Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 12 Μαρτίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-κυριακή-12-μαρτί-1502261

Με την σημερινή σύνοδο Δία – Χείρωνα, αντιλαμβανόμαστε ότι κάποια από τα γεγονότα που μας πλήγωσαν, μας έδωσαν την ευκαιρία να είμαστε να ανακαλύψουμε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Μέρα ιδανική για να αξιολογήσουμε εκ νέου το σύστημα αξιών μας.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, για σήμερα Κυριακή έχουμε την κορύφωση της συνόδου ανάμεσα στον Δία και τον Χείρωνα από το ζώδιο σου, μία όψη που σε βοηθά να θεραπεύσεις καταστάσεις και να τονώσεις την δύναμη αλλά και την αυτοπεποίθησή σου! Δουλεύεις πολύ περισσότερο με το «μέσα» σου αυτό τον καιρό, καταφέρνεις και εντοπίζεις σε βάθος τα συναισθήματά σου και νιώθεις πιο χαλαρός και ανάλαφρος! Η μέρα είναι ιδανική για ενδοσκόπηση ενώ καλείσαι να αφουγκραστείς περισσότερο τις βαθύτερες επιθυμίες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιο του Σκορπιού σε γεμίζει με ερωτικές αμφιβολίες αλλά και με καχυποψία, είναι γεγονός ότι κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος δεν τις έχεις ξεπεράσει και αποτελούν ένα αγκάθι που δεν σε αφήνει να είσαι χαλαρός και ανάλαφρος στα ερωτικά σου! Παρόλα αυτά σήμερα, μπορείς να εντοπίσεις μέσα σου ποιο είναι το πρόβλημα, τι σε χαλάει, έτσι θα καταφέρεις να βρεις και την λύση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις ένα διάστημα που στα επαγγελματικά μπορείς να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα χάρη στην δημιουργικότητά σου, αλλά και στον παράγοντα της τύχης που είναι με το μέρος σου! Στα οικονομικά σου, είναι σκόπιμο να αποφύγεις τα περιττά και επιπόλαια έξοδα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, για σήμερα Κυριακή έχεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον εαυτό σου και αυτό είναι που κάνεις … Ξεκουράζεσαι, χαλαρώνεις, αποφορτίζεσαι και συνειδητοποιείς ότι έχει έρθει ο καιρός να ασχοληθείς πολύ περισσότερο με εσένα και τις εσωτερικές σου ανάγκες, αυτό ακριβώς και σε καλεί να κάνεις η σύνοδος Δία – Χείρωνα, που σε καλεί να θεραπεύσεις ασυνείδητες φοβίες σου! Η Σελήνη από τον Σκορπιό, δίνει έμφαση σε θέματα σχέσεων και σήμερα αναγνωρίζεις ότι κάποιες πληγές του χτες, έχεις αρχίσει να τις ξεπερνάς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με την Σελήνη να κινείται σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού μπαίνεις σε στοχασμούς αναφορικά με το μέλλον και την προοπτική της αισθηματικής σου ζωής! Συνειδητοποιείς ότι έχεις αδικήσει αρκετά τον εαυτό σου και έχει παραμερίσει πολύ τα προσωπικά σου θέλω και ότι είναι η στιγμή που πρέπει να διακόψεις τις «εκπτώσεις» προκειμένου να προσεγγίσεις την χαρά και την πληρότητα στην συντροφική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δυσάρεστες καταστάσεις στα επαγγελματικά σου ξεπερνιούνται και πλέον μπορείς σταδιακά να δώσεις έμφαση στις συνεργασίες σου και να δεις κάποια σχέδιά σου να εκπληρώνονται. Στα οικονομικά σου συνεχίζει ο Άρης από τους Διδύμους να στα βάζει δύσκολα με πολλά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε μου Δίδυμε, για σήμερα Κυριακή θα έχεις μία ανάλαφρη, χαρούμενη, κοινωνική μέρα, παράλληλα όμως θα συγκροτήσεις και όλα όσα επιθυμείς να κάνεις στην πορεία του μήνα, κάνοντας ένα πολύ καλό πρόγραμμα. Η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα, σε βοηθά να αποκαταστήσεις το χαμένο έδαφος σε μία φιλία, ή και να ξεκολλήσεις από ένα πρόβλημα που δεν σου επέτρεπε να προσεγγίσεις τους στόχους και τις επιθυμίες σου! Η συμβουλή ενός φιλικού προσώπου θα είναι πολύτιμη αυτό τον καιρό και θα έχει ως στόχο την πλήρη και ουσιαστική υποστήριξή σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Γνωρίζεις καλά ότι μία επιτυχημένη σχέση προκύπτει, όταν πρώτα έχει δημιουργηθεί μία βαθιά ριζωμένη φιλία και σήμερα έχεις πραγματικά την ανάγκη να «ριζώσεις» συναισθηματικά προσεγγίζοντας πιο τρυφερά, ζεστά και κοινωνικά το σύντροφό σου, κάνοντας νέα σχέδια μαζί! Αν δεν έχεις σχέση ένα άτομο από το κοινωνικό σου περιβάλλον έχει άλλα σχέδια για το μεταξύ σας …

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού η μεθοδικότητα, η επιμονή και η οργάνωση θα είναι το τρίπτυχο της επαγγελματικής σου επιτυχίας. Στον οικονομικό τομέα είναι καλές οι συνθήκες, αρκεί να μην βιαστείς να κάνεις κινήσεις που λίγο μετά θα τις μετανιώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα Κυριακή αρχίζεις να βλέπεις πιο σοβαρά το μέλλον και την προοπτική των στόχων σου και είσαι αρκετά πιο ενδυναμωμένος εσωτερικά για να μπορέσεις να αρπάξεις κάθε ευκαιρία που θα σε βοηθήσει στην ανέλιξή σου, σε αυτό σε βοηθά η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα από το ζώδιο του Κριού !Παράλληλα, με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού η μέρα προσφέρεται και για διασκέδαση, απόλαυση, έρωτα και ανεμελιά … μην κάτσεις μέσα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ο έρωτας χτυπά κόκκινο για σήμερα Κυριακή αφού η Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού δεν σε αφήνει καθόλου παραπονεμένο, απεναντίας προσφέρει ευκαιρίες για να περάσεις καλά μαζί με το σύντροφο σου! Αν δεν έχεις σχέση, η ενδυνάμωση της αυτοπεποίηθησής σου θα σε βοηθήσει σημαντικά να έλξεις κοντά σου έναν μοναδικό – ξεχωριστό σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κοίτα ψηλά, βάλε στόχους και έχε τα αυτιά και τα μάτια ανοιχτά γιατί τώρα είναι η ευκαιρία σου να πας την καριέρα σου ένα βήμα παρακάτω! Τα οικονομικά για σήμερα, δεν φαίνεται να σε προβληματίζουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, αυτή την Κυριακή φιλοσοφείς με έναν τρόπο διαφορετικό τις καταστάσεις γύρω σου και βλέπεις από μία νέα οπτική γωνία τα πράγματα, πιο ελπιδοφόρα και αισιόδοξα! Η πίστη σου είναι ενδυναμωμένη και γνωρίζεις μέσα σου καλά, ότι έρχονται πολύ πιο χαρούμενες μέρες μπροστά σου! Σε αυτό ακριβώς σε βοηθά και η σύνοδος Δία – Χείρωνα στον Κριό, που σου δίνει έξτρα ώθηση για να πετύχεις τα σχέδιά σου! Η μέρα προσφέρεται και για όμορφες στιγμές με το σπίτι και την οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, αναγνωρίζεις ότι κάποιες επιλογές σου στα αισθηματικά ήταν λάθος και το μάθημα σου το πήρες και το πλήρωσες και ακριβά… Είσαι όμως σε ετοιμότητα να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και απόψε πραγματικά σου δίνεται η δυνατότητα κάθαρσης στα αισθηματικά από λάθος καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Διανύεις μία επεκτατική περίοδο για τα επαγγελματικά σου, όπου μπορείς με κάθε τρόπο να ανανεώσεις και να εμπλουτίσεις την δουλειά σου! Στα οικονομικά σου χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι πολύ πιθανό κάποιος να σε ξεγελάσει για χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε, για σήμερα Κυριακή βυθίζεσαι στις σκέψεις σου και υπεραναλύεις για μία ακόμα φορά κάποιες καταστάσεις, γιατί εντοπίζεις ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα που σε πλήγωσαν και πρέπει να τα αφήσεις πίσω σου! Καταφέρνεις όμως και λύνεις το κουβάρι που υπάρχει μέσα σου και ψυχολογικά θα νιώσεις αρκετά πιο ενδυναμωμένος. Με την Σελήνη από το ζώδιο του Σκορπιού είναι βέβαιο ότι θα σε αποφορτίσει σήμερα μία βόλτα, ένας περίπατος στην φύση, εντελώς μόνος, προκειμένου να δομήσεις και πάλι τις σκέψεις σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μην παρασυρθείς σήμερα σε σοβαρές συζητήσεις στα αισθηματικά σου, γιατί η σχέση σου είναι σαν ένα καζάνι που σιγοβράζει και ο τρόπος σου σήμερα θα είναι αρκετά πιο εύθικτος και απότομος! Αν δεν έχεις σχέση, δεν βλέπω σήμερα να παίζει κάτι στον ορίζοντα που μπορεί να σου τραβήξει την προσοχή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά θυμίζουν έναν αγώνα δρόμου μετ’ εμποδίων όμως είναι φανερό ότι αυτό τον καιρό έχεις εξαντληθεί! Στα οικονομικά έρχονται χρήματα στα χέρια σου που προσφέρουν ικανοποίηση!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, για σήμερα Κυριακή η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις δυσάρεστες πληγές που έχουν προκύψει από τις σχέσεις σου και μπορείς να βρεις λύση είτε ακόμα και να κάνεις μία επανασύνδεση με άτομο αγαπημένο! Η Σελήνη από τον Σκορπιό ενισχύει τις ανασφάλειές σου για τα οικονομικά γιατί τώρα προκύπτουν κάποια έξτρα έξοδα που σε αποσυντονίζουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είναι η κατάλληλη μέρα για να προσεγγίσεις το σύντροφό σου, να βρείτε από κοινού μία λύση σε θέματα που έχουν προκύψει μεταξύ σας και σήμερα θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε! Αν δεν έχεις σχέση, μπαίνει στη ζωή σου ένα πρόσωπο καινούργιο που θα σε κάνει να ξεχάσεις ότι δυσάρεστο έζησες στο παρελθόν σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου ανοίγονται πολύ καλές ευκαιρίες και η στήριξη που δέχεσαι από συνεργάτες, ή άτομα που σε στηρίζουν, είναι μεγάλη! Στα οικονομικά αναμένεται να βρεθείς λίγο ζορισμένος σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, αυτή την Κυριακή η Σελήνη συνεχίζει και ολοκληρώνει την πορεία της στο ζώδιο σου και η ένταση θα λείπει μέσα σου, ενώ χρειάζεται να αποφύγεις και τα εγωιστικά καβγαδάκια με τα άτομα που αγαπάς και συνδέεσαι στενά! Η σύνοδος του Δία με τον Χείρωνα σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα στα επαγγελματικά, ενώ ξεπερνάς και κάποιες αδιαθεσίες που σε προβλημάτιζαν το τελευταίο διάστημα!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι καχύποπτος και επιφυλακτικός από την φύση σου, όμως αυτή την Κυριακή μεγαλοποιείς αρκετά τις καταστάσεις και το συναίσθημα σε παρασύρει σε παράλογες απαιτήσεις αλλά και ξεσπάσματα. Κατά βάθος μπορεί να έχεις δίκιο, όμως αυτό το δίκιο θα το χάσεις από την υπερβολή σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εργασιακές συνθήκες βελτιώνονται και επιτέλους μπορείς να σηκώσεις κεφάλι στα επαγγελματικά και να τονωθείς σημαντικά! Στα οικονομικά οι λογαριασμοί τρέχουν και δεν συμμαζεύονται και αυτό σε αγχώνει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Φίλε μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή μπορείς να περάσεις ευχάριστο χρόνο με όσους αγαπάς, ανοίγονται ευκαιρίες για φλερτ, νέες ερωτικές γνωριμίες, χαρούμενο χρόνο για τα παιδιά και μετά από καιρό θα συνειδητοποιήσεις ότι έως τώρα εσύ έβαζες φρένο στην διασκέδαση και την καλοπέραση σου! Επιπλέον, η εσωτερική σου φωνή, το ένστικτό σου , σε καθοδηγεί σωστά και σου δίνει τα κατάλληλα μηνύματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ερωτική Αναγέννηση αναμένεται σήμερα για το ζώδιο σου αγαπητέ μου Τοξότη! Τα πλανητικά δρώμενα σε βοηθούν να αναζωογονηθείς ερωτικά και να φύγουν από την καρδιά σου όλες οι αμφιβολίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνθήκες στα επαγγελματικά είναι ευέξαπτες και νευρικές, προσπάθησε όμως να μην βλέπεις επιπόλαια κάποιες καταστάσεις! Στον οικονομικό τομέα αναμένεται ανακούφιση μέσα από την τακτοποίηση μίας οφειλής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, για σήμερα Κυριακή έχεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια και με φίλους! Οι ψυχολογικές διακυμάνσεις φεύγουν, τονώνεται η ψυχολογία σου και καταφέρνεις και νιώθεις πιο ενδυναμωμένος! Ένα οικογενειακό πρόβλημα λύνεται, ή μία παρεξήγηση που είχε γίνει με ένα συγγενή αποκαθίσταται! Κυνηγάς τα όνειρα και τις προσδοκίες σου και η μέρα σε βοηθά για να νιώσεις περισσότερη χαρά και ικανοποίηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου σήμερα αναμένεται αποκατάσταση φίλε μου Αιγόκερε. Λύνονται καβγαδάκια, διαφωνίες και παράπονα και καταφέρνεις και δίνεις μία ακόμα ευκαιρία στην σχέση σου! Αν δεν έχεις σχέση ξεπερνάς με επιτυχία το παρελθόν σου και βάζεις πλώρη για ένα νέο ξεκίνημα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κουρασμένος και μπαϊλντισμένος είσαι στα επαγγελματικά σου , ενώ έχεις μία βαθιά ανησυχία ότι κάτι θα πάει στραβά, διατήρησε εναλλακτικές λύσεις! Στα οικονομικά υπάρχουν νέα και ειδήσεις που σε χαροποιούν!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, για σήμερα Κυριακή δραπετεύεις από την ρουτίνα, κάνεις μία μετακίνηση ή συναντάς κάποια πρόσωπα αγαπημένα και το μυαλό σου καθαρίζει από δυσάρεστες σκέψεις και τονώνεσαι σημαντικά! Καταφέρνεις και παίρνεις κάποιες αποφάσεις που σε τρόμαζαν μέχρι σήμερα !Παράλληλα, σχεδιάζεις το μέλλον και θέτεις νέους στόχους με το θάρρος και την πυγμή ότι θα καταφέρεις να φτάσεις τα πράγματα στο σημείο που θέλεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις διάθεση για ερωτικό παιχνίδι, φλερτ, αλλά δεν είσαι ακόμα σε ετοιμότητα για μία σταθερή δέσμευση! Ακόμα και αν έχεις σχέση ζητάς πίστωση χρόνου στο ταίρι σου προκειμένου να νιώσεις περισσότερη σιγουριά για το τί θέλεις να ακολουθήσει στην πορεία σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μέρα κατάλληλη για επαγγελματικά σχέδια και αποφάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά ! Τα οικονομικά είναι πιεσμένα ή αγχώνεσαι αν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες τις υποχρεώσεις σου!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ιχθύ, για σήμερα Κυριακή θα μπορέσεις να πάρεις τα πάνω σου, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σου και μέσα από ειδήσεις που θα έχεις, θα ικανοποιηθείς από την έκβαση μίας προσωπικής σου υπόθεσης! Λύνεις κάποιες οικονομικές υποθέσεις που σε ταλαιπωρούσαν, ενώ μία συνάντηση με ένα άτομο που είχες να ακούσεις ή να δεις εδώ και καιρό, θα σε βοηθήσει να λυθούν μέσα σου κάποια μυστήρια που σε ταλαιπωρούσαν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα θα περάσεις ευχάριστο χρόνο με το ταίρι σου, θα καταφέρετε να κουβεντιάσετε και να λύσετε κάποια προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στην σχέση σου και θα ντοπαριστεί η αυτοπεποίθησή σου γιατί θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του! Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, η μέρα είναι κατάλληλη για φλερτ, νέες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου λύνονται τα προβλήματα, παίρνεις σπουδαίες αποφάσεις που θα μπορούν άμεσα να ξεκινήσουν. Στα οικονομικά είσαι σε φάση ανόδου και νέων προοπτικών!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook