Τι λένε τα ζώδια για την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-κυριακή-10-σεπτε-1338414

Η εβδομάδα μας ολοκληρώνεται με την Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου έως το απόγευμα όπου και θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Τις μεσημεριανές ώρες κυριαρχούν δυσάρεστα συναισθήματα απογοήτευσης και πικρίας που γρήγορα θα ξεπεραστούν, αφιερώνοντας χρόνο σε ότι μας διασκεδάζει και μας κάνει χαρούμενους.

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα είναι Κυριακή και η ενέργεια της ημέρας θα διαμορφωθεί διαφορετικά το πρωί και διαφορετικά το βράδυ. Η Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου βρίσκεται από χθες και θα τελειώσει το ταξίδι της γύρω στο απόγευμα. Το Κυριακάτικο χουχούλιασμα είναι απαραίτητο και δεν βλέπω να σηκώνεσαι από το κρεββάτι νωρίς. Κατόπιν το απόγευμα η Σελήνη περνάει στον Λέοντα, θέλεις να ετοιμαστείς για έξοδο. Ξεκουράστηκες και είσαι έτοιμος για πιο ευχάριστα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις το πρωινό στο κρεββάτι παρέα με τον σύντροφο. Ανταλλάσσεις γλυκόλογα και αγκαλιές, ενώ το απόγευμα μια μικρή βόλτα σε ανανεώνει. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς το βραδάκι να κάνεις μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί σε παθιασμένο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Σήμερα είναι μέρα χαλάρωσης ξεκούρασης και διασκέδασης. Η δουλειά δεν χωράει στο μυαλό σου και θέλεις να αποφύγεις κάθε σκέψη. Τα έξοδα για το σπίτι αλλά και την ψυχαγωγία δεν θα τα αποφύγεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Ταύρε μου αγαπημένε, η σημερινή μέρα έχει διαφορετικές ενέργειες και αλλιώς ξεκινά, αλλιώς τελειώνει. Την Κυριακή αυτή είσαι μέσα στην εξωστρέφεια την υπερκινητικότητα και η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται εκεί από χθες σε τρέχει για επαφές και μετακινήσεις για να συναντήσεις άτομα που έχεις καιρό να δεις. Από το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στον Λέοντα προτιμάς να μαζευτείς στο σπίτι να οργανωθείς για την αυριανή εργάσιμη μέρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, μια πρωινή βόλτα με τον σύντροφο και ένα καφεδάκι με τους φίλους είναι ότι σου χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Το βραδάκι απολαμβάνεις την αγκαλιά του μετά από ένα ρομαντικό δείπνο. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, μπορείς να ποντάρεις σε νέες γνωριμίες μέχρι το μεσημέρι γιατί μετά το μόνο που θέλεις είναι ξεκούραση στο σπίτι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποια επαγγελματικά σχέδια που συζητάς δεν υλοποιούνται ακόμα. Τα οικονομικά φτάνουν επειδή έχεις την βοήθεια της οικογένειας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Δίδυμε αγαπημένε, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που βρίσκεται από χθες. Τα οικονομικά σε απασχολούν μέχρι το μεσημέρι και εκεί ρίχνεις το βάρος κατά την διάρκεια του πρωινού. Η διάθεση σου μεταβάλλεται, αλλάζει και από το απόγευμα, θέλεις να βγεις και να δεις άλλα πράγματα, όταν η Σελήνη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα. Αποζητάς την επικοινωνία με τους φίλους για να κουβεντιάσεις και να ξεχαστείς από τα προβλήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα νιώθεις συναισθηματικά ανασφαλής και ζητάς αποδείξεις από το ταίρι για την αγάπη του. Όταν βγεις το απόγευμα βόλτα θα καταλάβεις ότι άδικα ανησυχείς. Αν είσαι αδέσμευτος, το βραδάκι ενδεχομένως κάνεις μια καινούργια γνωριμία εκεί έξω που θα βρεθείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην έξοδο που έχεις κανονίσει θα βρεθείς με άτομο που μπορεί να γίνει μελλοντικά ο επόμενος συνεργάτης σου. Αν ο οικονομικός διακανονισμός σε ευνοεί τότε κάνεις το επόμενο βήμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, για σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη κινείται στο δικό σου ζώδιο, είσαι απασχολημένος όλο το πρωινό με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα πολύ προσωπικά σου θέματα. Ο έντονος συναισθηματισμός που εκπέμπεις στους οικείους εξαφανίζεται το απόγευμα που η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Μετά σε απασχολεί το οικονομικό κομμάτι το οποίο είναι μεταβαλλόμενο και δεν σου επιτρέπει να κάνεις σωστή διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Με τον ερωτικό σύντροφο, διανύεις ένα υπέροχο κυριακάτικο πρωινό. Έχεις ότι ζητήσεις αφού είσαι τόσο γλυκός, ώστε δεν μπορεί να σου αρνηθεί τίποτα. Αν δεν έχεις σύντροφο, μέχρι το βράδυ έχεις την τύχη και την Σελήνη με το μέρος σου για να τραβήξεις την προσοχή ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν και η δουλειά δεν θα σε απασχολήσει σήμερα δεν θα συμβεί το ίδιο με τα οικονομικά. Ειδικά το βράδυ θα είναι μόνιμα στο μυαλό σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπημένε μου Λέοντα, σήμερα που είναι Κυριακή και η Σελήνη από χθες περιδιαβαίνει το ζώδιο του Καρκίνου είσαι με πεσμένα τα φτερά, τη διάθεση, ειδικά τις πρωινές ώρες. Νιώθεις να βγαίνει η κούραση όλης της εβδομάδας και αυτό που επιθυμείς είναι ξεκούραση και χαλάρωση. Από το απόγευμα και μετά που η Σελήνη σε επισκέπτεται και εισέρχεται στο ζώδιο σου, αλλάζεις διάθεση, ανακτάς την αυτοπεποίθηση σου και την αισιοδοξία. Ασχολείσαι με τον εαυτό σου και βελτιώνεις την εξωτερική εμφάνιση ώστε να βγεις και να λάμψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι δεσμευμένος, το πρωινό χουχούλιασμα στην αγκαλιά του συντρόφου δεν σε χαλά αφού η σωματική επαφή σε ανανεώνει. Για σένα που είσαι αδέσμευτος, προτίμησε το απόγευμα να κάνεις μια έξοδο και θα δεις πολλά ερωτικά βλέμματα να στρέφονται πάνω σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά δεν θα σε απασχολήσει σήμερα γιατί είναι Κυριακή και θέλεις να ξεκουράσεις μυαλό και σώμα. Τα οικονομικά πάντα τα σκέφτεσαι και πάντα σε αγχώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Παρθένε μου αγαπημένε, έφθασε η Κυριακή και η Σελήνη από χθες κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου που σε κάνει χαρούμενο, εξωστρεφή και κοινωνικό. Μέχρι το μεσημέρι θέλεις να βγεις και να συναναστραφείς με άτομα του φιλικού κύκλου, να κάνεις συζητήσεις για τα μελλοντικά σχέδια. Από το απόγευμα κι έπειτα που η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα, τότε σε πιάνει η τάση για απομόνωση και ανασύσταση δυνάμεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είσαι ευχάριστος και πρόσχαρος σήμερα στην έξοδο με το ταίρι αλλά και τους φίλους που εισχωρούν στην παρέα. Το βράδυ μαζεύεσαι νωρίς για να μείνεις μόνος μαζί με τον σύντροφο. Αν δεν έχεις σύντροφο, ένας πρωινός περίπατος μπορεί να κρύβει μια όμορφη γνωριμία, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα καταλήξει σε σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις αποκτήσει ένα σύμμαχο στην δουλειά και μάλιστα πολύ γερό αφού περνάει ο λόγος του. Ένα χρηματικό μπόνους σε ανακουφίζει οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, σήμερα είναι Κυριακή και η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Όλο το πρωινό σκέφτεσαι την δουλειά και πως θα ανέβεις τα σκαλοπάτια της επαγγελματικής καταξίωσης. Σε ενδιαφέρει να φτάσεις ψηλά, να σε σέβονται και να σε υπολογίζουν. Η διάθεση αλλάζει το απόγευμα όταν η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα. Τότε ανακαλύπτεις την αξία της φιλίας και ψάχνεις τους φίλους για να βγεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, σήμερα το κύριο θέμα συζήτησης με τον σύντροφο είναι τα επαγγελματικά σου σχέδια. Δεν είναι και το πιο ερωτικό πρωινό αλλά σε μια συντροφική σχέση δεν υπάρχει μόνο ο έρωτας. Αν δεν έχεις σχέση, οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές για γνωριμίες γι’ αυτό προτίμησε να βγεις τότε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Είσαι επικεντρωμένος στην καριέρα και παρόλο που θα ασχοληθείς με άλλα ενδιαφέροντα λόγω Κυριακής το μυαλό σου δεν ξεφεύγει εντελώς από την δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Σκορπιέ μου, Κυριακή σήμερα και η Σελήνη περιδιαβαίνει στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση μέχρι το απόγευμα. Είναι μια πολύ ευνοϊκή θέση για σένα που σε ταξιδεύει, είτε πραγματικά, είτε νοερά. Σχεδιάζεις το μέλλον κάνεις όνειρα και οργανώνεις τα επόμενα βήματα για την πορεία της ζωής σου. Μετά το απόγευμα που η Σελήνη φεύγει από τον Καρκίνο και εισέρχεται στον Λέοντα, εγκαταλείπεις τα ταξίδια και το ενδιαφέρον σου στρέφεται στην δουλειά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι ιδανική μέρα για να οργανώσεις ταξίδι με τον σύντροφο, κάπου μακριά, αλλά το απόγευμα σκέφτεσαι την δουλειά και το αναβάλλεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η γνωριμία με ένα άτομο από το εξωτερικό σε ανανεώνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ήδη από το απόγευμα πέφτεις σε βαθιά περισυλλογή και οργανώνεις την εργασία για αύριο. Ίσως γλυτώσεις κάποια έξοδα αφού δεν κάνεις το ταξίδι που υπολογίζεις άμεσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, για σήμερα Κυριακή βλέπουμε την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες και να είσαι μέσα στην γκρίνια και την εσωστρέφεια. Ίσως έχεις κι εσύ τα δίκια σου αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις δεν σε αφήνουν να χαρείς το κυριακάτικο πρωινό. Ευτυχώς που η Σελήνη από το απόγευμα αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα και αλλάζει η διάθεση σου. Αναθαρρεύεις και ονειρεύεσαι ταξιδάκια αναψυχής και γλέντια μέχρι τελικής πτώσης.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Για σένα που είσαι σε σχέση, η πρωινή κρεβατομουρμούρα είναι το αλατοπίπερο για να ανάψουν τα αίματα. Η ανανέωση φέρνει έξοδο με τον σύντροφο το βραδάκι. Εάν είσαι αδέσμευτος, είναι κατάλληλη η μέρα για γνωριμίες και μάλιστα ένα άτομο θα σε γοητεύσει με την μαγνητική προσωπικότητα του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μια συνεργασία που ετοιμάζεις θα έχει ευνοϊκή κατάληξη. Όσο για τα οικονομικά παραμένεις αγχωμένος για εκείνο το παλιό χρέος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, στο Κυριακάτικο αυτό πρωινό βλέπουμε την Σελήνη να κινείται απέναντι σου στο ζώδιο του Καρκίνου. Είσαι από χθες εστιασμένος στους άλλους και στις διαπροσωπικές σχέσεις που έχεις αναπτύξει μαζί τους. Το απόγευμα όμως που η Σελήνη μετακινείται στο ζώδιο του Λέοντα, κλείνεσαι νιώθοντας απογοήτευση από τους ανθρώπους που περιβάλλουν. Θέλεις να μείνεις μόνος και να κάνεις ένα απολογισμό των πεπραγμένων ώστε να δεις τι κάνεις λάθος.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το πρωινό είναι πολύ θετικό για να συνεννοηθείς με τον σύντροφο πάνω σε θέματα που αφορούν τα μελλοντικά σχέδια. Απέφυγε τις συζητήσεις το απόγευμα που το κλίμα θα είναι τεταμένο. Αν δεν έχεις σχέση, προτίμησε να βγεις το πρωί που θα είναι χαλαρά. Ένα άτομο που σε ενδιαφέρει θα βρίσκεται στο γνώριμο στέκι για να μιλήσετε.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Με τα οικονομικά υπάρχει πρόβλημα και ίσως χρειαστείς δάνειο ή δανεικά για να το λύσεις. Οι επαγγελματικές συνεργασίες είναι καλές αλλά δεν αποδίδουν τα προσδοκόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Υδροχόε, αυτό το Κυριακάτικο πρωινό δεν θυμίζει ημέρα αργίας για σένα. Η Σελήνη βρίσκεται από χθες στο ζώδιο του Καρκίνου και είσαι στη πρίζα για να τακτοποιήσεις όλο το σπίτι και τις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες. Βάζεις σε τάξη χαρτιά, έγγραφα και ότι άλλο βρίσκεις μπροστά σου. Αφού τα φτιάξεις όλα έρχεται το απόγευμα, η Σελήνη αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται στον Λέοντα, που βρίσκεται απέναντι σου και θα ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σχέσεις και με ότι σε ενώνει, ή σε χωρίζει, από τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι σε σχέση, σήμερα θα λουστείς την γκρίνια του συντρόφου που σε βλέπει να τακτοποιείς τα πάντα εκτός από την ανάγκη του για έξοδο. Αν είσαι ελεύθερος, το βράδυ σε γεμίζει η παρουσία ενός ατόμου που συναντάς σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η δουλειά αν και σε κουράζει σε αγχώνει την έχεις ανάγκη αυτό το διάστημα που θέλεις να καλύψεις κάποια επιπλέον έξοδα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Ιχθύ μου αγαπημένε, Κυριακή σήμερα με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου από χθες. Είσαι κι εσύ από χθες ξενυχτισμένος και ευτυχισμένος που γλέντησες και το έριξες έξω μετά από καιρό. Όλο το πρωί βρίσκεσαι στην ίδια χαρούμενη διάθεση, αλλά όταν έρχεται το απόγευμα αγχώνεσαι που πρέπει να σηκωθείς αύριο για δουλειά και δεν έχεις ξεκουραστεί. Αλλά και πάλι σκέφτεσαι ότι άξιζε τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το πρωί απολαμβάνεις την συντροφιά του ατόμου που αγαπάς και αφιερώνεις τον χρόνο σου περνώντας ευχάριστες στιγμές μαζί του. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να συναντήσεις ένα ενδιαφέροντα τύπο που κάνει την καρδιά σου να χτυπά. Εκμεταλλεύσου τις ώρες που ο ήλιος ακόμα λάμπει γιατί τότε έχεις εύνοια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το βράδυ έρχεται και η σκέψη σου είναι στη δουλειά και στις εκκρεμότητες που σε περιμένουν. Στα οικονομικά το άγχος κάνει την εμφάνιση του όταν δεις τα έξοδα που έκανες.

oroskopos.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook