετε εδώ και καιρό κάτω από το χαλάκι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέρα ερωτική όμως άστατη… οι επιθυμίες σου πολλές, όμως εκεί που μπορεί να πάρεις την ικανοποίηση ότι πέτυχες αυτό που ήθελες, πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσεις ότι έπεσες σε μία από τα ίδια! Μείνε μακριά από επιπόλαιους ανθρώπους που δεν ξέρουν τι θέλουν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά πάνε λίγο ανάποδα σήμερα και ζορίζεσαι γιατί αναγκαστικά πρέπει να αναβάλεις κάποια σχέδια σου! Στα επαγγελματικά η στήριξη γνωριμιών θα σε βοηθήσει σημαντικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και οι ισορροπίες είναι ευαίσθητες. «Ποιος είμαι , που πάω, τι θα κάνω στο μέλλον μου» είναι από τα βασικά ερωτήματα που σε ταλανίζουν σήμερα, γιατί προκύπτουν και γεγονότα που σου προκαλούν αστάθεια! Για σήμερα θέλω να μου είσαι απόλυτα προσεχτικός στο γάμο, στην σχέση, σε συνεργασίες, γιατί θα δημιουργούν κόντρες και έριδες που μπορεί να οδηγήσουν σε μία ξαφνική αλλά μη αναστρέψιμη ρήξη! Δείξε υπομονή στην εκκεντρική και απρόβλεπτη εναλλαγή συμπεριφοράς των δικών σου ανθρώπων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κόντρες και χωρισμούς φέρνει η Πανσέληνος της ημέρας για αυτό συγκρατήσου και μην τεντώνεις το σκοινί αν δεν θέλεις να υπάρξει ρήξη! Το διάστημα είναι ακατάλληλο για μία νέα σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην παίρνεις βιαστικές αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αυτή την ημέρα! Με κάποιους συνεργάτες σου βρίσκεσαι σε ρήξη!Στα οικονομικά σου σήμερα νιώθεις σταθερότητα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ θέλεις να τα βροντήξεις όλα και να φύγεις μακριά, να απεμπλακείς από ότι σε καταπιέζει, να ζήσεις νέες εμπειρίες, να αλλάξεις παραστάσεις, ανθρώπους, σκηνικά στην ζωή σου! Ενισχύεται ακόμα περισσότερο η φιλελεύθερη και εκκεντρική σου φύση και είσαι έτοιμος να επαναστατήσεις και να αντιδράσεις απέναντι σε όποιον προσπαθεί να σε κάνει να αλλάξεις άποψη! Προσοχή σήμερα σε λεκτικές κόντρες και παρεξηγήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το σημερινό τετράγωνο Αφροδίτης – Άρη σε ωθεί σε ερωτικές υπερβολές, αλλά μεταξύ μας… γρήγορα θα βαρεθείς ότι νέο ξεκινήσεις σήμερα, για αυτό προσοχή αν είσαι ελεύθερος! Αν είσαι δεσμευμένος πες όχι στους ερωτικούς πειρασμούς για να αποφύγεις τους μπελάδες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες ειδήσεις που θα λάβεις σήμερα για δουλειά θα σε αγχώσουν όμως δεν σε φοβάμαι. Στα οικονομικά σου θα έχεις νέα που θα σε χαροποιήσουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και οι αναστατώσεις της ημέρας αφορούν τα οικονομικά σου! Οι υποχρεώσεις σκάνε ξαφνικά σαν μπόμπα και αναγκάζεσαι να αλλάξεις σχέδια και όλα όσα οργάνωνες. Προσοχή σε διαφωνίες οικονομικών με τα παιδιά ή τον/την σύντροφο! Η μέρα είναι ακατάλληλη για να ρισκάρεις ή να δοκιμάσεις την τύχη σου με το χρήμα. Μία ερωτική περιπέτεια θα είναι συναρπαστική αλλά σύντομη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Πολλά παράπονα έχεις μαζεμένα απέναντι στο ταίρι σου και σήμερα δεν μπορείς να συγκρατήσεις τα συναισθήματά σου και τα λες έξω από τα δόντια. Αν δεν έχεις σχέση, τότε ένα νέο ερωτικό πάθος φουντώνει… έτσι γρήγορα όμως θα ξεφουσκώσει κιόλας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου είσαι επινοητικός, αποφασιστικός και έτοιμος να αντιμετωπίσεις κάθε κατάσταση. Στα οικονομικά σου είσαι πολύ ζορισμένος και προκύπτουν και έκτακτες ανάγκες που σε αγχώνουν πολύ!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε , για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού, η οποία φέρνει τα πάνω κάτω στις σχέσεις σου! Εσύ μπορεί να είσαι αμετακίνητος σε απόψεις και επιθυμίες, όμως ο σύντροφός σου ή κάποιος συνεργάτης σου, φαίνεται ότι γίνεται η «πηγή» έντασης και θυμού για σένα, γιατί δεν σε αφήνει να είσαι ο εαυτό σου, ή σου αλλάξει ξαφνικά τα πλάνα! Καβγάδες μπορεί να προκύψουν με πρόσωπα αγαπημένα, ενώ χαρακτηριστική θα είναι και η αλλαγή στις συνήθειες σου και στην καθημερινότητά σου μετά την Πανσέληνο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αλλιώς τα περίμενες αλλιώς έρχονται τα πράγματα στα αισθηματικά σου, αφού το ταίρι σου φαίνεται ότι σε αιφνιδιάζει με την αλλαγή συμπεριφοράς του και προκύπτουν κόντρες που σε θυμώνουν! Αν είσαι χωρίς σχέση προσοχή σε ανθρώπους που από την αρχή σου δείχνουν τα στραβάδια τους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αλλάζουν οι ρυθμοί και οι συνήθειες σου στην εργασία σου και αυτό σε αγχώνει και σε απογοητεύει! Στα οικονομικά σου έχεις μία μικρή τόνωση!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Λέοντα με την συμμετοχή του Ουρανού και εσύ από το πρωί νιώθεις έντονο στρες γιατί σκέφτεσαι υπεραναλυτικά και σύνθετα, ζητήματα που αφορούν την εργασία σου. Οι αλλαγές στο πρόγραμμα, στις συνήθειες, στις νέες τεχνοτροπίες που καλείσαι να μάθεις και να εξοικειωθείς ή ακόμα και στις γενικότερες ανακατατάξεις των επαγγελματικών σου σε φορτίζουν σήμερα, όμως να έχεις υπόψη σου ότι θα τα καταφέρεις! Αγκάλιασε τον εαυτό σου με αγάπη και φροντίδα, δείχνοντας επιμέλεια στην διατροφή!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και παθιάζεσαι, ερωτοτροπείς και τολμάς σε μία ερωτική ιστορία που έχει ίντριγκα, παρασκήνιο ή που σε εξιτάρει! Η νύχτα θα είναι παθιασμένη χωρίς εγγυήσεις για σταθερότητα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είναι πολλά αυτά που θέλεις να διευθετήσεις στην εργασία σου και αγχώνεσαι, πνίγεσαι σε μία κουταλιά νερό! Στα οικονομικά σου βρίσκεσαι φάση ανόδου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook