Z MAGAZINE

Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου

Οι αισθηματικές αλλά και οικονομικές εξαπατήσεις έχουν την τιμητική τους σήμερα που κορυφώνεται η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα! Αξιοποιήστε την ρομαντική διάθεση και αφεθείτε για λίγο στα ταξιδιάρικα μονοπάτια της φαντασίας και της δημιουργικότητας, αλλά μην παρασύρεστε σε μεγάλες εκτιμήσεις – επενδύσεις ιδιαίτερα αν είστε Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του 3ου δεκαημέρου.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, εσύ δεν απολαμβάνεις την χαλαρή αργία, αλλά το μυαλό σου βρίσκεται μπροστά στις επαγγελματικές υποχρεώσεις που σε περιμένουν από αύριο. Έχεις θέσει ψηλά τον πήχη στην δουλειά, στοχεύοντας σε κοινωνική αναγνώριση και άνοδο. Ίσως σήμερα έχεις πάρει δουλειά στο σπίτι, ελπίζοντας ότι θα εκτιμηθούν οι φιλότιμες προσπάθειες, από τους ανωτέρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα δεν προσφέρεται για ερωτοτροπίες με το ταίρι και έρχεται η μεταξύ σας απομάκρυνση. Αν είσαι αδέσμευτος, το ερωτικό ενδιαφέρον ενός συναδέλφου σε προβληματίζει, αν θα πρέπει να ενδώσεις, ή όχι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μόνο επαγγελματικά ενδιαφέροντα έχεις την σημερινή μέρα και είσαι βαθιά στοχοπροσηλωμένος στην καριέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ταύρε, η σημερινή μέρα της Κυριακής, είναι ιδανική για να κάνεις όνειρα και παράλληλα να υλοποιείς έναν-έναν τους στόχους σου. Η Σελήνη από το ζώδιο του Αιγόκερου είναι σε πολύ ευνοϊκή θέση για σένα και σε προμοτάρει να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματα που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική. Γνώσεις, σπουδές και ταξίδια, θα γίνουν το εφαλτήριο της ευτυχίας σου. Σε διακατέχουν τάσεις ανεξαρτησίας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα αναζητήσεις τρόπους για να αποκτήσεις ελευθερία μέσα στην σχέση. Αργότερα θα το πάρεις πίσω. Αν είσαι ελεύθερος, η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για σοβαρές δεσμεύσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σχέδια προωθούνται και οι φιλοδοξίες εκπληρώνονται. Στα οικονομικά χρειάζεται συνετή διαχείριση γιατί ενθουσιάζεσαι και κάνεις επιπόλαιες αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Αγαπητέ μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, με τη βασική σου επιθυμία να μείνεις μέσα, αποφεύγοντας ανούσιες συζητήσεις και αναίτιες εξόδους, που δεν σου προσφέρουν τίποτα το χρήσιμο. Ο λόγος βέβαια είναι κυρίως ο οικονομικός που σε περιορίζει και βρίσκεις δικαιολογίες πως δεν έχεις όρεξη. Το συγκεκριμένο θέμα δεν ξέρεις πως να το αντιμετωπίσεις, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι. Δεν χειρίστηκες σωστά τα οικονομικά στο παρελθόν και τώρα είσαι σε δύσκολη θέση. Ένα δάνειο μπορεί να είναι η λύση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα τις ζήλιες γιατί θα έλθεις σε ρήξη με τον σύντροφο. Αντιθέτως μπορείς να εκμεταλλευτείς την διάχυτη ερωτική ατμόσφαιρα για ιδιωτικές ερωτικές στιγμές. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα το μυαλό σου είναι κολλημένο σε ένα πρώην ταίρι που δεν μπορείς να ξεχάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το μεγάλο πρόβλημα που καλείσαι να διευθετήσεις είναι το οικονομικό. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να το λύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή, που η Σελήνη κινείται στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο του Αιγόκερου, εσύ δίνεις έμφαση στις διαπροσωπικές σχέσεις. Η επιθυμία σου είναι να βρίσκεσαι με τους ανθρώπους που αγαπάς και είσαι στενά συνδεδεμένος μαζί τους. Ο σύντροφος, ή ο συνεργάτης, καθορίζουν την σημερινή σου διάθεση, γι’ αυτό φρόντισε να μην συγκρουστείς για κανένα λόγο μαζί τους. Οι μεταξύ σας διαφωνίες μπορούν να λυθούν με ομαλό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και ζεις μαζί με το έτερον ήμισυ, δείξε ενδιαφέρον για την σχέση και μην ανταγωνίζεσαι τον σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα η μέρα είναι ιδανική για νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Νέα συνεργασία υπάρχει στον ορίζοντα και ήδη ετοιμάζεσαι να αναλάβεις καινούργια καθήκοντα.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ μου Λέοντα, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη που διανύει το ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει ανατροπές και αλλαγές στο πρόγραμμα σου με αποτέλεσμα να αποδιοργανώνεσαι. Το αίσθημα της κούρασης είναι έντονο από δουλειές που δεν έχουν τελειωμό. Η καθημερινότητα σε εξαντλεί σωματικά και το άγχος κτυπάει κόκκινο. Φρόντισε να τηρείς τα ωράρια ύπνου και την διατροφή σου. Κόψε ότι απειλεί την φυσική κατάσταση και διατήρησε την ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η μέρα κυλά με γκρίνια και παράπονα. Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι! Έλλειψη χρόνου, διάθεσης με την ρουτίνα να κυριαρχεί. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα κρίνεται εντελώς ακατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποιες εκκρεμότητες της δουλειάς θα σου κλέψουν χρόνο από την σημερινή μέρα αργίας. Το άγχος όμως επιμένει να σε τρώει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνει στο προσκήνιο τον έρωτα και την χαρά. Η επιθυμία σου είναι να συναντήσεις φίλους, να πας μια βόλτα, ή να ασχοληθείς με τα παιδιά σου. Σήμερα είσαι γενναιόδωρος και είναι τυχερός όποιος βρεθεί δίπλα σου. Ο αυθορμητισμός και η εκφραστικότητα τονίζονται ιδιαίτερα και ανεβάζουν τις μετοχές σου στον έρωτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι μια μέρα που μπορείς να διασκεδάσεις, να χαρείς και να αγαπήσεις περισσότερο τον ερωτικό σύντροφο. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την τύχη, την εύνοια, να ερωτευτείς με ένα άτομο που θα συναντήσεις σε χώρο αναψυχής.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αξιοποιείς την σημερινή μέρα που είναι αργία, να ασχοληθείς με ευχάριστα πράγματα εκτός δουλειάς, χωρίς να νιώθεις τις γνωστές ενοχές. Έξοδα για διασκεδάσεις και εξόδους!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή, που η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, επιθυμείς να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την οικογενειακή θαλπωρή του σπιτιού. Είναι ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με αγαπημένα πρόσωπα και να συζητήσεις για τα τρέχοντα θέματα. Η συγκέντρωση γύρω από το οικογενειακό τραπέζι, εκτός από την ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργεί, φέρνει και διαφωνίες. Μην αφήσεις την συναισθηματική φόρτιση της ημέρας να σε μελαγχολήσει και να σου χαλάσει την διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η μέρα είναι ιδανική για χαλαρή κουβέντα με τον σύντροφο μέσα στο σπίτι, μακριά από την φασαρία την βαβούρα. Αν είσαι αδέσμευτος, καλύτερα να χαλαρώσεις στο σπίτι με τους οικείους, παρά να κουραστείς σε μια ανούσια έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν σε απασχολούν σήμερα τα επαγγελματικά. Φροντίζεις να αδειάσεις το κεφάλι σου από τις έννοιες της εβδομάδας. Τα έξοδα για το σπίτι τρέχουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Σκορπιέ, σήμερα είναι ημέρα αργίας και ξεκούρασης, αλλά όχι για σένα. Αυτό που επιλέγεις για σήμερα είναι να βγεις έξω με φίλους, παρέες, να συναντήσεις γνωστούς και να ανταλλάξεις πληροφορίες. Μέρα γεμάτη κοινωνικότητα, συναναστροφές, επαφές και χαρούμενες ειδήσεις. Όπου βρεθείς γίνεσαι το επίκεντρο της προσοχής και του ενδιαφέροντος. Η γνώμη σου μετράει, η άποψη σου είναι σεβαστή και οι ιδέες σου εξαιρετικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μη δώσεις αφορμές στο ταίρι, να σχολιάσει τα άπειρα μηνύματα και τηλεφωνήματα που κατακλύζουν το κινητό σου. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να κάνεις την ερωτική γνωριμία που ποθείς, αφού η μέρα είναι ιδανική για φλερτ και σχέσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σχεδιάζεις τα επόμενα βήματα σου κατεβάζοντας ιδέες. Οι έξοδοι και οι διασκεδάσεις απαιτούν γερό πορτοφόλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, που σε εστιάζει στα οικονομικά θέματα. Κάνεις υπολογισμούς, γράφεις, σβήνεις, παρακολουθείς τα έσοδα και τα έξοδα. Επιθυμείς να κάνεις οικονομία, να αποταμιεύσεις για ώρα ανάγκης, να νιώσεις ασφάλεια από το κομπόδεμα που έχεις στην άκρη. Από την άλλη γίνεσαι πολυέξοδος, κάνοντας επιπόλαιες αγορές. Το μόνο που θα εξασφαλίσεις στο τέλος είναι το άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος καλύτερα να αποφύγεις την κτητική συμπεριφορά προς τον σύντροφο γιατί δείχνεις ανασφαλής στα μάτια του. Αν είσαι αδέσμευτος, μην αφήσεις την σημερινή ανασφάλεια να σε παρασύρει σε ακατάλληλες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου προσφέρει ικανοποίηση, αλλά δείξε μεγαλύτερη εγκράτεια στις αγορές για να κάνεις οικονομία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Αιγόκερε, Κυριακή σήμερα με την Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο σου. Η μέρα είναι κατάλληλη να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και να κάνεις προσωπικά ανοίγματα. Είσαι δεκτικός στις προκλήσεις, αν και οι αποφάσεις που θα πάρεις δεν θα είναι με βάση την λογική, αλλά το συναίσθημα. Άσε την μέρα να περάσει χωρίς να οριστικοποιείς τα σχέδια, τα πλάνα για το μέλλον, γιατί αργότερα μπορεί να μετανιώσεις και να αλλάξεις γνώμη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα έχεις την τάση να τα παίρνεις όλα πολύ προσωπικά και προβληματίζεσαι από την συμπεριφορά του συντρόφου. Αν είσαι αδέσμευτος, είναι πιθανό σήμερα να επιμεληθείς σχολαστικά την εμφάνιση σου, να βγεις και να κάνεις νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Δεν θα σε απασχολήσει σήμερα η δουλειά. Θα ασχοληθείς με άλλα πράγματα και κυρίως με τον εαυτό σου. Έξοδα για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας και την εξωτερικής εμφάνισης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη διανύει τον 12ο οίκο του χάρτη σου, προκαλώντας το αίσθημα της σωματικής και ψυχολογικής κούρασης. Είσαι απρόθυμος να ασχοληθείς με κάτι καινούργιο, δεν θέλεις να καταβάλεις άλλο τον εαυτό σου και το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η ξεκούραση. Εκμεταλλεύσου λοιπόν την μέρα για χαλάρωση, περισυλλογή, πράγματα που έχεις ανάγκη και μην αφήσεις κανένα να αλλάξει το πρόγραμμα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αυτό που επιθυμείς σήμερα είναι να μείνεις μόνος με το ταίρι, μακριά από οτιδήποτε και οποιονδήποτε. Αν είσαι αδέσμευτος, η μέρα δεν είναι κατάλληλη για καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Το παρασκήνιο που κινείται πίσω από την πλάτη σου στην δουλειά είσαι ικανός να το διακρίνεις. Οικονομικό όφελος από μια κρυφή πηγή εισοδήματος.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή, η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, φέρνοντας τους φίλους και την κοινωνική ζωή στο προσκήνιο. Μέρα γεμάτη επικοινωνία και συναντήσεις. Αφιερώνεις την σημερινή μέρα στις εξόδους, αφού έχεις ελεύθερο χρόνο διαθέσιμο. Οι συζητήσεις αφορούν κυρίως τον σχεδιασμό του μέλλοντος, επόμενα βήματα για επαγγελματική άνοδο και τρόπους επίτευξης στόχων. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σου και την βελτιώνουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, αποζητάς μια αλλαγή για να σπάσει η ρουτίνα στην σχέση. Η κοινωνικοποίηση με το ταίρι είναι μια αρχή. Αν είσαι αδέσμευτος, οι ευκαιρίες που δίνονται την σημερινή ημέρα για γνωριμίες είναι πολλές. Είτε με την έξοδο, είτε με το διαδίκτυο γνωριστείς, το θέμα είναι πως δεν θα είσαι πια μόνος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα επαγγελματικό σχέδιο μπαίνει σε εφαρμογή και ξεκινάς κάτι καινούργιο. Ένα μικρό χρηματικό ποσό θα χρειαστείς για αρχή.

oroskopos.gr

Recent Posts

Χανιά | «Κανείς επαγγελματίας δεν θα πάει να ζητήσει έλεγχο» – Αντίδραση στη «ντρίπλα» της κυβέρνησης για τα τεκμήρια

Ως δώρο-άδωρο χαρακτηρίζουν την "ντρίπλα" της κυβέρνησης στο φορονομοσχέδιο για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ότι θα…

5 λεπτά ago

Κρήτη | Υπό διάλυση η Παιδοχειρουργική Κλινική – Πολλά τα παιδιά, ελάχιστοι οι γιατροί

Στο «κόκκινο» βρίσκεται η Παιδοχειρουργική Κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου που σε λίγες ημέρες θα…

18 λεπτά ago

Αγία Σοφία: Η στιγμή που κομμάτια από τον τρούλο πέφτουν δίπλα σε επισκέπτες – «Θα καταρρεύσει αν δεν αποκατασταθεί»

Σοκάρουν οι εικόνες από το εσωτερικό της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη. Βίντεο από κάμερα ασφαλείας…

32 λεπτά ago

21χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού μετά από γνωριμία στο Instagram

Αντιμέτωπη με έναν εφιάλτη ήρθε μία 21χρονη κοπέλα από το Μεσολόγγι. Την Κυριακή το απόγευμα,…

49 λεπτά ago

Πώς να ελέγξετε αν έχουν χακάρει το Gmail σας; – Τα 3 εύκολα βήματα

Mε περισσότερους από 1,8 δισεκατομμύρια ενεργούς λογαριασμούς, το Gmail δεν είναι μόνο μία από τις…

53 λεπτά ago

Φρενίτιδα για τη Eurovision 2024: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τελικού σε λίγα λεπτά – Πάνω από 400.000 άνθρωποι στην ουρά

Το πρωί της Τρίτης (28/11) άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον διαγωνισμό τραγουδιού της…

56 λεπτά ago