Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 5 Ιουνίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-τη-δευτέρα-5-ιουνίο-1503915

Η Αφροδίτη σήμερα κάνει την είσοδό της στον πύρινο Λέοντα και θα παραμείνει για 4 ολόκληρους μήνες, προσφέροντας γενναιόδωρα ευκαιρίες για έρωτα, διασκέδαση, ανεμελιά. Σήμερα, που σχηματίζει αντίθεση με τον Πλούτωνα δεν λείπει το πάθος,ο ερωτισμός, τα σκάνδαλα καθώς και η πλεονεξία .

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Κριέ, σήμερα ξεκινά η πρώτη μέρα της εβδομάδας με την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για μια δύσκολη πλανητική συγκυρία που σε σένα καταλαμβάνει τους ευχάριστους τομείς της ζωής σου αλλάζοντας τα δεδομένα. Βρίσκεσαι σε ένα τούνελ και παλεύεις με τα σκοτάδια ψάχνοντας το φως και την ελπίδα. Στόχοι, όνειρα και φιλοδοξίες μεταμορφώνονται σε κάτι άλλο που δεν αναγνωρίζεις. Προσοχή στις Τοξικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος φουντώνει το πάθος για τον σύντροφο, αλλά μαζί φουντώνει και η ζήλια. Δεν πιστεύεις ότι σου λέει και έχεις έντονα ξεσπάσματα πάνω του. Αν είσαι αδέσμευτος, ανακαλύπτεις το ερωτικό ενδιαφέρον ενός ατόμου μέσα από το κοινωνικό κύκλο το οποίο σε εξιτάρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το βλέμμα σου είναι στραμμένο στην επαγγελματική καταξίωση αλλά να προσέχεις την κυκλοθυμία και τα παιχνίδια εξουσίας. Τα οικονομικά σε πιέζουν διότι ανακαλύπτεις παραλήψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ταύρε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας ξεκινά με την αντίθεση της Αφροδίτης-Πλούτωνα. Η διαμάχη παίζεται ανάμεσα στην οικογένεια και την καριέρα. Κάποιες αλλαγές θα μεταμορφώσουν την θέση σου στην κοινωνία και θα σε βάλουν σε δύσκολη και προβληματική κατάσταση. Τα πλάνα και τα σχέδια για ταξίδια και επέκταση αναθεωρούνται. Σταδιακά πέφτεις σε εσωστρέφεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, αναθεωρείς κάποιες καταστάσεις που έχεις ζήσει με το ταίρι και προσπαθείς να βρεις λύσεις και διεξόδους ώστε να μην αναγκαστείς να διακόψεις. Αν είσαι αδέσμευτος, η τάση για ταξίδια, εμπειρίες, περιπέτειες και γνωριμίες, φρενάρεται. Προσπάθησε μια άλλη μέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά αποτελούν το μέγα ενδιαφέρον σου και επικεντρώνεσαι σε αυτόν τον τομέα. Οι δαπάνες και τα έξοδα του σπιτιού, ολοένα και αυξάνονται.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Δίδυμε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Οι επαφές με το στενό περιβάλλον καθώς και οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, αλλάζουν. Στόχοι και όνειρα για ταξίδια στο εξωτερικό δεν προβλέπονται προς το παρόν. Νιώθεις άβολα με όλους τους ανθρώπους δίπλα σου και απομονώνεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, το έντονο πάθος σε οδηγεί σε παιχνίδια εξουσίας και δεν έχεις δίκιο, ούτε σου ταιριάζει να συμπεριφέρεσαι με αυτόν τον τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να κάνεις μια γνωριμία αλλά να είσαι σίγουρος για τα συναισθήματα σου, διότι αν το μετανιώσεις δεν θα καταφέρεις να ξεφύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η νέα συνεργασία που προκύπτει θέλει πολύ προσοχή γιατί αλλιώς φαίνεται στη αρχή και αλλιώς προκύπτει στην πορεία. Οικονομικές διαφωνίες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Καρκίνε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας, μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Η συναισθηματική, αλλά και η υλική ασφάλεια κλονίζεται. Αλλάζουν τα δεδομένα που γνώριζες και μπαίνουν σφήνα άλλες οικονομικές προτεραιότητες. Παρόλο που γενικά είσαι πολύ συντηρητικός και εγκρατής από την φύση σου, εδώ σε προλαβαίνουν τα έκτακτα περιστατικά που δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς από το να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση περνάει από σαράντα κύματα. Δεν μπορείς να νιώσεις καμία ασφάλεια με το ταίρι, ούτε να πιστέψεις τα λεγόμενα του. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα έχεις την ευκαιρία να κάνεις την κίνηση που θα σε φέρει πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στις νέες συνεργασίες που προκύπτουν πρέπει να προσέχεις. Εκτός από τη θέση που ίσως δεν αντιστοιχεί στις ικανότητες σου θα παίξει ρόλο και το οικονομικό που ενδέχεται να σε ρίξουν.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Αγαπητέ μου Λέοντα, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Η συμμετοχή σου σε αυτή την όψη είναι πολύ σημαντική γιατί μπορείς να κινήσεις τα νήματα των εξελίξεων. Έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου όπου θα την φιλοξενήσεις για ένα ολόκληρο τετράμηνο. Οπότε εσύ έχεις το πεπόνι, εσύ και το μαχαίρι. Οι διαπροσωπικές σχέσεις θα περάσουν από κόσκινο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, και βλέπεις την σχέση να βαλτώνει, κάνε κάτι για να ξεφύγεις από την ρουτίνα, γιατί αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεσαι σε αυτό το σημείο. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα προτιμάς να ασχοληθείς με την προσωπική σου φροντίδα και δεν έχεις όρεξη για συναναστροφές.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι συνεργασίες ελλοχεύουν κινδύνους γι’ αυτό να είσαι σε εγρήγορση με μάτια και αυτιά ανοικτά. Το οικονομικό σε απασχολεί βγάζοντας αρκετό άγχος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Παρθένε, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα. Είναι μια δύσκολη όψη που σε πιέζει στην δουλειά αλλά και στις καθημερινές υποχρεώσεις. Λειτουργείς παρασκηνιακά και κρατάς μυστικά που σε βαραίνουν. Τα απωθημένα και τα ανομολόγητα πάθη, γίνονται καταπέλτης στην ψυχή σου. Κρυφές σχέσεις που σε αγχώνουν αντί να τις χαίρεσαι δεν συνιστώνται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις πως η σχέση με τον σύντροφο σε κουράζει αλλά δεν κάνεις τίποτα γι’ αυτό. Προσπάθησε να βελτιώσεις το κλίμα αν σε ενδιαφέρει να κρατήσεις αυτή την σχέση. Αν είσαι ελεύθερος, μια μυστική και παράνομη σχέση, δημιουργεί προβλήματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το άγχος για την δουλειά είναι αρκετό και οι αγγαρείες δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Τα οικονομικά δεν βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα. Υπομονή!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ζυγέ, η πρώτη μέρα της εβδομάδας μπαίνει με την αντίθεση της Αφροδίτης και του Πλούτωνα. Επηρεάζει τις σχέσεις σου, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές. Οι κόντρες με το περιβάλλον δεν οδηγούν σε αποτελέσματα. Η οικογένεια στην προσπάθεια της να σε συμβουλέψει, βρίσκει τοίχο. Προσοχή σε άτομα του φιλικού κύκλου που «υποτίθεται» σε αγαπούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Εσύ που είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ακούς τα λόγια και τις υποδείξεις των άλλων που σε ζηλεύουν. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις μόνος σου! Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα μπορείς να γνωρίσεις ένα ενδιαφέρον άτομο αρκεί να μη σε παρασύρει ο ενθουσιασμός και ζητήσεις από την αρχή σοβαρή σχέση, γιατί θα τον τρομάξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Προτιμάς να μείνεις σπίτι και να ασχοληθείς με τα άτομα που αγαπάς. Μάλλον πρέπει να πάρεις ρεπό. Τα οικονομικά δεν τα σκέφτεσαι αφού το ενδιαφέρον είναι στραμμένο σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Σκορπιέ, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Είναι μια δύσκολη όψη που σε επηρεάζει άμεσα και βγάζει προβλήματα, τόσο στην οικογένεια, όσο και στην καριέρα. Τρέχεις να τα προλάβεις όλα. αλλά μάταια. Κανείς δεν είναι ευχαριστημένος! Η οικογένεια σε πιέζει ασφυκτικά φορτώνοντας σου υποχρεώσεις που δεν καταφέρνεις να διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, φαίνεται πως δεν έχεις και πολύ χρόνο για το ταίρι αφού είσαι με το ένα πόδι στην δουλειά και το άλλο στην οικογένεια. Εσύ που είσαι αδέσμευτος έχεις πολλές πιθανότητες να γνωρίζεις το άτομο που θα κεντρίσει το ερωτικό ενδιαφέρον σου, αρκεί να αποδεχθείς μια πρόσκληση σε έξοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η πολύ δουλειά τρώει τον αφέντη, αλλά εσύ δεν πτοείσαι. Με τα οικονομικά θα πρέπει να προσέχεις και να μη κάνεις πολλά έξοδα. Εύκολα τα ξοδεύεις και δύσκολα τα μαζεύεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Τοξότη, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, η Αφροδίτη βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αν και είναι μια δύσκολη όψη, εσένα δεν σε πτοεί ιδιαίτερα, αφού η αισιόδοξη και επεκτατική σου φύση δεν αφήνει τέτοια περιθώρια. Η δυσκολία και τα εμπόδια ξεπερνιούνται με καλή θέληση και υπομονή. Προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις και οι επαφές με άτομα του στενού αλλά και ευρύτερου περιβάλλοντος. Απέφυγε τους τσακωμούς!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι σε σχέση, ίσως αναβάλλεις ένα ταξίδι που είχες τάξει στο ταίρι και πρέπει να αντιμετωπίσεις την δυσαρέσκεια του. Αν είσαι αδέσμευτος, έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα άτομο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου. Νιώθεις οικειότητα από την πρώτη στιγμή.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα οικονομικά σε πιέζουν και ψάχνεις λύσεις για να αυξήσεις το εισόδημα σου. Το μυαλό σου δεν είναι στην δουλειά και ο λογισμός τρέχει αλλού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Αιγόκερε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας βλέπουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Μια δύσκολη όψη που πρέπει να προσέξεις και αφορά κυρίως την οικονομική και συναισθηματική σου ασφάλεια. Περνάς τις σχέσεις από το μικροσκόπιο, να τις αξιολογήσεις και να δεις τι αξίζει να κρατήσεις στην ζωή σου και τι να διώξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, ζητάς αποδεικτικά στοιχεία για τα συναισθήματα του συντρόφου, αφού δεν πείθεσαι διαφορετικά. Πρόσεχε να μην τον μειώσεις! Αν είσαι αδέσμευτος, ανακαλύπτεις αυτόν που σε καλύπτει συναισθηματικά στο πρόσωπο ενός γνώριμου ατόμου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια συνεργασία που θα σου αποφέρει κέρδος αρκεί να μη σου ξεφύγει καμιά λεπτομέρεια στους όρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Υδροχόε, την πρώτη μέρα της εβδομάδας βλέπουμε την Αφροδίτη να βρίσκεται σε αντίθεση με τον Πλούτωνα. Σε αυτήν την δύσκολη όψη τον λόγο τον έχεις εσύ και οι άλλοι. Οι διαπροσωπικές σχέσεις κλονίζονται και το μερίδιο ευθύνης είναι ίσο, τόσο προς εσένα, όσο και προς τους άλλους. Προσπάθησε τουλάχιστον να διατηρήσεις το πολιτισμένο επίπεδο και να μην έρθεις σε ισχυρή αντιπαράθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος σε σοβαρή σχέση, ή γάμο, φρόντισε να μην εξωθήσεις την κατάσταση στα άκρα. Ήδη το κλίμα είναι φορτισμένο. Αν είσαι αδέσμευτος, σε ταλαιπωρεί μια παράνομη σχέση από το παρελθόν και δεν μπορείς να αφεθείς σε καινούργιες γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μυστικές συμφωνίες και συνεργασίες πέφτουν στο τραπέζι. Έχεις καταλάβει πως χρειάζεται να κάνεις οικονομία και να μη ξοδεύεις αλόγιστα.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ μου Ιχθύ, την πρώτη μέρα της εβδομάδας, βλέπουμε την Αφροδίτη να είναι απέναντι από τον Πλούτωνα. Είσαι πολύ συναισθηματικό ζώδιο και αυτή η δύσκολη όψη δεν είναι διαχειρίσημη από μέρους σου. Ήδη νιώθεις την αρνητική της ενέργεια που σε καταβάλλει ψυχολογικά. Άγχος, κούραση και νεύρα σε εξουθενώνουν. Προβλήματα στο εργασιακό περιβάλλον και στην καθημερινότητα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι δεσμευμένος, βλέπεις την σχέση να βαλτώνει από την ρουτίνα και τις υποχρεώσεις. Η έξοδος με την παρέα των φίλων είναι μια πρώτη λύση. Αν είσαι αδέσμευτος, δύσκολα θα βρεις το άτομο που θα σε ενθουσιάζει αυτή την στιγμή. Η εσωστρεφή σου διάθεση δεν σου αφήνει τα περιθώρια για γνωριμίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η επιπλέον εργασία σε πιέζει και σε αγχώνει ακόμα πιο πολύ. Χρειάζεσαι ξεκούραση! Στα οικονομικά δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook