Τι λένε τα ζώδια για τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου

τι-λένε-τα-ζώδια-για-τη-δευτέρα-27-νοεμβρ-1426437

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω,απολαμβάνουμε την αποδοχή των άλλων, πράγμα που το έχουμε ισχυρή ανάγκη την σημερινή ημέρα! Οι ώριμες δράσεις και κινήσεις μας, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό του περίγυρου μας, με ευκολία!

ΚΡΙΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε Κριέ, σήμερα Δευτέρα και η Πανσέληνος στους Διδύμους, συνδυαστικά με το τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα, πολύ πιθανόν να σου προκαλέσει αρκετές παρεξηγήσεις, όπου θα χρειαστεί να λύσεις άμεσα! Δεν αποκλείεται η κρίση σου να μην είναι ιδιαίτερα αντικειμενική στην παρούσα φάση, ενώ διάφορα πράγματα που θέλεις να εκφράσεις να μην γίνονται ξεκάθαρα στους γύρω σου. Δεν αποκλείεται να υποσχεθείς πράγματα που αργότερα να ανατραπούν ή να μην είσαι σε θέση να τα τηρήσεις. Παρέμεινε καχύποπτος καθώς μπορεί να μην τηρηθούν και αυτά που θα σου τάξουν ή θα σου πουν!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου σήμερα είναι αρκετά θολωμένα, οπότε θα χρειαστεί να κρατήσεις μια απόσταση και να θέσεις ξεκάθαρα όρια. Αν σήμερα κάνεις μια γνωριμία, ενδεχομένως να την εξιδανικεύσεις και να τη δεις πολύ πιο θετικά από ότι πράγματι είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρόκειται για μια άριστη περίοδο προς όσους έχουν ένα δημιουργικό επάγγελμα, γιατί η έμπνευσή είναι στα ύψη. Αν βέβαια αυτό δεν ισχύει για εσένα, τότε ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες παρεξηγήσεις εντός των εργασιακών σου. Χρειάζεται να παραμείνεις ψύχραιμος. Στα οικονομικά προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές υπογραφές για σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά

Αγαπημένε μου Ταύρε σήμερα κορυφώνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων και συνδυαστικά με το τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα, η Δευτέρα σου προκαλεί αρκετά σκαμπανεβάσματα στην αυτοπεποίθησή σου. Αυτό μπορεί να προκύπτει εξαιτίας κάποιων παρεξηγήσεων ή κάποιων πληροφοριών που ακούς από τους άλλους, τα οποία οι ίδιοι δεν εννοούν πραγματικά. Έχεις μια παραπάνω τάση να παραποιείς το νόημα όσων ακούς. Κράτησε μικρό καλάθι από όσα σου λένε, γιατί μπορεί να επιδράσει αυτό αρνητικά και στα αισθηματικά και στα οικονομικά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα ενδεχομένως να χρειαστεί στα αισθηματικά σου να χρησιμοποιήσεις περισσότερο τη λογική παρά το συναίσθημα, αφού τείνεις να εξιδανικεύεις ανθρώπους και καταστάσεις που βιώνεις. Χρησιμοποίησε την λεκτική επικοινωνία έναντι της διαίσθησης.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά και οικονομικά σου πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο και γενικότερα οποιαδήποτε κίνηση έχει αμφίβολα αποτελέσματα. Επιπροσθέτως, απόφυγε τις μεγάλες επενδύσεις ή ακριβές αγορές, Μιας και δεν αποκλείεται να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά

Δίδυμε σήμερα Δευτέρα και η Πανσέληνος στο δικό σου ζώδιο συνδυαστικά με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει αρκετά καινούργια ξεκινήματα, όμως θα χρειαστεί τεράστια υπομονή και προσοχή έτσι ώστε να μακροημερεύσουν. Έχεις αρκετή έμπνευση ώστε να επιδιώξεις πολύ δημιουργικές μεθόδους για να ξεφύγεις από διάφορα προβλήματα. Καλό όμως θα είναι να προετοιμαστείς για παν ενδεχόμενο, αφού δεν αποκλείεται να συναντήσεις διάφορα εμπόδια προς οποιαδήποτε προσπάθεια σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Είτε είσαι ελεύθερος είτε όχι, τα αισθηματικά σου κρύβουν κάποιες μικρές εξελίξεις. Αν έχεις γνωρίσει κάποιο άτομο το οποίο ‘δεν σου τα λέει και πάρα πολύ καλά’, τότε θα πρέπει να ακούσεις το ένστικτό σου και όχι τα δικά του λεγόμενα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι καλλιτέχνης ή ασχολείσαι με την φαρμακοβιομηχανία, σήμερα οι πιθανότητες για μια μεγάλη επιτυχία είναι τεράστιες. Αν πάλι αυτό δεν είναι κάτι του κλάδου σου, τότε πρέπει οπωσδήποτε να παραμείνεις συγκρατημένος και να μην αναλάβεις κανένα ρίσκο. Στα οικονομικά ακολούθησε τον ασφαλή δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα, αν και Δευτέρα η Πανσέληνος στους Διδύμους μαζί με το τετράγωνο του Ερμή και του Ποσειδώνα, δεν σου δίνουν και την καλύτερη διάθεση. Πάντως πρέπει να γνωρίζεις ότι η συγκεκριμένη ημέρα για εσένα είναι μια άριστη στιγμή να ασχοληθείς με την ψυχολογία σου και γενικότερα τον εσωτερικό σου κόσμο. Αν επιθυμείς κάποια επανασύνδεση, δεν αποκλείεται να γίνει, όμως τα αποτελέσματά της ίσως να σε απογοητεύσουν. Οποιαδήποτε ανατροπή σήμερα θα σε οδηγήσει αργότερα σε μια πιο σωστή επιλογή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα αισθηματικά, σου μπορεί να έχουν αρκετές εξελίξεις εντός της ημέρας, όμως σίγουρα θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε περίπτωση που σου δίνουν μεγάλες υποσχέσεις. Δεν ενδιαφέρονται πραγματικά όσοι εκφράζουν ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά τη σημερινή ημέρα ευνοείσαι πολύ αν ασχολείσαι με κάποιο καλλιτεχνικό επάγγελμα ή πνευματιστικό. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα παραγωγική ημέρα. Αν ασχολείσαι με κάποιον άλλον επαγγελματικό κλάδο οφείλεις να ζυγίσεις πολύ προσεκτικά τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

ΛΕΩΝ

Γενικά

Φίλε Λέοντα σήμερα, αν και Δευτέρα η Πανσέληνος στους Διδύμους με το τετράγωνο Ερμή και Ποσειδώνα θα σε κάνει αρκετά πιο κοινωνικό απ’ ο,τι συνηθίζεις. Το καλό είναι ότι αρκετοί φίλοι σου θα σου σταθούν, όμως δεν αποκλείεται να πεις και να ακούσεις κάποια ψεματάκια ή να γίνουν κάποιες παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάνεις μεγάλα σχέδια αυτή την ημέρα και ίσως παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου, σε αποφάσεις της στιγμής που θα σε μπερδέψουν. Προσοχή αρκετά στα έξοδα γιατί μπορεί να λειτουργήσεις άτσαλα και να μετά να το μετανιώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σε περίπτωση που κάποιο φιλαράκι δεν σε βλέπει πραγματικά φιλικά, αλλά είχε αισθήματα για εσένα κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορεί να δεις αρκετά σημάδια. Βέβαια, συνιστάται να μην λάβεις καμία τελική απόφαση τη σημερινή ημέρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα εργασιακά σου ημέρα κυλάει όμορφα. Γίνεσαι πολύ πιο επινοητικός. Από την άλλη θα χρειαστεί οπωσδήποτε να αποφύγεις οποιαδήποτε μεγάλη υπόσχεση, γιατί αργότερα ενδεχομένως να μην είσαι σε θέση να την τηρήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Παρθένε σήμερα Δευτέρα και η Πανσέληνος στους Διδύμους κορυφώνεται συνδυαστικά με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα. Η διάθεσή σου δεν θα είναι στα ύψη κυρίως γιατί η κρίση σου δεν θα είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη. Καλό θα είναι να μην λάβεις καμία κρίσιμη απόφαση ούτε στα επαγγελματικά, ούτε στα προσωπικά σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Όσο ενθουσιασμένος κι αν είσαι, άφησε την ολοκλήρωσή του για αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ανεξάρτητα από το αν είσαι δεσμευμένος ή όχι θα νιώσεις ότι έχεις κάποιες κατακτήσεις. Σημαντικό είναι να θυμάσαι πως η ποιότητά τους είναι σχετικά αμφίβολη. Τα αισθηματικά σου δεν είναι και τόσο σταθερά σήμερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Έχεις πάρα πολλή έμπνευση σήμερα, η οποία μπορεί να σε βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα. Το μόνο αρνητικό είναι η σκληρή κριτική που μπορεί να ακούσεις από τους άλλους ή κάποιες υποσχέσεις που δεν θα είναι σε θέση να ολοκληρωθούν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ζυγέ για σήμερα Δευτέρα η Πανσέληνος στους Διδύμους σου επιτρέπει να κάνεις κάποια επέκταση πάνω σε οποιονδήποτε τομέα ενδιαφέρεσαι περισσότερο. Βέβαια, το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα μπορεί να σου φέρει κάποια νέα, τα οποία να μην είναι ακριβώς όπως σου παρουσιάζονται αυτή τη στιγμή. Η ημέρα αυτή ενδείκνυται για καλλιτεχνικές δραστηριότητες, για εναλλακτικές θεραπείες αλλά και για λήψη νέων γνώσεων. Δεν θεωρείται και τόσο καλή για να οργανώσεις μελλοντικά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Ζυγέ τα αισθηματικά σου θα μπορούσαν να έχουν κάποιες σημαντικές εξελίξεις και να νιώσεις ότι λαμβάνεις την αγάπη που χρειάζεσαι. Βέβαια, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα πρόσωπα που εκφράζουν ενδιαφέρον προς εσένα να μην είναι ειλικρινείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα μπορούσες να έχεις κάποια επέκταση μέσα από τις δικές σου δημιουργικές ιδέες. Καλό θα είναι βέβαια να αποφύγεις το υπερβολικό ρίσκο ή τις τεράστιες επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά

Φίλε μου Σκορπιέ σήμερα Δευτέρα και η Πανσέληνος στους Διδύμους θολώνει αρκετά την κρίση σου. Τουλάχιστον σου επιτρέπει να κάνεις μερικά καινούργια ξεκινήματα παρά τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσεις στο δρόμο σου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, να συμβουλευτείς πιο έμπειρα άτομα από εσένα και να εμπιστευτείς το ένστικτό σου. Σε περίπτωση που χρειάζεται να διευθετήσεις κληρονομικά ζητήματα απαιτείται να οπλιστείς με υπομονή και επιμονή.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Σήμερα οφείλεις να είσαι πάρα πολύ προσεκτικός όσον αφορά κάποια ζητήματα σεξουαλικής ευεξίας. Αν έχεις κάποιο ταίρι, τότε είναι πολύ καλή ημέρα για να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου αρχικά φαίνεται ότι λαμβάνεις βοήθεια. Θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σχετικά με αυτούς που εμπιστεύεσαι, γιατί στο μετέπειτα οι βοήθεια που θα λάβεις τώρα θα σε επιβαρύνει ιδιαίτερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά

Αγαπημένε Τοξότη για σήμερα Δευτέρα η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων κορυφώνεται ακριβώς απέναντί σου, βγάζοντας την μάσκα αρκετών ανθρώπων από τον περίγυρό σου. Δεν αποκλείεται να μάθεις αλήθειες οι οποίες θα σε σοκάρουν. Επιπροσθέτως, πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις μικρό καλάθι σχετικά με όσα ακούς κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Πέραν αυτού, καλείσαι να είσαι πολύ μετρημένος στα δικά σου λόγια και να μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις που ενδεχομένως αργότερα να μην είσαι σε θέση να ολοκληρώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δημιουργεί μια θολούρα στα αισθηματικά σου. Αν κάποιο πρόσωπο σου παρουσιάζει μικτά μηνύματα, τότε ίσως να σημαίνει ότι δεν είναι το κατάλληλο για εσένα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα επαγγελματικά σου δεν αποτελούν προτεραιότητα σήμερα. Από την άλλη, σε περίπτωση που ξεκινήσεις μια συνεργασία, δεν αποκλείεται μια από τις δύο μεριές να βγει πολύ πιο κερδισμένη. Μην δίνεις μεγάλες υποσχέσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Αγαπητέ Αιγόκερε σήμερα Δευτέρα και η Πανσέληνος στους Διδύμους αυξάνει τις αρμοδιότητές σου τόσο στο σπίτι όσο και στα επαγγελματικά. Ίσως να νιώθεις ότι έχεις αναλάβει περισσότερα πράγματα από όσα πραγματικά μπορείς να ολοκληρώσεις. Επίσης, αν έχεις κάποιο ζωάκι είναι μια πάρα πολύ θετική ημέρα για να ασχοληθείς με την φροντίδα του ή ακόμα και να ασχοληθείς με τη δική σου ευεξία. Αν είσαι καλλιτέχνης σήμερα, η έμπνευσή σου εκτοξεύεται και μπορείς να διαπρέψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μέσα από τα εργασιακά οι πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία είναι αυξημένες, όμως η ποιότητα της είναι αμφίβολη. Αν έχεις ήδη κάποιο ταίρι στη ζωή σου σήμερα η μέρα σας βοηθά να κάνετε κάτι πέρα από τα συνηθισμένα μαζί.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τα εργασιακά σου αποτελούν προτεραιότητα για σήμερα και μπορεί να κάνεις κάποιο ξεκίνημα. Αν βρίσκεσαι υπό αναζήτηση εργασίας, βάλε τα δυνατά σου, όμως έχε τις κεραίες σου ανοιχτές, γιατί κάποιες δουλειές θα σου παρουσιάζονται πιο ωραίες από ότι πράγματι είναι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά

Για σήμερα Δευτέρα Υδροχόε μου η συγκεκριμένη Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων είναι αρκετά ερωτική για σένα . Αν πάλι δεν αναζητάς κάποιο νέο ταίρι, να ξέρεις ότι η δημιουργικότητά σου είναι τόσο ενδυναμωμένη σήμερα, που οποιοδήποτε πρόβλημα και αν εμφανιστεί στο δρόμο σου μέσα από την πίστη στον εαυτό σου, θα μπορέσεις να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Έχε κατά νου ότι κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να πεις κάποια λόγια που δεν εννοείς στην πραγματικότητα και κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και προς το πρόσωπό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν παίζει ρόλο αν είσαι δεσμευμένος ή όχι. Τα αισθηματικά σου σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα έχουν ωραίες εξελίξεις. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι το τετράγωνο Ερμή Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι δεν έχουν όλοι καλές προθέσεις απέναντί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αν είσαι καλλιτέχνης ή εργάζεσαι στον τομέα υγείας, σήμερα μπορεί να έχεις μια μικρή επαγγελματική επιτυχία. Αν πάλι δεν ισχύει κάτι τέτοιο για εσένα, τότε θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε όσα σου λένε οι συνάδελφοι.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά

Αγαπητέ Ιχθύ σήμερα Δευτέρα και η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων θα επηρεάσει πολύ την προσωπική σου ζωή αλλά και τον συναισθηματικό σου κόσμο. Μερικά γεγονότα που διαδραματίζονται εντός της οικίας σου ή από κάποιο οικογενειακό πρόσωπο, μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά όλους τους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητάς σου. Καλείσαι να βάλεις ξεκάθαρα όρια στους γύρω σου και να γίνεις πιο αποφασιστικός. Παράλληλα, θα πρέπει να θυμάσαι ότι το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Ποσειδώνα δεν σου επιτρέπει να διατηρήσεις ξεκάθαρη κρίση.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν αποκλείεται σήμερα τα επαγγελματικά σου να επηρεάσουν αρνητικά την αισθηματική σου ζωή. Κράτησε μακριά τον έναν τομέα από τον άλλον, ώστε να περάσεις όσο το δυνατόν καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν αποκλείεται να έχεις κάποια αλλαγή στον εργασιακό σου χώρο ή κάποιο καινούργιο ξεκίνημα. Θα πρέπει από την άλλη να είσαι προετοιμασμένος, γιατί θα δυσκολευτείς αρκετά στη δουλειά σου σήμερα.

oroskopos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook