Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 2 Οκτωβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-κυριακή-2-οκτωβ-1129401

Ο Ερμής σήμερα επιστρέφει σε ορθή φορά στο ζώδιο της Παρθένου και σταδιακά αποκαθίσταται το επικοινωνιακό κλίμα και μπορούμε να δρομολογήσουμε να προχωρήσουν όλα όσα έμειναν πίσω τις περασμένες 20 ημέρες!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Φίλε Κριέ, βελτιώνεις την συμπεριφορά σου στην κοινωνική ζωή, προκειμένου να κάνεις σπουδαία βήματα ανέλιξης και να κερδίσεις και πάλι τον σεβασμό και τον θαυμασμό των γύρω σου! Αξιοποίησε τις άπειρες ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να αναδείξεις καλή κοινωνική εικόνα και να βελτιώσεις την φήμη σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ενδεχομένως σήμερα να νιώσεις πως το άλλο σου μισό, είναι ψυχρό απέναντι σου σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, δεν υπάρχει λόγος να βάζεις τοίχους, ανάμεσα σε σένα και το πρόσωπο που θες, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα, δεν υπάρχει λόγος να αγχωθείς, αφού είσαι ο απόλυτος νικητής στα επαγγελματικά σου! Οικονομικά θα έχεις αρκετή εύνοια, την σημερινή ημέρα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα πες όχι στην ρουτίνα και τα τετριμμένα της καθημερινότητας! Την σημερινή ημέρα, διευρύνεις τους ορίζοντες σου και είσαι αποφασισμένος και πανέτοιμος, να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα, προκειμένου να αλλάξεις παραστάσεις και να περάσεις όμορφα! Επικοινωνίες και μετακινήσεις, ευνοούνται!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις ανταπόκριση από το άτομο που σε ενδιαφέρει, κατά την διάρκεια μίας συζήτησης ή συνάντησης! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες ψυχαγωγικές εμπειρίες, οι οποίες θα ανανεώσουν την σχέση σου με το ταίρι σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Καταφέρνεις με ευκολία τους επαγγελματικούς σου στόχους! Στον οικονομικό τομέα σήμερα, θα έχεις εύνοια, αρκεί να μην φερθείς ανώριμα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, επιτέλους αντιμετωπίζεις με επιτυχία, έναν μέχρι τώρα κρυφό σου αντίπαλο ή ανταγωνιστή, που την σημερινή ημέρα αποκαλύπτεται! Αντιλαμβάνεσαι ορθά τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των γύρω σου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις, αφού οι μάσκες πέφτουν! Στηρίξου στην διορατικότητα και την διαίσθηση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, θα μπορέσεις σαγηνεύσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σιγουρευτείς με ποικίλους τρόπους, για την αφοσίωση και την αξιοπιστία του άλλου σου μισού και επιπλέον θα βιώσετε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα υπάρξουν πολλές θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα, την σημερινή ημέρα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, βελτιώνεις διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, να πλησιάσεις ξανά ένα πρόσωπο, που ενδεχομένως στο παρελθόν είχατε παρεξηγηθεί ή καυγαδίσει! Άρπαξε την σπουδαία ευκαιρία, να βελτιώσεις τις επαφές σου και να συνεργαστείς καλύτερα με τους γύρω σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την σχέση με το έτερον ήμισυ και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, απολαμβάνοντας συντροφικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία νέα γνωριμία ή μία προσέγγιση από το άτομο που ποθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, βελτιώνεις σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους στο έπακρο! Οικονομικά, απέφυγε μεγάλες αποφάσεις σήμερα, όπως και συμφωνίες!

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα, ήρθε η ώρα να επικεντρωθείς στις λεπτομέρειες και σε πρακτικά ζητήματα! Η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη, για να ξεκινήσεις σωστή διατροφή, να κάνεις αλλαγές στην εμφάνιση σου, να κάνεις ιατρικές εξετάσεις ή να ξεκινήσεις να ασκείσαι! Οφείλεις να σοβαρευτείς και να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ξέρεις καλά τι πρέπει να κάνεις για να βελτιώσεις την σχέση σου και να δώσεις χαρά στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης σε πλησιάζει ερωτικά και σου αλλάζει όλα τα δεδομένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό σε επάγγελμα και χρήμα και θα έχεις σίγουρα, θετικές εξελίξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Σήμερα φίλε Παρθένε, προβάλλεις με επιτυχία τις δημιουργικές πτυχές της προσωπικότητας σου και τον λαμπερό σου εαυτό! Έχεις χαρούμενη. κεφάτη και παιχνιδιάρικη διάθεση, γεγονός που καθιστά την σημερινή ημέρα ιδανική, για εξόδους, διασκέδαση, κοινωνικότητα, δημιουργικότητα και κάθε είδους απολαύσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για ρομαντισμό, πάθος, εκπλήξεις και κομπλιμέντα από το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ερωτικές επικοινωνίες, κατακτήσεις, λάμψη, θαυμαστές και πολλές φιλοφρονήσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις ανούσια έξοδα που ενδεχομένως αύριο να μετανιώσεις! Στην καριέρα, πετυχαίνεις πολλά σπουδαία πράγματα και ξεχωρίζεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να βελτιώσεις και να εξομαλύνεις τις συγγενικές σου σχέσεις, με καλοπροαίρετη συζήτηση! Είσαι πιο διαισθητικός απ’ότι συνήθως και έτσι, καταλαβαίνεις τις προθέσεις των άλλων, από την αρχή! Επιπλέον, θα καταφέρει να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον σπουδαίο τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και να καλυτερεύσεις τα πάντα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως απογοητεύεις το ταίρι σου σήμερα, με την κυκλοθυμία και την μουρμούρα σου! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις ευκαιρία για επανασύνδεση! Ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει και θέλει και πάλι να μπει στην ζωή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, θα υπάρξουν αρκετές επιτυχίες και ευκαιρίες για πρόοδο! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια οικογενειακά έξοδα, αλλά είναι αναμενόμενα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, πες ναι σε μηνύματα, αφού εκφράζεσαι σίγουρα καλύτερα, μέσα από τον γραπτό λόγο! Επιπλέον, σχέσεις με αδέρφια και μακρινούς συγγενείς, βελτιώνονται και ενδυναμώνονται! Η σημερινή σου ανάγκη σου για επικοινωνία, θα ικανοποιηθεί και παράλληλα θα απολαύσεις ευχάριστες συναντήσεις, ειδήσεις ή εξόδους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να κάνεις μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο, που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και θα θες να ασχοληθείς μόνο με εκείνο! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα είναι ιδανική για συζητήσεις με το έτερον σου ήμισυ, ώστε να βρείτε λύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πρέπει σήμερα να πατήσεις γκάζι και να προσπαθήσεις πιο πολύ, αν θες να πετύχεις! Οικονομικά, προετοιμάσου για ορισμένες αλλαγές!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε Τοξότη, σήμερα επικεντρώνεσαι τα κεκτημένα σου και κυρίως στις αξίες σου! Οι ευκαιρίες για να τα προστατέψεις και να έχεις εποικοδομητικές εξελίξεις, θα είναι πολλές και ίσως έρθουν μέσα από ορισμένες συγκυρίες και καταστάσεις, που θα σου προσφέρουν και πάλι την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση που ήθελες!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα κάνει τώρα κίνηση! Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, για να πραγματοποιήσεις βαθιές επιθυμίες, να βεβαιωθείς για την πίστη του άλλου σου μισού, αλλά και για να απολαύσεις ερωτικές στιγμές μαζί του!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ηρεμία και ασφάλεια θα αισθανθείς σήμερα μέσα στον χώρο της εργασίας, λόγω ορισμένων θετικών συγκυριών! Οικονομικά, έχεις επίσης εύνοια σήμερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με την Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ανακτάς αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και ικανότητα να διεκδικήσεις και να πετύχεις στόχους και νέα ξεκινήματα! Η αισιοδοξία σου αυξάνεται και η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου ενδυναμώνεται! Προσπάθησε ωστόσο, να αποφύγεις ξεσπάσματα και απαιτητικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να ισορροπήσεις τις επιθυμίες και τις ανάγκες σου, με τις επιθυμίες και τις ανάγκες του άλλου σου μισού, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, επιβεβαιώνεσαι με κατακτήσεις, φλερτ και εκδηλώσεις θαυμασμού!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον επαγγελματικό τομέα, είσαι απόλυτα αποτελεσματικός σε κάθε σου προσπάθεια και πετυχαίνεις τον στόχο σου! Οικονομικά, θα έρθουν ορισμένες απώλειες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι σίγουρα διαισθητικός! Παραδόξως να επιλέξεις σήμερα την μοναξιά σου και ταυτόχρονα να γίνεις πιο μυστικοπαθής! Ωστόσο, αν παραμείνεις στο παρασκήνιο και απομονωθείς, να μπορέσεις να βρεις σπουδαίες λύσεις για κάθε σου πρόβλημα, το οποίο θα αποκατασταθεί στο άμεσο μέλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την σημερινή ημέρα, σοβαρές και βαρύγδουπες συζητήσεις με το ταίρι σου, γιατί μάλλον δεν θα έχουν το αποτέλεσμα που θες! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην πιστεύεις μεγάλα λόγια και υποσχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον εργασιακό τομέα, θα υπάρχουν μικρές δυσκολίες! Φρόντισε λοιπόν να ανταπεξέλθεις! Οικονομικά, έρχονται επιτέλους λύσεις!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα, για κοινωνικότητα και ενασχόληση με τον φιλικό τομέα! Αξιολογείς σωστά τις φιλίες σου και οριοθετείς ορθά τις κοινωνικές σου συναναστροφές και τις τυχόν καινούργιε γνωριμίες σου! Με συμμάχους τους φίλους σου, πετυχαίνεις στόχους και όνειρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από φιλικές συναναστροφές, θα έχεις μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, η λύση για ένα πρόβλημα στην σχέση σου, είναι εδώ, μετά από την βοήθεια ενός πολύ καλού σου φίλου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, καταφέρνεις να έχεις πετυχημένες συνεργασίες και βελτιωμένες συναδελφικές σχέσεις! Οικονομικά, μπορείς να αναμένεις, απρόσμενη εύνοια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook