Τι λένε τα ζώδια για την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-την-δευτέρα-7-φεβρο-1163779

Κατάλληλη ημέρα για απολαύσεις και χαρές! Με την Σελήνη στον Ταύρο, απολαμβάνουμε τα μικρά πράγματα στη ζωή μας! Ένα ρομαντικά γεύμα με το άλλο μας μισό, είναι ό,τι καλύτερο για την σημερινή ημέρα! Ευνοούνται Ζώδια της Γης και του Νερού!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Κριέ, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, ξεχωρίζεις για την υπομονή σου, για τις ηθικές σου αξίες και την ισχυρή πειθώ σου! Θα μπορέσεις σήμερα να νιώσεις ασφαλής επιτέλους, μέσα από υλική, αλλά και συναισθηματική ικανοποίηση! Θα πετύχεις αρκετά από αυτά που επιθυμείς, με δυναμικότητα, ωριμότητα και εντιμότητα, ανακτώντας και πάλι αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις παθιασμένες και αισθησιακές στιγμές με το άλλο σου μισό! Ωστόσο, προσπάθησε να μην είσαι τόσο κτητικός και ζηλιάρης! Αν είσαι ελεύθερος, θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου, σε μία αξιόλογη, νέα, γοητευτική κατάκτηση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οφείλεις να δώσεις προσοχή στις λεπτομέρειες, αν επιθυμείς να πετύχεις τους στόχους σου! Στα οικονομικά σου, όλα βελτιώνονται!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ταύρε, με την Σελήνη στο Ζώδιο σου σήμερα, είσαι σίγουρα απόλυτα ευνοημένος! Γνωρίζεις πια τον τρόπο να προωθήσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο σου εαυτό και να πετύχεις αρκετούς από τους υψηλούς στόχους σου. Ξεχωρίζεις για την βελτιωμένη εμφάνιση σου, είσαι εντυπωσιακός, ακαταμάχητος, αλλά και κάπως εγωκεντρικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για εγωισμό και απαιτητικότητα! Καλύτερα λοιπόν, να βγάλεις όλη την ενέργεια και το πάθος σου σε καυτές ερωτικές στιγμές με το άλλο σου μισό. Αν είσαι ελεύθερος, θα πρέπει να αναμένεις πολλές μεταπτώσεις την σημερινή ημέρα, αφού θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα, για μία νέα γνωριμία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην δουλειά, οφείλεις να μην είσαι τόσο νευρικός και αυθόρμητος, απέναντι σε συνεργάτες και συναδέλφους! Οικονομικά, μην κάνεις υπερβολικά έξοδα!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά

Φίλε Δίδυμε, σήμερα αφιερώσου στην αποκατάσταση της καλής σου ψυχολογίας, αλλά και γενικά στον ίδιο σου τον εαυτό! Καταφέρνεις να ξεπεράσεις φοβίες και άγχη με ευκολία και επιπλέον, είναι η κατάλληλη ημέρα, για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες! Σήμερα προσφέρεις απλόχερα το καλό στους γύρω σου και μέσα από πράξεις! Επίσης, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να κλείσεις και τις δικές σου παρελθοντικές πληγές!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε σήμερα να αποφύγεις εξιδανικεύσεις και ουτοπική διάθεση! Ίσως κάνεις μία νέα γνωριμία, να νιώσεις συναισθήματα για αυτό το πρόσωπο και ύστερα να διαπιστώσεις πως αυτό το άτομο, δεν είναι αυτό που προσδοκούσες! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να αποφύγεις παράλληλες και παράνομες ερωτικές σχέσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρας, οι εκκρεμότητες σε πιέζουν, αλλά εσύ είσαι μάλλον αφηρημένος! Οικονομικά, θα έχεις μόνο θετικές εξελίξεις και ευχάριστες ειδήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Καρκίνε, σήμερα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, κυρίως για θέματα που αφορούν τον φιλικό σου περιβάλλον! Οι φίλοι στέκονται δίπλα σου και σε βοηθούν σε ό,τι κι αν χρειαστείς την σημερινή ημέρα και οι σχέσεις σας ενδυναμώνονται! Είσαι αποφασισμένος να κοιτάξεις μπροστά και να πετύχεις μεγαλόπνοους στόχους και σκοπούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως βιώσεις κάποια ψυχρότητα στην σχέση σου με το ταίρι σου. Ωστόσο δεν πειράζει, μία έξοδος ψυχαγωγική, θα ανανεώσει την σχέση ή τον γάμο σας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία νέα γνωριμία μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, ξεχωρίζεις για τις πρωτότυπες και διαφορετικές ιδέες σου! Οικονομικά, θα έχεις απρόσμενες λύσεις σε κάθε πρόβλημα που έχεις

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα διεκδικείς τους μεγαλεπήβολους στόχους σου και ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις, για να τους εκπληρώσεις! Προβάλλεσαι όπως πρέπει στην κοινωνική ζωή και επιπλέον κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση και των σεβασμό των γύρων σου, αφού είσαι δυναμικός, προσγειωμένος και με αυτοπεποίθηση ξανά!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να αποφύγεις ψυχρότητα, δογματισμούς και καταπίεση απέναντι στο ταίρι σου, απλά για να αποκτήσεις εσύ το πάνω χέρι! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες και επιφανειακά φλερτ! Ασχολήσου ωστόσο, με μια κατάκτηση που θα έχεις, μέσα από τον επαγγελματικό σου χώρο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της καριέρα, πετυχαίνεις αυτό που θες επιτέλους! Οικονομικά, τακτοποιείς εκκρεμότητες και απαλλάσσεσαι από τα διάφορα άγχη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε Παρθένε, η αισιοδοξία σου αυξάνεται σήμερα και θα διαπιστώσεις πως οι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το γρήγορο μυαλό σου, το χιούμορ σου και τις επικοινωνιακές σου ικανότητες! Ιδανική ημέρα για ταξίδια, εκδρομές, ψυχαγωγικές εξόδους, κοινωνικές επαφές, όπως και ασυνήθιστα ενδιαφέροντα ή νέα χόμπι!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, θα περάσεις πολύ όμορφα με το άλλο σου μισό, με διάφορους τρόπους! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις δίχως αύριο και έτσι θα χορτάσεις νέες γοητευτικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σου δώσουν μπόλικη χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έρθουν μικρές αναποδιές στον οικονομικό τομέα σήμερα, γι’αυτό να είσαι προετοιμασμένος! Στην καριέρα, πετυχαίνεις πολλούς στόχους και σκοπούς!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι πολύ διορατικός και έχεις δυνατό και αλάνθαστο ένστικτο! Μπορεί να μην ανοίγεσαι ιδιαίτερα στους άλλους την σημερινή ημέρα, αλλά μπορείς μένοντας σιωπηλός, να καταφέρεις να διαβάζεις την γλώσσα του σώματος! Αντιλαμβάνεσαι μέσα από μικρές λεπτομέρειες σε μία συνομιλία, τι κρύβεται πίσω από τα λόγια του συνομιλητή σου, με ευκολία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι υπερβολικά ζηλιάρης και καταπιεστικός στο άλλο σου μιστό, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις μεταξύ σας! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει και έρχεστε πιο κοντά επικοινωνιακά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι πολύ ικανός και πετυχαίνεις στόχους και επιθυμίες! Στον οικονομικό τομέα, οι εξελίξεις θα είναι θετικές και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα στρέψεις το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου συναναστροφές και επαφές! Σε ενδιαφέρει πολύ την σημερινή ημέρα, πως φαίνεσαι στα μάτια του περίγυρου σου και στο κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός κοινωνικά! Επίσης, σε χαρακτηρίζει αναποφασιστικότητα, γεγονός που θα καθυστερήσει την υλοποίηση ορισμένων σχεδίων σου, προκειμένου να πετύχεις τους σκοπούς σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να περιμένεις μία ημέρα απόλυτα συντροφική, ρομαντική, τρυφερή και συναισθηματική, με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μια νέα γοητευτική και συναρπαστική νέα γνωριμία, που πιθανόν στο μέλλον, να εξελιχθεί σε μια σταθερή και σοβαρή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, οι εξελίξεις θα είναι μόνο θετικές, κυρίως μέσα από συνεργασίες και συμφωνίες! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά, για λόγους καλλωπισμού!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα αποφασίζεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου! Επίσης, εξυπηρετείς τους άλλους με ποικίλους και τους φροντίζεις, γεγονός που αναγνωρίζεται από τους γύρω σου και σε ευγνωμονούν! Προσπάθησε ωστόσο, να οργανώσεις καλύτερα τον χρόνο σου, να μην τρέχεις μόνο για τρίτους και να φροντίσεις την ξεκούραση σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου με πράξεις και με έξτρα φροντίδα στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θετικές εξελίξεις να αναμένεις, με ένα πρόσωπο από τον χώρο της δουλειάς σου, που σε ενδιαφέρει καιρό τώρα, γεγονός που σου δίνει χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, είσαι αποτελεσματικός και όλοι σε θαυμάζουν για αυτό! Στα οικονομικά σου, δεν θα υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις την σημερινή ημέρα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα περάσεις υπέροχα! Νιώθεις δημοφιλής και περιζήτητος κοινωνικά και αποκτάς και πάλι αυτοεκτίμηση! Όλα τα βλέμματα θαυμασμού, θα είναι στραμμένα επάνω σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει ικανοποίηση και επιπλέον, θα βελτιώσεις την φήμη σου με ποικίλους τρόπους! Απόλαυσε το!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα χορταίνεις φλερτ, εξομολογήσεις, γνωριμίες, νέα ξεκινήματα και πληθώρα κατακτήσεων. Αν είσαι δεσμευμένος, το άλλο σου μισό, θα σε κακομάθει και θα σου δείξει με διάφορους τρόπους την αγάπη του και το πάθος του για το πρόσωπο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στον τομέα της εργασίας, η έλλειψη συγκέντρωσης, θα σου φέρει προβλήματα και μπελάδες;! Οικονομικά, η τύχη προσφέρει έσοδα και μάλιστα στα ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Φίλε Υδροχόε, αν και δεν το συνηθίζεις, σήμερα θα επιλέξεις την ασφάλεια και την ζεστασιά του σπιτιού! Παραδόξως δεν έχεις ιδιαίτερη όρεξη για εξόδους και κοινωνικές επαφές, αφού μέσα στην οικογένεια, γνωρίζεις ότι θα χορτάσεις ειλικρινή και ουσιαστική αγάπη! Συγγενικές σχέσεις βελτιώνονται και οικιακά θέματα λύνονται, επιτέλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου δυσκολεύεται να σε πλησιάσει συναισθηματικά, κυρίως λόγω της τάσης σου για γκρίνια και ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, νοσταλγείς παλαιές αγάπες και ίσως μάλιστα, ένας παρελθοντικός έρωτας να επικοινωνήσει μαζί σου την σημερινή ημέρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην καριέρα, πετυχαίνεις μεγαλόπνοους στόχους με διάφορους τρόπους! Οικονομικά, θα υπάρξουν ορισμένα ξαφνικά έξοδα οικογενειακά!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα έχεις οξυδερκή σκέψη, γεμάτη αμεσότητα, που εντυπωσιάζει τον κοινωνικό σου κύκλο! Αποδίδεις στο μέγιστο, κάνοντας πολλά πράγματα ταυτόχρονα, επικοινωνώντας και πετυχαίνεις πολλούς από τους στόχους, τα όνειρα και τους σκοπούς σου! Ιδανική ημέρα για να ανταλλάξεις πληροφορίες και να κάνεις δημόσιες σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να ξεκινήσεις την συζήτηση που επιθυμείς να κάνεις, εδώ και καιρό με το ταίρι σου και να βρείτε λύσεις τελειωτικές! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις τον ερχομό νέων ατόμων στη ζωή σου, φλερτ και πολλά ερωτόλογα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στην εργασία, πρέπει πλέον να προσαρμόζεται εύκολα με τις νέες συνθήκες που θα έρθουν! Οικονομικά, ξοδεύεις αλόγιστα και επιπόλαια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook