Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 31 Ιουλίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-κυριακή-31-ιουλί-1426433

Με την σημερινή αντίθεση Έρμη – Κρόνου, υπάρχει η τάση για απομόνωση, μοναχικότητα ενώ κάποιες ειδήσεις θα προκαλέσουν απογοήτευση. Πολλοί παίρνουν σκληρές αποφάσεις γιατί δεν γίνεται διαφορετικά! Επηρεάζονται οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του 3ου δεκαημέρου!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Κριέ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρα καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, απολαύσεις στο έπακρο, δημιουργικότητα και ακαταμάχητη λάμψη! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, φέρνει ισχυρές παρεξηγήσεις, λόγω της τάσης σου για απαιτητικότητα και έπαρση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου και περνάτε τέλεια μαζί με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ και μάλιστα, ένας νέος μεγάλος έρωτας είναι προ των πυλών και εσύ οφείλεις να αρπάξεις την ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Εύνοια σε τυχερά παιχνίδια θα έχεις την σημερινή ημέρα! Στον τομέα της εργασίας, απολαμβάνεις επαίνους και αναγνώριση!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα επαναφέρει προβλήματα παρελθοντικά, αλλά και πολλά συναισθηματικά ξεσπάσματα που θα φέρουν προβλήματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα, για μία απόφαση συγκατοίκησης! Αν είσαι ελεύθερος, λαμβάνεις τρυφερά μηνύματα από έναν έρωτα του παρελθόντος! Η επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή την σημερινή ημέρα, αρκεί να το προσπαθήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι αποτελεσματικός και ικανός, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους άλλους! Οικονομικά, θα έχεις λίγο άγχος, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Σήμερα φίλε Δίδυμε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, ευνοούνται απόλυτα επαφές, επικοινωνίες, μετακινήσεις, αλλά και σχέσεις με αδέλφια και γείτονες! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει ένα αρνητικό νέο, που θα καθυστερήσει την υλοποίηση των σχεδίων σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η συζήτηση θα σε φέρει πιο κοντά με το έτερον ήμισυ, με τον οποίο θα πάρετε μία κοινή σπουδαία απόφαση! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ και κάπως έτσι, θα αρπάξεις την ευκαιρία για μία σχέση νέα, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, ιδίως επικοινωνιακά! Οικονομικά, η ημέρα είναι κατάλληλη για συμβόλαια και υπογραφές!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα ξεχωρίσεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και την ώριμη γοητεία σου! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και οι βαθιές σου επιθυμίες πραγματοποιούνται! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, σε παρασύρει σε δογματική συμπεριφορά και ισχυρογνωμοσύνη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μην ενθουσιάζεσαι εύκολα με μία νέα γνωριμία, αφού πρώτα πρέπει να σου αποδείξει με πράξεις πως πράγματι ενδιαφέρεται για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις πολλές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, θα έχεις αυτοπεποίθηση και αυτό είναι το χαρακτηριστικό, που θα σου φέρει επιτυχία! Οικονομικά, θα έχεις εύνοια, σε κάθε κίνηση σου σήμερα!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Σήμερα φίλε Λέοντα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, η τύχη είναι σε όλους τους τομείς με το μέρος σου! Οφείλεις να εκμεταλλευτείς όλες τις ευκαιρίες που θα έρθουν στην ζωή σου και να κάνεις επιθυμίες και όνειρα πραγματικότητα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει μία αρνητική είδηση ή επικοινωνία, που θα σου χαλάσει την διάθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μία νέα γνωριμία και θα φλερτάρεις ασταμάτητα! Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό σήμερα, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο ή θα σου κάνει μία συναρπαστική πρόταση, που θα ανανεώσει την σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό, αλλά και στον οικονομικό τομέα μόνο επιτυχία και εύνοια θα έχεις την σημερινή ημέρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, κάνε μια θετική ενδοσκόπηση και αναλογίσου τι πραγματικά θέλεις για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχολογικά και ικανός να το πετύχεις πλέον! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει απομυθοποιήσεις, λόγω της τάσης σου για εξιδανίκευση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται προσοχή, διότι κινδυνεύεις από επικίνδυνες αποκαλύψεις. Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής, αποκαλύπτεται και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, δεν θα πιστεύεις ούτε ο ίδιος την σημερινή εύνοια! Στην καριέρα, είσαι αφηρημένος και απρόσεκτος, σήμερα!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ, έρχονται σίγουρα σήμερα θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, αλλά και ευκαιρίες να πετύχεις μεγαλεπήβολους στόχους. Με το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, οι φίλοι σε στηρίζουν και σε βοηθούν έμπρακτα! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει μία ανατροπή, που θα σε αποσυντονίσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις και βελτιώνεις στο μέγιστο και με ποικίλους τρόπους την σχέση σου, με την βοήθεια των φίλων σου! Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις και κατακτάς το αντικείμενο του πόθου σου, λόγω της ακαταμάχητης, ανανεωμένης σου προσωπικότητας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, τα πας τέλεια πλέον με συναδέλφους ή συνεργάτες σου και αυτό ευνοεί την ανέλιξη σου! Οικονομικά έχεις τύχη, αλλά πρέπει να αρπάξεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Σκορπιέ, θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Δία! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο έπακρο και οι άλλοι σε σέβονται και σε θαυμάζουν για αυτό που είσαι! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει ψυχρότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δείχνει με ποικίλους τρόπους το ουσιαστικό ενδιαφέρον του και αυτό ενδυναμώνει την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται την σημερινή ημέρα, να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και συναρπαστική γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού η τύχη είναι δίπλα σου! Οικονομικά παίρνεις εποικοδομητικές αποφάσεις και κάνεις έξυπνες κινήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, σου δίνουν άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις σήμερα! Η κοινωνικότητα σου αλλά και η οξυδέρκεια σου, θα γίνει ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που επιθυμείς! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει μία αναποδιά, κατά την διάρκεια μίας μετακίνησης!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σχέδια σου υλοποιούνται και κατακτάς τον μεγάλο σου στόχο, χάρη στην αισιοδοξία και την αυξημένη γοητεία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις στο έπακρο την σχέση σου, με κοινές ψυχαγωγικές εξόδους ή μία εκδρομή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, κάνεις νέα ξεκινήματα και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν έξοδα, κυρίως για θέματα που αφορούν σπουδές ή μετακινήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου φίλε Αιγόκερε, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό! Το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου δώσει διορατικότητα και πειθώ! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει μία αποκάλυψη, που θα σε πληγώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος αποκτάς τον έλεγχο στις ερωτικές σου συναναστροφές και μεταμορφώνεις την ερωτική σου ζωή! Σαγηνεύεις με ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οικονομικά, διευθετείς οφειλές και εκκρεμότητες που σε άγχωναν! Στην δουλειά πέφτουν οι μάσκες αντιπάλων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σε ωθήσει σήμερα σε ορισμένες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, που θα τις βελτιώσουν πολύ! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, θα φέρει μία αναπόφευκτη και λυπηρή ρήξη!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις ανανέωση στην σχέση σου την σημερινή ημέρα, η οποία βελτιώνεται στο έπακρο με ποικίλους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις νέες συναρπαστικές γνωριμίες, που ενδεχομένως αργότερα να οδηγήσουν σε μία σταθερή και όμορφη σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι συνεργασίες σου είναι εκείνες που θα βοηθήσουν την πρόοδο σου! Μία οικονομική λύση έρχεται από το πουθενά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τρίγωνο Ήλιου-Δία, θα σου φέρει σίγουρη επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου και θα γλυκάνει με πολλούς τρόπους την καθημερινότητα σου! Ωστόσο, η ταυτόχρονη Αντίθεση Ερμή-Κρόνου, σε προειδοποιεί να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, διότι θα το μετανιώσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην είσαι τόσο ψυχρός με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι μόνο με ουσιαστικές και σοβαρές ερωτικές προτάσεις πλέον και έτσι, μπορείς να αναμένεις μία αξιόλογη νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ήρθε η ώρα να καταπλήξεις τους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, επιτέλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook