Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 28 Μαΐου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-κυριακή-28-μαΐου-0

Τελευταία Κυριακή του Μάη και το τετράγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από το ζώδιο του Ιχθύ, πιέζει σημαντικά με πολλές ευθύνες και υποχρεώσεις τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους του 1ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Κυριακή και το μουντό τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου, δυσκολεύει την μέρα. Οι συναντήσεις που είχες κατά νου, για την σημερινή μέρα, εμποδίζονται από υποχρεώσεις που σε κρατούν δέσμιο. Δέχεσαι την μια ακύρωση μετά την άλλη και απογοητεύεσαι. Χάνεις το κέφι και κλείνεσαι. Δες το σαν μια ευκαιρία να ασχοληθείς με τις δουλειές του σπιτιού και την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Όταν δεν υπάρχει διάθεση από μέρους σου, τότε κι ο σύντροφος απομακρύνεται. Εξήγησέ του απλά ότι δεν φταις εσύ για τις αγγαρείες που προέκυψαν και διαβεβαίωσέ τον για τα ειλικρινή σου συναισθήματα. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν έχεις σήμερα ούτε χρόνο, ούτε διάθεση ώστε να γνωρίσεις κάποιον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε έχει απορροφήσει εντελώς και δεν σηκώνεις κεφάλι. Έχουν μαζευτεί πολλά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Οικονομικά οι πενιχρές απολαβές σε στεναχωρούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ταύρε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου και σου βάζει δύσκολα στις σχέσεις με τους φίλους. Η εμπλοκή με τα οικονομικά σε κάνει να νιώθεις ανασφαλής. Αν δεν καταφέρνουν να είναι συνεπείς στην υποχρέωση που έχουν προς εσένα, μην τους καταδικάζεις. Θέλουν αλλά δυσκολεύονται. Οι φιλοδοξίες σου μπλοκάρονται από αστάθμητους παράγοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η βασική σου επιθυμία σήμερα είναι να βρεθείς με τον σύντροφο της ζωής σου και να ξεχάσεις τα προβλήματα. Προσφέρεις τη ζεστή αγκαλιά σου και νιώθεις πως κι αυτός ανταποδίδει τα μέγιστα. Αν είσαι ελεύθερος, έχεις πολλές πιθανότητες να ανακαλύψεις τον ερωτικό σύντροφο, σε μια κοινωνική εκδήλωση. Δεν έχεις παρά να αποδεχθείς προσκλήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συμμαχίες στην δουλειά δεν βοηθούν, οπότε ότι κάνεις μόνος σου. Θα δυσκολευτείς αρκετά, αλλά θα βγεις νικητής. Οικονομικά νιώθεις ανασφάλεια από έξοδα που προκύπτουν για την κάλυψη αναγκών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Οι στόχοι για καταξίωση και ανέλιξη στην κοινωνία, καταρρέουν σαν τραπουλόχαρτα. Εμπόδια εμφανίζονται από τον χώρο της δουλειάς, αλλά κάπου έχεις κάνει κι εσύ λάθος. Το οικογενειακό περιβάλλον σε πίεζε ασφυκτικά με υποχρεώσεις και παραμέλησες τις επιδιώξεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η εσωστρέφεια σε απομακρύνει από τον ερωτικό σύντροφο που νιώθει παραμελημένος. Δώσε την ευκαιρία στον εαυτό σου και στην σχέση, κάνοντας μια Κυριακάτικη έξοδο. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα δεν προμηνύεται ελπιδοφόρα για να κάνεις την γνωριμία που ποθείς. Προσπάθησε κάποια άλλη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις βαλθεί να υπερπηδήσεις τα εμπόδια που σου έχουν βάλει στη δουλειά και τα καταφέρνεις με υπομονή και επιμονή. Στο τέλος θα αναγνωριστούν οι ικανότητες σου από τους ανωτέρους. Οικονομικά παραμένεις στα ίδια χωρίς σημαντικές αλλαγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Καρκίνε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Η εσωστρεφή σου διάθεση σε εμποδίζει από τον στόχο για προσωπική επέκταση. Τα πλάνα για μάθηση και γνώση από σπουδές και σεμινάρια κωλύονται. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση και η ανασφάλεια σε καθηλώνουν σε απραξία. Ανέκτησε δυνάμεις και πάρε την ζωή στα χέρια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το ταξίδι που έταξες και ανέβαλες, έχει πικράνει το ταίρι. Επικοινώνησε μαζί του και εξήγησε, την όλη κατάσταση. Ούτε εσύ είσαι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις, αλλά αναγκάζεσαι. Προέχει η ξεκούραση και η προστασία της ψυχικής σου διάθεσης. Αν είσαι αδέσμευτος, η σημερινή μέρα δεν είναι η καταλληλότερη για νέες γνωριμίες και επαφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις κάποια σχέδια στο μυαλό σου για μια δουλειά, αλλά προς το παρόν μένουν μόνο στην σκέψη. Δεν αργεί η ώρα που θα τα υλοποιήσεις. Στα οικονομικά οφείλεται το ψυχοπλάκωμα που νιώθεις, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται η δύσκολη όψη τετραγώνου, μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις σε κάνουν να νιώθεις ανασφάλεια. Οι επενδύσεις που είχες αποφασίσει να κάνεις ματαιώνονται. Παράλληλα καταρρέουν σχέδια, φιλοδοξίες και όνειρα. Έχε υπομονή και θα ανακτήσεις τις ελπίδες.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το πάθος που υπάρχει στη σχέση με τον σύντροφο είναι δεδομένο. Αρκεί να μη μετατραπεί σε ζήλια από μέρους σου. Νιώσε την ασφάλεια που προσφέρει η αγκαλιά του και μη ψάχνεις αφορμές από εκεί που δεν υπάρχουν. Εσύ που είσαι μόνος, μπορείς να ανακαλύψεις τον σύντροφο που θα σε αγγίξει στην ψυχή, μέσα από το φιλικό περιβάλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι καινούργιες συνεργασίες θέλουν πολύ προσοχή και μετρημένα βήματα. Υπάρχουν άτομα που παρεμποδίζουν την σύναψη της επαγγελματικής συμφωνίας. Με τα οικονομικά έχεις άγχος για τις πληρωμές που δεν αντέχει η τσέπη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Βρίσκεσαι κάπου ανάμεσα στην επιθυμία σου για κοινωνική καταξίωση και στους συνεργάτες, που μπλοκάρουν την εξέλιξη της ανοδικής πορείας σου. Ψάχνεις να βρεις τον λόγο που δεν σε αφήνουν να ανέβεις, αλλά μάταια. Συνέχισε να κάνεις την δουλειά σου, όσο καλύτερα μπορείς και δεν θα αργήσει να φανεί η καταξίωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νοιάζεσαι για τα συναισθήματα του συντρόφου και δείχνεις την αγάπη που έχεις προσφέροντας στοργή και φροντίδα. Αυτό δεν ισχύει και από τον άλλον. Δεν επιθυμεί την σταδιοδρομία σου και δεν συμπαραστέκεται τώρα που τον έχεις ανάγκη. Αν είσαι ελεύθερος και ψάχνεις το ταίρι που θα σε συντροφεύσει, θα δυσκολευτείς αρκετά την σημερινή μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στοχεύεις μόνο σε σοβαρές επαγγελματικές προτάσεις και εστιάζεις το ενδιαφέρον σου σε κάτι που μπορείς να επενδύσεις χωρίς ρίσκο. Παραδόξως τα οικονομικά δεν σε απασχολούν και δεν αγχώνεσαι με τα έξοδα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο μεταξύ του Ήλιου-Κρόνου. Η εσωστρεφή σου διάθεση και ο πεσιμισμός οφείλεται στην αναβολή ενός προγραμματισμένου ταξιδιού. Οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει στην δουλειά σε κρατούν δέσμιο και δεν μπορείς να κουνηθείς. Άσε που δεν προλαβαίνεις κιόλας.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει γκρίνια με τον σύντροφο που δυσκολεύεσαι να διαχειριστείς. Η ρουτίνα της καθημερινότητας έχει γίνει βραχνάς και πρέπει να κάνεις κάτι να το αλλάξεις. Πρότεινέ του μια έξοδο! Αν είσαι αδέσμευτος ψάξε τριγύρω από το ευρύτερο περιβάλλον της εργασίας όπου κάποιος υπάρχει εκεί για σένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά σε απασχολεί στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, αφού δουλεύεις επιπλέον ώρες για να καλύψεις τις ανάγκες και να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες. Οικονομικά όμως οι απολαβές είναι ίδιες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Ο σχεδιασμός της μελλοντικής ζωής, παρεμποδίζεται από το παρελθόν, που δεν σε αφήνει να τραβήξεις μπροστά. Η αναμόχλευση γνωρίζεις πολύ καλά πως δεν οδηγεί πουθενά γι’ αυτό πάψε να ασχολείσαι. Μη δυσκολεύεις τα πράγματα και άσε να μιλήσουν οι πράξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί και πρέπει να είσαι προσεκτικός αν δεν θέλεις να σπάσει. Ενώ έχεις τα εχέγγυα για την πίστη και την αφοσίωση του, εξακολουθείς να ζηλεύεις χωρίς λόγο. Αν είσαι ελεύθερος και κοινωνικοποιηθείς σήμερα, θα ανακαλύψεις τον μελλοντικό σύντροφο, μέσα στην παρέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δέχεσαι ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία που μπορεί να υπήρξαν στο παρελθόν. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να είσαι διπλά προσεκτικός, ειδικά σε ότι αφορά τον οικονομικό παράγοντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή, γίνεται ο σχηματισμός του δύσκολου τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου-Κρόνου. Η οικογένεια σε πιέζει και σου φορτώνει τα δικά της που γίνονται και δικά σου. Δυσκολεύεσαι να ανταπεξέλθεις στις υποχρεώσεις και το ρίχνεις στην δουλειά για να ξεχαστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος προσπαθεί να σε τραβήξει προς το μέρος του, αποσπώντας την προσοχή σου, από τους εξωτερικούς παράγοντες. Μέχρι ενός σημείου τα καταφέρνει, αλλά εσένα σε δυσκολεύει και σε καθυστερεί. Αν είσαι αδέσμευτος, δεν υπάρχουν σήμερα οι ευνοϊκές προϋποθέσεις για γνωριμίες, αφού καταπιάνεσαι περισσότερο με άλλα ενδιαφέροντα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργάτες θέτουν κάποιους όρους ώστε να εξακολουθήσει να υφίσταται η συνεργασία. Τους δέχεσαι και συνεχίζεις διότι σε συμφέρουν μακροπρόθεσμα. Τα οικονομικά πάνε ανάλογα με την δουλειά και δεν υπάρχουν μεταβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Κυριακή, το δύσκολο τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Ήλιου-Κρόνου, εμποδίζει την ομαλότητα των επικοινωνιών και μετακινήσεων. Μιλάς διαρκώς για τα προβλήματα της καθημερινότητας και γκρινιάζεις, οπότε δεν είσαι και η καλύτερη παρέα. Οι συνομιλητές και η παρέα σου, θέλουν να διασκεδάσουν κι όχι να ακούν παράπονα που δεν τους ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις στα πλάνα ένα ταξίδι με τον σύντροφο, που προς το παρόν εμποδίζεται. Πρέπει να το βάλεις σε δεύτερη μοίρα και να τελειώσεις με κάποιες εκκρεμότητες. Το ταίρι κατανοεί την κατάσταση παρόλο που απογοητεύεται. Εσύ που είσαι μόνος μπορείς να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον πρόσωπο πάνω σε μια μετακίνηση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θέλεις να διατηρήσεις την δουλειά που έχεις και κάνεις προσπάθειες γι’ αυτό. Μπορείς να ελπίζεις σε μελλοντική άνοδο, με οικονομική αύξηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σου εμποδίζονται να υλοποιηθούν. Από την μια θέλεις να διασκεδάσεις και να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα, από την άλλη όμως τα οικονομικά προβλήματα δεν σε αφήνουν να χαρείς. Τακτοποίησε τα θέματα που προέκυψαν και θα έρθει η ώρα που η αισιοδοξία θα τρυπώσει πάλι στην καρδιά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο ερωτικός σύντροφος προσπαθεί να σε κάνει να ανέβεις ψυχολογικά, αλλά δεν καταφέρνει πολλά πράγματα, αφού επιμένεις στην εσωστρέφεια. Θέλεις χρόνο μόνος σου και τον έχεις. Το ταίρι σε κατανοεί απόλυτα. Αν δεν έχεις ταίρι δεν θα το ανακαλύψεις σήμερα με την εσωστρέφεια που σε διακατέχει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις σημαντικές κι ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις που χρειάζονται αξιολόγηση από την μεριά σου. Τα έξοδα δημιουργούν ανασφάλεια, γι’ αυτό περιόρισε τα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε μου Ιχθύ, σήμερα Κυριακή, σχηματίζεται το δύσκολο τετράγωνο του Ήλιου-Κρόνου. Σε πιέζουν από όλες τις μεριές και βάλλεσαι πανταχόθεν. Έχεις επωμιστεί πολλές ευθύνες και σου έχουν φορτώσει άλλες τόσες. Η οικογένεια χρειάζεται την βοήθεια σου και δεν έχεις άλλη επιλογή από το να τρέξεις για συμπαράσταση. Όλοι κάτι περιμένουν από σένα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο σύντροφος σαφώς και νοιάζεται για σένα, αλλά έχει κι αυτός τις απαιτήσεις του. Χρειάζεται μέρος του χρόνου που καταναλώνεις από δω κι από κει για να ασχοληθείς μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, με τόσες υποχρεώσεις που έχεις, δεν μπορείς να είσαι και διαθέσιμος. Προς το παρόν δεν σε ενδιαφέρει να κάνεις μια γνωριμία άμεσα. Θέλεις χρόνο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και σε προτιμούν. Έρχονται προτάσεις για συνεργασίες που θα αποφέρουν οικονομικά οφέλη.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook